Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz contaxg #309400 üzenetére
Ha túl közel húzza az ujját a képernyő tetejének középső részéhez, előfordulhat, hogy az Értesítési központot nyitja meg a Vezérlőközpont helyett.
Megyek gyakorolni.....
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
zsoltyyy
senior tag
ilyenkor mit lehet csinalni?
Ipad ugyanez…
-
senior tag
válasz zsoltyyy #309403 üzenetére
Szolgáltatás-kiesés szokta ezt okozni. Néz meg, hogy a routereden / bázisállomásodon az internetet jelző LED világít-e, ha igen, akkor piros-e. Ha nem világít, vagy piros, akkor a szolgáltató oldalán van a hiba. Ha nem javul meg mondjuk egy órán belül, akkor hívd az ügyfélszolgálatot. Addig válts mobilnetre, ha van.
Ha a routerer jelez internetet, akkor próbáld meg, hogy újraindítod a routert (kikapcs/bekapcs vagy tápkábel ki/be, és vársz pár percig)[ Szerkesztve ]
-
korikmate
tag
Sziasztok! Nem rég váltottam iphone-ra Androidról és van egy idegesítő dolog amit nem tudok, hogy alkalmazás vagy beállítás specifikus
Amikor egy alkalmazásban (most Telekom) számlát szeretnék fizetni és felkínálja a Simple fizetés alkalmazásban lehetőséget, akkor a Simple alkalmazás nem nyílik meg. A gombot nyomva semmi nem történik. Van valami beállítás ami blokkolja hogy egyik alkalmazás vagy a böngésző egy másikat nyisson meg? Vagy ez egyedi eset? Köszi! -
-
Topikgazda
válasz korikmate #309407 üzenetére
Szia!
A Simple alkalmazás mostanság máshonnan sem volt hajlandó megnyílni (nálam pl az iCsekk volt így).
Ez tegnapra megjavult, többünknél is, lásd iOS alkalmazások topikban. Ellenben szóba került az is, hogy (érthetetlen okból) jelenleg két különböző Simple app is elérhető, ezért érdemes volna ránézned, hogy nálad melyik van fenn. Az újabb esetén tapasztaltuk, hogy már rendben megnyílik (tehát ne a Classic legyen nálad se).
Az utolsó bekezdéshez: nem tudok ilyen beállításról iOS alatt, ami esetleg blokkolná, szerintem az app kínlódik inkább. -
Noxy
veterán
válasz Zsolt,72 #309409 üzenetére
(
nálam pl az iCsekk volt így).
Ezzel kapcsolatban írtam az icsekknek mert nem tudtam a Simple fiókból, alkalmazásból fizetni. Csak a b..kártya adatok megadásával sikerült.
Válasz: [kép]
A Simple egy ipari selejt az OTP összes banki alkalmazásával együtt
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Iphoneos897
kezdő
Azt hiszem egy időre hanyagolni fogom a megjelenés utáni vásárlást. Most nézem, hogy a Telekom már majd 30 ezerrel olcsóbban adja a 15 PM-ot. Az iCentre is 570 ezer.
Kicsit kiábrándító ez. Persze nem ez a 30 ezer forint vág haza csak na.
Mondjuk most jövő őszig ez a dolog nem aktuális, de ha valami csoda folytán az árfolyamok úgy alakulnának engem nem lepne meg, ha közelebb lennénk az 500 ezerhez, mint a 600-hoz.
Aki szeretne banki ajánlókódot keressen bátran. :) Van CIB 20 ezer forint, ha számlát nyitsz, Gránit 30 + 8 ezer forint , ERSTE 30 + 10 ezer forint és Raiffeisen 30 + 5 ezer forint . Ha kell csak írj üzeneteté s küldöm is. :) A CIB most 20 + 40 ezer forintot ad ECO számla esetében. :)
-
kchris78
veterán
válasz Iphoneos897 #309412 üzenetére
alig-vagy kozel nulla hasznaltan meg 450.
-
M1995
aktív tag
válasz contaxg #309401 üzenetére
Egyébként beállíthatod kisegítő lehetőségekben, hogy hátlapi dupla kopp behozza.
Használd örömmel! Néhány tipp.Az iOS útmutatót olvasd el, YT-on Proper Honest Tech csatornán vannak jó videók.
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Erste George app néhány napja amikor be akarok lépni ezt a hibaüzenetet dobja: "Ne haragudj, megszakadt a kapcsolat a háttérrendszerreimmel. Kérlek, lépj be újra." Aztán 2 ilyen után beenged. Másnál nincs ilyen gond vele? Mert akkor remélem egy újratelepítés megoldja.
-
jacis
nagyúr
Srácok ha csinálok egy automatizációt azt hogyan tudom törölni?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Iphoneos897
kezdő
válasz Astery #309416 üzenetére
Nekem is ezt írja, de a 3. próbára mindig beenged.
Aki szeretne banki ajánlókódot keressen bátran. :) Van CIB 20 ezer forint, ha számlát nyitsz, Gránit 30 + 8 ezer forint , ERSTE 30 + 10 ezer forint és Raiffeisen 30 + 5 ezer forint . Ha kell csak írj üzeneteté s küldöm is. :) A CIB most 20 + 40 ezer forintot ad ECO számla esetében. :)
-
Noxy
veterán
válasz icecave #309413 üzenetére
Ok elhiszem.
Amúgy még mindig e-mail cím az azonosító? Hetente olvasni az OTP topikban a letiltott fiókokról.
3x sikertelen belépés. Csak úgy szórakozásból, mert tudják az e-mail címet.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
contaxg
veterán
válasz lugosi #309406 üzenetére
Most már nekem is OK.
Be kellett kapcsolni a Vezérlőközpontban az appban történő elérhetőséget.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, valamiért nem tudok képeket feltölteni hardverapros hirdetésfeladáshoz.
Kiválasztom a képeket, rányomok a hozzáadás gombra és utána nem történik semmi.Mikor megnyitom a fotókönyvtárat, akkor a bal felső sarokban megjelenik egy kék tenyér ikon, majd eltűnik, rányomni nem lehet, ez mit jelez egyébként?
Lehet köze a problémához?A készülék iphone 14, iOS 17.3 -al.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
veterán
válasz Fritz Teufel #309371 üzenetére
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
SoulReaver
veterán
válasz nickedez89 #309425 üzenetére
Esetleg nem túl nagy a kép mérete?
-
nickedez89
senior tag
válasz SoulReaver #309427 üzenetére
Sajnos ha kicsire állítom, akkor sem történik semmi, nem tölti fel.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
hp16
tag
Sziasztok!
Iphone-on hogy lehet a legegyszerűbben nyomon követni egy androidos telefont?
köszi -
lugosi
MODERÁTOR
Ha hirtelen kell és csak egy ideig, és van mind a kettőn fb messenger, akkor azzal lehet helyzetet folyamatosan megosztani egy ideig (de emlékeim szerint eléggé szívta az akksit). Nyaraláskor jól jött a társaságon belül.
Ha hosszabb távra kéne, akkor ilyen előfizetéses megoldást látok párat, de hátha más tud jobbat ingyenesen. -
burgatshow
veterán
A Google Maps-en keresztul tudsz ilyet csinalni. Evekig hasznaltam aposommal.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz burgatshow #309433 üzenetére
Köszi, ez nekem is hasznos, megbeszélem családon belül, hogy érdekli-e a többieket. Ez ugye kölcsönösen működik, tehát a körbe bevont androidosoknál ők is látják az én pozíciómat?
-
contaxg
veterán
válasz lugosi #309434 üzenetére
Nem. Aki megosztja valakivel az látja. Egyirányú a kapcsolat. Megosztani viszont csak telefonon keresztül lehet. Pécén Google fiókban nem. Ott csak követni tudod a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Valaki kérdezte a múltkor,hogy tud-e az iPhone pendrive-ot kezelni. 15PM-re rádugtam megy mezei pendrive-ot, egy TypeC-USB átalakító segítségével, simán olvassa a gyári files app:
Amire figyelni kell, hogy legyen ExFat, vagy FAT32 a file-rendszer, azokkal megy az oda-vissza másolás, NTFS-t csak olvasni tud, ugyanúgy, mint mac-ek esetében.
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Milyen hátránya van (van?) annak hogyha nem hivatalos viszonteladónál hanem az árúkeresőn kinézett legolcsóbb de sok pozitív (kamu?) véleményes webshopnál veszek egy iPhone-t? Ez lenne az első Apple cuccom, mert az S24 olyan jól sikerült, hogy inkább egy 256 gigás 15 Pro.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Topikgazda
válasz Hobbbyt #309438 üzenetére
A "szokásos". Ugye magánszemélyként vásárolva 3 év garancia van (A 2021.01.01-jével hatályba lépett változások értelmében a jótállás 3 év 250k feletti műszaki termékekre), ha hivatalos helyen veszed (ez lehet istyle, MM, stb). Ezt köteles vállalni az a bolt is, amit említettél, de ha megszűnik, stb. akkor ezt nem tudod érvényesíteni. Plusz, az sem mindegy, hogy "okosba" oldja meg a javítást egy adott bolt, vagy hivatalos úton.
-
őstag
válasz lugosi #309434 üzenetére
Nagyon hasznos a Google maps helyzetmegosztás, iphone és android között mindig azt használjuk. Az viszont tény, hogy néha köhög, és a Lokátor azért pontosabb. Meg ott van élő követés, a google maps meg bizonyos időközönként frissül. Olyan is van, hogy egyszer-egyszer eltűnik a kérdéses személy a térképről, ilyenkor egy app újraindítás szokta megoldani a kérdést mindkét telefonon.
Ami idegesítő benne, hogy rendszeresen küld emlékeztetőt, hogy te most épp hány emberrel osztod meg a tartózkodási helyedet.Icewolf || kósza ||
-
Noxy
veterán
válasz icecave #309436 üzenetére
Ja volt, van egypár értelmetlen megoldás. 2 internet bank, 2 mobil app 2 Simple.
Az egyikben Visa kártya a másikban csak MC. E-mail cím azonosító stb..
Nem tudom ezekből mennyit gyomláltak,ki, mert 3 éve ott hagytam.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
M1995
aktív tag
válasz icecave #309436 üzenetére
Annál már a név is hazugság, minden csak nem egyszerű.
Email hülyeségük ellen talán jó lehet, hogy csinálni egy alias email címet vagy iCloud+ előfizetéssel Hide My Email funkcióval generálni egy random címet. Én UniCreditnél vagyok, ott külön azonosító van. Amennyire olvasom a véleményeket, mindegy melyik bank app és netbank: egyik kutya, másik eb.
Amúgy a fejlesztők mellett a marketingeseknek is gyakran elgurul a gyógyszer, az Erste app neve George? Majdnem olyan hülyeség mint szép női nevekről papírtörlőt és WC papírt elnevezni. -
ispucc
csendes újonc
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy van egy iphone 13 készülékem most vettem itt hardveren
nagyon szép tökéletes minden DE!
az én sim kártyámmal működik (vodafone)
baránőm SIM kártyájával (vodafone) már nem
azt írja nincs szolgáltatás
felismeri, kéri a PIN kódot de semmi
ma voltam bent a vodafone-nál
tettek rá E-sim-et de nem volt jó
adtak másik SIM kártyát nem volt jó
de az én SIM-emmel működik
(a vodafone ügyintéző beletette a saját SIM kártyáját, azzal is működött)
Gyári beállításokra állítottam már párszor nem oldotta meg a problémát
Vodafone-tól elküldtek hogy hát nem tudják, vesznek fel egy hibajegyet és ennyi
Kérlek titeket segítsetek
Akitől vettem nagyon korrekt módon visszaadja a pénzt ha elküldöm neki a terméket, de ezt csak végső esetben szeretném mivel egy jól múködő készülékről van szó és nagyon baráti áron vettem (200 alatt)20.000,-Ft feletti vásárlás esetén 1000,-Ft-ot adok egy segélyszervezetnek amit te választhatsz ki. Az üzlet után írd le a segélyszervezet nevét akinek utalhatom az összeget. Tőlem még a szociálist is elvették amit nem kelletett volna hogy elvegyenek. Azt a kevés pénzt
-
Topikgazda
válasz ispucc #309444 üzenetére
Egyik ismerősömmel pont ugyanez a forgatókönyv játszódott le. Ez valami érdekes anomália lehet. Ráadásul ott egy alap Samsung telefonról volt szó, Telekomos kártyával ment, de akinek vették, az övével nem. Elfogadta a sim pin-t, de azt írta "nem regisztrálható a hálózaton", vagy valami ilyesmit. Bármelyik másik Telekomos simmel ment minden szépen. Teljesen értetlenül álltak a dolog előtt, mert semmi logika nem volt benne...Ott sajnos annyi lett a megoldás, hogy visszavitték, és elhoztak egy másik ugyanolyan telefont. Azzal már minden rendben.
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
IPHONE 13 128gb
Tudnatok tanácsot adni, feleségem elejtette a telefont, és a kijelzőn egy fekete folt lett.
AZ érdekelne mennyiért lehet eladni így a telefont. Más baja nincs 2 éves akku 89%.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz apple87 #309446 üzenetére
Tedd azt, amit mindenki más is tenne: nézz körbe a hardveraprón és azokhoz képest lődd be az árat, figyelembe véve a hibát is. Esetleg látogasd meg az árazós topikot.
-
ispucc
csendes újonc
válasz icecave #309445 üzenetére
Vodafone-nal is azt mondtak hogy samsungnal ilyet lattak mar
De iphone eseteben nem
Es azt is szeretnem hozza tenni, hogy probaltam egy telefomos kartyat
Azzal sem ment (fuggetlen a keszulek)20.000,-Ft feletti vásárlás esetén 1000,-Ft-ot adok egy segélyszervezetnek amit te választhatsz ki. Az üzlet után írd le a segélyszervezet nevét akinek utalhatom az összeget. Tőlem még a szociálist is elvették amit nem kelletett volna hogy elvegyenek. Azt a kevés pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest