- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
B-L-A-C-K #79144 üzenetére
arra írtam, hogy rosszabb már nem lesz a rendszer, ha m,ost jó neki, 2 év múlva is az lesz. viszont kihúz e még annyit maga telefon...
@missmonroe
én amúgy megvenném az i4-et. most az a 2 év nincs kőbe vésve, lehet 1 év múlva már olyan munkád lesz, hogy i6 alá nem adod majd.addig meg kiszolgál a sima 4 is.
-
missmonroe
tag
válasz
B-L-A-C-K #79123 üzenetére
aprókat nézegetek,egy ember már átvert mert barom mód belementem előreutalásba,ezért tart ennyi ideig a vétel és ezért nem tudom emelni a keretet.
a 8gb-osak ha jól sejtem nem sok mindenre elegek.
a keretem egyébként 40 körül van,ha bárki tud bármit szóljon:-) még hozzá tudom csapni az x10 minimet és kifújtam:-S
-
válasz
B-L-A-C-K #79040 üzenetére
tisztelet a kivételnek, de inkább azok nem látnak, illetve nem akarnak különbséget látni, akik nem tudnak/akarnak lte hálót használni, mert a gyártó által is írt különbözet a gyakorlatban is adott, és azért nem mindegy az a ~20% eltérés.
hőmérsékletet nem tudok most mérni, de érzetre is jobban melegszik valamivel 3g alatt a telefon, ha böngészgetek, mint lte hálón lógva. -
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #79037 üzenetére
Az Apple gyári specifikációi szerint is 2 órával többet bír LTE-n az 5S, mint 3G-n és többen meg is erősítették ezt itt a fórumon is.
A komoly melegedés mondjuk netezéstől valóban nem normális, de az, hogy jobban merül 3G-től, mint LTE-től, az már igen. -
válasz
B-L-A-C-K #79004 üzenetére
refurbished 5s esetén láttam porosat, amikor ismerős megkért, hogy menjek el vele megnézni a telefont, ami bár új, de kéz alól veszi.
talán a már felújítás miatt megbontott mivolta miatt - pedig nem lenne szabad -, vagy a fene tudja miért, de volt egy látható porszem a kamera előtt.
tudni kellene a tulajnak, hogy refurbished telefont vesz, mert az eladó simán ráfogta (volna), hogy nem az, hanem ténylegesen új, és még bekapcsolva sem volt - utóbbi volt csak igaz, de végül nem (csak) a porszem miatt nem lett megvásárolva, hanem mert a "garija" is kérdéses volt. -
roberto211
őstag
válasz
B-L-A-C-K #78763 üzenetére
szerintem téged szippantott be mert akkor nem hinnel ilyeneknek.
Biztos vannak szponzorai de az is biztos ,hogy van jópár autója is es nem akármilyen.
A cikket amit linkeltel ott van ,hogy Papíron !
Magyarországon nem tudja elkapni a nav mivel van esze illetve külföldön élő magyar mivel ott jóval kedvezőbbek az adózási lehetőségek de ezt le is írja a cikk es o is mondta.
Amúgy nem mindegy ,hogy papíron vagy a nélkül van párszáz milliós vagyonom luxus autóim lakásom stb ? Szerintem de.
Az meg ,hogy barátja autójával járkál néha az miért baj? Gondolom o is vesz autót es kipróbálja milyen stb de ez nem azt jelenti , hogy meg egy Ladája sincs.
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #78685 üzenetére
Tehát azt állítod hogy 7.1.1 alatt te tudod lapozni az ikonokat miközben úsznak befele. Nem azután miután megtörtént az animáció hanem közben. Nyugodtan próbáld meg közben huzigalni. 7.1.1 elott ez működött. iOS 6ban is ment. 7.1.1 óta több mindenki írta. Úgyhogy ja, sztem ez a szokásos kamu duma.
Ahány 7.1.1 iOS eszközt láttam mindegyiken ilyen. Magyarországon csak a PH iPhone fórum tagjai kapnak mindig teljesen bug mentes releaseket. Gondolom nálatok az aktivációs zár bug sincsen.
Persze tudom itt mindenkinek szuper tökéletes a 7.1.1, bug mentesebb mint a 6 volt.
-
galaxys80
veterán
válasz
B-L-A-C-K #78657 üzenetére
Kettő között vagyok. 1.500-ért vettem egy GSM boltban. Régóta ott szoktam venni a fóliákat, mert a srác nagyon profin fel tudja tenni. Soha nem volt alatta egy porszem vagy levegő sem.
Gondolom nem egy csúcs ez a fólia, de alapvetően elégedett vagyok vele, mert nem gyűjti az ujjlenyomatokat és tulajdonképpen észre sem lehet venni, hogy rajta van.
Gondolkodtam már én is E-bay-es rendelésen, de fogalmam sincsen,hogy melyik elfogadható minőségű és amúgy is fel kellene valakivel tetetnem.(500 ft-ot szoktak kérni, ha én viszem).(#78658) nord_
Azt hiszem az lesz, mert tényleg nem lenne normális 1 mm-es alig észrevehető karc miatt mindig cserélnem. -
czgh
tag
válasz
B-L-A-C-K #78657 üzenetére
Bakker ez csak egy vicc volt
Én 4 hónapig használtam úgy a telefot, hogy valaki a műpadlóról segített felvenni, de előtte egy 30 centit húzta azon és szép párhuzamos elég mély karistolás lett rajta.. gondoltam, hogy ennél már rosszabb nem lehet.. nem is foglalkoztam vele. Jelenleg 300 Ft-os fóliát használok, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!
-
galaxys80
veterán
-
Ice&Lime
veterán
-
megema
őstag
válasz
B-L-A-C-K #78552 üzenetére
"függetlenített"
Tehát ez már megvan. Utána mi a teendő?
(#78554) B-L-A-C-K: Köszi!
Esetleg valaki meg tudja mondani biztosra? Holnap lesz csak meg a másik kártya, és fontos lenne, hogy azonnal használni lehessen, mivel este ki fogják kapcsolni az eredetit (szolgáltatóváltás).
-
buci30
addikt
válasz
B-L-A-C-K #78530 üzenetére
Nem szoktam a "kínai" ebay és egyéb helyeken vásárolni én mindig megfizetem a minőséget mára garancia miatt is
De a Beats egy túlárazót füles.
Én is hallgattam pár darabot minőségi zenével de inkább hagyjuk azt a 60-70 ezer Ft-ot amit elkérnek érte.Neked melyik volt ami tetszet vagy melyiket hallgattad?
-
manchester85
veterán
válasz
B-L-A-C-K #78502 üzenetére
Én vagyok az az egy.
Egyébként nem kell itt nagy dolgokra gondolni: a Mini 1-em iOS 7 óta egy laggoló szar, 6-tal meg nagyon szépen tette a dolgát. Ez egy objektív szempont. Persze retina Minin mas a helyzet, azt azert szépen elviszi, de ha nekem sima Minim van, en azon szeretnék normális felhasználói élményt. Márpedig iOS 7-tel sokkal jobban szenved.
-
Ck.
addikt
válasz
B-L-A-C-K #78394 üzenetére
Köszönöm srácok.
Kíváncsi vagyok mit hoz az i6, eddig két i5-öt használtunk, párom és én.
Neki megmaradt, én kóbor útra tévedtem egy Note 3-al. Először kicsit féltem, de alaptalan volt, mert nem rosszabb, csak más, van amiben az egyik, van amiben a másik a jobb.
Viszont, ha az i6 vízálló lesz, merészebb kijelzővel jön és lesz benne Samsung-hoz hasonló gesztusvezérlés, akkor engem nagy esélyekkel visszavásároltak, mint eltévedt bárányt.
Ha pedig elrontják, akkor maradok a setét oldalon. Meglátjuk. -
akos727
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #78386 üzenetére
Nekem folyamatos 3g van, de inkább wifin vagyok. Leginkabb FB es bongeszesre hasznalom, illetve viber, imessage, es hasonloak. Csak meglepett, hogy reggel 8-tól délig ment a telefon, leginkabb fb chatre hasznalva, és a végére már csak 62% volt benne. Alapvetően többet vártam, ilyen telefonnal rendelkező barátaim mind mondták, hogy 2 nap így-úgy, de nekem ez nem látszik teljesülni. Tegnap volt egy hónapos a készülék, így nincs széthasználva az akksi, ha hibás lenne, akkor véleményem szerint ennyit sem bírna...
-
harry3
őstag
válasz
B-L-A-C-K #78306 üzenetére
Nem érted, hagyjuk.
Teljesen más, hogy az egy fiókhoz tartózó eszközök száma van korlátozva(te erről beszélsz) vagy az, hogy egy eszközön hány új fiókot hozhatsz létre, ahogy az Apple ÁSZF-ben is írja. Mi az utóbbiról beszélnük és a fentebb linkelt problémák is erről szólnak. -
harry3
őstag
válasz
B-L-A-C-K #78301 üzenetére
Azt limitálja, hogy egy készüléken max. 3 új ingyenes iCloud fiókot enged létrehozni. Azaz létrehoztál egyet, később eladod a telefont(úgy, hogy eltávolítod a telefont a fiókból), a második tulaj is létrehozza a sajátját, majd eladja és így a harmadik. A negyedig ember már nem fog tudni magának fiókot létrehozni a telefonon, mert azt fogja írni, hogy elérte a fióklimitet ezen az eszközön(még egyszer jelzem, hogy a telefon fiókhoz sincs hozzáadva). Hiába hoz létre gépen egy fiókot, akkor is ezt fogja írni. Azonban ha egy másik Apple eszközön létrehozza a fiókját, majd azt próbálja beírni azon a telefonon, ami fióklimitet írt, el fogja fogadni gond nélkül.
Gondolom, hogy azért nem fordul elő ez az eset sűrűn, mert ha valakinek van egy "belakott" fiókja, az nem sűrűn csinál újakat.
Azt nem tudom, hogy az újabb iPhone-okon van-e ez a korlátozás, de a 4-en én találkoztam vele. -
Noxy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #78297 üzenetére
Nem érted?
1 eszközre vonatkozik a 3 IDA gondom az, hogy van egy iPhone 4-es, gyárilag kártyafüggetlen készülékem, amire az iCloudba regisztráltam már több e-mail címet, de sajnos azok nem az enyémek voltak, csak átmenetileg használtam őket. Na most én csináltam magamnak egy saját, állandó címet, amit tökéletesen tudok már használni minden hová (AppStore letöltések stb.), kivétel az iCloud-ot. Ott ugyan is az a gond, hogy amikor regisztrálnám az új címet, akkor kiírja, hogy “Ezen az Iphone készüléken aktiválásra került az ingyenes fiókok maximális száma.”.
-
harry3
őstag
válasz
B-L-A-C-K #78297 üzenetére
ÁSZF:
„Az Apple fenntartja magának a jogot arra, hogy korlátozza az adott készülékkel készített Fiókok számát és az egy Fiókhoz rendelhető készülékek számát.”
Korábban arról beszéltünk, hogy hiába nem tartozik az adott eszköz már egyetlen accounthoz sem, nem fogja engedni, hogy újhoz adjuk hozzá, mert korlátozva van. Úgy tudom, hogy ha fizetős iCloud accountot csinálsz, akkor engedni fogja. -
harry3
őstag
válasz
B-L-A-C-K #78261 üzenetére
Nem csak egy találat lenne, illetve az Apple oldalán is hasonló témaként aján még ilyeneket.
Hogy az áll-e a háttérben nem tudom, nem értek hozzá, így csak elfogadni tudom. A hivatalos fórumon ezt írták:
This usually means that you have already created three iCloud accounts on that device and are trying to create a fourth. Any one device can create only three accounts; this is tied to the hardware and there is no workaround. -
harry3
őstag
válasz
B-L-A-C-K #78255 üzenetére
Onnan, hogy most vettem egy iPhone 4-et és amikor a visszaállítás után saját új ID-met létre akartam hozni azt írta, hogy elértem a fióklimitet, ezen az eszközön nem hozhatok létre több fiókot:
Sorry, but ridiculous or not, that is the way things are set up by Apple. Any given device has a lifetime iCloud account creation limit of 3 accounts. Once a device has been used to create 3 iCloud accounts, that device can never again be used to create a new iCloud account.
Még mindig olyan vicces? -
czgh
tag
válasz
B-L-A-C-K #78175 üzenetére
Jó, akkor az én...
Régen volt valami basz azzal, hogy nem volt egy másik telefonból a korábbi tulaj kijelentkezve. Letölteni a saját apple ID-vel tudtál, de kb 5 percenként felugrált az icloud miatt a korábbi tulajé, hogy jelentkezz be, jelentkezz be... egy picit zavaró volt. Attól még nem elég az, hogy csak restore, aztán kalap kabát. -
válasz
B-L-A-C-K #78057 üzenetére
Várjvárjvárj! Beugrott valami!
Amikor legutoljára iPademre töltöttem vissza (iCloudból!), akkor felugrott egy ablak, hogy: "A régi mentésemen volt Lock (4számjegyes), szeretnék most beállítani egy újat? IGEN / NEM) és lehetett a NEMre kattintani, és akkor beengedett jelszó nélkül!
Tévedtem!
-
válasz
B-L-A-C-K #78054 üzenetére
A pali szinte tuti hülye volt, gondoljátok végig:
A jelszó alapjában véve azért van, hogy az adataidat védje: ha friss restore-t nyomsz adat visszaállítás nélkül, akkor nincs mit védeni -> kiütötted a jelszót. Viszont ha visszatöltöd rá az adatokat, akkor annak a jelszavas védelmét is visszatöltöd. Magyarul, aminek a jelszavát elfelejtetted, azt szerintem örökre kefélheted!
-
Tigi
őstag
válasz
B-L-A-C-K #77877 üzenetére
A 32GB-ra felhizlalt Note 2-ese is tele van képekkel, főleg erre kell neki a tárhely.
Eredetileg 64GB-osat akartam venni, de lecsúsztam egy jó vételről és ezért lett a 32-es.
De most már ráveszem arra, hogy szelektáljon a képek között vagy írja ki lemezre.
Egyébként azért kapott végre egy Iphone-t is mert már egy éve vágyott rá és az Android után nagyon szerette volna kipróbálni, de eddig nagyon tetszik neki, félre is rakta a Note 2-őt. -
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #77881 üzenetére
"bármit mondasz akkor sem tudom elképzelni hogy egy tizenéves gyereknek a 16-os ne lenne éppen elég."
Lehet, a lenézés a te hsz-edre kicsit erős volt, de ebben azért benne van, amiről beszéltem...
"Aki nem pakolja tele filmmel, zennével, több ezer fotókkal, nehogy már ne legyen elég a 16-os...Vagy egyszerre 15 db játékkal játszik valaki?"
Igen, pont ezt írtam, hogy van, aki nem rak rá gyakorlatilag semmit, annak elég, van, aki meg gyakorlatilag mindent a mobilján tárol, mert az van mindig nála, így neki nem elég. -
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #77877 üzenetére
Nem értem, miért kell állandóan előhozni ezt a tárhely témát lenézve azt, aki nem fér el annyi helyen, mint amennyin más igen vagy aki elfér annyin, amin a másik ember nem
El kéne fogadni,h van, akinek elég 1-2 célszoftver a gyáriakon kívül, így elvan 8GB-on is, de van, aki fotókat, zenét, videókat, játékokat, appokat is tárol elég sokat a telóján, így akár a 64GB is kevés neki. nem viccből gyártják az iPhone-t 3-féle tárhellyel... -
-
erdoke
titán
válasz
B-L-A-C-K #77864 üzenetére
Ha valaki 32-est vett, talán nem véleltlenül...
Nekem sem elég a 12 GB, pedig egyetlen film sincs rajta, de több ezer fotó se. Bár a Photo Stream szerintem tele van, 7 iOS eszközről szinkronizál. Ott van még pár GB navi, egy valag céges cucc, stb. Játék is alig van a 64-es készülékemen, mégis kevesebb, mint a fele hely szabad. -
atirag
őstag
válasz
B-L-A-C-K #77860 üzenetére
Azért a 135K az nem annyira reális mert 32gb-ost vett. Én most adtam el a szolgáltatósat 165K-ért. Értem,hogy 16-gb-osrol beszélsz,de lehet ő nem is akart olyat venni.
A 16-os az kb annyi,de figyleni kell milyen garanciával árulják. Mert valaki olyannal adja ami garanciális a t-nél ,de nem indul újra az 1év. -
VoidXs
nagyúr
-
heidrich
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #77772 üzenetére
Jó igen igazad van, de én most akkor is örülök mert korrekten jártak el, mondhatták volna, hogy én karcoltam meg. Amúgy nem védeni akarom őket de haverom múltkor vett egy gold 5S-t amit előttem bontott ki a dobozából (szóval nem refurb) és meg volt sérülve kicsit a kerete szóval....
(Még hozzáteszem van egy Nexus 7 táblagépem, random újraindulásokkal és képtelenek szervizelni mert visszaküldték azzal, hogy szoftvert frissítettek és ennyi. Elérni nem lehet a szervízt telefonon csak az Asussal lehet beszélni stb, katasztrófa...)
Ehhez viszonyítok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest