- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
@matthew@ #46825 üzenetére
Mondjuk azért okos volt, hogy az iphone topikban kérdezted meg ezt, gondolom a Galaxy S topikban is megkérdezted ezt, ott meg szidták a 3GS-t.
iPhone-t vedd, Galaxy S -t akárhányszor kipróbálom, földhöz vágnám legszívesebben, csak sosem az enyém.
Hmm, gondoltam, ott is megkérdezted. Ennek mi értelme volt? Nyilvánvalóan tudtad te is, hogy hol mit fognak mondani.
Ezért a válaszért meg gratulálok. Érvet nem tudott mondani a Galaxy S ellen, csak-hogy az új.
Fogd kezedbe mind a kettőt, és próbáld ki őket. Azt vedd, amelyik jobban tetszik, nem kell itt kérdezgetni.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
hat ja ha 3gs es sgs kozt kellene valasztanom enis elgondolkodnek. de azert a 3gs mar nem egy mai csiken.. de megiscsak egy iphone.. nem volt meg sgs-em es a vas maga tetszik nekem is de az android market sztem eleg gyenge az appstore+cydiahoz kepest.. nekem ez fontosabb mint barmi mas hisz ezek teszik megunhatatlanna az iphonet.. ha sgs forumot megnezed vegig a butykolesrol van szo mert mindig van vmi gaz vele... sztem 3gs el nem anyaznal annyit..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Én eldöntöm helyetted, az iphone-t válaszd. Nekem egy évig (ez év januárig) volt mindenféle androidos telóm, köztük a SGS is, és meg kell mondanom férfiasan hogy az iOs sokal életrevalóbb mint az android pedig anno én is védtem a mundér becsületét. Root nélkül (doktorálni tudnék belőle) egyikkel sem lehet normálisan létezni a hétköznapokban (lagg, fagyás, újraindulás), ha meg már buhera akkor nincs megállás, mindennap figyelned kell az újdonságokat ebbe én belefáradtam. Hiába a 10 magos procis új telefonok ha maga az android nem képes stabil működésre.
Egyébként meg ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.
-
válasz
@matthew@ #46818 üzenetére
Keress rá a topikban, nekem volt Galaxy S-em 2 hétig az iPhone 3GS és a 4 között. Az a két hét halál volt. Galaxy gyors, csak épp napi 10szer "beakad", ami pont arra elég, hogy széjjel verjem
iPhone-on ilyen nincs. Viszont ha még nem volt iPhone-od, akkor elégedett leszel a Galaxyval, ha meg volt, egyből érzed, hogy "nem rossz, de van egy nagy baja, az hogy nem iPhone".
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest