- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz Sys85 #226420 üzenetére
Köszi de nincs annyi tárhelyem fent, illetve alapból nem mentem Icloudba a fotókat... mert minek... A gépemen minden biztonságban van...
aujjobba :Én ezt értem, de ez szánalom a köbön... mi az hogy a világ nem arra tart?
Hova másoljam akkor ha nem számító gépre?Jó hogy már a világ nem arra tart, hogy majd ha elterjed a vezeték nélkül töltés aztán már hoppá nem is lehet kábellel tölteni mert a világ nem arra tart... nevetséges. (nem teljesen jó példa de érted...)
Rádugom kábellel és szimpla fájl másolás... nem hiszem hogy nagy dolgot várnék el.Persze ez nem ellened szól értem, hogy ezt te is következteted valamiből... de ez akkor sem jó így.
Sok mindent lenyelek ami felé tart a világ... orbitális áremelkedések, egyre szarabb minőség, számított avultatás stb ... de azért alap funkciókat tudjak már használni..Egyáltalán nincs igényem se Icloud se google fotókra, pláne hogy a Google Drive Applikációt egyszer akartam volna használni mikor építkeztem és természetesen az onnan feltöltött képeket átkonvertálta a te...ves ny..rék rü..es telefon only iphone kompatibilis formátummá... azt hittem agyvérzést kapok... hogy még ezt is eltudja k.rni az Apple.. (szerintem ezt annó meg is írtam itt)
Sose értettem meg, hogy a telefon tükrözés meg a miegymás világában, minek kell Online felhőbe tölteni azonnal a Privát fotókat...
Biztos van amikor jól jön de hogy az emberek nagyobb részére full felesleges (még ha használják is) az is tuti![ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 Fekete
- iPhone 11 128Gb fekete, szinte újonnan eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest