- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
B-L-A-C-K #100693 üzenetére
Nekem is van de mindenre lehet használni csak fotózásra nem. Hagyományos állványaként lötyög, elhúzza a telefon, extrém eset -amikor pl faágra kellene tekerni- meg szinte nulla. Kézből való használat a legjobb.
Van hozzá egy teleszkópos monopod is, az, meg egy bt-s távirányító nekem jobban bejön. Utóbbim még nincs -
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #100383 üzenetére
Akkor ezek szerint neked szemből is jó, nekem felülről nézve is kicsit keskenyebb, kb. mm fele.
(#100384) Ragnar95: Ez így igaz.
(#100385) radi8tor1 : Speciel én nagyon örülök az üvegfóliának, mert használatra a sima fólia nagyon nem adta az érzést, ezt imádom, mert a kezelésben nem kell kompromiszumot kötnie az embernek a fóliával szemben.
+ imádom, hogy nyugodtan törlöm bármivel ami a kezem ügyébe akad, mert nem kell félteni.
Szóval én örülök. -
szekfizsolt
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #100288 üzenetére
Még egy kérdés! Van esetleg tapasztalat, hogy a gyárihoz képest milyen az akksi, amit fagyallo beszerel? Kijelzőcserén voltam nála I4-el (páromé), szebb képe lett a gyárinál, így le a kalappal, de az akksiról esetleg valaki valamit? Vajon tartósabb, mint a gyári akksi volt?
-
Edi77
őstag
válasz
B-L-A-C-K #100253 üzenetére
Félreértesz, nem gariztatás végett vitte be a párom a telót, tudjuk, hogy az esés miatt nem érvényes így a gari. Csak egy normális szervizben házcserét akart, hátha megússza 30 K alatt. Csak a srác megnézte, hogy van-e a telón gari. Rossz a konzekvenciád, régóta topiklakó vagyok én is, de sosem kértem és nem is fogok csaláshoz help-et kérni
-
TBMC
addikt
válasz
B-L-A-C-K #100224 üzenetére
miota iphone van a piacon azota van iphoneom. aztan faternak is lett ra 1-2 evre. es sokszor volt veluk gond, aztan csereltek, ezert is valtott a csaladba mki iphonera mert nagyon megbizhato es ha gond volt veluk egybol csereltek (persze par napba beletellt, de ez elenyeszo) es ujraindult a gari is...
valaszolvan a kerdesedre kozoltek, hogy miota a tmobnak megszunt a szervize, ok "szivesseget" tesznek, hogy cserelik a keszulekeket, szemoldokom felhuzvan visszakerdeztem, mi az, hogy szivesseget mikor apple termeket, apr be viszek mi ezen a szivesseg. (s gondja van csereljek mi a f*szo,m ezena szivesseg?!)
erre valaszuk az volt, hogy a szolgaltatotol vasaorlt keszulekeket szolgaltatonak kellene inteznie stbstb... es hogy ok nem fogjak lepecsetelni semmikepp mert mar nincs ilyen, hogy ujrainduljon a garancia. 3 honap van ra es kesz. hiaba "vitatkoztunk" veluk, nem voltak hajlandoak lepecsetelni. ezert is fordultam hozzatok, hogy vajon masnal ez hogy tortenik, de nagyon ugy erzem, hogy csak velunk akartak kicseszni, hisz ahogy latom mindenkinek kb zokkenomentesen intezik a dolgokat. hat nem ertem...
velemenyetek szerint, hogyan intezzem a 6om gariztatasat? APR (most nem almarium), es teny ele allitsam oket, hogy pecseteljenek mkepp vagy fogyved.?
vagy vigyem a tmobileba es varjak ra 4-6 hetet?
-
kisbika26
újonc
válasz
B-L-A-C-K #100051 üzenetére
Bármelyiket le töltöm pl: próbáltam a fifa 15 akkor egy facebookos játékot meg akkor próbáltam a Game Center közül is de mindegyik csak annyi hogy be tölt de a játék indításnál amikor ki Írja hogy start semmi nem reagál semmire de a játék zenéje szól meg minden de játszani nem lehet vagy én vagyok a hülye hozzá vagy nem tudom
-
MmDorian
őstag
válasz
B-L-A-C-K #100003 üzenetére
én is már rendelni akartam.
más: volt régebben bajom a touch id-vel. raktak rá fóliát, azóta jó. lehet, hogy volt rajta valami dzsuva, ami lejött, mikor megpucolták a telót ? mondjuk nagyon ritkán így se veszi be, pedig a jobb hüvelykujjam megvan neki 3x, na mindegy ennyi belefér.
ja, meg néztem ilyen vékony átlátszó tokot, azt a nagyon vékonyat, de sajnos pont annyival lesz tőle vastagabb, hogy már nem jó...
akármilyen drága is ez a cucc, megéri inkább vigyázni rá, mint egy tokkal elrontani. /nem vitaindítónak szántam./
-
grignani6
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #99672 üzenetére
Elnézést rosszul írtam,keverem itt a fogalmakat iphone téren még😄Amugy most telepítettem a tabletra Find my iphone appot és látja a telefont.Tudod igazábol nem szeretném ha a dolgaimhoz netán más is hozzáférne valamilyen úton módon esetleg, ezért is kerülném a cloud használatát.
-
kelzsoca
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #99521 üzenetére
Grat neked is. Az mindegy, hogy a módsított jpeg-ből (nem raw !!44!) a lightroom behúzza a szerkesztést, vágást és resetelhető a kép az eredetire, újratömörítés, és a fáljon történő bármilyen módosítás nélkül, mivel metaadatként tárolja a módosítást. Ilyen sincs más platformon.
-
válasz
B-L-A-C-K #99454 üzenetére
akár egy órát írtam, annyi nem feltétlenül, de legyen rajta inkább tovább, mint a kelleténél kevesebb ideig, úgy lesz a biztos.
az sem véletlen, hogy akiknél egy meghatározott érték felett van a szoftveres kijelzés és a védelem értékeinek a különbözete, azoknál olyan is tapasztalható, hogy ha azonnal leveszi a töltőről a 100%-os feltöltött állapot kijelzését követően, akkor gyorsabban veszít az akkumulátor a töltöttségből azonos használat mellett, mintha a 100% kijelzését követően a töltőn hagyja még egy ideig. -
-
StLui
veterán
válasz
B-L-A-C-K #99298 üzenetére
Miért ne tölthetne rá, ahogy fingó appokat is lehet rá tölteni, nem értem ezt hogyan sikerült leszűrnöd
Egyszerűen nem ettől leszel egészségesebb. Mérem én is a futást, bringázást, túrázást, bármit mérnék aminek sportértéke van.
Ha valaki nem tudja eldönteni magától, hogy sokat ül-e napközben akkor telepítsen, de rajta nem ez az app fog segíteni. -
206 cc
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #99276 üzenetére
Mikro repedés...hmmm...Nem akarok most ebbe belemenni de ezek előfordulása ilyen technológiánál igen csekély...
Sokkal inkább lehet ez a felhasználás miatt...de hagyjuk is ezt,mert 200K-s telefonnál mindenki ezt várja el hogy bírja ki a 3. világháborút is...amint látom legalább is ez tükröződik sok esetben.
Illetve talán senki nem is vallaná be hogy az Ő hibája.... -
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #99265 üzenetére
Linkeld már be légyszíves, mert én még tényleg nem olvastam senki mástól i6 elhajlást, csak 6plust, bár mióta a bendgate lecsitult, azóta ilyet se olvastam...
Mondjuk a bendgate-ről is ugyebár kiderült,h csak felfújták az egészet, mert összesen valami 9 felhasználó adta le ilyen hibával a készülékét az Apple-nél, amit mindet cseréltek is és független tesztek kimutatták,h a mezőnyben nem a 6plus a leggyengébb ilyen téren, van más készülék, ami kisebb erőbehatástól is elhajlik. -
Laca1212
őstag
válasz
B-L-A-C-K #98854 üzenetére
Lehet én vagyok túl gyanakvó, de mi a biztosíték(szerződésen kívül, ami max pereskedni jó, de ettől még tiltott a telefon) arra, hogy tényleg nem lesz letiltva egy függő készülék? Ok, megbízható eladó. De hogy van az, hogy a megbízható eladók rengeteg függő készüléket árulnak. Mire hozzák ki? És annyi hűséget aláírnak és fizetik? Vagy hogy megy ez? Bocs ha naiv a kérdésem...
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #98972 üzenetére
És akkor mi van? Kommy hazudik? Én is? Milliószor körbejártuk a témát, nekem sem megy néha (most épp ott van), jól be van állítva, bugos a dolog.
szerk: nem vagyok ideges, csak tényleg naponta előjön lassan ez a téma (és unalmas milliószor leírni, hogy igen, jól be van állítva)
-
tonyqa23
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #98854 üzenetére
Én meg nyugodtan biztosra vettem,h pont fordítva, pl extrém digitál vagy hasonlóknal vásárolt telokra indul ujra. Jó tudni,akkor hiába majd másfél éve vette az előző tulaj a telefont,mar 2x cserélte,a legutolsót kb fel éve,amit én megvettem,akkor jó,ha elkerek minden papírját ha netán berosalna. Tudnám én gariztatni,hogy nem az én nevemen van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest