Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
De durva filmnézés közben kiirta az ios hogy aktiválás szükséges és adjam meg az apple idmet meg a jelszót Semmilyen más eszközön nem használom és én hoztam létre ezen az eszközön mikor vettem...
Egy éve tettem újra akkor még az ios 9-et azóta nem kért ilyet. Menü kérte nem honlap vagy bármi és az id-m közepét is kicsillagozta segítségképpen hogy tudjam melyiket adjam meg. Fura[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A telóm lemerül miután a kinti hidegből behozom a fűtött lakásba. Mi lehet vele a gond? Nem szeretném cseréltetni, mivel az min. 1-2 hét és nekem munkaeszköz a telefon. Van esetleg remény rá, hogy új iOS javítani fogja a problémát?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
GSpecter
tag
válasz lugosi #151251 üzenetére
Van különbség aközött, hogy csatolja a képet vagy beilleszti? Van különbség. Mint az általam az egyik hozzászólásba beillesztett képen is látszik, nagyon rosszul néz ki, ha egy 2000x3000-res képet megjelenít a levélben.
Tudja az előbbit a gyári kliens? (Ez volt az eredeti kérdésem, valamint, hogy válaszlevélben tudok-e egyszerre több képet csatolmányként küldeni... nem tudok). Nem, nem tud ilyet.
Nem mindegy, hogy egy kép, egy .pdf, egy .doc csatolva van-e az e-mailhez, vagy beágyazva (nyilván az utóbbi kettőnél normálisan csatolja őket, nem illeszti be).
De akkor a te gondolatmeneted alapján teszem fel a kérdést: Tud-e olyat a gyári kliens, hogy nincs beillesztve a kép a mail szövegébe, hanem "ikonként" jelenik meg, mint más csatolmányok? Ebbe már remélem nem tudsz belekötni.
De nevezhetjük egyébként még mellékletnek is, hogy aztán teljes legyen a képzavar.
[ Szerkesztve ]
-
ny.erno
tag
Sziasztok!
Apple TV-re pcről is lehet filmet streamelni, vagy csak apple cuccokról. Kecsegtető a Black friday akció..
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz GSpecter #151262 üzenetére
Megnéztem, céges outlookon Pc-n windowsos környzetben mindkét levél külön csatolmányként érkezett.
Akkor is ha a "kép vagy video beszurása" és akkor is ha icloud drive alol a "melléklet küldése" választottam.
Ha ipadon néztem meg, akkor az egyik be volt a levélbe ágyazódva, a másik csak melléklet volt.Milyen rendszeren nézted vissza, hogy miként jött meg a levél.
-
Noxy
veterán
válasz Gyurma_13 #151265 üzenetére
User error.
Írja a h..séget, de meg sem nézi hogyan működik.
Sokan szeretnek itt rögtön véleményt nyilvánítani annélkül, hogy egyszer is megnéznék hogy hogyan is működik.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Parson
addikt
válasz lugosi #151251 üzenetére
Ebben igazad van, ezért is irtam, hogy végeredményben mindkét megoldással elmegy a levél a cimzetthez. Mégis, vegyük észre hogy a kolléga jogosan nevezi az egyiket csatolt és a másikat beágyazott képnek. Elvárható, hogy mindkét opció müködjön. Azért vannak kitalálva és bevezetve a felhasználásba általános szinten.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
CragON
aktív tag
Esetleg tudja valaki, hogy a gyári levelező app milyen szabály szerint ajánlja fel a levelek mappákba történő áthelyezését?
Tehát ha át akarok helyezni egy levelet, akkor felajánl egy mappát ami vagy passzol vagy nem. -
szamovar
tag
Hajnalban úgy elejtenem a nokia 1020-as telefonom, hogy ripityára tört. Év végén terveztem átlépni, korábban még nem volt almás készülékem. A reggeli művelettel azonban ez azonnalivá vált. Iphone SE készülék megrendelve, kifizetve, délutáni átvétellel. Mivel most semmi időm elolvasni a fórumot, kérlek segítsetek nekem. Mindenem az outlook fiókkal szinkronizált. Szívesen készítek icloud fiókot, ha azzal egyszerűbb az élet. A lényeg, hogy miután bekapcsolom a telefont, a telefonkönyvet rávarázsoljam. Miként tudom ezt a legegyszerűbben végrehajtani?
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
Nocsesz1
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz szamovar #151272 üzenetére
Outlook fiókba belépsz, onnantól rákerülnek a telefonra a névjegyeid.
De azt is megteheted, hogy .vcf-be exportálod outlookból online a kontaktjaidat és importálod őket icloud.com-on, majd telefonon az iCloudba lépsz be.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Árt a telefonnak, ha mindig alacsony töltöttségű módban van?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
VoidXs
nagyúr
válasz Hegyirabló #151276 üzenetére
Nem.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
szamovar
tag
válasz Ragnar95 #151275 üzenetére
DJosef/Nocsesz1 - köszönöm
Elkészítettem a apple id-t. Az outlookból csv-ben tudtam exportálni, az icloud pedig vcard formátumot kér.
Ha majd beállítom, hogy az outlookból húzza be a névjegyeket a telefonra, akkor viszont tudom majd szinkronizálni az icloudal?Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
-
FuRiONight
őstag
Hali!
iPhone 6S Plus-hoz szeretnék adatkábelt venni. A kerem olyan 6-7e ft lenne, legalább 1 méteres kellene. Ki mit ajánlana? Illetve hol kapom meg legolcsóbban?
Előre is köszönöm!
-
Electus
csendes tag
-
default.
őstag
Sziasztok!
"Messenger" helyett keresek valami megoldást, találtam egy csomó jó appot, de az a kérdésem, hogy
van-e olyan app, ami a facebook / messenger adatait használja, csak épp másik app.
Tehát: a messengeren / facebookon lévő kontaktjaimmal tudok üzenetet váltani, de nem messengeren keresztül. Remélem értitek a kérdéstKöszönöm előre is..
üdv! -
ben5001
tag
válasz FuRiONight #151280 üzenetére
Én a MediaMarktban vettem egy Hama kábelt, alapvetően csak töltéshez. 5.999 Ft volt, ha jól rémlik, és masszív, vastag, elég "merev", nem úgy néz ki, hogy hamar "széthullik", mint a gyári kábel. (Az valami rettenet. Ha nem hímestojásként bánik vele az ember, fél év alatt "szétmegy".)
Ez volt az, ha igaz.[ Szerkesztve ]
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
iOS 9.3.5-t használok jelenleg, ha most frissítek iOS 10-re akkor ugye minden adatom megmarad? Mert az tudom 10-re nem tudom visszaállítani a ios9-es mentésemet.
iPhone 15
-
anderledani
őstag
válasz mdani01 #151286 üzenetére
De vissza tudod. Csak fordítva nem.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz FuRiONight #151280 üzenetére
Anker powerline. Amazon DE-ből tudsz rendelni. 6,99 EUR + szállítás. Ha 39 eur fölött rendelsz ingyenes a szállítás viszont jön rá 27% áfa.
[ Szerkesztve ]
-
VipJoco
tag
Nem egészen iPhone, de tartozék. Akinek van apple watch 2-es órája leírná nekem egy szimpla órán kívül mire használja a mindennapokban? Milyet érdemes venni (alu, acél)?
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz bandigno #151290 üzenetére
Birom, amikor valaki mondja a tutit és utána sem néz.
Olvasd el a linket, ott van benne:
[Már Magyarországra is szállít az Amazon]
Lehet áfa nélkül is, de akkor nem ingyenes a szállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Icar
csendes újonc
üdv!
megérkezett az iPhone 7-esem ma, ami az első almás termékem, szóval majd biztos lesznek basic kérdéseim (persze elsősorban igyekszem a guglit használni )
rögtön itt is van az első kérdésem: feloldásnál, ha a beállításokban bekapcsoltam, hogy touch id-t tudjak használni a feloldáshoz, és mondjuk kesztyű van rajtam, akkor hogy tudom azt elérni, hogy egyből jelkóddal fel tudjam oldani (ne csak pár sikertelen touchID után)? csak akkor, ha kikapcsolom a touch id-t?
köszönöm előre is!
-
Gyurma_13
aktív tag
Most próbáltam, ha a masik ujjal nyomok rá a másodikra már a jelkódot dobta fel.
Ha még nem csináltál ID-t, akkor javaslom, hogy egy új email címet válasz, és azt csak erre az egy dologra használd. Csak az ID-ra, sem kimenő sem bejövő levelezésre. Így maximálisan biztonságos lesz a fiókod. Freemail meg ilyenek felejtős, gmail ajánlott.
Nem kerülsz bele spam adatbázisokba, stb.
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz Gyurma_13 #151294 üzenetére
27% áfa sehogy sem fog rájönni! Ez a lényeg! ha most már átírod a szállítási címet itthonra, akkor magyar áfával fog számolni, ami átlagos esetben 8%-kal növeli (német adó 19% a legtöbb esetben) az árú értékét és abból fogja számolni a 39 eurós minimum értéket, h ingyen szállítást érj el! tehát nem megy rá még 27%!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest