- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
Üdv! Visszaolvastam az ügyemben már, hogy másnak is vontak/zároltak több pénzt mint amennyiért vett appot, de hol látom én azt amikor visszaküldik a többletet? Illetve mikor küldik? Egy hete vettem meg egy 0.89 eurós appot, ott is a 1.98 eurót vont, és ma reggel is vettem egyet és most is 1.98-at vont le. iTunesban a Purchase historyban csak a rendes összeg szerepel mind2 alkalommal...
-
válasz
Hardver Arc #76947 üzenetére
Vagy párszor végighúzod az aszfalton.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Hardver Arc #76947 üzenetére
Flex, csiszoló korong
-
buci30
addikt
A Spotify-be melyik az ,ha azt szeretnem lássák miket követek?
Nem az kell ,hogy megossza mit hallgatok fb-n folyamat automatán, csak ha a profilomra megy lássa mit követek ennyi. -
VoidXs
nagyúr
Az imént top 10-be került Battery Doctor egy elég jó dolog, de a szabad hely felszabadítása miatt. A módszere is furcsa, teleírja a telefont, azaz kényszeríti a szemét törlésére. Hatékonyabb, mint a JB-s megoldások (pl. iCleaner).
-
bigdady
nagyúr
válasz
Hardver Arc #76928 üzenetére
Igen a feher a szurke es a fekete a grey
-
válasz
silver a fehér, így van
spacegray a fekete - tök logikus nem?!
-
heidrich
senior tag
válasz
iPhone 5-ből fekete van és fehér, 5S-ből van space gray ami jóval világosabb szürke mint az iPhone 5.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
ittakary #76926 üzenetére
Az akkor lehet jobb lesz..
de nem teljesen fehér amit néztem mert hátulja az szürke ilyen fém színű..
Nem akarok hülyeséget mondani space grey? Vagy silver vagy miLáccik droidos voltam galaxy mini 2év majd huawei y300 1év most meg sony sp 3hét xxd
Teljesen hülye vagyok az iphone-hoz :S -
válasz
Hardver Arc #76925 üzenetére
A fehér nem kopik.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hardver Arc #76920 üzenetére
3év múlva már 50-60k-t nem fog érni az 5, max 30-at, mivel a 3GS is annyit ér most, ami 3 évvel idősebb az 5-nél.
-
buci30
addikt
Valaki hasznalja a Friendly+ app-ot?
Ma megvettem de szerintem sokkal jobb a fogyasztása mint a facebook app-nak ami igen szivja az aksit. -
erdoke
titán
válasz
manchester85 #76888 üzenetére
Az egyetlen alapesetben 100 %-os megoldás, ha kiteszed az üzenetet a Lock háttérképre. Pl. egy Pimp My Screen szintű app már tud ilyet.
-
válasz
Hardver Arc #76917 üzenetére
*unják
-
buci30
addikt
Szerintetek SoundHound vagy Shazam?
Pro-Kontra?Miert érdemes megvenni?
Mert ha megtalálok egy számot azt utana megtudom nyitni Spotify-be arra meg előfizetésem van, igy jöhet offline le vagy play list.
Igy meg érdemes megveni bármelyiket is? -
törölt tag
válasz
Hardver Arc #76911 üzenetére
Nalam nem kopott kulonosebben az i5, egy tok es kesz. Az alatt is kopik persze minimalisan, de sztem tok korrekt alapotban volt a telo mikor eladtam.
-
TheMarci
addikt
válasz
Hardver Arc #76911 üzenetére
Vegyél fehéret.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hardver Arc #76909 üzenetére
Teljes mértékben hülyeség, az összes fekete i5 kopik.
-
Hardver Arc
senior tag
Ez a cikk mennyire hülyeség hogy csak a gyártástól számított 36hét utána i5-ök nem kopósak..?!
http://iphonehungary.hu/2012/10/01/iphone5festekkopas/
-
Tikakukac
titán
válasz
Hardver Arc #76903 üzenetére
Alura elég nehéz festéket rárakni tartósan. Nos, ezt nem tudták Almáék és a fekete az úgy dobja a festéket, mintha muszáj lenne. Van dédelgetve itt most is egy 1 méterre tőlem és az éleken már nyomokban van csak festék.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hardver Arc #76903 üzenetére
Rossz konstrukció sajna a fekete színű modell és az anodizált alumínium miatt a festék magától is lepattog elég könnyen.
-
Kommy
veterán
válasz
Hardver Arc #76901 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hardver Arc #76897 üzenetére
Az nem rossz ár érte, de még ha 5-10ezret lealkudsz belőle, akkor kifejezetten jó ár lesz
Csak a fekete kerete kopik, más színűek egyáltalán nem és a hátlap se karcolódik könnyen.
Eladás előtt a tulaj kikapcsolja az iPhone keresését, majd nyom egy restore-t és te a saját SIM kártyáddal beaktiválod, így olyan állapotban lesz a teló szoftveresen, mintha vadi új lenne. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest