- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Gercsa #47458 üzenetére
ezen nem erzel olyat mintha azt kerdezned egy windowsos forumban hogy kell egy korabbi windows loader?... nekem mindegy csak kerdezem.. amugy vannak forrasok amikben van regebbi, de nekem megy a legujabb is..
jam: annyi hogy nem fogad el egy simkartyat sem.. igy persze semmi halozatot nem fog talalni.. nem ertem a voda miert ne tiltana? jo kis bizniszt lehetne csinalni belole.. meg sokan igyis csinalnak..
-
tikshow
addikt
-
tikshow
addikt
válasz
Gercsa #42052 üzenetére
ugyanolyan 3,5mm jack, a gyári apple fülesek mennek vele, vagy olyat kell venni ami kompatibilis vele, szóval jó vékony legyen a vége, ha látsz egy gyári apple füles csatlakozót akkor tudod miről beszélek, rohadt vékony, lehet kapni átalakítókat, de azok sztem nem működnek mikrofonnal
amúgy itt van az amit adnak alapból az újakhoz, ez meg egy fokkal komolyabb viszont ehhez nem tudom, hogy van-e mikrofon, persze, ha nem headsetnek kell, akkor egy vegyél egy átalakítót, amit linkeltem azon az oldalon biztos van, ha nem találod akkor meg hívd fel őket, sztem nem egy nagy összeg
laczkoo: nem kell hozzá, ha felismeri a telefont modemként a gép, ezt azért írom, mert itunes nélküli gépen még nem volt alkalmam kipróbálni
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest