Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
grignani6
csendes tag
Segítséget kérnék.Böngészés közben most már nem elöször a tekintett oldal összeugrik a felére és nem tudom ujra normális teljes oldalas nézetbe hozni-( Valaki találkozott hasonlóval?
-
grignani6
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #99672 üzenetére
Elnézést rosszul írtam,keverem itt a fogalmakat iphone téren még😄Amugy most telepítettem a tabletra Find my iphone appot és látja a telefont.Tudod igazábol nem szeretném ha a dolgaimhoz netán más is hozzáférne valamilyen úton módon esetleg, ezért is kerülném a cloud használatát.
-
grignani6
csendes tag
válasz
vadászcsiga #99664 üzenetére
Mindenemet a tabletomon tárolok,a telefonomban egy fotó sincs,amit készítek az is este megy a tabletra ha szükségem van rá,a telefonszámaim is ott vannak duplán.Igazábol nem használok semmilyen felhő szolgáltatást.Nem érzem szükségét.Kicsit maradi vagyok ilyen szempontból lehet.
-
grignani6
csendes tag
Üdv mindenkinek.Szeretném megtudni,hogyha nem használom az icloud-ot az okozhat e bármilyen hátrányt a működésben?Most vettem i6 ost magamnak,ez az első apple termékem.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest