- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
-
Landon
addikt
Félelmetesen jó!
Eszméletlenül bejön. Nekem mondhat akárki akármit a WM-ról meg Android-ról ezek után semmi pénzért nem vennék még egy WM mobilt apple helyett. Diamondom van jelenleg és a hátam közepére nem hiányzik már a WM6.1/6.5. Épp elég a PC-men. Ellenben ez számomra sokkal letisztultabbnak, praktikusabbnak és szebbnek tűnik. És még azt se mondhatom, hogy elfogult vagyok mert életembe nem volt iPhone-om csak a környezetemben szoktam elkérni és "próbálgatni".
Csak jönne már az új...
-
Játékos
addikt
Tetzsetős cucc, de nem olcsó!
Zsebedben nem fér el?
Nekem meg megjött az Invisible Shield-em, és rá is applikáltam a telcsire! Nem egyszerű művelet, az biztos, de átlagos kézügyességgel, és sok türelemmel kivitelezhető.
Viszont az elején elég igénytelen látvány az eddig használt fóliához képest, szerintem onnan le fogom szedni... -
Ez így van... nem beszélve arról, hogy a pattintós és egyéb hátlapok levételkor lekaphatják az IS szélét, ha nem vigyázol...
IS bőven jól véd, bár most Gelaskins-t használok, az nem olyan jó, mert a telefon gon tapad úgy az ember kezére, amitől biztosabb lesz a fogása, karcolódik, és a króm keretre nem ér oda, tehát az nincs védve...
Ha megjön a szállítmányom, rakom is az IS-t vissza. -
manchester85
veterán
IS, hátlapok, meg még ki tudja milyen nyavalyák.
Szerintem ha valaki külön zsebet fenntart a telefonnak, mindig ugyanoda teszi, és csak azt, akkor az égvilágon semmi baja nem lesz. Az én telóm lassan egy éves, a hátlapon apróbb hajszálkarcok vannak, az előlap makulátlan. Van értelme 10 ezreket költeni arra, hogy a hátlapon nehogy egy hajszálkarc keletkezzen? Minden rosszindulat nélkül ez engem kb. arra emlékeztet, mint mikor valaki vesz egy cipőt, és annyi féle cipőboxot vesz hozzá, amennyiből már egy új is kijöhetne.
Persze minden ember máshol tartja a telefonját, nekem a farmerzseb bevált. A tamagocsik korszaka lejárt, az iPhone-t használni kell, semmi mást nem igényel.
-
joey04
titán
nem, mert akkor ugye itthon is a gépen úgy jelenne meg. Aztán ha új cikk van, akkor az első hsz-hez megint le kell görgetni. Aztán meg másik oldalakon ezt be sem lehet állítani. Például ha szifonon kijön egy jailbreak hír, ott kb 10 percenként lesz 100hsz az elején. na azt lepörgetni...de elég egy hosszabb blogot is végigpörgetni vagy vissza...
-
<NewL>
addikt
bosspaper-ben benne van. tegnap óta használom én is feliratok nélkül
durcább
iphoneclubon láttam régebben két megoldást is ,hogy az ikonok méretét le tudjam csökkenteni,nem találom. valaki megmondaná a nevét
este a categorist törlöm,3G-n annyira nem jó várni ,hogy belépjek a mappákba.
Enjoy : régebben bütykölted wb nélkül a kinézetet. slidert tudtál berakni mást? egy alma logót kellene valahogy berakni a régi helyére,nem tudnál segíteni
meg a lockolt képernyőn az idő-dátum kinézetét valami másra (wb nélkül)
-
-
<NewL>
addikt
nem erre gondoltam. az ikonok körülötti rácsos-alu részt imádom,le nem cserélném
[link] itt,amikor zárva van,gusztustalan a szürke,sötétebb rész az óra és a slider körül. azt szeretném eltüntetni valahogy. cydiában nincs valami ilyesmi cucc,amit felrakok és voala? winterboardot nem használok,nem is fogok.
slidert lehetett wb-vel cserélni,anélkül is lehet? vagy csak ilyen nehezen?Kommy : aha. és ,hogy lesz átlátható?
-
macikos
addikt
A galériába sehogy nem tudsz berakni. Amit lehet, az AirSharing vagy Discover és azokba felrakosgatni a képeket. Én AirSharinggel próbáltam, igaz az se 1:1-be jeleníti meg a képet, de nagyságrendekkel jobb, mint az iTunesos galéria.
Szecsy: Ha nincs bekapcsolva a Fetch, attól még a Mail ott lesz a háttérben. Ugyanúgy, mint az iPod is. Ha nagyon merül a telefonod, akkor lehet más lesz a probléma. Egyébként próbáld meg, hogy erőltetett kilépéssel teljesen bezárod a Mail appot és nézd meg, hogy nélküle mennyire merül a telefon. Belépsz a Mail alkalmazásba, bekapcsológomb nyomva tart, amikor előjön a kikapcsoló csúszka, akkor Home-ot nyomva tartod. Ezután persze ne is indítsd el megint, mert akkor újra visszamegy.
-
Enjoy
addikt
Nah, végeztem a Zagg Skin-nel.
Első dolgom volt levenni az InvisibleShield-et, ami körbe hagyott egy ragadós maszatot, szóval a teló letakarítása több időt vitt el, mint a Skin felhelyezése.
IS levéve
Bár nem egy nagy kunszt felrakni a Skin-t, az én kézügyességem nem a legjobb, s a felső, ill. alsó részek nem lettek épp párhuzamosak.. De ezt tudjuk be a bénázásomnak.
Íme a képek:
Kép-1, Kép-2, Kép-3, Kép-4, Kép-5Illetve csináltam róla egy kis videót is: YouTube videó
-
joey04
titán
kacsa volt music store [link]
Végül engedje meg, hogy rákérdezzek arra, ami az interjú apropójául szolgáló sajtóhírek tétje volt: tudja-e, hogy mikor lesz magyarországról elérhető iTunes bolt?
- Ehhez a Hungarotonnak semmi köze. Az utóbbi napok híresztelései, melyek szerint miattunk, vagy a mi vállunkon "jön be" az iTunes Magyarországra, nem igaz.
#20773: Én ugyan csak pár percre próbálgattam a HD2-t, de hiába az erő, a hatalmas kijelző, meg a tényleg kényelmes Sense , a kezdeti bugokon túl, a WM mindig ott lesz a háttérben, és ez pár perc nyomkodás után is zavaró volt nekem. Én iPhonet csak Androidra cserélnék, ha muszáj lenne. A HD2 esélye a friss 6.6 főzött romok, meg a WM7re frissíthetőség (ha jól tudom már hivatalos a dolog) bár kérdés az is milyen lesz...
-
Hát igen... mondjuk, érdekes, hogy itt találgatunk, aztán lehet az Apple harmadszor is elsüti ugyanazt a bevált design-t. Őszintén szólva remélem, hogy ez nem következik be.
Persze, ha para lenne a hátlap, az nekem lenne jó, mert fogyna több IS, persze ez csak poén, nehogy valaki "mellre szívja". -
manchester85
veterán
[link]N95-tel csináltam, úgyhogy nem vmi jó minőségű a kép, de szerintem kivehető a repedés, meg annak vastagsága. A gari lejárta előtti trükk jónak tűnik, de nem akarok ennyire taktikázni.
Ha most kicserélik, nekem az is tökéletes, de persze nem szívesen adnám le két hétre, ha teljesen esélytelen a dolog.
-
cilo9
aktív tag
Szervizelés: nagyon elégedetlen voltam a GPS-szel, úgy gondoltam bármennyire szarul küldi a szoftver a jelet a többi programnak, egy ~160 ezres telefontól nem ezt várom. Mellesleg a GoogleMaps is alig-alig tartotta a jelet.
Rászántam magam, hogy beviszem, a szervíz lapra azt írták elégtelenül működik a GPS, nincs jel. Kérdeztem a faszit mire számíthatok, azt mondta elküldik a központi szervizbe, bevizsgálják és ha az Apple erre vonatkozó határértékein belül van, akkor visszakapom és csókolom. Na ezek után nem vártam csodát.
De legnagyobb meglepetésemre kaptam egy vadi újat. Valóban szar volt ez a része a telónak (GPS mellett ez kihatott a WiFi, BT, GSM részre is).icecave:
"Pont ezt akartam kérdezni, meg azt is, hogy a gelaskint hogy tette vissza az illető? Megmosta, vagy hogy? Mert gondolom, kicsit "gyöszös" volt..."Ha első felhelyezéskor alaposan megtisztítod a szifon hátlapját, akkor levételkor a matrica ragasztós fele is "tiszta" lesz. Levétel után rögtön vissza tettem az eredeti Gelaskin-es papírra, amin kaptam. Utána simán újra tettem, csak a szifon hátlapját újrta alaposan áttörültem előtte.
Amúgy ez is begyűjti a koszt a matrica szélén, de ezt csak akkor látni, amikor az ember leveszi a matricát. És simán azt is le lehet törülni a megfelelő ronggyal. Majd, ha megjön az új Gelaskin matrica, akkor lövök pár fényképet a levétel, felhelyezés műveletéről.
-
Birki
tag
Hello!
Nekem is GelaSkins feszül a telefonon. Engem kicsit meglepett, hogy nem fedi le teljesen a készüléket.Ahogy feljebb írták, nekem is az jutott eszembe, hogy pont a szabadon hagyott rész kopik, mikor zsebre teszem, szóval ezt jó tudni a későbbi vásárlóknak.
A felrakása rém egyszerűen, egy mozdulattal megvolt. Előtte YouTube-on megnéztem ,hogy miként is csinálják a profik.Semmi bubi vagy felpöndörödés nem lett, és nincsen azóta sem. (Csak 1 hete tettem fel.
) És nagyon szép!
Összességében ajánlani tudom másoknak. -
cilo9
aktív tag
-
Ulkesh
őstag
"Most már jó lenne valami megoldás erre a untethered JB-s telókra. Egyre többször hoz kellemetlen szitukba a teló"
Nem a jailbreak milyensége a probléma, hanem valami olyat telepítettél ami instabil és/vagy összeakad egy másik szoftverrel. Attól, hogy tethered jailbreak-et használsz nem szabadna lefagyni a készüléknek (igazság szerint én 3 év alatt nem találkoztam olyasmivel, hogy lefagyott volna állásában a rendszer).
Nézd meg SBSettings-el, hogy milyen mobile substrate pluginok futnak a háttérben és esetleg tiltsd le őket és egyenként engedélyezd és figyeld mi történik, valamelyik lesz a ludas, ami fagyásokat okozza.
-
<NewL>
addikt
ez egy hülye gondolkodásmenet
egyébként 3 vagy 4 hónapja vettem a 3G-met 72-ért,egy dobozt kellett hozzá vennem,meg ha nem veszem figyelembe a felesleges vételeket (tokot,fóliák tömegét amiket sorra elbasztam) akkor még mindig itt fityeg az ára,yee
OFF keresgettem volna meg nézegettem (meg elkezdtem tölteni egy) iPhonera konvertált filmet az előbb. elég nehézkes a konvertálás de inkább időigényes,szerintetek az egy hülye ötlet lenne ha csinálnánk egy oldalt és oda nyomnánk a konvertált filmeket hmm? (mármint a linkeket)
ez bunkówarez szóval ez a lapcsalád minden formában kilőve. -
Enjoy
addikt
Nah, szuperül kicserélte egyszerre.
Megnyitottam Ulkesh által küldött fájlt, ott nem található EEEE-s rész, van helyette viszont: cccc.
Ez (cccc) fogja jelenteni azt, hogy kiírja a napot betűkkel.
Aztán lehet, hogy az EEEE is ugyanazt éri el.Ha netán valaki Windows-on bütyüköl, annak így kell, hogy kinézzen:
<key>UIWeekdayNoYearDateFormat</key>
<string>yyyy'.' MMMM d'.' cccc</string>
_zsolidodd: Privátban keress meg, azt nem tiltja semmi.
_Kommy: nem siklottam át felette, csak annyit írtam, hogy Ulkesh fájljában nincs ilyen rész, s akkor valószínűleg nem a betükkel kiírt napot jelenti a 4db E betű, mert a 4db c betűnek hatására írja ki. De mint mondtam, utána fogok járni.
-
manchester85
veterán
Mindig? 3 generációból 2 ugyanolyan.
Ettől persze még igaz, hogy csak a 3G és a 3Gs esetében nem volt egyedül változás, de az is igaz, hogy csak a 2G és a 3G között volt.
Mondjuk ettől függetlenül a videóhívás, meg cserélhető akksi pletyka alapján mindenképp kell újításra számítani.
-
Ulkesh
őstag
"Jóbarátom keresztapjának van kint Saltlake Cityben Nexus One-ja és 3GS-e, ő írta nekünk a tapasztalatait. Biztos elfogult akkor a Nexus One iránt. "
A Google max 10 órát ír beszélgetéshez (tesztek szerint meg 7-8), az Apple 12-t és ez nem marketing, mert használtam már ennyit és nekem elsődlegesen ez számít, nem az, hogy 5, vagy 6 órát tudsz játszani egyhuzamban.
"Azon kívül mindent funkcióját kiélvezem, s minden este 9-10körül arcomba dobja a 10%-os szövegét, és akkor még messze van a nap vége.. "
Piros jelzést én még a saját készülékeimen nem láttam, pedig lassan 3 éve használok ilyen cuccost és van, hogy le sem teszem a kezemből (igaz, szinte egyáltalán nem játszom vele, ellenben netezek, beszélek, zenét hallgatok, irodai szoftvereket futtatok stb.).
"Had ne kelljen részleteznem, hogy mit mennyi ideig használok. "
Pedig lehet, hogy jó ötlet lenne, mert elképzelhető, hogy valami olyan cuccot raktál fel, ami a háttérben folyamatosan gyilkolja a procit és ezért merül ennyire.
-
Ulkesh
őstag
"Első tapsztalatok szerint a Nexus One picivel tovább bírja, mint a 3GS, ami a készenléti időt illeti."
Ellenkezőleg, hamarabb merül, eleve a spec. is kevesebbet ad meg és a tapasztalatok is ezt támasztják alá.
(Persze, ha játszol, akkor nem mert Androidra nem igen van még túl sok játék ami azt a vasat meghajtaná, de normál használatnál telefonálásnál az iPhone jobban bírja.)"Annyit, hogy aktív használat mellett is bírja egy napig.
Míg nálam 3GS nem feltétlen bírja ki az 1napot aktív használat mellett."De szeretném tudni mi lehet játékon kívül az az aktív használat ami 1 napon belül lemeríti az iPhone-t. Én már beszéltem rajta egy töltési időn belül több mint 10 órát és még volt benne 18%, pedig a wifi be volt kapcsolva és mellette ment a 15 percenkénti mail letöltés és push az IM+-hoz.
-
cilo9
aktív tag
Na de jó, mikor a mostani matricát rendeltem ezt észre se vettem. Azt hittem ez újdonság.
Manchaster: Most attól függetlenül, hogy egyetértek a logikáddal az 1 napot illetően (és persze a sz@rást illetően is
), azért szerintem két nap jó lenne, mert vannak esetek amikor nem tudod tölteni, mert egy éjszakát véletlen nem tudsz konnektor közelben tölteni. Én is felszereltem magam autós töltővel, cégbe dokkolóval tehát jelenlegi életvitelemben nem gond, de ettől függetlenül soványnak tartom az 1 napot.
De legyen az 1 nap ok, de nálam sok esetben sajnos már délutánra 20% alatt van és ilyenkor nem mindig van alkalmam tölteni, csak este. -
cilo9
aktív tag
Nem is tudom, ez nekem így annyira megfoghatatlan, főleg anélkül, hogy a saját szokásaim szerint mindkettőt kipróbálnám. Ettől függetlenül baromi jó lenne a szifonba egy izmosabb akksi (a cserélhetőségre nem feltétlen vágyom). De félek a 4G-nek se lesz sokkal jobb. Mostanában ez az 1 napos üzemidő a divat az okostelóknál.
Ha már szóba hoztad a hátlap matricát, a Gelaskins oldalán már lehet saját matricát is csináltatni. Bármilyen képet fel tudsz tölteni aztán csak be kell igazgatni. Én már meg is rendeltem az új egyedi matricát.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest