- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
goldnarmz #46373 üzenetére
Jelenleg egyet tudok ajánlani, mivel úgyis van backupod a telefonról ezért meg kéne próbálnod restore-olni a telefont és utána új telefonként felvenni ráraknia programokat és így megpróbálni. Ha így nem jön elő akkor kiderült, hogy backupod a rossz. Ha ígyis előjön akkor a gépen van valami gubanc.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
goldnarmz #46363 üzenetére
Mégsem jött be. Ismét törli, ha rádugom iTunesra. Párszor lehúztam próbából, akkor nem csinálta. Most levettem kb. 10 percre, és megint elkezdte letörölni az app-okat. Többször csináltam a transfer purchases és a back up funkciókat is. iTunesban töltöm le, szinkronizálom, transferelem, és mégsem. Nem értem ...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
goldnarmz #46359 üzenetére
Latom angol tudasok nulla igy elmondom hogy a remove azt jelenti hogy letorli a rajta levo dolgokat.. Nyomjal no-t
Illetve ha nincsenek meg a gepen az appok amik a telodon igen, akkor nehez lesz szinkronizalni őket. A telodra nyomj jobbklikket itunesban es transfer purchases menüpont atviszi neked a gepre a telon levo dolgaidat..Off: nem tudja vki hanyan voltak a Trojai falóban?
Mert honfoglaloban 9 volt a helyes valasz, de raguglizva inkabb 30at irnak, sot valahol szazakat emlitenek... Nem talalok egy normalis valaszt
Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest