Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
burgatshow #304619 üzenetére
Senki nem vette el mit szeressen, van miért szeretni az Apple-t, konkrét kijelentésekre reagáltam. Nem tudom milyen érv az, hogy a Google beetetett bárkit az ingyen tárhellyel tömörített fotók esetén, miközben bezzeg az Apple bár fizetős, de legalább nem tömörít. Mindig is volt ugyanerre lehetőség ott is. Ezt had tekintsem már véleményes kijelentésnek.
Az üzenetküldés meg soha nem volt core funkció a Googlenél, erre te magad is rámutattál, hogy csak olyan próbálkozasaik voltak, amik nem váltak népszerűvé. A Google is feladta, belerakta a gyári üzenetkezelő appba az RCS támogatást és ennyi. RCS jön az iMessage-be is, volt is linkelve a fórumtárs által és rá is mutatott pár jó gondolatra.
No hard feelings, ne baszogatni akarom, vannak marhajó gondolatai, de voltak amikkel vitába szálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Graphite Gray 4GB/64GB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest