-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz bigdady #247601 üzenetére
Nah mire nekem aktuális lesz addigra lesz pár hét tapasztalatod. Bár nálam a Voda a céges azt nem szívesen programoztatnám fel, de elméletben az idén lesz a telenornak is.
Sethi
Igen a volte telenornál elfordul hogy szarakodik én is egy elméletben nem támogatott telefonnal használom, de nem szokott baj lenni, vagy csak nem veszem észre -
félisten
-
mtomi95
senior tag
Kint a 7. iOS 15 béta!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
bnorci71
addikt
válasz OCTAMD #247589 üzenetére
mi kerül ennyibe? felnyitják megigazítják a csatlakozót? Vagy mi lehet a baja?
bigdady
Akkor erre mondhatjuk marketing bulshit?
A Ceramic Shield négyszer jobban állja az esést
Nagyító alatt találtak rajta valami nagyon minimális sérülést egyébként, helyi almáriumba a szervizes észre se vette, de ebbe nem menjünk bele.
De látom nem sikerült a lényeget megfogni. Nem az a baj, hogy visszadobták, hogy nem garis, hanem, hogy meg se kérdezték, hogy X összegért kéri-e a javítását.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
BigBlackDog
veterán
Két kérdés merült fel (egy esetleges Android>iOS váltás kapcsán).
Meg lehet valahogy oldani, hogy a Chromeban tárolt jelszavak és könyvjelzők folyamatosan szinkronban legyenek egy iPhone-al, illetve az azon futó Safarival? Ha esetleg oda-vissza működne, még jobb lenne. Vagy inkább telepítsen az ember Apple oldalon is egy Chrome-ot?
Illetve háttérkép-képernyőzár háttér beállítására van olyan lehetőség, hogy ne fix kép legyen, hanem váltson bizonyos időközönként (pl. netről frissített képekből válogatva)?
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #247608 üzenetére
1. Könyvjelzőket nem tudom, de a Chrome jelszavakat lehet böngészni Safariban is, mintha egy tetszőleges jelszókezelő app lenne.
2. Alapból nem, de Parancsok app segítségével megoldható.
-
ricsi0307
senior tag
Én droidról jöttem és inkább a nulláról kezdtem, a Safariban mindent újra elmentettem. Egy ideig szenvedtem a Safarival de összeségében megérte, sokkal kezelhetőbb mint a Chrome.
mtomi95: Míg androidon voltam pár éve ezelött beraktak egy olyan lapkezelést a Chrome bétában hogy a megnyitott füleket az alkalmazás váltóban láttad. Én imádtam annál, egyszerűbb és kézreállóbb váltás a fülek közt még nem volt. De sajnos sok a maradi ember akinek nulla a képessége bármi újat befogadni és a régit elengedni de nekik nagyobb a hangjuk. Hozzáteszem fél év iOS után nekem is szoknom kellett a bétás safarit de szerintem itt is ez a hatékonyabb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Használd a Chrome-t iOS-en és akkor minden szinkronban lesz
-
lugosi
MODERÁTOR
A könyvjelzők megoldhatók szerintem az iCloud for Windows-zal ha windowson is Chromeot használsz (ezt csak feltételezem, nem használok Chrome-ot, de desktop böngészővel tud a fenti progi szinkronizálni, én Firefoxszal használom), a jelszavak ilyen jellegű szinkronja nem fog menni.
-
félisten
-
Nemo1001
aktív tag
Sziasztok valaki tudja hogyan lehet Google térképen a sebesség mérőt beállítani ?kerestem de nincs ilyen opció (androidon van)
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #247614 üzenetére
Erre gondoltam én is, rendszeresen használom is.
-
Nemo1001
aktív tag
válasz szabonagyur #247617 üzenetére
Nem tudom mióta van a kolléga ma mutatta meg ki fikázva az iPhone -t
-
Mr X
veterán
válasz szabonagyur #247617 üzenetére
Már egy jó ideje tudja a droidos Google Maps.
-
-
félisten
-
-
SharpSA
veterán
válasz Divinity #247627 üzenetére
Na igen, ez is olyan hatalmasan nagy kódolást igényel és nem értek még rá ezt az alap funkciót beépíteni… Ezért is használom inkább a waze-t, meg azért is, mert a waze tudja a megyei autópálya matricákat is kezelni, így tud számomra optimálisabban tervezni.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
addikt
válasz Stylewars_kp #247629 üzenetére
Igazad van, annyiban pontosítanék, hogy bizonyos dolgokban jobb. Más dolgokban pedig a Gmaps a jobb
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
SharpSA
veterán
válasz Stylewars_kp #247629 üzenetére
Jobb, de nem tökéletes. Nemrég sikerült egy CarPlay-es fejegységet raknom az autóba, azóta már ezt a felületet is ismerem és maradok a Waze-n.
Offline navigációk közül szerintetek melyik a legjobb? Korábban a Sygic-et használtam erre, de mára az is havidíjas lett, ha minden funkciót szeretnék használni...Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Bár megkérdeztem a szervizt, de megkérdezem itt is, hogy a világgarancia azt jelenti, hogy függetlenül honnan származik a készülék (értem ezalatt nem Magyarországon vásárolt, vagy pl szürke importos) akkor is szervizelik ingyen gari idő alatt?
-
lorinho
tag
Sziasztok!
Van 2 db vezeték nélküli töltőm is, melyeknek 7.5 w-al kellene tölteniük az Xr-t. De valamiért baromi lassan működnek, kb 3 óra míg 15-20%-ról teljesen feltölt a telefon. Mindkettőhöz gyorstöltős adapter van. Mi lehet a gond? Van ötletetek?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Topikgazda
válasz lorinho #247638 üzenetére
Az iPhone csak a PD (Power delivery) szabványt támogatja. Nem ez a gond? Mondjuk 7,5W-al nem várnék csodát (persze tudom, te sem számítasz villám sebességre tőle, csak ennél mindenképp gyorsabbra, mint most) amúgy sem, a sima 5W-os adapter is valami 3-4 óra alatt tölti fel szerintem.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
CragON
aktív tag
válasz Norbi. #247637 üzenetére
Köszi, bár most kicsit megkavartál
Létezik fizikai dual simes készülék? Az egyik sim lehetőség az nem csak e-simes?Ezen kívül vannak különbségek a különböző piacra szánt készülékek között?
Egy ismerősömnek volt egy 7, amin nem tudta levenni a fényképező hangot, mert ha jól emlékszem Japánra szánt készülék volt és valamiért oda úgy gyártanak... -
Norbi.
őstag
válasz CragON #247645 üzenetére
Európában és a világ nagy részén fizikai+esim van, kínában fizikai dual simes, azt itthon nem javítják gariban. Homepodokat sem, mert azokat sem árulnak itthon hivatalosan.
Igen, a japán ilyen, van pár ország, ahol vannak különlegességek, ha eu-sat veszel, azzal biztos nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest