Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Aszpirin #298646 üzenetére
nem csak Te, más is írta már előtted. kinyílt a bicska kicsit most bennem..
11 után egy 14 vagy 15pro bőven érezhetően jobb lesz
az, hogy nem ég és föld oké, az ios meg optimalizálás érdeme is, de még így is írásban adom az érdeklődőnek (Quinine911) hogy imádni fogja, menynivel gyorsabb (is) lett az új iphone-ja..
markknight ja, de azért érdekes, 13on már egyből tudott azonnal nyitni
ja és pont azért, mert trágya szar, azért viszonyítási alap
ha az robban, akkor minden is robbani fog.. -
niof
veterán
-
-
Quinine911
aktív tag
Hu, köszi mindenkinek (jópáran írtatok!). Igazából teljesen mezei user vagyok, tök tipikus dolgokra használom a telót és jaja pont ilyenek érdekeltek volna h appok megnyitásában van-e különbség, stb… amúgy a 11-et is nagyon szeretem meg úgymond “elegendő” simán a hétköznapokra ahogy többen is írtátok. Csakhát az ember elgondolkodik az újabb modellen így 4 év múlva akaratlanul is
nézegettem még a 14 Pro-t is, pont a képernyője miatt, hogy esetleg az a sima 15 helyett… (a 15 pro tul dràga most a pénztárcámhoz).
Nagyon köszi skacok. Magamat ismerve még rágódom rajta, átgondolom aztán majd lesz vmi
-
BoneDragon
veterán
Telekomba azt mondták talán november...mondjuk ezt kicsit túlzásnak érzem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Aszpirin #298639 üzenetére
de miért írjátok azt, hogy nincs különbség semmi érezhető?? 11pro-m volt, ott sem nyílt a simple pay (pl) egyből, várni kellett. de oké.. tudtam azért azt, hogy egy újabbal jobb lesz. lett ideiglenesen egy sima 13-am, már egyből nyitotta a simple-t, érehetően faszább volt. eladtam, szerváltam ideiglenesre egy 8-at, meghaltam, olyan tetű volt azon már a simple..
3 gen-ről írok, mindhárom tök más volt. nehogymár egy 15, vagy akár a 14pro ne legyen még gyorsabb, mint mondjuk egy XS... ne márírjátok, hogy "app indításkor érezhetsz különbséget, másban igazán nem'
könyörgöm, nem azokban kell érezni differenciákat?? hogy mennyire gyors egy teló? mi másban kéne, h gyors legyen??benchmarkok ki a francot érdekelnek, game fps-ek meg... hát azok se
az appok. azok nyíljanak, mint a villám -
oba
addikt
válasz
Quinine911 #298636 üzenetére
Sima 15re vagy 15 plusra ne válts, az én véleményem szerint az a két model kerülendő. Vagy 15 pro/max vagy 14 pro/max. Ha már újítasz akkor legyen 120 hz a kijelző, hogy még szembetűnőbb legyen a változás.
-
válasz
fogod érezni a különbséget a gyorsaságban, de nem annyit, mint amennyit a benchmark-oból várnál
jobb cpu, kijelző fényesebb, kamera jobb, és egy kicsit kisebb a telefon minden irányban
ha megveszed, megint jó pár évig bőséggel ki fog szolgálni
-
válasz
Teljesítménybeli különbséget szerintem nem biztos, hogy érzel (amúgy természetesen van, csak átlagusernek a 11-es is overkill teljesítményt nyújt), viszont a kijelzőjét azonnal imádni fogod a 11-eshez képest, aminek még, ha jól tévedek, nem OLED-kijelzője van.
Amúgy épp nemrég volt erről polémia, amiben én szerepeltem, XS-ről 14 Pro-ra váltás volt, nem éreztem sok különbséget, kiderült, hogy minden bizonnyal "minimálfelhasználó" vagyok, azért. (Minimálfelhasználó = nem facebook-ozok, nem instázok, és nincs 40 oldal Safariban meg 50 oldal Chrome-ban nyitva nálam). -
markknight
veterán
válasz
Nálam asszonynak van 11, nekem 15 Pro max és bevallom nem sok különbséget veszek észre. A játék más tészta, de appok megnyitása, kb ugyanaz. Akksi nyilván jobban bírja mint a te 84%-os leharcolt telód, persze.
-
válasz
markknight #298635 üzenetére
De, az van bőven, csak nem a telefonomon
-
Quinine911
aktív tag
Iphone 11-ről váltott valaki 15-re? Érezhető a teljesítmény, stb különbség? Gondolkozom rajta, azért csak 4 szériával előrébb van már az új teló, az akksim kapacitása is “csak” 84%-on, ilyesmik… valaki váltott 11-ről, leírná az első napok tapasztalatait? Érezhető a különbség? Gondolom hülye kérdés, de azért érdekelne
-
Sungoo
addikt
válasz
Szabi® #298630 üzenetére
Bizony. Főleg ilyen fórumokat olvasgatva. Szerencsére vagyok már olyan korban, hogy ellen tudok állni ezeknek az impulzusoknak. A nagy “hájpban” elgondolkoztam, hogy lecserélem a 12-őt egy sima 15-re. De három sör mellett meggyőztem magam, hogy vajon mi a bánatnak? 2 nap újdonságért?
-
válasz
markknight #298631 üzenetére
Megtettem, épp most szerkesztettem az előbbit, az eredménnyel, Miközben Te írtad...
-
markknight
veterán
válasz
Aszpirin #298629 üzenetére
A settingsbe nyisd meg a tárhelyet és ott próbáld meg leszedni.
Amúgy igen, hát azért izgul rá mindenki, mert ezt teszi az Epöl
De olyan szinten, hogy kb mintha a világ legfontosabb dolga lenne, hogy legyen az új telefon
Aztán ha megvan, onnantól nem érdekel a téma. Nemrég volt szó erről a betegségről, remélem hamarosan én is leküzdöm ezt a kórt, de sajnos nem úgy néz ki.
A legrosszabb mikor győzködöd magad, hogy nem kell, nem érdekel aztán pár nap múlva mégis ott van
-
Szabi®
addikt
válasz
Aszpirin #298615 üzenetére
Pszichológia, impulzus vásárlás van sztem mögötte. Triggerelik egymást az emberek, a "-nehogy lemaradjak róla" érzés uralkodik el, én ruhákkal/cipőkkel voltam így. Sajnos ott volt, hogy lemaradtam egy-egy olyan modellről, ami hamar kifutott, aztán ebayezhettem duplaáron . . .
-
válasz
markknight #298623 üzenetére
Dr.WiFi
Settingben meg sem jelenik.
App-könyvtárban ott van, de szürkítve, és nem lehet elindítani. Haptic touch-csal pedig nem adja ki a törlés lehetőséget, mint a többi app-nál:Szerk.: Hmmm.. A beállításokban az Általános / iPhone tárhely / összes megjelenítése alatt megjelenik, és ott az "App törlése" gomb is, de szürkítve, nem lehet rábökni, illetve rábökni azt lehet, de semmi nem történik, az "App eltávolítása" gomb helyén pedig egy szűnni nem akaró homokóra "pörög", oszt' annyi.
Na szzem ez tényleg valami bug a 17-esben. Használtam ezt az appot korábban.
-
Kbali
nagyúr
válasz
markknight #298625 üzenetére
Ha beég, garanciában cserélteted. Nekem anno a szintén oled Lumia égett be kétszer is, garanciában cserélték a kijelzőt.
-
válasz
markknight #298617 üzenetére
OLED-es Apple Watch is beég ezek szerint? Azon alighanem hosszabban lehet kinn egy óraszámlap...
Na mindegy, most már belémtetted a frászt -
válasz
atala #298619 üzenetére
Engem valahogy, szokatlan módon, most elkerült a bugok zöme a 17-essel. A 16-os tényleg bugos volt, de itt most egyelőre csak annyi nyűgöm van, hogy nem tudok törölni egy appot sehogyan - a főképernyőről eltávolítottam, de az app könyvtárból nem tudom törölni. Biztos béna vagyok.
-
zack
nagyúr
Sziasztok! Egy fekete 15 Pro-ra szeretnék magsafe hátlapot, és egy autós tartót/töltőt.
Tokot találtam, bár nem tudom, magsafe és magsafe között lehet e különbség, vagy mindegyikben egyformán jó a mágneses rész.
Tokban ezt találtam ami tetszik: [link]
Illetve ha már a tokot Alzából, akkor a tartót is innen venném. Szellőzőrácsos kellene, de annyi van, nem tudom melyik milyen minőséget képvisel.
[link] -
válasz
cross56 #298601 üzenetére
Most nem leszek ezzel népszerű itt. Már jónéhány fórumtársnak feltehettem volna ezt a kérdést (volt aki azért is óbégatott, hogy meglehet, 1-2 hónapot várni kell, amíg újra kapható a 15PM)
Minek ez a sietség és türelmetlenség? Miért ne lehetne várni vele 2-3 hónapot, amíg kiderül minden esetleges bibi, elülnek a "gate"-ek, és rohanni sem kell már, hogy még kapható legyen. Nyugi, karácsonyra lesz belőle elég. Biztosan. Tutibiztosan. És akkor letudod magadnak a karácsonyi ajándékot is (vagy kérheted ezt az asszonytól) -
válasz
markknight #298603 üzenetére
Beég? Ez manapság még veszély?
-
Sztmargit
csendes tag
Segítsetek nekem, mert USB type-C/lightning kábelt szeretnék vásárolni, és össze vagyok zavarodva.
Korábban egyértelműen MFI minősítésű kábeleket javasoltatok ebben a fórumban.
Többek ajánlották az utóbbi időben a Baseus termékeit ([link] és [link]), viszont azok nem MFI minősítésűek. Az egyik kolléga megjegyezte, hogy az USB-C - Power Delivery szabványnál nem is olyan lényeges az MFI: [link].Fontos, az MFI minősítés, hogy működjön vele a gyorstöltés? Megteszi egy 20 W-os PD gyorstöltést tudó Baseus kábel is MFT minősítés nélkül?
-
p2pp
őstag
válasz
Baltincs #298593 üzenetére
A 14 Pro 400-ért sztem megéri.
Nem azért mert nekem is annyi lett 1,5 hónapja.
Hanem mert a 15 Pro nekem 570! lenne itt a T-nél.
De nem hoz szinte semmi pluszt sem,
ami ezt az olcsóbb lett, de mégsem lett különbséget.
Talán jövőre nagyobb akksi lesz remélem.
+500 mAh jót tenne a Pro verziónak is!
a Sot nem a legjobb, de ha tudom mi lesz viszem a
Magsafe Power Bankot is magammal.
Meg a Wifi lehetne gyorsabb, stb.
(Régi mobilon 1200-at simán hozta itthon)
De ez csak a felét le/föl irányban.
Azért tudok miatta aludni.
Sokat fotózok, ezért a lett pro.
128-as van, mert minden is a felhőben van.
A Max nekem már nagy és nem fér el a zsebemben sem.
Na meg az Always on kijelző, ami számított elsőre.
Mert tök 8 sztem milyen szine van.
Úgysem látszik tokban. -
oba
addikt
-
Årpi
őstag
Délelőtt ide is megérkezett a Fekete Titán 15 Pro. 14 Pro-ról váltottam, "muszájból", de szerencsére semennyit nem kellett ráfizetnem, így végülis nem számít. 14 Pro tulajok 99.99%-nak értelmetlen a váltás, de valóban jobb a súly és annak az eloszlása érezhetően, ha valakit ez billentene az egyik irányba
USB-C aranyos, rákötöttem egy hubot és tökéletesen kezelt mindent, HDMI, USB, LAN stb.
-
Protonmail
csendes tag
válasz
westcoastog #296446 üzenetére
Ez nem MFI minősítésű kábel. A Baseus tudtommal nem gyárt olyat.
-
cross56
senior tag
válasz
Fritz Teufel #298584 üzenetére
Nagyon szeretnék váltani, de ezek a hírek most elbizonytalanítanak. Ha javítják is ezeket a problémákat, az kb mennyi idő lehet, mennyit érdemes várni a vétellel?
Vagy emiatt ne várjak, max gariztatom?
Illetve szerintetek meddig fog tartani ez a készlethiány?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest