- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #48207 üzenetére
Reméljük működni fog rendesen.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #48212 üzenetére
Ez az egész iTunes rendszer egy koncepciót képvisel, ami kb. annyit tesz, hogy egy külön szoftver segítségével, gépen keresztül tartod karban a telefonodat. Szerintem ennél kényelmesebb módszer nincs, csak nem ehhez szoktunk hozzá, és némelyikünk maradi módon ragaszkodik a konzervatív berögzülésekhez. Infrán is lehetett a régebbi mobilokon fájlokat átküldeni, az miért nem hiányzik?
"nemtudok bele filmet tenni amit lejátszana. külön kell oplayerezni."
Szerintem pont ez az "app for that" koncepció eredményezi a tökéletes optimalizációt, és hogy nincs szétgányolva a teljes rendszere a telefonnak. Arról nem is beszélve, hogy átláthatóbb, tudod, mit hol keress, hisz külön alkalmazás van rá.
"aztán ha vmi nem tetszik miért nem lehet törölni a telórol, csak úgy ha kitörlöm a pc-n a mappából majd újraszinkronizálom??"
Ez megint csak egy elvi problémád.
Minek ezzel pöcsölni telefonon? Nagyon jól tudja az Apple (de szerintem még a konyhás nénik is egy falusi általános iskolában) hogy a "mai fiatalok egész nap a gép előtt ülnek". Sokkal kényelmesebb gép mellett rendszerezni a dolgokat, mint telefonon törölgetni a képeket (persze csak, amit eleve rászinkronizáltál, hisz a lementett képek vagy kamerával készítettek törölhetők). 1-2 kép nem oszt nem szoroz, 50-100 képpel meg minek szaroznál telefonon? Nem egyszerűbb gépen rendszerezni őket? A szinkronizálásban én egyébként azt szeretem, hogy sose marad teleszemetelve a telefon, hisz minden, amit nem szinkronizálok rá, az törlődik. Ez szerintem remek dolog, hogy elkerüld, hogy ősrégi vackok legyenek a telefonodon, amire már nem is emlékszel.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #48204 üzenetére
"mondja hogy a fostos lg-jevel csinalt kepeket akarja kinyomtattatni velem es h atkuldi nekem bt-on en"
És miért nem gépre dugja? Egyből felajánlja gondolom az LG-nek is a gép, és fel tudja másolni. Semmi logika nincs abban, hogy bluetooth-on kéne átküldözgetni neked, hogy ki lehessen nyomtatni. Elvi gondot csinálsz ebből, miközben gyakorlatilag erre már nincs szükség, és sokkal kényelmesebben juttathatod el fotóidat, videóidat bárkinek bluetooth küldözgetés nélkül is.
"egy szaros filekezelot"
iFiles miért nem jó? Oké, nem gyári, de kit érdekel? Működik, kész.
"de attol meg az i4 antennaja el van cseszve.."
Mivel nálunk nincs térerőgond, max 1-2 pálcika megy lejjebb, nálam sokkal fontosabb szempont a bivalyerős GPS vevő. Ez is ennek a konstrukciónak köszönhető. Egyébként haverom lazán elő tudja hozni a halálfogást a 3GS-én is.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #48174 üzenetére
"sztem az 5.0ban sem lesz bluetooth fájlküldés, equalizer az ipodban, vagy pendrive funkció.."
Engem speciel ezek közül egyik sem izgat.
Senkinek nem akarok semmiféle zenét átküldözgetni, akikkel videókat, képeket akarok megosztani, azoknak ott van a youtube meg a picasa, vagy az e-mail és az ifiles.
Nekem most lesz 2 éves a 3G-m nemsokára, a wifije még mindig tökéletes. Nem akarlak elkeseríteni, vagy ezzel csesztetni, de ha a te telódon bármi elbaszódik, nyugodt szívvel mást nem okolhatsz érte magadon kívül.
Az antennakérdés, nemtom. Nálunk a vodás i4-gyel semmilyen komolyabb térerőcsökkenés nem produkálható, ellenben a GPS vevő überbrutál, olyan gyorsan talál a házban lehúzott redőny mellett is jelet, hogy az vmi eszméletlen. Kérdezd meg a galaxy s-eseket erről.
Igen, ezzel egyetértek, semelyik se. De nekem az iPhone 4-ből az égvilágon semmi nem hiányzik, persze mindig lesz jobb. De úgy gondolom, design-ra egyszerűen zseniális, a fogása nagyon jó, a térerőcsökkenés túl van lihegve, ez a bluetooth-os bohóckodás meg nem érdekel. Egyedül az a baj, hogy nekem még nem i4-em van.
Mondjuk megvehetném, csak pofátlanul soknak találom érte az ikon 200-as 120k-s árat, úgyhogy elképzelhető, hogy vodás leszek, mert fater évente vehet új telót, és az ő csomagjában már jóval olcsóbb lenne.
Ez most a kivárás ideje részemről.
-
Newyorker
addikt
válasz
rolcsibácsi #48174 üzenetére
így van, egyetértek veled
-
válasz
rolcsibácsi #48132 üzenetére
...és JB-vel melyik lenne az a program, amivel alapértelmezetté lehet tenni másik böngészőt? Én is kérdeztem ugyanezt pár hete, ami zack, csak akkor nem válaszolt senki, így lemondtam róla.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #48132 üzenetére
Fasza.
-
spyduck
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #47804 üzenetére
A régi bootrendszeres 3GS-t meg lehet csinálni, az újat még nem
-
fazr
senior tag
válasz
rolcsibácsi #47804 üzenetére
Nem áll szándékomban semmi ilyesmi, csak azért kérdeztem, hogy van a félnivalóm ha véletlen valamelyik rokon gyerek rákattint, de egy restore nem a világ vége.
(#47805) dirty.yakuza Ezt megoldom.
Köszi mindkettőtöknek.
-
válasz
rolcsibácsi #47832 üzenetére
Részemről nem tudom, annál azért hamarabb felébredek (hála Istennek).
Saint_: 1. aNote
2. ingyenest nem tudok, én a goodreader-t használom, van ingyenes verziója isNetlelövés: ha van jb, akkor SBSettings, ha nincs, bonyolultabb: settings - general - network: 3g-t kikapcsolhatod, ha ha semmi netkapcsolatot nem akarsz, csak wifit, akkor Cellular data is kikapcs.
-
crwn
senior tag
válasz
rolcsibácsi #47663 üzenetére
ilyen nekem is szokott lenni 4.2.1-en ritkán. JB nincs a telefonon.
-
Telegdy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #47498 üzenetére
Na igen, de nem mindenki teheti meg, hogy mindenhol tölthesse a telefonját. A legtöbb diák például nem tudja kivitelezni. Mondjuk az igaz, hogy ha már lemerült, akkor már rég rossz
-
Telegdy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #47496 üzenetére
Miért, mindenhova viszel magaddal egy töltőt, és akárhol vagy, bedugod tölteni, mert éppen lemerül?
Fehér lapon nem próbáltam, de szerintem ha fehér lapok kellenek az észleléséhez, akkor nem akkora nagy probléma az. Rengeteget fotóztam, és nem tűnt fel semmiféle kékség. Se nekem, se másoknak, kik a fotóimat nézték.
-
Telegdy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #47494 üzenetére
Szerintem sok köze van hozzá, haverom pont azért anyázott, mert sokszor lemerült az iPodja, és kellett a gép hozzá, nem tudta nálam újraindítani. Ha értelmesen teszed fel a magad 5-10 programját akkor egyszer kell restartolj összesen, egyszerűen egyszerre teszed fel az összeset. Amúgy pedig nem nyúlok a cydiához kb. soha, mert rájöttem, hogy azzal cseszem szét a rendszert, ha a sok homebrew szart felteszem. Csak ami fontos, és ennyi. Azt meg legtöbbször azonnal restart után felteszem.
Nekem nem volt kékes a kamera közepe 4.2.1 alatt iPhone 4-el sem, meg iPhone 3G-vel sem.
-
Gercsa
senior tag
válasz
rolcsibácsi #47460 üzenetére
Bocs ha offtopik, de úgy éreztem, hogy ez magának a készüléknek illetve használóinak topikja, és nem az oprendszeré, bár a kettő valahol egy egység.
Szerintem amúgy tökmindegy, kérdezhettem volna azt is, hogy egy XY legális programban hogy térhetek vissza egy előzőleg telepített verzióhoz, de én kimondtam nyíltan.
Válaszodból arra következtetek, hogy csak úgy lehet ha letöltöm újra a régit valahonnan.
-
Jam.
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #47460 üzenetére
Tehát a szolgáltató nevét akkor ki sem írja, ugye?
-
biker
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #47432 üzenetére
ja, értem, ha kifizetek egy 120k-s telefont(+havi 5-10ezret előfizura, vagy 180-240ezret dominora), akkor még nem vagyok gazdag köcsög, de ha megveszek rá 10-15ezer forintnyi appot, akkor az vagyok.
leülhetsz, egyes
többieknek: szövegértés??? azt írtam: "csak azért, hogy", erre leírjátok, hogy ti nem azért, hanem másért. leírtam, másért én is JB-eltem, de installous nem volt soha
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #47416 üzenetére
igen, végülis ez a program nem feltétlen a pendrive funkciót akarja népszerűsíteni... De hátha kiadnak egy app-ot ami lehetővé teszi ezt.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #47414 üzenetére
De kell hozzá itunes, ott van a leírásban is.
-
hemaka
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #47355 üzenetére
pedig de
manchester85: én még anno samsung innov8-on használtam, az valami minősíthetetlen volt. Most az i4-en még élesben nem próbáltam ki. Majd egyszer, nincs szükségem rá.
De akkor ezekszerint már elég használható szintre fejlődtek. Bár fater biztos kiröhögne, ha a kamionba odatenném az i4-et, hogy mától ez lesz a GPS-ed. -
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #47349 üzenetére
Hát nemtom, elég sokan panaszkodnak rá. Nézd meg az appstore-os kommenteket a naviknál. Előtte N95-öm volt, N95GB és faternek egy 5800-ja. Garminnal próbáltam mindet, és mind jobb volt e téren, mint az i3G. Utóbbi 2 szinte sose vesztett jelet, de a sima N95 is használható volt. Persze, nem a te szavadban akarok kételkedni, mert ha ezt mondod, biztos így van, de több embertől hallottam, hogy használhatatlan a 3G vevője, mint akitől azt, hogy használható.
(ismerősöktől és fórumos visszhangok alapján egyaránt)
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #47124 üzenetére
állítólag ebben a hónapban kijön egy bluettoth progi amivel lehet küldözgetni ide oda.. Celeste lesz a neve ha minden igaz..
-
<NewL>
addikt
válasz
rolcsibácsi #47124 üzenetére
amikor megjelent akkor probaltam ki, de utana nem is hasznaltam. bocsi hemaka
-
dni
őstag
válasz
rolcsibácsi #47062 üzenetére
Ezt szeretném elkerülni.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #47069 üzenetére
Nem tudom, azt mondták, küldhetem postával is, ami olcsóbb...
Őszintén szólva már nem is érdekel, baszódjanak meg. Mondjuk ebből ők nem jutottak több pénzhez, hisz a futár kapta a pénzt, ami egy teljesen független cég. Leszarom az egészet, az biztos, hogy én tőlük soha többet semmit. Az a baj, hogy ha elállok az egésztől, én is szarul járok. (Nem tudtam volna honnan beszerezni, a többi toknál újabb szállítási díj, stb) Szóval választhattam az önérzet és a tok között, utóbbit választottam, ők meg költsék gyógyszerre az árát.
-
persil
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #47013 üzenetére
Nem mert mondom, hogy annyira nem szamit, most is csak a kerdest tettem fel, majd meg is valaszoltam magamnak, miutan forumokon lattam, hogy a baseband miatt van.
De igazabol nem is ertem miert lett a ket dolog(gps es digi) amikor semmi kozuk egymashoz es en sem emlitettemNo mindegy szerintem siman zarhatjuk az egesz temat
-
joni20
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #47017 üzenetére
Ugyan 3,5 jack, de mégse műkődik vele. A Teló és a füles is tökéletes más telóval csont nélkül szól. A Saját fülesével meg szól az Iphone. Más ötlet?, nem lehet, hogy valami átalakító kéne, mert más a bekötése?
-
persil
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #47007 üzenetére
Ertelek es reszben igazad is van, viszint megint elmentunk egymas mellett.
A baseband-tol most elvonatkoztatva vettem egy tokeletesnek latszo telot, amirol 15-20 perc intenziv nyomkodas alatt sem derult ki, hogy bibis lenne. Otthon vettem eszre, hogy a digi random modon erzeketlenne valik es, ha fejreallok akkor sem tehetek errol, nem erzem, hogy az en benasagom lenne, ez szimpla tisztessegtelenseg volt a reszerol.
De meg egyszer a basebandnek ehhez semmi koze, nem abban erzem magam atvagva
Vettem mar jopar hasznalt cuccot es utana is szoktam olvasni, nem ezzel volt gond
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #47007 üzenetére
Utána mindig okosabb az ember.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #46996 üzenetére
Közös fürdés?
-
Szecsy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #46996 üzenetére
benne vagyok
szolj ha elérhető vagy
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #46942 üzenetére
Skype, tango nem jó? Ok, egyik se facetime, de ugyanazt tudja végülis.
-
persil
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #46949 üzenetére
Kozben utanaolvastam es kiderult, hogy a kedves elozo tulaj elfelejtett kozolni, hogy 06.15 baseband-el nem megy a gps.(sok mas egyeb dolog mellett felejtette el...)
Nem lehet valahogy downgradelni? Az sem baj ha tobbe nem lehet e miatt fuggetleniteni, mert eleve nem akarok, mindig is tmobile-os voltam, viszont a gps jol jenne.Amugy nem francia igo
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #46949 üzenetére
mi olyan cuccos nincs ami a keszitett kepek neveinek az aktualis datumot/idot irja ki nem azt h IMG001...stb.. ?
-
Telegdy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #46942 üzenetére
Nincsen, az Apple úgy jelentette be, mint "nyílt" platformot, de úgy tűnik mégiscsak megtartotta magának
Nekem meg van egy kanadai kártyafüggő iPhone 4-em, és lenne kivel FaceTime-oljak, de nem tudom aktiválni a telefonon
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #46941 üzenetére
pc re nincs vmi progi amivel lehetne facetimeolni?
szuper h van csak senki nem hasznalja... -
válasz
rolcsibácsi #46937 üzenetére
Ott van alul: (Pay with credit card - no PayPal account needed)
Vagyis bankkártyával is fizethetsz.
Ha nem megy, keress, megoldjuk valahogy.
-
válasz
rolcsibácsi #46934 üzenetére
Itt tudod megvenni: [link]
Call Countert ugyanígy vettem, a fejlesztője oldalán, paypallal fizettem, letöltöttem cydia-ban, majd ellenőriztettem a vásárláskor megadott serial számot, és már aktív is volt a licenszem.
-
cigam
titán
válasz
rolcsibácsi #46927 üzenetére
-
cigam
titán
válasz
rolcsibácsi #46917 üzenetére
Alapból valóban ez is hiányosság, de van egy pár ingyenes program amivel megkerülhető a probléma. Igaz nem mappolódik be mint meghajtó, de elérhetővé tehető mint FTP szerver.
-
Lacazr93
senior tag
válasz
rolcsibácsi #46911 üzenetére
Köszönöm szépen! Megnézem ezt a fake carriert hátha
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #46876 üzenetére
Eltelt azóta pár nap kb. Ez semmi. nekem volt olyan Motorola, amit megáztattam, és 3-4 hónap után egyszer csak kikapcsolt, és onnantól se kép se hang. Lehet több idő is ennél.
Persze az is lehet, hogy semmi baja se lesz, nem törvényszerű hogy összefossa magát.
Elmondtam neked, vidd el ultrahangos tisztításra. Gondolom nem vitted el, mert sokba kerül az i4 árához képest az a pár ezer forint...De ha ne adj isten megadja magát, majd a fejed falba verése közben gondolj rám, és arra, hogy 3-4k miatt buktál 130k-t. -
válasz
Hát a nemi szervem sem gondolta volna hogy a szenzor többet eszik (bizonyíték?
). Egyébként igazából le kellene sz*rni, ha vesz az ember egy ilyen telefont, fogadja el, hogy ha kihasználja, akkor bizony merül is és tölteni kell.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
automata kijelzovilagitas
Az mekkora hülyeség. Első nap kivettem előle a pipát.
-
cigam
titán
válasz
rolcsibácsi #46872 üzenetére
nyilvan senki nem fog hozzaadni olyan forrast amirol sose hallott..
Mitöl olyan nyilvánvaló? Ha odateszek 1-2 jól csengő ismerős nevet (arogáns madarak, énmegyek), vagy olyan szolgáltatást kínáló programot ami éppen népszerü az jb-t használók között, rábuknak mint gyöngytyúk a takonyra.
-
Lop!N
tag
válasz
rolcsibácsi #46872 üzenetére
őszintén szólva fogalmam sincs , mert kaptam egy ismerősömtől
-
@matthew@
őstag
válasz
rolcsibácsi #46824 üzenetére
Hát 4-est nem akarok mert az telenor bácsinál nincsen és kártyafüggetlenül 100e alatt nincs annyit meg nekem nem ér egy telefon/okosteló. Mind2-t próbálltam és különbséget nem éreztem max inkább a samunak a kijelzője jobban tetszik, mert nagyobb és sztem amúgy nem volt egyéb érezhető különbség. Cserélgetni meg nem akarom úgyhogy ezért lenne fontos ez h melyik legyen
-
atees
őstag
válasz
rolcsibácsi #46685 üzenetére
Akkor én vagyok a béna mert videót ott nem lehet csak képet
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #46556 üzenetére
ne tudd meg eddig hányszor leírtam privátban, mivel nem lehetett beszélni a jailbreakről.
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46515 üzenetére
De mondjuk ez csak a Cydiat lassítani, vagy az egész telefont?
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46505 üzenetére
"Cydiát nem jó ha felrakod újra mert 2 verzió lesz fent, akadozni fog egymással sztem"
De ha egyszer az előző törölve lett, akkor miért?
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46503 üzenetére
Igazából még sose restore-oltam.
Ilyenkor full mindent leszed róla?szerk: Az nem jó, ha újra felrakom a Cydia-t?
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46501 üzenetére
Nincs.
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46487 üzenetére
Köszi a választ!
Ha csak eltüntette a Cydiat, akkor hogyan tudom visszahozni?4.3-ról mit tudtok? Mert már össze-vissza beszélnek... 27 -ét is hallottam, valaki azt mondta 2-án jön az iPad 2-vel együtt. Ti mit tudtok?
-
magyar777
tag
válasz
rolcsibácsi #46490 üzenetére
Kösszi ez tökéletes
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46417 üzenetére
Oh, köszi!
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #46361 üzenetére
Ahha. Felírtam is magamnak egy cetlire, mit is jelent ez a szó, amit idegen nyelven írtak. (Nem mintha az egész háeszem nem erről szólt volna...) Azt csináltam, hogy telefon feldug, szinkron megszakít, Transfer purchases. (<- leírnád, ez mit jelent, hagy okosodjak még kicsit?). De az sem tejlesen tiszta, ha egyszer az itunesban töltöm le, miért nem kerül be automatikusan az app-listába? No, mindegy a lényeg, hogy így most jó. Nem tetszett a hsz-ed, de mindenképp hasznos volt. Köszönöm.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #46361 üzenetére
asszem 30....de a gyalog galoppos verzióban ..a NYÚL
kevesebben
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #46296 üzenetére
Kár
Te is rendes voltál velem amikor szenvedtünk azzal a telóval ""jókat"" ..miért lennék
?
Ha netán meggondolod magadmanchester85 :
heheheheh 3 hónapra rá már lehet tudni ,hogy ki kapta e időben?
9 hónapra rá meg todd zicher ,hogy lesz élő proof az elkésett kikapásra -
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #46296 üzenetére
Gyakran előfordul, hogy az ember azt hiszi, még idejében kikapta, és csak később derül ki, hogy mégsem.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #46283 üzenetére
Ha mázlid van akkor nem jársz úgy mint én az Ex 3Gmel amit az elöző tulaj megáztatott akárhol....nemtom lehet ,hogy f..ság raidátor közelében tartva (nem rajta
) nem szárad ki?
Zakk fórumtárs szépen körbeírta a meg és beázás fogalmát a mobilokal kapcsolatban,de hátha mégis működik a kiszárítós technika?Mondjuk ez a fürdőben kivart trippla leszúrt ritberger se lehetett semmi , de az én 2g-m nek a halálához képest még nem közelíti meg a dobogós helyet sem hála az égnek
Ha le tudod venni a hátlapot és száraz helyen fűtőtest közelében tudod tartani az akkor csak számítana vmit?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Megnéztem a YouTube-os linket de némelyik teszt elég felületes. Mindegy kívánom hogy semmi baja ne legyen soha a telefonodnak.
puffgabir:
Most megijesztettél. De akkor milyen autós töltő javallott ha Peti567 által vásárolt nem noname töltőre is azt mondja a tel hogy nem támogatott?Körkérdés: ki milyen autós töltöt használ?
-
zack
nagyúr
válasz
Ok. Te tudod. Én szóltam.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #46258 üzenetére
Én nem lennék ennyire optimista.
Ha pár napon belül elviszed egy ultrahangos tisztításra, akkor se lesz 100% hogy minden rendben lesz vele, de ha így hagyod akkor szinte borítékolható, hogy elkezdenek az áramkörök korrodálódni, csak idő kérdése hogy mikor. Találkoztam olyan telcsivel ami pár nap után, 2-3 hét után, és volt olyan amelyik 2 hónap múlva döglött meg. Ezután pedig kb. dobhatod ki, mert a beázás a legalattomosabb. Nem lehet tudni melyik áramkör és hol fog elrohadni, amitől elképesztő hibák keletkezhetnek. Sztem az indicator is sérült, hiszen mi értelme lenne ha elmerül, és nem szineződik el. Pláne annak fényében, hogy a párától is elszineződhet. Ezért tették bele. A töltősornál van az egyik, és a jack bemenetnél a másik. Kizártnak tartom hogy egy elmerüléstől ne szineződjön el.
A hajszárítózás kb. semmit sem segít, mert olyan helyekre folyt be a víz amit nem fogsz tudni kiszárítani.
A másik alapvető gond iPhone esetében hogy nem tudod áramtalanítani, mivel az akksi be van építve. Beázásnál alapvető, hogy a kikapcsolás nem sokat ér, hiszen továbbra is áram alatt van a telefon, tehát a 100% módszer kizárólag az akksi kivétele lett volna, amit nem tudtál megtenni.Félre ne érts, nem akarok vészmadár lenni, de van rálátásom ezekre a dolgokra. 8-10 éve ebből éltem, sokat szereltem az adás-vétel mellett, és bár nem vagyok naprakész a mostani technikát illetően, azért a beázás az most is beázás.
Ha tutira akarsz menni, addig add el el egy GSM boltnak, amíg működik, és lehetőleg ne a PH-n értékesítsd. Sajnos ebben a helyzetben jobb döntés nincs.Bdanyy
Lehet. Én is így vettem. Az új előfizus árlista érvényes a már meglévő előfizu hosszabítására is.
-
JamesHun
addikt
válasz
rosszalkodni nem egy kád vízben kell IPHONE-al
-
manchester85
veterán
válasz
Hűű, ez elég kemény!
Én még a fürdőszobába se vinném be (a 3G-met
), van ott bőven pára, meg para is. Hát nem irigyellek, azért egy úsztatás eléggé időzített bomba a jövőre nézve.
-
runner 125
nagyúr
válasz
No comment.
Fürdés közben minek nyomogatni?!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
rolcsibácsi #46248 üzenetére
hoppá, mindjárt jo
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46242 üzenetére
Nekem van + sim tálcám, tehát ez nem probléma.
De inkább nem beszélek erről tovább, mert ban lesz. -
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #46240 üzenetére
Nekem tényleg csak a vodafone kártya miatt kell.
TurboSim jó iPhone-hoz? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #46236 üzenetére
jah es ami talan a legjobb benne hogy a kedvenceket eltarolja vhol es restore utan is ha nem rakom vissza a backupot, mashonnan szedeme a tunein-t meg akkor is
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #46236 üzenetére
Oké
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #46230 üzenetére
A kommentekben azt írják: "és már fut a háttérben is". Nem vettem meg nem tudom alátámasztani.
-
HoTDoG
tag
válasz
rolcsibácsi #46159 üzenetére
Köszi, tényleg a régi backup okozta a galibát.
Az SMSek és a jegyzetek elvesztek, de talán túlélem nélkülük. Egyébként jb-zek. De rögtönzött sms-ek lementésére ez is megtette: http://www.iphone-sms.com/
Köszi mégegyszer! -
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #46172 üzenetére
Tényleg kemény kommentek vannak alatta
Sokan anélkül vesznek appokat hogy elolvasnák ezeket.
-
Mr President
senior tag
válasz
rolcsibácsi #46167 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #46162 üzenetére
Erre én is a múltkori iTunes problémámnál jöttem rá.
-
HoTDoG
tag
válasz
rolcsibácsi #46138 üzenetére
T-mobile-os kártyával, persze. A backup a 3-as rendszerből való, de nem tudom backup nélkül hogy tegyem vissza az sms-eket, fotókat, meg minden fontosabb adatot...
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #46147 üzenetére
Gondolom volt.
"Kikapcsoltam, újraindítottam, de semmi"
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #46141 üzenetére
Hmm akkor passz. Mintha Zack is panaszkodott volna erre.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #46138 üzenetére
Nem megy az friss 4.2.1-gyel sem. Az enyém 2 hónapos, nem raktam rá semmilyen backupot és még sem működik a push. Illetve de, egyetlen szociális alkalmazással működik a Boxcar nevű appal azzal példaszerűen működik ahogy az kellene az fc-vel meg a twitterel is.
Más. Úgy tűnik cserés lesz a telefonom vagy mi mert amikor bekapcsolom a mibilnetet, 5-6 perc is eltelik mire ténylegesen használni tudom, addig dobálja a hibaüziket. Volt már restore meg hálózati visszaállítás is de még mindig nem jó. Nem járt már így valaki mi lehet a megoldás?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
rolcsibácsi #46122 üzenetére
Köszi
GALARDO: Neked is köszi
Csupa gyík csatorna. Ami értelmes az a Story tv az asszonynak, meg az rtl klub. De jobb mint a semmi.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #46102 üzenetére
Jah, lehet, hogy a 3G, mint mobilnet,(bár ez ugyebár nem teljesen igaz, hisz ha letiltod, attól még lesz adatforgalom) zavart meg. Ha 4-e van, mobilnet nélkül, akkor az viszont nagyon no komment kategória.
De a 3GS se jó e tekintetben, egy fokkal vállalhatóbb.
Hol navigáltál vele? Szerintem egyszerűen gyenge a vevője. Kizártnak tartom, hogy a belvárosi budapesti téglatömbök között ne veszítse el a jelet a 3G.
A T-mobile által ingyenesen látogatható facebook felület. Borzasztó fapados, se kép se semmi, de nincs adatforgalmi költsége, egy ingyenes szolgáltatás.
A honfoglalós kérdés engem is érdekelne. Viszi azt valamilyen teló használhatóan amúgy? Én se tudok róla, hogy lenne iPhone-ra, de app formájában biztos megoldható lenne.
-
sp@rtan
senior tag
válasz
rolcsibácsi #46091 üzenetére
Azt szeretném, hogy a 3G-t csak a Safari használhassa, vagyis a mobilnetről ne jöjjenek nekem a pushok, mert nincs net előfizetésem, de a facebook zero-t néha használnám.
-
harcikeszeg
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #46095 üzenetére
Szia!
köszi a választ,de nem igazán értettem az első pár sort..
de az átjött h nemkéne rádióznom 3g-n...
az én egyéni szociálproblémám az h melóban nincs wifi, otthon meg
nem kell rádió.pech. -
JamesHun
addikt
válasz
rolcsibácsi #46091 üzenetére
szerintem inkább arra lenne, hogy egy csomó játék kiakar lépni netre pl archivement frissítésre meg ilyesmi
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #46019 üzenetére
Minek nekem számla? Nem vagyok cég.
Egyébként szifonstore.com-on 22k. [link]
Tulajdonságok:
•Egy tömb repüléstechnikai minőségű aluminiumból CNC géppel mart - egyszerűen fogalmazva erős és könnyű
•Eloxált alumínium bevonat a tartós színekért
•Lézerrel gravírozott típus- és márkajelzések
•Belülről bélelt a Vapor tok, hogy az ütésektől jobban védje a bele helyezett telefont -
válasz
rolcsibácsi #46009 üzenetére
Tökugyanilyet árulok 1k-ért, úgy, hogy én állom a postát
GSM boltok nem hazudtolják meg önmagukat, az már biztos
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45973 üzenetére
Még mindig nem érted.
Felőlem is elégetheti.
De tök felesleges 20x linkelni, mert nem vicces és nem jópofa. A kérdésre meg a link helyett 1 mondatban is lehetett volna válaszolni. -
_ak_
addikt
válasz
rolcsibácsi #45967 üzenetére
Oh, ez elég kritikus infó, köszi!
elado2009: szvsz nem iPhone kell neked, a Flash elég necces, án úgy tudom, h JB.vel sem lehet teljes támogatást elérni, ill. a teljes titkosítás sem tudom, h mennyire oldható meg.
-
Totheground
addikt
válasz
rolcsibácsi #45958 üzenetére
Ökörséget mindenki csinált. Csak ez a videó épp nem ökörség, hanem egy kicsit sem vicces f@aszság. Egyesek pl ökörségnek tartják, hogy meggyújtanak egy macskát. Gondolom ez is simán megbocsájtható, hiszen csak ökörség. (Fogadjunk, hogy valaki le fog akadni a szándékosan sarkított példán.)
De hozhatnám példának azokat az egyesek által "élelmeseknek" titulált csodalényeket, szerintem ősember értelmi szintjén mozgó egyéneket, akik képesek készülékbiztosítást kötni, hogy aztán a gari vége felé szándékosan földhözvagdalni egy amúgy tökéletesen működő telefont. Én ezt részemről undorítónak tartom.A fentiek olvasása után meg nem zacknak van elfajult világszemlélete.
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45958 üzenetére
Nem "tokos" vagyok, csak nem vagyok 16 éves. Az a baj hogy ennek kellene a normálisnak lenni, de tényleg lassan ez lesz az "elfajult" gondolkodás, amit én képviselek.
Ökörséget? De csináltam ökörséget mint mindenki az életében. De arra lettem nevelve, hogy a saját ill. mások anyagi javait tartsam tiszteletben és ne romboljak kedvtelésből még ha megtehetem akkor sem. NEVELTETÉS kérdése, ami nálad ezek szerint kimaradt. -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45953 üzenetére
Nem igazán látod át még mindig.
A példád pedig az app vásárlásokkal röhelyes.
Oly annyira vagyok álszent egyébként, hogy pár napja odaadtam egy csövesnek majd fél üveg jó minőségű bort, mert mi már kellően jó állapotban voltunk, és megsajnáltuk. Nem kiöntöttük, és nem dobtuk ki. Egy olyan embernek adtuk aki baromira örült neki.
Nem egyszer volt hogy portán hot dog-ot vettünk a csöviknek, és a maradék piát ami sokszor nem volt kevés, és nem volt szar minőség, összegyűjtöttük nekik. Mert ez is segítség, és átérezzük mennyire nehéz helyzetben vannak. Az ember az ilyen cselekedetektől érzi magát igazán embernek, főleg ha van pár száz forintja erre a célra. Én a saját szintemen próbálok segíteni pár száz forintos tétellel.
Szerinted kiknek tett jót, illetve kiknek segített a videó feltöltője hogy 30mp alatt elégetett 400k-t? Ettől érzi magát embernek? Véleményem szerint ezzel csak azt bizonyította hogy egy nagy rakás sz@rkupac. Nem egy ilyen ill. ehhez hasonló videó kering a youtube-on, és azért csinálják mert a magadfajták "harapják". Ha a társadalom megvetné őket, és megmutatnák hogy ez a helyes irány, akkor az lenne fent, hogy egy olyan ember kapta a szénné égés előtti iPhone 4-et, aki sírva fakad örömében és el sem hiszi hogy ez vele megtörténhetett.Te majd akkor törj illetve törhetsz pálcát felettem, ha hasonlóképpen fogsz gondolkodni, és nem lopni hanem vásárolni fogsz progikat a telefonodra, ami a véleményezésedből is tisztán kiderül, nem azért teszed mert nincs 200ft-od rá. Ha nem lenne, neked sem tetszene a a linkelt videó.
Hatalmas pleff az életszemléleted, ami eléggé sajnálatos. -
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45942 üzenetére
Nem ellened szólt, és tudom melyik hsz-re dobtad mint válasz, csak elmondtam hogy sokan vannak azok is, akik úgy gondolják ahogy én.
Béke!
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #45942 üzenetére
Ez a videó szégyen és gyalázat.
Ráadásul volt már linkelve, nem értem a folyamatos linkelésének a miértjét.
Jó poén, hogy amíg másoknak csak egy hiú ábránd marad, és sok mindent megtennének hogy a három telcsi közül bármelyiket megvegyék, addig mások fél perc alatt elégetnek 3 csúcskategóriás telót 4-500k értékben egy ócska poén kedvéért?
Inkább adta volna oda olyannak akinek örömet szerezne vele, és azt vette volna fel.
De pontosan tudom hogy a menőzés volt a cél, és az én verzióm közel sem annyira menő, pusztán emberi, egy olyan válságos anyagi helyzetben levő világban, ahol ha a hasonló anyagi helyzetben levők csak annyit segítenének a rászorulóknak mint 1 csúcs okosteló ára, sok minden megváltozna. De amíg ez jó poén, és menő, addig a hasonló videók nem fognak elfogyni.
Gerjeszti az indulatokat a hasonló gondolkodású emberekben, akik meg nem tehetik meg egyik teló beszerzését se, azok meg valami sokkal rosszabbat érezhetnek. -
Coyote2000
őstag
válasz
rolcsibácsi #45931 üzenetére
gondolod, hogy jelezné, ha túl meleg a cucc? Kétlem
-
Coyote2000
őstag
válasz
rolcsibácsi #45923 üzenetére
megkockáztattam: nem árt a réginek az új. Az ikon majdnem ugyanolyan, de a név a réginél EUROPE, míg az újnál HU & RO
Tökéletesen elkülönül, a betöltése sokkal gyorsabb, és működik a háttérben is (nem újraindul, mint a 2009-es verziónál).
Jó kis biznisz 15 euróért, mindkettőt megtartom. A 2009-esnek hiába régi a térképe, azért elveszni nem fogok vele, külföldre mászkáláskor épp eléggé pontos lesz. Már csak a melegedése a gond folyamatos üzemnél, ami nyáron extragáz, így nyaraláskor mégiscsak a PNA-ra szavazok.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #45921 üzenetére
Csak furcsa hogy inditom az egyiket balra forditom, kilépek indítom a másikat fordíthatom a másik irányba.
Annyira lehetne intelligens a giroszkóp..
-
Injun
senior tag
válasz
rolcsibácsi #45886 üzenetére
Ok,köszi megpróbálom.
-
Soot
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #45797 üzenetére
nah az a helyzet, hogy olvastam 1 másik fórumon, hogy valakinek úgy sikerült megcsinálni, hogy feltette a 3.1.2-őt, mondom, én is megpróbálom, veszteni nem vesztek...
leszedtem, feltettem, ugyan úgy 1015 ös, hiba umbrellával kiszedtem, és tádáám, jólett
most rárakom a 4.2.1 et, utána jb , akkor működni fog minden igaz??
aki segített, azoknak ez úton szeretném megköszönni!!!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest