- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
#51177472 #68032 üzenetére
Támadás? Ne dramatizáljuk túl a dolgokat...
Remélhetőleg az emberek 99 %-ának nincs ideje napi 8 órát csetelni, legalábbis ha nem akarnak a telefonukkal a kezükben éhen dögleni. Csak annyit mondtam, hogy valószínűleg erre te is rövidesen rájössz, és máris elég lesz az 5-6 órás aktív használat. -
nederlanden
senior tag
válasz
#51177472 #68025 üzenetére
8 óra használat volt a csúcs nekem 20h alatt,mit várjak még?
Nekem sem volt még egy iphone-om sem ami reggeltől este 23h-íg ne bírta volna,brutál egész napos nyúzás után sem,pedíg volt egy pár.
De komolyan,mi másra jut időd,ha nálad ez állandó?
Mit csinálsz egyébként a színházba?(az,hogy a samsungnak jobb az üzemideje,kiakaszt)
-
erdoke
titán
válasz
#51177472 #68014 üzenetére
A telefon nem erre való. Ha úgyis táskával mászkálsz, bele egy iPad Air, és kitart estig az iPhone. Ég és föld a felhasználói élmény, ami a lőrés kijelző és a 9,7" 4:3 között van.
A telefon szükségmegoldás sok felhasználásra, ha nagyobb kijelző nincs kéznél. És hiába növelik 5" környékére, az még mindig kevesebb, mint negyede felület. Lőrés. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #68014 üzenetére
Igen, megértem. Függ attól is mire használod, ha nagyrészt netezel/játszol értelemszerűen jobban merül. Nekem vegyes használat mellett voltak napok mint mutattam is már hogy 7-8 órát mint az i5. Mikor sokat neteztem nekem sem bírta olyan sokáig, sajnos ez benne van. Vegyél egy aksis tokot hozzá, mást nem nagyon tudsz kezdeni vele...
vmiki4: Nekem sose volt vele bajom.
Esetleg home+power gombbal indítsd újra, vagy hálózatválasztásnál ne automatikust adj meg hanem kézit. De lehet az is mint írtad a szolgáltatód szarakodik.
-
csyo
senior tag
válasz
#51177472 #67863 üzenetére
nah, mégicsak létezik itt, hogy blokkolja az első simkartya a többi hálózatot, és függő lesz.
Az eladóknak irtam, rákérdeztem.
Pár eladó azt írta vissza, hogy igen, bizony az első kártya behelyezése után már csak azzal a hálózattal tudom használni.Konkretan ez a hirdető is ezt irta vissza
-
bundli
tag
válasz
#51177472 #67863 üzenetére
Köszi a gyors választ. Ez Springtomize 3 ami rávenne JB-re, de egy nagyon fontos funkció kimaradt, mégpedig a kapcsolók testreszabása.
Ez csak szerintem lenne nagyon jó, ha testre lehetne szabni? Pl. BT-t soha nem használom, de a 3G kapcsolót elég sokszor. Kár, hogy ez kimaradt belőle.
Egyáltalán milyen intant get tweekek vannak jelenleg 7-re?
-
csyo
senior tag
válasz
#51177472 #67857 üzenetére
Koszi a gyors valaszokat!
Angliaban élunk, lehet hogy ebben az orszagban létezik az hogy fuggo lesz az elso kartya beheéyezese utan?
Ebben az orszagban sokminden maskeppen van, nem szeretnék pofara esni, hogy veszek egy fuggetlen telót, aztán fuggove valik egy kartya miatt
-
to.ca
tag
válasz
#51177472 #67799 üzenetére
Többször is.
Azért kellene a restore, mert a face messnger legutóbbi frissítése közben (után?) úgy lefagyott, hogy csak hard resettel volt hajlandó újraindulni. Utána eltűnt a messenger, a Tune in Radio Pro, meg a DataMan a telefonról. AppStore-ban úgy jelzi, hogy telepítve van, de ha ott rányomok, hogy Open, semmit nem csinál.
ITunesben mutatta a TuneIn-t, azt el tudtam távolítani, másodjára újra is rakta, de a Messengert, meg a DataMan-t nem mutatja, így törölni sem lehet.
Ja, és néha úgy gondolkodóba esik a telefon (5s), hogy a régi LG Optimus 2X-em is megirigyelhetné. WTF?szerk.: Facebook törlés-újratelepítés természetesen megvolt. Semmit nem segített.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
#51177472 #67733 üzenetére
Anno én is használtam az appot, szerintem se nagyon használ az akksinak, hogy 0-24-ben csak használja az app, miközben megy, ettől függetlenül az 3 éves i4-emet úgy adtam el gyári akksival, hogy 1 napot nagyon intenzív nyomogatás mellett is simán kibírt, ami nem semmi úgy vélem.
-
-
nord_
veterán
válasz
#51177472 #67631 üzenetére
Mindkettő.
Ezen felül csak akkor megy, ha mindkét iEszköz kijelzője aktív. -
-
bigdady
nagyúr
válasz
#51177472 #67611 üzenetére
Nekem az van pár hónapja. Korrekt darab szerintem. Azóta is hibatlan nem torik a bőr. Minosegi tok
Szoval a netes lehuzo cikkek egyertelmuen baromsagok.
Lithiumba vettem.Más: adott egy 3gs 6.1.2 + jb. Hogyan lehet lepucolni ha eladnám? De jb-nek maradni kene. Telefon tartalom torles vondolom nem jatszik mert ugrik a jb vagy lehal az egesz mi?
-
TheMarci
addikt
válasz
#51177472 #67522 üzenetére
http://hu.wikipedia.org/wiki/Apple_Inc.
1.3-as pont.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
#51177472 #67146 üzenetére
vodánál:
korlátlan perc és sms minden belföldi nem emeltdíjas hálózatba
500 Mb adat túlforgalmazási díj nélkül
ez 9990 + 5000 a készülék 2 évre=14990ft/hó
szóval kb hasonló mint a telekom vagy telenor csomagokA vodanal is ujraindul a gari szintugy mint a Telekomnal,ha cserelik a keszuleket ?
valószínűleg igen
-
Vasinger!
nagyúr
-
czgh
tag
válasz
#51177472 #66918 üzenetére
Fényes nálam csillog és maszatolódik
A matt meg nem maszatolódik annyira, de érzetre rosszabb tapizni, és ami az enyémen volt, attól homályosabb volt a kijelző, érezhető, hogy volt rajta valami, ami nem oda való. Kristálytiszta lett a kijelező a levétel után.Én fényeset használok, mert kevésbé látszik a telefonon, hogy van rajta valami és szebb a kijelző. (meg 300 Ft-ért vettem és ezt a legjobb felrakni)
-
Naigen
aktív tag
válasz
#51177472 #66842 üzenetére
Hát nálam is van néhány tétel, amiről nem is tudtam, pölö amennyi képet automatán feltöltött a telefon, annyi szabad helyet kaptam (+2GB). HTC-t is használok, az után is járt 25GB. Biztosan van még olyan program, amiből, ha bejelentkezel az adott felhőbe, megdobnak némi bónusszal.
Amit biztosan tudok, igaz nem ios, de az Astro File manager pölö a box-ban (nem dropbox) adott asszem 10GB bónuszt. -
Naigen
aktív tag
válasz
#51177472 #66840 üzenetére
Akkor, hogy egy klasszikust idézzek "Samsungosok miert nem kapjak be?"
-
Xero
nagyúr
válasz
#51177472 #66827 üzenetére
Valóban nem vagyok beta-s, lévén ahova termelek, ott elég kicsi a frissítési hajlandóság általában és előbbre való a stabilitás. Így mindig az utolsó stabil verziót tartom elsődleges célpontnak. Ha valami kulcsfontosságú újítás van a betaban, csak akkor eresztem rá.
Nálam ebből kifolyólag most minden eszközön 7.0.4 van, és semmi komoly problémát nem tudok felhozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest