- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ahhoz képest amire számítottam. Persze vannak olcsóbbak meg ingyenes. Aki akarja használja azt. De garantálom nem azt az élményt fogja nyújtani, mint ez. Van vagy 150 giga helyem OneDrive-ban meg vagy 4T WD-vel ami bárhol elérek a világon. Azt kitörölhetem vele, ha a hozzá tartozó app laggol, szar és lassú.
Ez itt a rendszer része lesz gondolom kicsit jobban fog működni. -
bundli
tag
Szerintem még soha nem volt ennyire várt frissítés Applenél. Hatalmasat hibáznának, ha a 7.1-gyel nem javítanának ki szinte minden gyerekbetegségét az IOS 7-nek, ami a hétköznapokban elég idegesítő tud lenni, akár más platformra áttérést is generálhat pl. ha hosszabb ideig kell nézni a nem eltűnő óra sávot, az elutasítás nélküli hívást zárolt-képernyővel vagy csak simán lassulások iPhone 4 alatt, de még az 5-ös szérián se megye minden maradéktalanul akadás mentesen, persze ott nem ilyen vészes a helyzet, csak elszórva találni teljesítménybeli problémát.
-
manchester85
veterán
De átmegy...az Apple rendszerében. Mutass egyetlen esetet, ahol cserélték a telefonodat, és azzal a dátummal került bele az Apple rendszerébe az új telefon, amikor megkaptad az újat.
Magyarul: a szolgáltatós telefonra is 365 nap garancia van, ha az Apple-höz viszed, nem a szolgáltatóhoz. Pl. mondjuk külföldre mész, ahol van Apple Store. Tehát ha kicseréli a szolgáltató június 5-én, amit július 6-án vettél egy éve, arra már az Apple-nél nem lesz garancia, ha esetleg nem a szolgáltatóhoz vinnéd be: capisce?
-
to.ca
tag
Nekem pl. auto DND van beállítva este 10-től reggel 7-ig, + Wake ébresztő. Ebben profilonként lehet állítani nem csak a zenét, hanem a hangerejét is. De gondolom, más programok is tudják ugyanezt.
Olyan szintű beállíthatóságra hiába vágynál, mint a droidon. Engem pl. nagyon idegesít, hogy az ébresztőnek állandóan futni kell, különben ha DND-ben van, vagy a pöcökkel lenémítottad a telefont éjjelre, akkor nem ébreszt. Így viszont egész éjjel töltőn kell, hogy legyen, akkor is, ha lefekvéskor még 90%-on volt az akksi. Ráadásul éjszakai módban is eléggé komoly derengést csinál, nem is beszélve arról, hogy a push üzenetek meg full fényerőn nyomulnak. Jön pl. egy emlékeztető éjfélkor egy egész napos eseményről, akkor reggelig fénylik, mint a tücsök segge. De ezért még nem megyek vissza droidra. -
madgie
titán
Lenémítod a pöcköt, akkor este nem csipog, ha jön valamid. Vagy do not disturb mód, akkor se.
Ébresztőből meg válassz egy halkabb darabot, esetleg állítsd be, hogy rezegjen is, akkor megvan az esély, hogy már a rezgéskor ki tudod nyomni, mielőtt elkezdené a heavy metalt-t játszani
-
Félre érthető voltam, kicsit olvass utána, de egy egyszerű eset:
Párom 620-án magas volt a hangerő, mikor egy youtube videót néztem, ezért levettem a hangerőt.
Később hívom, ne veszi fel, megint hívom még mindig nem veszi fel... Kérdem tőle, miután találkoztunk, hogy minek van telefonja, ha nem veszi fel? Válasz: nem hallotta, valaki levette a csengőhangját...Azért ez iOS esetében meg van oldva
-
lajki7
senior tag
6ig mst nm valtok,komolyan mondom
es figyeld meg,kifogom birni!!!
Android alapu vasakon minden honapban jott egy uj vas....tokom ki volt h valtanom kellett a letezo legjobbra
itt nm ugy van (megjegyzem halkan,eddig!!) Remelem nm fel millio dollar lesz az i6...
Egyebkent sacperkb mikorra varhato?? Szept.,Oktober kornyeke?
-
lajki7
senior tag
A fickonak 0 egesz ftba kerult a vas
rendorsegnel valami bunugyi nyomozo tiszt! evente kaphatnak uj telot husegre ami nekik nulla egesz forint mert a ceg fizeti...megunta az ifont...ez elott is sima 5 elotte 4s,aztan ugy gondolta kiprobalja a droidot.
Tudod,mint mindig,majdnem minden telonal
Nem hiszem h tiltjak....komolyan!
-
megema
őstag
Itt tudod megnézni.
Köszi! Gondoltam, hogy a technológiából adódik, csak az előző készüléknél és a legutóbbi 4S-nél sem tűnt fel.
Amúgy a My Support Profile-ban, illetve garancia ellenőrzésnél másnál is előfordult, hogy nem megfelelő színű készülék képe jelent meg? Eddig nem tűnt el ilyen, és a fenti oldal is helyesen írja ki.
(#69747) Tibee86: Nem. Csak azt mondták, hogy nem refurbished.
-
manchester85
veterán
Nem drágább, pont annyi, legalábbis az Apple árszabását nézve. Viszont már ez is elég baj.
StLui!
Ez már ugye nézőpont kérdése, de a kritika valamilyen szinten egyöntetű: vagy nem olyan jó, mint az 5, vagy akinek tetszik, annak nem ennyiért. Olyan, aki úgy érzi, előrelépés történt az 5-höz képest, nincs.
Bilux!
Olcsóbban nem fogják, akkor inkább kivezetik, de nincs is ezzel baj. Nem köteles az Apple belépni az olcsóbb szegmensbe, csak ne olcsóbb termékkel lépjen be a drágába...
-
206 cc
senior tag
De bizony megérte volna,már ha nem meríted le és töltöd fel naponta.Mivel a Li-xx akkuk esetében ún. töltési ciklusszám van ami meghatározza az élettartamukat (ez általában 250-350 feltöltés 20 és 100% között mérve).
Sajna az is becsapós amit te tapasztalsz a 4 éves noti akkud esetében te most azt látod hogy 100%-os az állapota,mert az elektronika-szoftver ezt jelzi.Viszont itt is kell számolni természetes élöregedéssel csak máshogyan fog jelentkezni a dolog mint savas akkunál.
Amint elkezded használni az akkut a ciklusonkénti töltések alkalmával jelentősen fog csökkenni a felvett mA-ek száma,persze ezt a notid valószínűleg nem mutatja illetve azt fogod látni,hogy 100% a töltöttségi szint és mondjuk 2:50perc a működési idő de valójában 1 másfél óra után már lemerül a gép.
a cégünknél ezzel foglalkozik az egyik részleg és ezért tudok pár dolgot a működési elvről... -
Xero
nagyúr
Ez nem tankönyv, hanem makacs tény.
A savas aksikat kell teljes töltésen tárolni, míg a nikkel és lítium alapúakat 40%-on és szobahőmérséklet alatt.A legjobbat akkor teszed az aksival, ha bizonyos időközönként megjáratod (heti egy ciklus legalább) és kerülöd a komolyabb hőmérsékleteket.
-
-
Xero
nagyúr
Dehogy csinálja. Maximum a hő ami kicsinálja, de kiszedni az aksit legalább akkora marhaság.
Az Apple laptopok pl vissza is veszik az órajelüket, ha nincsen bent az aksi, mivel a löket szerű hirtelen terheléseknél besegít a tápnak. Nyilván az új modelleknél szerencsére nem áll fent, hogy kiszedje a user. -
nord_
veterán
-
Kommy
veterán
Mivel egész éljel a töltőn volt ezért a tötlés más kikapcsolt és elkezdett merülni a telefon, mivel amikor feltöltött utána elkezdi akkumulátorról használni a telefont a töltést kikapcsolva, hogy ezzel kímélje az akkumulátort, pontosan nem tudom, hány százalékig hagyja merülni de ha azt eléri akkor újból elkezd tölteni.
-
Ragnar95
félisten
Van csomó csengőhang készítő app, illetve tudsz te is készíteni kézzel, ha 30mp-re lerövidíted a számot és .m4r-re átírod a kiterjesztést, illetve audiko.net-en tudsz készíteni saját csengőhangot. Ha elkészült a csengőhang, utána hozzáadod iTuneshoz és az rászinkronizálja a telóra.
-
avagy iPhone 5-öt vennék 100ezerért hirdetésedet láthattuk finoman burkolt formában?
(#51176) suspect - nem lehetséges ilyen
(#51219) Aksomatic - nincs szükség ilyenre, az Apple aláírja még, magyarul egyszerű DFU módba rakással visszanyomhatja bárki a régit
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest