- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz adise #159150 üzenetére
Eddig minden gyártónak annyira bejött a hibrid megoldás, nem is értem, az Apple miért nem próbálkozik vele
Semmi értelme az ilyen hibrideknek, csak kompromisszumokkal járnak és annyi előnyt nem adnak. Ráadásul van egy felettébb egyszerű technikai oka, hogy miért nincs iOS-macOS hibrid: az iOS ARM architektúrán fut, míg a macOS x64-en...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kisapa
senior tag
Erről mi a véleményetek? Meg merjem venni?
-
_ ĐanieL™
tag
válasz Diokhan #159131 üzenetére
Nekem ilyen van az SE-n: [link]
Elsőre egy Xprotector Tempered Glass volt fent, de a sarkánál levált, mert valószínű van egy enyhe görbeség a kijelzőmben.. szemmel nem is látszik.
Ez a másik cucc nem csak hogy olcsóbb, de rugalmas, így az ilyesmit felveszi, valamint nem törik azonnal, ha leesik a telefon.
Csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Big_Boss #159157 üzenetére
Nagyon sok szabadalmat ad be az összes cég, többek között az Apple is, amiből aztán nem lesz semmi, nagyon valószínű hogy ez is ilyen. Már csak abból kiindulva is elég valószínűtlen hogy ez megvalósuljon, hogy 3-féle méretben árulnak iPhone-t.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Percy
csendes tag
Órák óta keresek olyan IOS app-ot, ami saját tárhellyel rendelkezik ( lásd VLC), tehát nem kell a körülményes Itunes- sync-et használni. Simán tudok az app tárhelyébe másolni ( minden gépen).
A VLC-vel az a gond h. lezárt kijelző esetén nincs track léptető gomb.
Tudtok ilyet?
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Iphoneon a gmail alkalmazásba kapok egy emailt ami egy képet tartalmazl, hogy tudom a képet lementeni a fotokhoz?
Mert akármit csinálok nem csinál semmit. -
-
kajmika0510
tag
Sziasztok.
Icloudon belül rámentem a fotóknál a letöltés és eredetik megőrzésére mert azt akarom hogy a telefonon legyen ek az eredeti képek ne icloudba. Jó párat már letöltött, de most valamiért azt irja hogy frissítve pár perce, szüneteltetve április 1-ig. Pedig nem nyúltam hozzá. Ezt be lehet valahol állitani, hogy ne szüneteltesse? -
Diokhan
addikt
válasz kajmika0510 #159171 üzenetére
április elsejei tréfa
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
baal-amiga
senior tag
10.3 frissítés óta a 6s-em komoly melegedést produkál. Másnál nem jelentkezik ilyesmi?
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
senior tag
válasz baal-amiga #159174 üzenetére
Nem tapasztaltam nagyobb melegedést.
Nem lehet összefüggésben a külső hőmérséklet emelkedésével?
-
-
bardi
aktív tag
Angliába költöztem, és az app store régiót meg kéne változtatnom. Jól értem, hogy ha átváltom az eddig megvásárolt dolgok eltűnnek majd? 4 játékról lenne szó.
'92 Honda VFR 750
-
tomcsi23
veterán
válasz baal-amiga #159174 üzenetére
Home + kikapcs gomb alma logóig volt már?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Kvelstadt
veterán
hogy tudom kiszedni itunes-ból a csengőhangjaimat vagy a telóról leszedni vissza windowsba?
Van egy pár ami már évek óta megvan de a biztonsági mentés elszállt és most csak telón meg itunsba van meg és ki szeretném nyerni belőlük."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Ombi5
őstag
Tudtok vmi jo programot ami koordinalta pont alapjan elvisz az epp ktartozkodo helyemrol a megadott pontra?
-
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek,amivel az otthoni hálózaton levő gépeket eltudom érni és az azokon levő média fájlokat letudom játszani.
Köszönöm
-
LendvaiFeri1
addikt
Minden YT videónál EZT írja. i6
Mi a problem?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Arcképgyáros
-
KillerATi
tag
Sziasztok!
6S, 10.3ra frissítés óta nem akar működni a hotspot. Eddig rá dugtam usbn a gepre(win10 laptop) és anélkül hogy bármit csináltam volna, ment. Wifin szintén. Most ha rá dugom nem megy, wifin pedig azt írja nem lehet csatlakozni. Home+Power már volt.
Ötlet? -
szekfizsolt
senior tag
A 10.2.1 visszarakásánál a file rendszert visszaalakítja az iTunes a "régi" formátumra?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szekfizsolt #159199 üzenetére
Passz, de miért akarod visszarakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá