- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Aktív témák
-
kenny123
addikt
iOS 5-el az iPodosok is megkapják a lerántható notification bart?
-
DanielK
addikt
válasz
HUTCHDB #9693 üzenetére
És ha csinálsz egy újat próbaképp, hogy azzal megy-e? Aztán meg törlöd.
Ezt találtam:
Fixed by using gmail.com as the domain, not @gmail.com. Working setup:
Email: my_user_name@gmail.com
Server: m.google.com
Domain: gmail.com
Username: my_user_name
Password: <password>
Description: GmailX
Use SSL: ON
6 of 11 people found this answer helpful. Did you? Sign in to vote. Report abuseTghosh83
Level 1
8/29/10
thanks, mike. Your last post fixed this problem for me. I think Google needs to update their instructions on their site[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
eszgé100 #9641 üzenetére
Nyisd meg az iTunes-t, ott Edit fül, azon belül Preferences, Devices és ott látni fogod a backup fájlt, azt töröld ki, mert hibás és menni fog
Nekem is volt már ilyen, mert megszakítottam (teljesen szabályosan az iPodon) a backup közben a sync-et és vmit elrontott, de így megjavult
-
HUTCHDB
nagyúr
egyszerűen fogalmam sincs, miért van az, hogy egy azon telefonon belül a gmail fiókban semmi gond, az exchange-ben pedig egyszerűen nem hajlandó normálisan kommunikálni a gmail szerverrel
más:
továbbra is szeretnék egy analóg kör alakú "sima" órát a homescreen-re. (nem a zárképernyőre)
már elég sok helyen szétnéztem, de eddig egyetlen egy olyan témára akadtam, aminek a háttérképbe van ágyazva egy óra, viszont ez a háttérkép nekem nem tetszik.
senki sem tud esetleg olyan megoldást, amivel kivitelezhető lenne egy óra kirakása? -
CragON
aktív tag
Tudtok olyan progit ami a bluetooth-t ki-be kacsolja és mondjuk ez egy-két kattintással elvégezhető?
JB nélküli![ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz
vadászcsiga #9689 üzenetére
Nem eleg a warez, ezert hekkeljuk meg a szomszed wifi-jelszavat.. Meg egyesek ugy irnak, hogy nem csuda, ha az okostelefon kifog rajtuk, meg az alt. iskola 1-2. osztalyos tankonyveivel se nagyon boldogulnanak. Minden tiszteletem azoknak, akik normalis hangon valaszolnak az ilyenekre. No offense. /flame_off
-
kenny123
addikt
Az miért van, hogyha nyilvános helyen, nyilvános wifi-re csatlakoznék, aminek a jelerőssége fullon van, dob egy hibaüzenetet hogy nem lehet hozzá kapcsolódni?
-
vadászcsiga
félisten
Hú de idegesítő 5-ös béta alatt safariban a tabok újratöltése memória elfogyás miatt. Nyugtassatok meg hogy 4.3.x alatt 3GS-en nincs ilyen már nem emlékszem rá, csak mert akkor reménykedem hogy csinálnak vele valamit.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
HUTCHDB #9680 üzenetére
Hát én 07.27. óta, amióta megvettem a telefont, a Gmail fiókomat használom exchange-ként és simán is (sima a jegyzetek miatt, mert azokat is fel tudja szinkronizálni). Azóta rendesen működik és nem volt ilyen gondom.
Engedélyezted? Volt hogy nekem magától visszaállt valamikor (egy rossz Outlook beállítás után).
Máshol akkor be tudsz lépni vele. A szervert is beállítottad? (m.google.com)
Még gondolkodom, hogy mi lehet...Esetleg itt ezt próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
HUTCHDB #9680 üzenetére
Kattins erre a linkre töltsd ki , és próbáld meg újra beállítani exchange-ként
Ocarina: Természetesen nem kap meg mindent. Igazából ennek listáját nem lehet pontosan tudni, mivel a betak-hoz képest is változhat, de most jelenleg a reminder-ben nincs helyhez kötött figyelmeztetés.
Ebben az egyben vagyok biztos, mivel nincs 4-es készülékem, hogy össze tudjam hasonlítani.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DanielK #9673 üzenetére
sajnos ez sem lesz jó.
amikor megvettem a telefont (i4-et), akkor talán 1-2 napig működött az egyik gmail-es címem, viszont egy másikat már nem fogadott el, vagyis az előbb említett "jelszókéréses" dologgal jött elő.
aztán gondoltam újra rakom az egész rendszert, valami gáz ütött be.
de csak annyit értem el, hogy már a korábban elfogadott email címemnél is rossz jelszóra hivatkozott.
másnál pedig olyan dolog volt, hogy egy régebb óta pushként működő gmail fiókhoz egyszer csak jeszót kért, nem fogadta el, majd később ismét tökéletes volt.......na erre varrjon az ember gombot -
barnaki
aktív tag
Más téma IOS 5.
Olvastam hogy szep.29- körül jön a teljes verzio- itunes-on keresztül lesz elérhető?
-
barnaki
aktív tag
Na jó inkább elhozom az öregtől a routert és megoldóik minden problémám....., nem szenvedek vele.
-
DanielK
addikt
válasz
HUTCHDB #9672 üzenetére
Bocsi, nem voltam elég pontos. Amit írtam, azt egy számítógépen (vagy telefonon safarin hagyományos nézettel) belépve kell megtenned. Amikor beléptél, akkor a jobb felső sarokban találod a beállításokat. Szerintem nálad az imap nincs engedélyezve, mivel simán működik, így a pop biztos engedélyezve van.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DanielK #9667 üzenetére
nem a gmail-el van gondom, hanem az exchange-ként beállított gmail-fiókkal.
pontosan ez itt a lényeg, hogy a gmail-ként használt gmail fiókaim tökéletesen működnek, viszont a push-ként felvitt exchange ->gmail fiókomat nem tudom használni, mivel azt jelzi, hogy nem jó a jelszóm!
egyébként azt a beállítást amit írtál nem is találom sehol sem a gmail-ben, sem az exchange-ben. -
oilkoko78
csendes tag
sebsettings fel van telepitve 1 ideig jó is volt. de most csak loockscreenél indul el.amugy hiába huzd balról jobbra .valami ötlet.ha felteszem ujra kkor is igy van. mintha valaki emlitette volna addblock átir valami filet és azért van. help
-
plus44
veterán
válasz
barnaki #9668 üzenetére
1: tisztelj meg, hogy használod azt a szép válasz gombot..
2: nem tudom te hogy reagálnál, ha más használná azt a netet, amiért te fizetsz de tehetsz egy próbát ha átbaktatsz a szomszédhoz és közlöd vele mi a terved, biztos még egy teára is meginvitál...
3: nekem biztos nem kell vigyáznom a szavakkal, mert nekem nem ég az arcom a miatt, hogy nyilvános fórumon kérsz segítséget mások megkárosítására, de ha szeretnéd még ezt egy kicsit húzni, ám legyen, majd Gubro, vagy egy illetékes modi kolléga eldönti, sérti e a jó ízlés határát a lopás...oilkoko78: te meg hogy még magyarul sem bírsz írni. Elképesztő!
[ Szerkesztve ]
-
barnaki
aktív tag
Én csak egy egyszerű kérdést tettem fel
Ebben mi a rossz? Milyen bűncselekmény? Miről beszélsz?
Felejtsük el. Meg mi az hogy erre tanítottak, okosan a szavakkal...
-
barnaki
aktív tag
Van otthon netem nem akarok lopni ez csak egy próbálkozás érdekkel a dolog, nem tudom ezen mit kell túlreagálni, annyi sz....r van erre a telefonra, mindenre van törés, csak érdekelt a dolog, hogy valaki tud e erről valamit, de látom a ph még mindig ph......
Kösz.....
-
DanielK
addikt
válasz
alibaba78 #9657 üzenetére
Hát igen, de ez a hozzáállás még mindig jobb, mint hogy ellopja. Ezen én is kiakadtam.
Ezt a lehetőséget azért írtam, mert barátnőmék a volt albérletükben is így kapták a netet. A szomszéddal lebizniszelték, hogy havi 2 ezerért használhatják a netet. 3 voltak az albérletben, így nem jártak rosszul. Letölteni meg nem töltöttek, mert azért nem volt túl gyors net.De emailezésre és szörfölésre bőven elég volt nekik.
-
Enjoy
addikt
-
máyköl
veterán
válasz
barnaki #9654 üzenetére
Miért szeretnéd feltörni? Ő fizeti a netet, te meg használod. Ez így nagyon nem korrekt... Köss előfizetést egy internetszolgáltatónál, és fizesd az interneted. Vagy beszéld meg a szomszéddal. Az installoust inkább meg sem említem, ha lopni akarod az appokat, hát lopjad, de legalább a szomszéd internetét hagyd békén, ő fizeti tisztességesen a netet, és nem azért, hogy te használd...
-
alibaba78
őstag
válasz
DanielK #9656 üzenetére
Nyilvanvalo, hogy nem mond igazat, mert 1 teljes orara talalsz az utcan is netet. Legalabbis gondolom vannak otthon is free wifi elerhetosegek bizonyos kavezokban, vagy gyorsettermeknel. Legkozelebb biztos olyan kerdes erkezik, hogy hogyan lehetne a szomszed bankszamlajat feltorni, mert kene 600ft cigire, de amugy visszatennem par nap mulva.
Mod.: Bocs, kicsit kiakadtam.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
alibaba78 #9655 üzenetére
Vagy csöngessen át és beszélje meg vele, hogy egy óra netért mennyit kér! Biztos jobban venné ki magát, mint az, hogy ellopja!
Én az ilyen gondolkodás miatt állítottam be otthon WPA2-re (14 karakteres jelszó - kis betű,nagy betű,szám és speciális karakter is van benne) és még MAC szűrés is van (ha esetleg mégis feltörné vki). Ja és beállítani a routert csak vezetéken keresztül lehet.
[ Szerkesztve ]
-
barnaki
aktív tag
HI all!
Egy olyan dologban kellene a segítségetek, hogy szeretném valahogy feltörni a wifit ami a szomszédnak van
, de sehogy sem sikerül, valaki tud nekem segíteni, hogy iphone-on hogy lehet ezt kivitelezni?. Csak az insallous miatt kellene.
.
4.2.1-es szoftom van.
Illetve valaki 4.3.5.-höz tud linkelni jailbreaket?
ja amúgy 3gs-em van.
Köszönet
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Lenne egy kérdésem! Egy 3GS-ről van szó. JB-s 4.3.3 szoft van rajt. Semmi extra alakalmazás csak az SB settings, és a 3 betűs navi. Nincs mobilnet, minden futó alkalmazás kilőve, és 1 napja a telefon szokatlanul gyorsan merül. Nagyon kevés használat mellett (átlag 1 óra telefon, 10-15 perc wifi, napi 3-5 SMS). nincs 3G, nincs mobilnet kb 3 napig bírta a tegnapi napig. Most viszont szinte nulla használat mellett egy éjszaka alatt lemerült full-ról 15%-ra, majd feltöltve ismét full-ra kb 5 óra alatt lemerült 30%-ra. Még annyi, hogy töltés közben szokatlanul meleg a telefon. Vajon mi okozhatja? Esetleg ki lehet deríteni, ha az aksi szarakodik? Kb 4 éves telefon. Itt nincs olyan lehetőség mint az android esetében, hogy az akku statisztikáját resetelni lehet? Ha aksi csere akkor azt meg lehet oldani házilag, vagy szerviz? Tudom egyszerre sok a kérdés, de talán így könnyebb, mint apránként feltenni, és válaszolgatni rá. Gyorsabbnak biztosan gyorsabb.
Köszi előre is! -
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #9648 üzenetére
nem ez nekem is, de akkor az piszkosul jó.
-
vadászcsiga
félisten
Azt tudtátok hogy az OPlayer lejátsza a .flac fájlokat vagy ez csak nekem új?
-
HUTCHDB
nagyúr
nem értem ezt a push alkalmazási hibát.
nekem a gmail nem működik vele, de látom másnak is van más alkalmazással is gond, illetve g-mail-el is.egyszerűen nem tud rá senki magyarázatot adni, mi az oka.
e-mail-ben, majd telefonon is felvettem a kapcsolatot a support-tal.
a központi (e-mail-es) elküldött, hogy ő nem ért hozzá, vegyem fel a kapcsolatot a helyi telefonos ügyfélszolgálattal, azok pedig azt hiszik, nem tudom a jelszómat megjegyezni.......
szóval itt valami nem kerek.ráadásul másnál is jelentkezik a hiba, jó lenne valami megoldás rá.
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga #9622 üzenetére
Mi töröljek ha meg sosem csinálta meg? Viszont a vírusírtót meg a tűzfalat megpróbálom kikapcsolni. Köszi az ötletet
-
vadászcsiga
félisten
válasz
oilkoko78 #9637 üzenetére
Respringhez nem kell újra jb-zni csak reboothoz.
Összefoglalva:
4.3.3-ig van untethered jb amihez nem nem kell gép újraindításhoz.
4.3.4, és 4.3.5-höz tethered van csak amihez viszont gép kell az újraindításhoz...egyelőre.Remélem érthető volt és nincs több kérdésed ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
-
dabgergo
őstag
Már a második iPhone fülesem ment tönkre, konkrétan mindkettőnek a jobb oldali (ahol a mikrofon is van) hangszórója nem szól. Eléggé vigyáztam rájuk, ezért nem teljesen értem. Nem lehet vhogy megjavítani? Általános h ilyen könnyen tönkremennek?
-
Enjoy
addikt
Vagy pedig még nem olvasta olyan fórum tag, aki tudna nyilatkozni erről a melegedős témáról. Nekem 3GS-nél sem jött elő, pedig meg sem lehetett fogni, olyan sütős volt a készülék..
Ami üzenetet feldobott az iPhone, az csupán egy biztonsági intézkedés, szóval én kizártnak tartom, hogy lett baja a készülékednek. Azonban az már egy másik kérdés, hogy mennyire tett neki jót a hirtelen lehűtés..
De szerintem no para!Push-os dolog pedig alkalmazása válogtja, a FB alapból is egy túlméretezett bughalmaz, szóval nem meglepő, hogy nem működik rendesen a push sem.
[ Szerkesztve ]
-
oilkoko78
csendes tag
válasz
vadászcsiga #9630 üzenetére
kezdö vagyk ezt kifejtenéd bövebben? " amit asztali géppel tudsz újraindítani ha pl. lemerul."
gép nélkül be se tudom kapcsolni?
-
oilkoko78
csendes tag
igen. azt kérdezem pl 4.3.5 csak olyan jailb van ami ujra indulásnál elveszik és ujra kell jailb-elni. és azt kérdeztem volna hogy springboard ujra initásnál is elveszik jailb vagy csak ha lemerül telo
-
oilkoko78
csendes tag
válasz
vadászcsiga #9625 üzenetére
hát hogy ujrainditásnál ,kikapcsolás után elveszik-e
meg 4.3.5 az mikor veszik el jail. springboard ujra inditásnál is vagy csak ha lemerül,vagy kikapcsolod.?
[ Szerkesztve ]
-
oilkoko78
csendes tag
ios 4.3.4 redsnowa ki lehet jól jailbreakelni?
-
tevfik
tag
* ejnye, tegnap a kesztyűtartóba hagytam a készüléket. Visszatérve sopánkodva láttam, hogy azt írja használat előtt le kell hűlnie a készüléknek..
Klima be 4 perc és újra működött... Tettem benne maradandó kárt? Minden funkciója tökéletes működik. Ilyennel nem találkoztam...
+ a páromnak nem mindig jönnek meg a push infók.
Pl.: most az Faceb abszolút de nem küld semmit ezzel ellentétben nekem igen. Be van kapcsolva értesítés, + facebook beállitásokon belül a többi rész is. Hivatalosan független. Enyém pedig Vodás. Mi lehet a gond? Más pl. skype megjön neki is.
-
eszgé100
őstag
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok!
Probálok az app store-ban regisztrálni, de mindig kér bankszámlaszámot. Keresgéltem mi a megoldás, de nem találtam, illetve hiába ingyenes az alkalmazás mindig kéri. Van más módja is vagy lehet máshogy regisztrálni? -
Csabee.
nagyúr
Valaki hátha tud segíteni innen.. iPod touch 1g-re akartam rárakni a 3.1.3at és egyszerűen hiba üzenettel elszállt, majd most recovery módban van és a drivert nem ismeri fel sehogy sem... mit csináljak?
-
CragON
aktív tag
Help! Ezzel mit kezdjek, mi lehet a gond?
Itunes: "iTunes could not back up the Iphone because the backup was corrupt or not compatible with the iphone."
-
C4mp3r
addikt
Üdv!
Lehet hülyeség amit kérdezni fogok, de nem lehet azt valahogy kikapcsolni, hogy tárcsázásnál beírom a 1430-at és automatikusan amerikai formátumként írja be, tehát 1(430) ami nekem nem túl jó? Vagy ti hogy hívjátok fel az ügyfélszolgálatot?
Tényleg sorry, ha volt már, de nem olvastam most vissza.[ Szerkesztve ]
-
CragON
aktív tag
Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem tudom a google címtárt rátenni a telefonra?
iTunessel csinálnám, de nem megy.info - google contacts - email, jelszó és utánna semmi
-
Csabee.
nagyúr
iPod touch 1G-t 1.1.5 es rendszerről 3.1.3-ra a legújabb itunes-al szerintetek tudom updatelni?? illetve mi módja van ennek? meg kéne vásárolnom a frissítést?
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz
vadászcsiga #9593 üzenetére
Nem.
Csak a ket csavart alul.
Misi1979: ezen se
HUTCHDB: 5$, kb 1100ft. USA, hadd ne keressem meg telorol. Ird be keresobe a fem szot es megtalalod.
[ Szerkesztve ]
-
CragON
aktív tag
válasz
vadászcsiga #9587 üzenetére
Igen és ritka az ilyen ember.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
vadászcsiga #9599 üzenetére