Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
iCentre rendeléssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, mennyi idő alatt érkezik be egy olyan termék, ami nincs készleten?
Barátnőm rendelt egy fehér 256-os 11Pro-t már több mint egy hete, de még semmi hír az érkezéséről. A kérdésemre csak annyit válaszoltak hogy berendelték és türelmet kérnek. Mennyi idő lehet, ha sehol sincs raktáron?
Ha nagyon sokat kellene rá várni szerintem beérné szürkével vagy zölddel is. Főleg, hogy úgyis tok lesz rajta -
btudos
nagyúr
Mivel az Apple addig nem mond semmit, hogy mikor szállít, amíg nem ütemezik be pontosan az ebbe a régióba szánt modelleket (becslést nem ad), ezért a bolt valóban annyit tud mondani, hogy amikor lesz készlet, akkor teljesítik. Ez lehet egy hét, lehet egy hónap, nem tudni, amíg az iCentre nem kap értesítést újabb készlet érkezéséről.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
.kissnorbi.
csendes tag
Sziasztok! iPhone 11-re honnan tudok rendelni hátlapra fóliát? Nem üveg fóliát hanem simát, hogy a tok és a telefon közé bekerülő por ne karcolja össze.
-
Arcképgyáros
válasz .kissnorbi. #211762 üzenetére
Kínából biztos.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz .kissnorbi. #211762 üzenetére
pl: link
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mit tudok tennni, hogyha az egyik ismerősöm nem tud bejelentkezni az apple ID ba az apple oldalon, mert rossz telefonszámot adott meg anno a kétlépcsős hitelesítésnél ? Így rossz helyre megy az SMS. Persze a felhasználónevet, és jelszót tudja, de a kód miatt nem tud továbbjutni.
Előre is köszönöm -
Arcképgyáros
válasz .kissnorbi. #211766 üzenetére
20$-os postával itt lett volna az is pikk-pakk.
NagyZL: Érdekes mert azt hiszem amikor megadod a kétlépcsős számot akkor is meg kell erősíteni. Apple ID-jében próbálta megváltoztatnia a böngészőben? (appleid.apple.com)
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Atlantisz48 #211765 üzenetére
Szép is lenne, ha ilyen elcseszett módon működne ez, hogy random beírok egy számot és utána semmi visszaigazolás nélkül elkezdené oda küldeni a kódot. De szerencsére nem így van, szóval ez így sántít. Apple supporttal kommunikáljon kicsit 06 80 983 435 és talán tudnak segíteni neki.
kissnorbi
Folpack, ha ennyire félted, de nem lesz annak semmi baja, ha csak nem éppen Dubajba mentek nyaralni pár hétre.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz .kissnorbi. #211769 üzenetére
Aliról megrendeled, addig meg míg nem jön meg celluxszal leragasztod, én is így csináltam.
-
No.01
őstag
Egy ujfent buta kerdesem lenne: Mikent lehet egy alkalmazast alapertelemzette tenni?
2 problemam lenne (11PRO legujabb iOS, bar gondolom ez nemigazan szamit)
- Swiftkey-t hasznalok billentyuzetkent, de sokszor visszaall a gyarira meg akkor is, ha epp nem egy jelszot vagy v.mi erzekeny dolgot potyognek. YT kereses, uzenet iras, Gmail. Visszaallitom, de egy-ket hasznalat utan visszaall a gyarira ami roppant mod zavaro.
- a masik hasonlo a beepitett QR kod olvaso a fenykepezoben. Nem hasznalok Safarit, ennek ellenere csak es kizarolag azzal hajlando megnyitni. Ez meg talan el is menne reven a gyari fenykepezo app a Safarit tamogatja, de egy whatsup-on kapott link is ott nyilik meg alapbol.Erre esetleg van v.milyen megoldas?
-
Arcképgyáros
válasz .kissnorbi. #211771 üzenetére
Fasza meg márkás, de Ali-ról kapsz noname ilyent is negyed ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Passz, én mióta megjelent a Pitaka csak azt használom.
-
No.01
őstag
válasz kutga #211775 üzenetére
OK, akkor ebbe bele kell torodnom
A masik talan egyszerubb kerdes: mikent lehetne iPadre (tudom ez az iPhone topic ) legegyszerubben felmasolnom par videot? A ceges laptop (Win10 Pro) erossen le van korlatozva igy az iTunes nem opcio.
Es ha mar itt tartunk akkor bonus kerdeskent batorkodnek megkerdezni, h milyen ajanlott videolejatszot ajanlanatok?
-
jose999
senior tag
Vedd bátran, jó minőségű! Évek óta mindenre csak Spigent használok.
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
Mr.Silkó
veterán
Én ezt használok a 11 Pro-n, szerintem teljesen korrekt, elöl-hátul túlnyúlik kicsit a telefon síkján a tok pereme, szóval elég masszív védelmet ad, a hátlap meg nem az a gagyi szilikon, hanem valószínűleg valami plexi szerű anyag, mert erőbehatásra is csak minimálisan hajlik.
Ha átlátszó verzióban veszed, akkor annyira azért számíts, hogy látszani fog alatta a por. -
-Ben-
veterán
Sziasztok! Váltott innen valaki 5,8" -ről 6,5" -re? Mennyire szokható a méret? Ahogy nézem, kisebb telefonok már nem nagyon lesznek...
-
-Ben-
veterán
válasz ittakary #211782 üzenetére
Azt gondoltam, hogy az iPhone topikban egyértelmű.
-secret- Hasonló véleményen vagyok én is, de valószínűleg ennél már csak nagyobb telefonok lesznek.... Igaz, a jövő évi iPhone felhozatalról szóló pletykák szerint 5,4" lesz a legkisebb méret, de 5,8" alá már nem mennék... Jelenleg 6,1" -es telefonom van, ezután már kissé kevésnek érezném. Egyébként nem tűnik vállalhatatlannak a Max, de baromi széles. Nincs kicsi kezem, de egyértelműen "kétkezes" telefonnak tűnik.
XFishboneHUN Köszi..
[ Szerkesztve ]
-
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani egy ismerősömnek iPhone 7-re valamilyen tokot? A gyárit drágának találja, de nem szeretne gagyi minőségűt.Köszönöm.
-
mistvan68
tag
Sziasztok!
Apple iPhon11 telefont vásároltam,iPhon6S-ről tértem át.Olyan dologgal találkoztam,amit nem értek.Legújabb Ios van rajta és biztonsági mentésből iTunes-al visszaraktam a 6S-en jól működő mentésemet.Az érdekesség az,hogy ha hívnak,akkor az oldalsó hangerő gombokkal nem tudom állítani a csengetési hangerőt.Csak az jelenik meg felül,hogy néma mód ki vagy ha a billenő kapcsolót a hangerő gombok felett átkapcsolom,akkor az jelenik meg,hogy néma mód.Viszont,ha felülről lehúzom a gyors beállítások eszköztárat,akkor ott tudom szabályozni a hangerőt.Videónál,zenénél is tudom szabályozni a hangot az oldalsó gombokkal csak a telefon csörgését nem.Mitől lehet ez a probléma? Üdv.István
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz -Ben- #211781 üzenetére
Heló!
Nekem van kisebb, közepes és nagyobb szifonom is (4s, Xr és 6s Plus), egyértelműen a legnagyobb jön be a legjobban, használhatóságban úgy érzem, hogy nekem a minél nagyobb kijelző, annál jobb dolog működik. Ha jövőre, vagy 2 év múlva váltok a Xr-ről akkor most biztosra gondolom, hogy az akkori Max modell lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest