- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiftain
aktív tag
válasz
vasi89 #156271 üzenetére
Biztos a xiaomi is hozza ezt a szintet, de a felhasználók 90%-át biztosan nem érdekli hogy milyen minőség. Ráadásul mivel a telefonhoz adják nem kell külön megvenni hozzá. Bárki vehet az elvárásainak megfelelő fülhallgatót. Sima headsetnek illetve az apple musichoz sztem teljesen elfogadható a minősége. Még úgyis hogy egy jobb fülessel biztosan jobban szól az AM is!
-
domerator
veterán
-
-
vasi89
őstag
válasz
vasi89 #155808 üzenetére
A tegnapi szerver hiba végülis kiderült h telekom hiba volt... de eleinte csak az Apple szervert nem tudtam elérni de végül már a tv adás sem volt
modem restség után már oké minden
Egyébként van ahol adnak külön garancia papírt a telefonhoz vagy mindenhol a számla az? Szolgáltatókat kivéve.
-
Noxy
veterán
válasz
vasi89 #155278 üzenetére
Pedig egyesek szerint, én h.séget írtam.
Írhatott volna ide az Apple Support is, annak se lett volna igaza.
Vannak itt akik a skandináv meg az Orosz fórumokat, oldalakt is napi szinten látogatnak és ott nem tudnak erről a problémáról. Amiről meg nem tudnak, az nem is létezik. (Szerintük) -
Tujmos
tag
válasz
vasi89 #155080 üzenetére
ha csatlakoztatva van akkor ott van a hardveres billentyűzet, ha nincs akkor eltűnik
megpróbálom frissíteni a firmwaret a headseten csak egy androidos készülék kéne hozzá, ami persze nincs a közelbena leírásban annyi van hogy 4.4 android kell az alkalmazásához, de a headset működéséhez 3.0 bt vagy újabb kell, illetve hogy ezek valamelyikének megfeleljen:
Headset Profile v1.2
Hands-Free Profile v1.6
Advanced Audio Distribution Profile v1.2
Audio/Video Remote Control Profile v1.4ezért nem értem mi a gond
-
-Ben-
veterán
-
DJosef
őstag
válasz
vasi89 #153343 üzenetére
En Apple Zenet hasznalok de az en fulemnek ott is az a kellemesebb ha kikapcsolom a hangszinszabalyzot, igaz nem a gyari kiegeszitot hasznalom hanem egy 3000 Ft-os TDK EB260 tipusu fulest.
Droidon anno meg a Google Play Zenet hasznaltam de ott csak akkor jott elo a hangszinszabalyzo az alkalmazasban ha a telefonban gyarilag (Huawei P8-nal nem de az Asus tabomnal igen) is elerheto volt ez a funkcio, erdekes megoldas...
Spotify-t nem ismerem de eddig tobbnyire pozitiv tapasztalatokat olvastam rola.
-
Tompo92
senior tag
válasz
vasi89 #153343 üzenetére
Ez a hozzászólás mintha az én kezem alól jött volna ki!
A mobilnet gyors elérést nagyon hiányolom, emiatt JB-zem az összes iPhone-t ami a kezem alatt van.
Force touch-ot amióta i7-em van egyszer sem használtamNa jó kivéve egyszer! Mikor az asszony írt valamit ami engem érdekelt de úgy kellett tenni mintha nem érdekelne ezért force touch-al belekukkantottam az üzibe ,hogy ne lássa hogy láttam
egy igazi rossz fiú voltam.
-
Wajk
addikt
válasz
vasi89 #153343 üzenetére
ha már a hang előjött, alapban használom vagy 4-esen a hangerőt, de mondjuk reggel ébresztéshez lágyabb is elég lenne, mondjuk egyest. Jól látom, hogy az Alarm-hoz nem lehet külön hangerőt állítani igaz?
Amennyiben igen, nem szeretnék feltétlen 3rd appot használni, de van olyan tippetek ami tökéletesen működik, nem akad össze, szépen beleépül a rendszerbe és még hangerőt is lehetne benne állítani? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #153343 üzenetére
Szerintem se létszükséglet, én mindig elmondtam jól elvoltam i6-on is, viszont ha van használom. Pl weboldalak/weboldalakon lévő képek belenézésébe jó (ugye a linket vagy képet ha megnyomod erősebben felugrik előnézetben, majd elengeded vissza megy, ezt napi szinten használom). Akkor beállítások ikonra erősebben rányomok, egyből belemehetek az akkumulátorba, meg még sorolhatnám ami előnyös.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
vasi89 #153102 üzenetére
Hát akkor ott valami nem stimmel. Ha jól működik akkor felold a készülék és ezt jelzi is (kiírja a kijelző tetején). Aztán ha megnyomod a home gombot akkor belép a springboardra. Esetleg egy újra kalibrálás az ujjakkal? Vagy az megvolt már?
B-L-A-C-K.
Ha hiteles neked ha nem akkorse fogok egész nap videózgatni neked. Tudjuk hogy kizárólag neked lehet igazad. Legyen akkor így most is... -
-Ben-
veterán
válasz
vasi89 #152862 üzenetére
Pontosan.. Amikor az ismerősöm rákérdezett, hogy akkor mégis mire vonatkozik a teljes vételár visszatérítése, ezt a választ kapta: pl. ha nem tetszik a termék színe vagy ilyesmi...
„Szegény” Andrásunk nem elveszett, az biztos.
De én addig nem jöttem volna ki, ameddig nem adják vissza a komplett összeget (legalább papíron).
-
madle
őstag
válasz
vasi89 #152794 üzenetére
Ugy nez ki akkor ezt a garancia ellenorzo hullamot sikerult kirobbantanom. Nekem is ugyan ez a bajom egy 6s-el. Ellenorzom es ugyan ezt latom. Es az elado, akitol vettem ugy hirdette hogy 2017.04.23-ig van ra garancia. Most meg hirtelen lejart az Apple szerint? Nem ertem ezt az egeszet.
-
válasz
vasi89 #152794 üzenetére
De ha szolgáltatótól vetted, akkor Neked hozzájuk kell menni, Ők fogják garanciáztatni legjobb tudomásom szerint. Legalábbis Telekomnál tudom, hogy egyszer kicserélni nekik az Apple, többi saját zsebből fizetik.
Elvileg jövőre viszont már nekik is javítani fogja a telefont, nem cserélni. -
válasz
vasi89 #152562 üzenetére
Egy világpiacon lévő, külföldön gyártott, hozzánk importált terméknél a globalizált árupiacon miért lenne lényegtelen, hogy máshol mennyire kerül? Konkrétan, valójában a jelentéktelen méretű hazai piac a kevésbé lényeges szerintem.
"mert az air és a sima macbook alkalmatlan a netezésen kívül másra"
Ez az állításod pedig nem igaz, és a véleményezett termékek nagyfokú nem-ismeretéről tanúskodik. -
Chiftain
aktív tag
válasz
vasi89 #152555 üzenetére
Igaz off.
Úgyhogy akkor ebben a témában ez az utolsó tőlem.
Nem tudom, nem használok fényképezőgépet mert amennyi tehetségem van a képalkotáshoz, hogy azt a szintet már az iphone 3g is megütötte. De ha mondjuk van belső memóriája egy fényképezőgépnek, sztem nem lehetetlen megoldani... Akkor mennyivel egyszerűbb kivenni a memóriakártyát és bedugni egy gépbe? Mint fogni egy USB-C zsinórt aminek van rendes átviteli sebessége és azon keresztül másolni? Csak kérdem mert lehet hogy valami körülményt nem ismerek ugye...
Hát abban egyetértünk hogy a legkisebb pro minden munkára nem alkalmas, de az erősebbek azért igen. Akinek meg nem elég az megy tovább ugye. De azért egy air-hez képest a legkisebb pro is alkalmasabb munkára.
De ezen azért nem fogunk összeveszni, két eltérő vélemény de megférnek egymás mellett! -
Chiftain
aktív tag
válasz
vasi89 #152547 üzenetére
Növekednek az árak persze. De van ám infláció is, meg a forint is folyamatosan gyengül! Valaki utána nézhet ha akar. El tudom képzelni hogy nem annyival gyengébb a forint meg nem volt annyi az infláció mint amennyivel most drágább, de attól még ez így megy!
Akkor szerinted a macbook pro mire való? Mert szerintem továbbra is munkára. Nincs rajta port? De van 4 is. Az nem az apple hibája hogy a kiegészitő gyártók még mindig memória kártyával meg 2.0-ás usbvel szórakoznak. Ha nem lépi meg senki akkor még 2060-ban is 2.0ás usbvel fog mindenki szenvedni, mert ezt szoktuk meg...
Lehet hogy szerinted gáz hogy a tehetősebb embereket vette célba. De az apple nem foglalkozott sosem azzal hogy az átlag vagy az alatti jövedelemmel rendelkezők hogy fognak mac-et venni! Nem fogják azért olcsón adni hogy az amazonas esőerdeiben a benszülött indiánok is hozzájussanak. Azoknak készül akik meg tudják fizetni és pont.
Körül lehet nézni hogy más gyártók mennyiért adják a pro gépeiket vagy telefonjaikat. Az ugyanannyiba kerülő samsung, alienware, razor cuccok nincsenek túlárazva gondolom. Kicsit unalmas már ez az apple mindig mindent túláraz műsor. Ha valóban túl lenne árazva senki nem venné, de a számok nem ezt mutatják... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #152543 üzenetére
Ha van rá kereslet miért adnák olcsóbban? Ez nem egy szeretet szolgáltatás, hanem egy luxus cikk. Viszont lehet tudatosan is vásárolni...Pl egy új iPhonet megjelenése után 5-6 hónappal veszed meg használtan, majd egy év után eladod buksz rajta 30 ezret, ha egyből megveszed újonnan hivatalos helyen meg ~110 ezret.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
vasi89 #152543 üzenetére
Az apple üzletpolitikája olyan amilyen. Soha nem fognak olcsó termékeket árulni mert csak! De ha már itt tartunk akkor miért a forintositott árakról megy a vita? Amikor itt rájön a világbajnok áfa, meg az igazán "erős" magyar kincstári forint is. Ráadásul az itthoni szolgáltatók azt csinálnak az árral amit akarnak. A macbook pro áráról meg felesleges vitát nyitni mert az egy pro gép, tehát azoknak készült akik dolgoznak rajta. Aki ilyenen dolgozik, az tudja már megkeresni rá a pénzt. Aki meg facebookozik, youtubeozik meg böngészik az vesz egy air-t majdnem harmad annyiért és tökéletesen kiszolgálja!
-
törölt tag
válasz
vasi89 #140883 üzenetére
"a legtöbb androidos telefon 4 évesen már semmiféle frissítést nem kap" - persze, de ha iPhone-nal hasonlítasz nem a legtöbb droidos telefont kell nézned, hanem a zászlóshajókat.
Ott meg azért pár éve már felnőttek a nagyobb gyártók a folyamatos frissítésekhez.
Lásd Sony Z - indult 4.1 -> 4.2 -> 4.3 -> 4.4 -> 5.0 -> és végül 5.1.1.Másrészt kösz, de nekem olyan frissítés nem kell, ami használhatatlanná teszi a telefont, és nem lehet róla visszaállni régebbi verzióra.
-
TheMarci
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vasi89 #137439 üzenetére
De nem értem ezt hogyan csinálják, mert a szolgáltató azért hatékonyabban hajtja be a pénzt a nemfizető ügyfelein. Szóval egyik oldalról te hajtod az embert, másik oldalról a szolgáltató követeli a pénzét behajtókon keresztül. Ilyen elől nem nagyon tud elbújni valaki.
-
solties
tag
válasz
vasi89 #137289 üzenetére
Battery doctor. Eddig ez ami működik, de ez is úgy, hogy átveri az iphone -t. Teleírja ideiglenesen a szabad területet, ezáltal az iphone szabadít fel helyet. De legalább működik. A Facebook-ra meg az a megoldás, hogy kijelentkezel amikor már sok helyet foglal, aztán vissza és kész. Ilyenkor törlődnek a cache fájlok.
-
univerzita
addikt
-
-
Ricsi.M
tag
válasz
vasi89 #136049 üzenetére
Én is először a Telenor-t néztem, lévén, hogy most is ott vagyok, csak sajnos nem a saját nevemen. Most már jó lenne az én nevemre, ezért néztem, hogy a szolgáltatások nekem a Vodánál a legjobbak, azokat tökéletesen ki tudnám használni én és a családom. Leginkább a korláltlan beszélgetés a legjobb benne.
20-ért/hó...
Telenornál meg úgy, hogy kifizetem a telefon majdnem teljes árát ezért nagyon megéri részletre venni, taps nekikHa lenne most annyi pénzem egyszerre, hogy kifizessem, akkor nem vennék szolgáltatónál, hanem rendelnék függetlenül.
-
Ricsi.M
tag
válasz
vasi89 #136046 üzenetére
Én viszont nem vagyok vállalkozó.
Plusz a 16GB nekem édeskevés lenne, ezért a 64GB-os mellett döntöttem.
Viszont a telenornál anno az Xperia M2-nél 30-at kellett leperkálnom előlegre... kérdeztem a telenort, hogy mennyi lenne konkrétan a választott telefonom, de csak annyit közöltek, hogy 0-250 ezer forint közti árra kell számítanom. Köszönöm, hasznos infó volt...
-
Ricsi.M
tag
válasz
vasi89 #136044 üzenetére
Én a Vodafone-t fogom választani, 20-ért kapok egy olyan előfizetést amiben bárkit hívhatok korlátlanul, plusz kapok mellé 1GB mobilnetet, ami bőségesen elég nekem, és még a törlesztő is benne van.
Nekem ez nagyon bejön.
De azért köszi, én is megnéztem még ausztriában lévő szolgáltatókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest