- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ron Swanson #235945 üzenetére
Kapcsold ki a true tone-t
Csak viccelek, nekem semmi gondom, igaz, nem is 12-m van,hanem 11 pro max.
Viszont nem értelek, ha mindegyik ilyen, miért kellett hármat is rendelni, majd visszaküldeni? Hátha az egyik mégis megfelelő?
-
Laca1212
őstag
válasz
Ron Swanson #235749 üzenetére
A + 2 év szavatosságot a bolttal kell lebokszolnod (kb. esélytelen). Ha APR-ben veszed, akkor pedig a + 2 év szavatosságot az APPLE kvázi garanciaként kezeli
-
válasz
Ron Swanson #235749 üzenetére
Magánszemélyként eddig is +1 év jótállásod volt hivatalos helyről. Most annyi különbség, hogy marad minden ugyanígy csak sávokra osztották a "garanciát" összeghatárra bontva. 250e ft felett 3 év lesz. 1 év Apple + 2 év jótállásod.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Ron Swanson #235399 üzenetére
Mivel a gari oda szól ahol vetted, ezért szerintem ebben nem lesz változás... tehát apple.com vagy istyle az istyle végig, minden más meg 1 év után ott ahol vetted.
-
Chereiose
addikt
válasz
Ron Swanson #234773 üzenetére
Éppenséggel iphoneból nem volt olyan, de egy P30 Pro után már elég fura az a káva
Viszont nagyon más opció nincs almánál, Xs sajnos túl régi.
-
Chereiose
addikt
válasz
Ron Swanson #234769 üzenetére
Igen engem is az üzemidő főleg ami a 11 irányába húz, csak ott meg a kijelző ami furcsa, hogy az ips miatt elèg nagy a káva rajta, de maga a kijelző annyival nem feltűnőbben rondább mint az oledes.
bigdady: na azt én pont nem cserélném le, vagyis nem SE-re
Nekem is SE van, ezért gondolkodok a váltáson, ez már túl pici is meg tényleg nagyon szerény az akku idő.
-
insight
aktív tag
válasz
Ron Swanson #231051 üzenetére
Ha tényleg ennyire nem számítanak a Pro előnyei, és zavar a nagy méret, akkor vegyél 12-t.
Én az OLED kijelző miatt választottam 11 Pro-t, de most, hogy a 12 mini is megkapja az OLED-et, menekülök vissza a kisebb mérethez. Aki nem játszik vagy filmet néz telefonon, annak csak hátrány a nagy méret, egy kézben, zsebben, autóban, sport közben egyaránt. -
Zjunior
veterán
válasz
Ron Swanson #229363 üzenetére
Apple clear case.
-
válasz
Ron Swanson #217660 üzenetére
Én ebben már nem bízok..
Mióta megy a pletyka az új SE-ről..
Nézni kell a weblapot, egyszer lehet megjelenik.. délután 3-4 fele szokták feltenni az új cuccokat. -
válasz
Kituggya.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Lesz ma event?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Ron Swanson #208273 üzenetére
ez usaban eleg trendi csomag, en biztos nem vennem mert ha visszadobjak 2 kis karc utan akkor meg oda az egesznek.. meg azert evente nem sok ertelme van cserelgetni szerintem.
-
válasz
Ron Swanson #198861 üzenetére
pontosan
-
Zjunior
veterán
válasz
Ron Swanson #198264 üzenetére
Xs jó áron
.
-
válasz
XS inkább,mint egy X.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Felárat nem éri meg az XS szerintem, de ha pénz nem számít akkor XS.
-
oszy
veterán
válasz
A leírtak alapján én rád bízom a választást!
-
thomson7575
tag
válasz
Ron Swanson #196207 üzenetére
Akkor kivárom amíg ad elérhető időpontot. Köszi !
-
törölt tag
válasz
Ron Swanson #196204 üzenetére
szuper, köszönöm, akkor gyakorlatilag ugyanannyi felébreszteni mint a home gombbal..
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ron Swanson #193926 üzenetére
5 vonalt mutat fent, hibátlan.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Ron Swanson #193803 üzenetére
Ezért nem szabad neppertől venni.
azok ilyenek -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ron Swanson #193803 üzenetére
Biztos megharagudott ràd hogy cukros kolát iszol...:/
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ron Swanson #193709 üzenetére
Ha sok pozitivja van es az elmult evekbol, akkor nem hiszem, hogy aggodnod kellene emiatt. Valoszinuleg szurkeimportos cucc, azt nem fogjak tiltani.
-
kiki22
senior tag
válasz
Ron Swanson #193670 üzenetére
Na ez szuper :-) A fekete akkor jobban bírja egy fokkal ? Pedig pont fordítva gondoltam :-)
-
Gombócka
csendes tag
válasz
Ron Swanson #193614 üzenetére
Hát ez remek jó. Köszi a tippet, írok a Telekomnak a facén. Azért az kiváló, hogy elindul a szolgáltatás, amivel aztán a felhasználó szív.
-
válasz
Ron Swanson #193120 üzenetére
ez egyénfüggő
nézz vissza a múltba, gondolom nem az első telefonod:
- volt már a múltban leejtés károd?
- sokat ejted le úgy amúgy?
- volt már üveghátlapos telód amit törtél?ha igen a válasz akkor köss.
Viszont ha tokban hordod és minőségi üvegfóliát raksz rá, akkor szerintem nagy baj nem lehet.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Ron Swanson #193117 üzenetére
Attol fugg mit veszel, ha X-Xs-t akkor nem art, mert orultek a szerviz arak... amugy szerintem nem kell, ipad-mac-regi szifonra felesleges
-
válasz
Ron Swanson #193065 üzenetére
Nálam ilyen hiba nincs és nem is volt. Ettől függetlenül még létezhet.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Ron Swanson #193013 üzenetére
Ha gondolod nekem van egy foglalva Allee icenterben.
Átadom szívesen. Ha érdekel írj privit. -
Serpiko
addikt
válasz
Ron Swanson #193013 üzenetére
Most beírtam árukeresőbe kidobott sok üzletet végig nézni nem volt időm hol van vajon raktáron.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Ron Swanson #192253 üzenetére
Én sem tudok semmi jellemző hibáról. Talán csak annyi, hogy a szürkék keretéről pattogozhat (van ilyen szó?
) a festés, de az amúgy sem tartozik a gari hatásköre alá.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ron Swanson #192253 üzenetére
En speciel meg nem hallottam semmi ilyesmirol.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Ron Swanson #192176 üzenetére
Végülis a hátlapot védi ha lerakod... a sarkát/élét meg úgysem védi semmi akármit raksz rá.
-
jozsi252
veterán
válasz
Volt rá 10% kedvezmény? Csak azt nem mondták hogy nem az árból hanem a méretből.
Hátulján még nem is annyira vészes, de láttam X-re olyan üvegfóliát előre ami hasonló módon takart, max egy picivel volt szélesebb. Viszont kézbe fogva a gesztusok nagyon szarok voltak az üveg vastagsága miatt.
Én már pár éve Xpro Ultra Clear fóliát használok, de még egynél se vettem észre szivárványosodást, illetve semmi más hibát, nagyon szeretem a gyártó fóliáit. iPhone 8 Plus-on most volt 1 éves de sehol sem jött fel, nem volt levegős, hibátlan volt. És még karc is csak alig van rajta. -
törölt tag
válasz
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ron Swanson #192166 üzenetére
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ron Swanson #192163 üzenetére
Pont ma futottam emiatt egy kört, nem oda akartam majd láttam h ott áll fél bp uh oda be se néztem
végül a mobile outfitterhez mentem, 13kért kaptam rá hátulra skint előre kijelzővédőt, széltől szélig, jó minőség. Ráadásul innentől kezdve ha visszaviszem az elhasználódott matricát, 6kért kapok újat előre hátra. A skinwraps-es vámolós skienm meg még mindig a vám mélyén lehet valahol, már hetek óta
-
válasz
Ron Swanson #191674 üzenetére
Igen ezzel szerintem így van az ember, ha egy ideig használod a X-et vagy mostmár Xs-t akkor a többi telefon elég játék lesz mellette. Számomra Note 9 is az volt amikor megnéztem a Médiában..
-
atirag
őstag
válasz
Ron Swanson #191476 üzenetére
Az akksival egyetértek. A faceid alapból is gyorsabb mint a touchid,de ha használod a telefont tehát bármi értesítés jön akkor már sokkal egyzserübb és gyorsabb a faceid. Ha jön egy mail sms stb akkor a faceid ha felemeled a telefont egyből látja,hogy te vagy és mutatja mi az értesítés. Míg a touchid-nál rá kell nyomni vagy el kell húzni plusz hozzá kell érni a touchid-hez. Ez mitől gyorsabb mint a faceid? Tényleg azért érdekel mert nem értem mikor ezeket olvasom,hogy ezeket miből gondolják emberek.
-
kchris78
veterán
válasz
faceid miert lassabb? bekapcsolod es suhintod fel, azalatt felismer. nem kell varni arra hogy felismerjen...
-
nederlanden
senior tag
válasz
En mikor i8plus hasznalat utan probalgattam tobbszor is ismerosoknek az x-et ,olyan erzesem volt kijelzo/elmenyben mintha i6-mertu lenne(marmint a kijelzo),barhogy forgatom sokkal olvashatobb es elvezhetobb az i8plus,nem is adnam x-ert semmikepp.,viszont xs max-ra mar lecserelem ha 400e ala szorul kicsit.
-
válasz
Ron Swanson #191458 üzenetére
fél évig szívattam magam egy X-szel, utána visszatérni egy 7 Plus-ra egy megvalósult álom volt
-
Madwe
nagyúr
válasz
Tegyük fel visszaváltazs rá, mi lesz veled késöbb
? Nem lenne jobb minél elöbb megszokni
? Ez a fomravilág apple által ki lesz vezetve teljesen lassan, ahogy most pl a kis méretű SE vonal is már...
-
pzstm
titán
válasz
én 8 plusról váltottam Xs MAx-ra, van is egy hibátlan 8 plusom eladó
-
spawn21
veterán
válasz
Ron Swanson #190931 üzenetére
Ennyiért nem vennék olyan telefont amire nincs legalább 6-7 hónap garancia.
-
válasz
Ron Swanson #190931 üzenetére
Inkább.
-
spawn21
veterán
válasz
Ron Swanson #190928 üzenetére
Érdekes, de nehogy megvedd annyiért.
-
válasz
Ron Swanson #190928 üzenetére
Doboz nélkül meg nem vennék egy készüléket se.
-
S. Laci
tag
válasz
Ron Swanson #178784 üzenetére
+1 szavazat a fekete bőrre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hátránya az összesnek hogy nem védi az alját, na meg az ára, de így kuponnal azt mondom bevállalható, én is ebből használok jelenleg (fekete bőr). A szilikon hátránya a bőrrel szemben hogy vastagabb kicsit, illetve a szöszöket mint előttem írták gyűjti nagyon (X-re elsőnek szilikont vettem de el is adtam pont emiatt). Bőrből a sötétkék illetve a feketét javaslom, ezek nem fognak idővel csúnyán kopni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
8 Pluson nincs különösebb bajom a szilikonnal, csak a szöszöket gyűjti.
Adalékinformáció: még mindig semmi inkompatibilitás a Nillkin 3D CP+ MAX-szal.
-
kchris78
veterán
válasz
Ron Swanson #173054 üzenetére
A 11.1 véglegeset várd meg. Ahogy én érzem beta5-el jobb az akksija pedig nekem nem volt gondom a régebbi 11-esekkel...
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
Én biztos nem frissítenék.
Én várom a 11.1-et mert már visszaraktam a 10.3.3-at annyira szar volt a 6s-en a 11 összes verziója.Szívta az akkut nagyon. -
natë
nagyúr
válasz
Abszolút nem használhatatlan.
-
válasz
Ron Swanson #173027 üzenetére
Na megvan a 7 plus. 10.3.3 van rajta, szerintetek érdemes frissíteni? SE-n nagyon utáltam az iOS 11-et mert gyorsabban merült. (na meg azért mert a kis kijelzőn szerintem használhatatlan volt, egyértelmű hogy a nagyobb kijelzőkre lett tervezve...)
-
válasz
Mennyiért pocsékolják most a RED-et?
-
Nescafé
őstag
válasz
Enyém 7plus fekete 1784 es magyar telekom vásárlás
1661 sztem tőbb adót más frekvenciát is tud kezelni. -
agabe
addikt
válasz
Ron Swanson #172954 üzenetére
Plus uzemideje jobb a simake gyengebb mint az SE.
Orulj annak a 60 ezernek is, mert ujonnan lehet 32GB-osat 91ezer korul kapni gsmekben, ahhoz kepest 16-osat 81-2ezer korul, szoval ehhez kell merni a hasznalt arakat es mindjart nem is olyam rossz az -
marcell2015
tag
válasz
Ron Swanson #163063 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
Ron Swanson #163063 üzenetére
Igen, de a türelem rózsát teremt. Szerintem van azon hasznosabb is, mint az aksi állapotát állandóan nézegetni.
Ha van egy kedvenc app-d amit sokat használsz, nyilván jobban fogja meríteni az aksit mint a többi app. Gondolom azért nem fogod hanyagolni mert többet használja az aksit mint a többi. -
Diokhan
addikt
válasz
Ron Swanson #162763 üzenetére
Üveg.
-
válasz
Ron Swanson #162763 üzenetére
Üveg.
-
Diokhan
addikt
válasz
Ron Swanson #159122 üzenetére
Én egy 4500 forintos "nemtudommianeve" üvegfóliát tetettem fel az 5S-re egy GSM boltban, azóta is az van rajta. Sosem voltam annyira nyűgös iylen témában, hogy megvegyem a drágábbat a neve miatt. Ugyanazt a feladatot látja el, mint a drágább. (bár lehet, hogy a drágább tartósabb, de nekem ez másfél éve van rajta és semmi baja).
(#159126) bmwk1200s: Élőben néztem a bemutatását, és végig az volt az érzésem, hogy ezeket az "új" dolgokat már az apple bemutatta évekkel ezelőtt. Kivéve persze a 360-as kamerát. De a home szolgáltatás már megvan egy ideje az apple-nél, Apple pay szintén van egy ideje, a Sirit is lemásolták (Bár ez a cucc, aminek most nem jut eszembe a neve lehet, hogy kicsit okosabb, mint Siri, mert képes tanulni és hanggal jobban vezérelhető), aztán pedig a jelenlévőknek kiosztottak egy-egy telefont és egy 360-as kamerát. Így kell vevőket szerezni...! Maga a telefon felemás érzéseket keltett bennem, nem tetszik a hátulra került ujjlenyomat olvasó, és még mindig "tipikus" samsung a kinézet, nincs benne fejlődés, pedig sokkal szebb is lehetne. A 10nm proci jó lehet, bár a ram kevés mondjuk egy one+ 3T-hez képest. Szóval az egész bemutató alatt olyan érzésem volt, hogy most midnent bevetettek annak érdekében, hogy a NOTE7 hibát jóvá tegyék, a végszóban a fickó még említette is, hogy tanulnak a hibákból és beismerik ha hibáztak. Nem tudom, összességében én még mindig nem vennék Samut...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ron Swanson #159122 üzenetére
-
válasz
Ron Swanson #159025 üzenetére
Ahogy az ewok írja, ez rendes mobilhívás, a macbook ilyenkor kvázi egy kihangosítóként működik.
Az ios-on futó facetime ilyet nem tud. Ott csak facetime-on belül (alma-alma) tudsz facetime hanghívást csinálni, ami gyakorlatilag egy voip hívás viszont. -
Ragnar95
félisten
válasz
Ron Swanson #159025 üzenetére
Így van, ez rendes mobil hívás, ami a telefonodon keresztül történik, csak a gépre továbbítja a hangot a telefon.
-
danilla
őstag
válasz
Ron Swanson #159023 üzenetére
Facetime-al csak almast tudsz hivni. Facetime appbol csak facetime hivast lehet inditani, mobil hivast nem.
-
h1mpi
félisten
válasz
Ron Swanson #90651 üzenetére
-
C4mp3r
addikt
válasz
Ron Swanson #90651 üzenetére
szerintem ok beszelnek magyarul is
-
h1mpi
félisten
válasz
Ron Swanson #90647 üzenetére
Írj a supportnak, de gyorsan, ha volt mellé credit card tiltasd azonnal.
Más: Ti, hogy telepítitek az új frissítéseket? Itunes biztonsági mentés->készülék reset->visszaállítás mentésből+új frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest