- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Djuree #152607 üzenetére
Sim nélkül nem tudod aktiválni, illetve az "Összes tartalom, beállítás törlése" opcióval nullázod le csontra, de előtte ha be volt kapcsolva az iCloudba a keresés ki kell kapcsolni...Mert ha meg is csinálod a teljes törlést és ez nincs kikapcsolva, akkor kérni fogja az iCloud-os emailed és a hozzá tartozó jelszót, azaz a következő tulaj nem tudja majd használni enélkül.
-
kiiso
tag
válasz
Djuree #150705 üzenetére
Én a MFi-s Anker kábelt ajánlom.
-
Diokhan
addikt
válasz
Djuree #136093 üzenetére
Ez nagyon úgy néz ki, hogy kamera hiba lesz! Ha korábban volt elejtve vagy hozza ütődött valamihez, akkor meg nagyobb rá az esély, de ettől függetlenül bármikor tönkre mehet sajnos! Ha garis még esetleg, akkor szerencséd van, egy ilyen hibánál azonnal cserélik, ha nem, akkor sajna nem sok jóval tudlak biztatni...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Djuree #115008 üzenetére
1000kép fér el a Fotostreamben, de ahogy előttem is írták, csak az új képeket küldi át, a régebbieket nem. Az iCloud Foto Library lehet talán jó arra, ami neked kell.
vans?: telefon nyelve angol? FB accountodnál angolra van állítva a nyelv? Ha mindkettő igen, akkor ki-,majd bejelentkezés meg kéne hogy oldja a problémát. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Djuree #111228 üzenetére
Nem tudom akkor, nalam az I6 olyan ,hogy van mikor ugy beszelgetek ,hogy fekszek a telefon a mellkasomon es nincs kihangositva.
De mar regebben eszrevettem van akinel tul hangos a telefon es beszelgetes alatt egybol mar nyomom le a hangerot van akinel nem.
Hivj fel valaki mast is. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Djuree #111093 üzenetére
Nem kell semmilyen extra program, csak egy MP3-M4A átalakító. Pl: [link]
Maximum 40 másodperces MP3-at átkonvertálod M4A-ra, majd átnevezed a kiterjesztését M4R-re. (40 másodpercnél hosszabb csengőhangot nem fogad el iTunes)
Utána behúzod iTunes-be és berakja a csengőhangok közé. Következő Sync-nél pedig átküldi a telefonra. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest