- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Birki
tag
Amit linkeltél szerződés, nem a legjobb.
Ajánlották feljebb, hogy ha: előfizetéssel vásárolta az eladó, akkor letiltás esetén kötelezze magát a telefon visszavásárlására.
"...előforduló hibáiért szavatosságot NEM VÁLLAL." - NEM JÓ!
...előforduló hibáiért felelősséggel NEM TARTOZIK. - Így jó.
Szavatosság egészen más. -
Nordik
őstag
Írjatok fel minden adatot természetesen, mindkét fél számára és kész.
Én akárhányszor használt telót vettem, mindig írattam adásvételit és az volt a fő kikötés, hogy letiltás esetén visszavásárolja a készüléket. Még ha gyárilag független volt, akkor is.
Ha ebbe lazán belemegy az eladó, főleg úgy, hogy függő a készülék akkor szerintem nem zsákbamacskát árul és neki is fontos a saját előfizetése amivel vette a telót.
-
Misi1979
őstag
alulírott xy (született hely idő anyja neve szigsz - továbbiakban eladó) kijelentem, hogy xxx imei számú és yyy típusú készülék tehermentes, annak rejtett hibája nincsen, valamint annak letiltása esetén köteles vagyok ZZZ áron visszavásárolni yx-től, mint vevőtől.
Előttük, mint tanúk előtt (2 tanú neve, lakcíme, szigsz)
kb ebbe nem lehet belekötni utólag.
-
Quaresma
aktív tag
én korábban nézelődtem itt és találtam 75-ért egy közel hibátlant
de ez még régebben volt
jelenleg olcsóbban is találsz szerintem..maximum várni kell..de ez persze tőled függ ,hogy neked megéri e a 80k ...a letiltás garancia talán az egyik legfontosabb..ezt megoldhatod úgy is hogy elkéred a korábbi csekkek fénymásolatát ,hogy fizetik folyamatosan és írtok egy adásvételi szerződést ,hogy amenyiben letiltanák a telefonod akkor köteles visszavenni..
Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest