- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Telegdy #47491 üzenetére
miköze az üzemidőnek ahhoz.. iphone 4nél meg a többinél sem azért anyáz a legtöbb ember hanem mert amígy felteszed a magad kis 5-10 programját akkor állandóan meg kell csinálni.. meg ha valami gáz van és restart kell akkor is szopó, sőt cydiát nem is tudod használni mert legtöbb progi után restratolni kell, ugyh max először megcsinálod aztán többet nem nyúlsz a cydiához mer már a falramászol tőle
én legalábbis így vagyok vele. amúgy 4.1 óta semmi új nincs amit használna a többség..
4.2.1ben szar volt a kamera mert kékes volt a közepe szoft miatt, ezt javították amúgy a 4.3ban? -
zack
nagyúr
válasz
Telegdy #47366 üzenetére
Én sem igazán értelek, megmondom őszintén.
Ezért eladod?
Végtelenül egyszerű a dolog. Akinek i4 kell, vegye meg hivatalosan, vagy rizikózzon egy aprón vett használt előfizus példánnyal, és ha Voda kell neki akkor megveszi Voda függően, ha T, akkor meg T függően.
Aki Telenort használ, az meg vegyen gyári függetlent, vagy ne használjon i4-et.
Eleve ha ilyen-olyan csapatok megoldásaira alapoznám az iPhone-os pályafutásomat, eszem ágában sem lett volna megvenni.Mellesleg a függetlenítés wareznak számít, azért szólt rád manchester...
-
Dugos
tag
válasz
Telegdy #47041 üzenetére
Szerintem is sokkal jobb a 4 jobb a kijelzője és a formája is jobb
De hallottam olyanról, hogy ha rossz helyen fogjuk a készüléket akkor elmegy a térereje, elolvastam már pár ilyen fórumot, de nem tudom h ez igaz e??
Volt olyan fórum ahol azt irták igaz, és volt olyan is ahol meg azt mondták hogy náluk egyszer se fordult elő ehhez hasonló probléma. -
persil
nagyúr
válasz
Telegdy #46961 üzenetére
3gs-em van.
Egyebkent az a nyomorult csalo(merthogy az) akitol vettem, az mokolt valamit, mert ilyen tethered jailbreakes szar volt a telon, en meg direkt restore-oltam itunes-ban gyari szoftra. De mar akkor is az ipad baseband volt rajta.
Szoval ez igy gaz, mert engem megcsak nem is erdekel a baseband, mert sosem akarnek fuggetleniteni, tmobile-os a telo, es en kezdetektol t-s vagyok es akkor most nincs gps-em, remek.
Egyebkent az az erdekes, hogy a maps mukodik, csak az meg kurva pontatlan.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest