- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
Nekem ilyesmit akkor csinált, ha valami egyéni telefonszám típust írtam be.
pl:
iPhone-on az alap ugye a mobil, amit új kontakt beírásakor felajánl
Gmail címtárban pedig ugyanez MobiltelefonAmikor ide egyedi típus írok, mondjuk azt írom, h "iPhone" ahhoz, akinek iPhone-ja van, ekkor jött nálam ez a probléma.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Egy kérdésem lenne, ha válaszolnátok rá, valami megoldással. A helyzet a következő: adott egy Iphone 3GS amin jelenleg vannak kontaktok. Volt egy másik androidos telefon amin szintén voltak kontaktok. Erről a droidról a gmail fiókba felszinkeltem a telefonszámokat, és a gmail fiókban szépen két csoportba szedtem őket (család és munka csoport) Most azt szeretném ha az Iphone-on megjelenne az összesített telefonkönyvem. Az exchange-t akartam használni erre a célra. Az fel is szinkronizál, csak az a baj vele, hogy azokhoz a kontaktokhoz amik újként kerülnének az Iphonra (amik a droidon voltak) nem szinkronizál telefonszámot. A nevek megvannak, de tel. szám az nincs mellettük. Kerestem a fórumon és láttam, hogy valakinek volt hasonló gondja. Sajnos a megoldást nem találtam, meg, lehet nem jól kerestem. Ha valaki tudja, mit kéne tenni kérem ossza meg, mert kb 80-100 kapcsolatot nem nagyon szeretnék kézzel felvinni. Nem hinném, hogy ne lenne megoldás. Köszi előre is! -
P3TR!CK
senior tag
-
lamajoe
tag
válasz
vadászcsiga #8690 üzenetére
Atomic nekem nagyon bejön, leszedsz pl egy avi-t valahonnan, egyből felajánlja, hogy társítja mondjuk a Buzz Playerbe, és már nézheted is
Megjegyzés gomsadinak: Én a Filer nevű programot használom, ami egy remek filekezelő, Wifis elérhetőséggel is, és van beépített böngészője amivel lehet letölteni. Azzal letöltesz mondjuk egy PDF-et, egyből a filekezőbe kerül, tehát onnan már húzhatod is gépre vagy amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
gomsadi# #8687 üzenetére
Vannak olyan böngészők az appstore-ban amikkel tudsz mobilon fájlokat letölteni pl. az Atomic webbrowser, de ha beírod a download szót a storeba találsz többet is. Meg cydiában is biztos van valamilyen tweak amivel a safarival is megy a letöltés majd valamelyik jb bubus megmondja én már rég nem élek vele.
[ Szerkesztve ]
-
gomsadi#
tag
válasz
Solar_Wind #8685 üzenetére
Koszonom, megnezem oket!
Regnar95: nem itunes, habar a telefonon levo fajlokat jo lenne ha le tudna menteni a gepre...
Lenyegeben en szoktam zip, pdf, doc stb. Fajlokat lementeni, droidon. Ezen megoldhato ez? -
Ragnar95
félisten
válasz
gomsadi# #8684 üzenetére
Milyen fájlok lementésére gondolsz? Mert a backup az lementi a névjegyeket, sms-eket,emaileket,fotókat, alkalmazásokat,mentéseiket,stb...
Ha viszont egy adott programon belül tárolt adat lementésére gondolsz, akk rákötöd gépre a telót, rámész az Applications fülre és ott van ugye egy nagy ablak, ahol betudod állítani,h melyik alkalmazásokat rakja rá a telóra és az alatt lesz egy másik, ahol látszanak azok az alkalmazások, amiken belül vannak adatok és ott tudod lementeni azokat is -
gomsadi#
tag
Semmi gond
ugyan ott, ugyan olyan napszakban. Tehat a hely adott. De lenyegtelen vegul is, a teljes ido 10 ora volt. Valamivel tobb. De a hetfoit nem erte el. Ez kulonben nem rosz.
Solar_wind+Regnar95: A problema ez, igen. Es zavar. Negnezem azt az appot. Valami fajlkezelot tudnatok ajanlani? ifileexpert jo? Fajlok lementesere van valami eszkoz? Koszi
-
Ragnar95
félisten
válasz
gomsadi# #8680 üzenetére
Tehát a Fotókönyvtár nevű mappában is ott vannak azok a képek, amik külön megvannak a mappákban is, ez a probléma? Szerintem program nélkül sehogy sem fogod tudni megoldani, de szedd le a Private Photo nevű app-ot, és ha ezt leszeded, az alkalmazáson belül tudsz rendesen mappákat csinálni és azon belül fogod látni a fotókat, ráadásul csak azokat a fotókat mutatja, amiket bele akarsz rakni a gyári képnézegetőből....
[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
válasz
gomsadi# #8641 üzenetére
Nagyon sok minden lehet pluszban: pl.: a mobilhálózat és a telefon közötti jel erőssége, hálózatod minősége, hülyeségnek hangzik, de nem: hőmérséklet, stb. Rengeteg befolyásoló tényező. Ezekhez hüle vagyok, csak mint laikus válaszolok arra az állításodra: fw fejlesztés miatt csökken jobban az akksi is. Peace.
-
P3TR!CK
senior tag
-
-
tevfik
tag
Akkor már én is!
Van i4 -re olyan belső progi vagy külső gépre amivel lehet menteni a kontaktokat, és egy kattintással vissza lehet varázsolni esetleg?
iTunes gondolom erre a legmegfelelőbb de nekem szinkr. mindig leszedte a tört appokat a készülékről. Ezért nem szeretem rádugni és szink. a telót!
-
lamajoe
tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
kenny123 #8665 üzenetére
4.3.5-re nincs untethered JB, tehát ha a JB és a 4.3.5 is fontos neked, akk nem fogod tudni kikapcsolni az iPodot gép nélkül.....Viszont ha jól tudom, nem tudsz simán update-et nyomni a JB miatt, csak restore+update-et, bár ez nem biztos.
Ami rajtavan a Touchon és nem cydiás, azt lementi a gép szinkronizációnál, ami pedig cydiás, ahhoz an egy xBackup nevű progi ez elvben lementi azokat is, bár nem tudom, mennyira működik jól.
A játékokban elért eredményeket elmenti backup-al, amit minden szinkronizációnál csinál, de te is tudsz csinálni manuálisan: rákötöd a touchot gépre, jobb klikk iTunesban a touchra és backup
A JB nem tiltott, csak a warez és a függetlenítés.[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Ismét szeretnék segítséget kérni.
4-es ipoddal tolom jelenleg, 4.1-es JB szoftverrel. Szeretném frissíteni 4.3.5-re, de elötte szeretnék kérdezni pár dolgot.
Van rá mód hogy a wirágbolti alkalmazásokat felszinkronizáljam itunesra, hogy aztán ezeket újra ne kelljen leszedni?
Ha van rá mód, akkor a játékokban elért eredmények, ésatöbbi megmarad frissítés után?
Szerk: Ez tiltott téma épp?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Én miután a beta leszedése után újra JB-eltem, használtam folyamatosan legalább 2 napig (közben nyilván töltöttem is) és úgy tűnt, mintha gyorsabban merülne, pedig nem merült gyorsabban, csak akkor 3D-s játékot játszottam, amivel ugye 2 óránál többet nem igazán bír és figyeltem is a merülést és úgy tűnt, mintha kevesebbet bírná, pedig csak jobban odafigyeltem arra, h mennyire merül
zack: Nuts nekem megvolt,de nem jött be, mivel nem szeretem a cél nélküli mindig újrakezdős játékokat, de nyilván van aki ezt szereti
Flick Soccer viszont jónak tűnik
-
zack
nagyúr
válasz
gomsadi# #8649 üzenetére
Kicsit túlpörgöd ezt a készenléti időt.
1 óra ide vagy oda mit számít? Ha hosszabb időre mész el, úgyis vinni fogsz töltőt is. Ha meg nem, teljesen mindegy, mert hazamész és töltőre rakod. Egyáltalán a telód merülési ciklusának figyelése mellett tudsz figyelni a munkádra?
Mert én eddig egyik firmware verziónál se figyeltem, pedig lett volna rá időm. Hülyeség ezzel tölteni az időt, inkább játssz, vagy nézz meg egy filmet helyette.
Ráadásul nagyon sok minden befolyásolja a készenléti időt, többek között az adótornyok közelsége is. Ha messzebb van, jobban fog merülni. Nem csak az iPhone, hanem bármelyik GSM rendszerű telefon. Legjobban a fényerővel tudsz spórolni a készenléti időt illetően, pláne akkor ha napközben csak telefonálsz.Mindenki:
Egyébként van két érdekesebb játék ajánlásom:
-
gomsadi#
tag
válasz
DanielK #8656 üzenetére
Felre erted
Persze ilyen hasznalatra gondoltam a 11 orat, 4.3.3al hetfon ennyit ketyegett. Most a 4.3.5 kb egy ora minuszt hozott nekem. De meg figyelem.
Mas:
A kepeket, hogy kellene rendeznem, ahhoz, hogy ne legyen egy fenykepalbum, omlesztve az osszes keppel, meg kulon az album mappak a kepekkel?
A windows alatt megadtam a kepek mappat az itunesnak, ott volt 3 mappa, azokban kepek. Felszinkronizalta oket, no problem. De mint irtam van a gyari filmtekercs, van egy fotokonyvtar(omlesztve az osszes keppel), illetve 3 kulon mappa kulon a kepekkel, ahogy a kepek mappaban volt. Ez zavar. Raadasul a videokat nem akarja maganak optimalizalni, kilep az itunes, viszont a filmek libraryba hibatlanul beveszi, majd felszinkronizalja a telefonrA. -
DanielK
addikt
válasz
gomsadi# #8649 üzenetére
Másfél órája írtam az előző hszt, azóta ez történt: 15 óra 18 perc készenlét és 1 óra 47 perc használat. 84%-on van az akksi. Tehát így, hogy "nem" használom (dolgozom, tehát nincs időm nyomkodni) teljesen jól teljesít. Szerintem úgy, hogy majdnem 7 órából több mint 5-öt használtál teljesen korrekt. Ha elkezdeném nyomogatni, akkor az enyém is bődületesen gyorsan merülne. Az ilyen telefonokban a kijelző, 3G, WiFi és GPS szívja le a legtöbbet (ja meg a BT). Ha ezek bármelyikét is intenzíven használod, akkor ne csodálkozz, hogy merül. És a 7 órából 5 óra használat (ergo a kijelző működik és világít - még ha le is veszed a fényerőt) soknak és intenzívnek számít. Szerintem ne aggódj, mert ez normális. Vagy tégy próbát és ne nyomogasd annyira és nézd meg, hogy akkor hogy bírja.
Nálam is automata fényerőn van, csak én 50%-ra tettem a min. fényerőt. -
JamesHun
addikt
válasz
DanielK #8648 üzenetére
2 nap a max nálam is pár futó progival
normális és több nem is nagyon lesz , max ha nem használodha csak ráhúztad a telefonra a számokat akkor bebuktad, de találtam egy 20-30 napig ingyenes progit amivel leszedheted
ha kell este megkeresem hátha megvan még nekem is a progi és beteszem ide a nevét[ Szerkesztve ]
-
Joker555
csendes tag
Hello!
van egy olyan gondom, hogy a zeneket csak felmasolom a telora. Ott neha atirom a nevet meg szerkesztem az id3 tageket. Namost mar egy csomo idot beleoltem ebbe mikor eszrevettem, hogy nem tudom leszedni a telefonrol a szamokat.
vagy csak bena vagyok. Fene egye mar meg ezeket az idegesito szarokat.Szoval kerdes, hogyan tudom visszamasolni a telorol a gepre az mp3-akat?
Kulon program kell hozza? Jailbrakelni nem akarom.koszi
-
DanielK
addikt
válasz
gomsadi# #8643 üzenetére
2011.07.27-én vettem az iPhone 4-et, ahogy kihoztam a Vodától azonnal frissítettem a 4.3.5-re.
Most 13 óra 41 perc készenlét mellett 1 óra 40 perc használat van (ebből 1 óra nagyjából este WiFi-n keresztül netezés Safariban) és 86%-on van a telefon. Minden be van kapcsolva, még a helymeghatározás is, kivéve a 3G (nálam nagyon gyorsan szívta az akksit) és a WiFi. Jelenleg 23 alkalmazás fut háttérben - nagyjából ennyi szokott.
3G-t vagy WiFi-t akkor lövöm be, ha netezni akarok és szükség van a gyors adatátvitelre, ahol van WiFi, akkor ott azt kapcsolom be. Így max 1,5-2 napot bír. Ha nagyon használom 1-et.
Szerintem teljesen korrekt ez az üzemidő. Az SGS-em sem bírt többet, pedig ott nagyobb akksira is váltottam. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, remélem igen.
Keresek egy 3d-s zombis játékot, amiben egy csomó zombiz fut utánad mint az őrült, és lövöldözni kell rájuk, stb. Még tesóm 3g-jén játszottam a triallal, de azóta letörölte, és nem is nagyon emlékszik a nevére. Valaki tudna segíteni?Köszi előre is.
-
gomsadi#
tag
válasz
Misi1979 #8642 üzenetére
Ugyan az mint hetfon. Opera mini, rss olvaso, mail. Legtobbszor internetezek rajta, ezert eszre veszem a valtozast. Vegul is csak szerettem volna tudni, hogy mas is tapasztalta, vagy placebo?!
Tegnap frissitettem, most kivancsi leszek rA. Tenyleg erdekel.[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
ha felveszem a telefont nekem is kell 1 sec mire lehet beszélni, de nálam el sem kezdi addig az idő számlálását, tehát valójában csak később nyitja a vonalat 1 másodperccel
-
gomsadi#
tag
válasz
icecave #8631 üzenetére
+tevfik:
Nem, nincs mentesem. Meg ilyennel nem foglalkoztam. Koszi az infot, mar targytalan ezek szerit
ent:
Hetfon 11 ora 34 percet ment(ekkor volt 6%on). Most 03:30 ota(toltorol leveve,100%) 54%on all. Lemerem mennyit csokkent az uzemido, de a merulesbol latom, hogy nem fog 10 orat sem menni.
Semmit nem telepitettem, ugyan ugy, ugyan az megy mint hetfon. Nem hiszem, hogy egy napkitores okzza a jelenseget[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
válasz
gomsadi# #8630 üzenetére
Vissza lehet keresni:
3.1.3 fw óta minden fw frissítés után a felhasználok 90%-a azt álltj, csökkent az akku ideje. Ez picit elgondolkodtató, lassan nem lehet már használni a telefont.
Lehet van benne, ezt csak Stevy tudná megmondani, de max 0,1% esély van rá, hogy az fw miatt csökken az akksi ideje.Edit: saját tapasztaltom: minél jobb az új fw, annál többet nyomkodom a kütyümet!
[ Szerkesztve ]
-
gomsadi#
tag
Felraktam a 4.3.5 frissitest, ugyanazokkal a programokkal, ugyan ugy hasznalva csokkent az uzemido. Esetlegesen egy gyari beallitas vissza megoldana? Duhito, mert igy kevesebbet bir, mint az defy.
-
Bilux
veterán
Ezúton szeretném itt is megköszönni FuRiONight nevü velhasználónknak az önzetlen türelmes segítőkészségét.
Tegnap ugyanis segített frissíteni a telefont 4.3.5 szoftra ami nem is lett volna gond ha nem kaptam volna állandóan a képembe egy szép 1013 hibakódot.
De addig addig faragtuk a dolgokat míg jó nem lett. Majd jött egy kis JB meg finomhangolás. Új animációk új ikonok egyedi csengőhangok.
Teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal. Csak ez a fránya baki ne lett volna.
Mégegyszer is köszönöm szépen!Egyébként mitől lehetett? Furio azt mondta, hogy a baseband nem egyezett vagy mi.
Namármost a telefonon 4.3.4 szoft volt JB-kel Akkor mi kínja lehetett a basebandommal?[ Szerkesztve ]
-
Gape
csendes tag
hello mindenkinek.
Úgyfest összeomlott a rendszer az i4 emen. Sajnos nem nagyon volt rajta szabad hely, gondolom ez lehetett az ok. a Első csatlakozásnál még le tudtam menteni a képeket, de mikor akartam csinálni egy szinkronizálást annak bizony kellet volna plusz hely a telóban de az sajna nem volt neki elég. Ezek után az itunes azt írta hogy valami error van, és restoroljam az iphone menüében a telefont. Gondolom ilyenkor elveszik minden adat, és elbukom a telefonszámaimat is. hogyan menthetném meg a számokat?
Gépek újraindítása, nem segít, telefon memóríáját utólag szabaddá tetem. 1g szabad hely van, de semmi változás....help please -
Allianz BB
csendes tag
válasz
Solar_Wind #8613 üzenetére
Köszönöm a tűzfalas tippet!
Megoldodott a frissítéses problémám és a másik is. A frissítéshez kikellet kapcsolnom a tűzfalat, ahogy kikapcsoltam már mindent helyesen írt az itunes és frissült is a telefonom. -
Ceko
senior tag
Erre valaki?? Sürgős lenne.Köszönöm
-
tevfik
tag
Köszönöm a segítséget!
Úgy látom ilyen lehetőségeim vannak most!
greenpois0n RC6.1 , redsn0w 0.9.6b6 , sn0wbreeze 2.2
" Jól emlékszem a greenp. volt ami felrak egy ikont és lehet választani cydia v icy " + nem kell nyomkodni semmit dfu-ba rakja a készüléket és felrakja az előbb említett dolgot.
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Cydiaban találtam az ingyenes whirlpool nevű programot. Torrent filet küldene át transmission kliensnek. Telepités után a beállitások között kellene megtalálni a szerver beállitásokat. Ismerősöm iphone4-én bekerül, öcsém ipad2-jén szintén, de nekem nem. Feltelepül hiba nélkül, szafariba beépül, de a beállitások közé nem kerül be. Ipad 64gb 3g 4.3.3. Iphone 3gs tesztelve, ott sem jelenik meg a beállítások között. Mi lehet a baj? Esetleg manuálisan egy fájlban megadhatom a szerver adatait?
-
Kommy
veterán
most , hogy lefuttattad a TinyUmbrella-t így már van 4.3.5-höz SHSH-d igí oda vissza tudsz térni ha lesz újabb firmware, de ahhoz jelenleg nem kell semmi. Viszont 4.3.5-re csak tehered jb van
4.3.3 azért nincs mert nem lett lementve amikor még az Apple aláírta.
[ Szerkesztve ]
-
tevfik
tag
oké, köszi - ahogy írtad! 4 db shsh fájl! 4.3.5 és a többi...
A 4.3.3 miért nincs?
Milyen megoldások vannak számomra? Tehát jailbreakme-n felrakom a cydiát és használom. Ha újra kell majd rakni azaz restore kell akkor előre tudok haladni 4.3.5 + umbrella gondolom. 4.3.5 nél van lehetőség untethered jb?
-
tevfik
tag
válasz
Solar_Wind #8613 üzenetére
Beszereztem egy iPhone 4 készüléket, most aktiváltam. 4.2.1 fw és 03.10.01 BB!
Megnyitottam az Umbrellát és megprobáltam az SHSH fájlokat lementeni. De egy darab sincs. Mentéshez JB- telefon kell? Szimplán nem tudok menteni, mert nincs mit? Talán az Apple már nem ír alá semmit?
[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Allianz BB #8594 üzenetére
Hát érdekes, hogy ezt csinálta neked másik gépen is. Amikor én frissítettem 4.3.5-re, akkor ez nekem is megjelent, aztán rájöttem, hogy elfelejtettem kikapcsolni a tűzfalat. Ahogy kikapcsoltam, ment egyből a letöltés. Ha nincs fenn a legfrissebb iTunes, akkor is néha ezt írja ki.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Phantom Lord #8609 üzenetére
Előfizus telefonon,ha már nincs tartozás, hűség, stb: 9600 ft, kártyáson 20k.
Menete: bemész, mondod mit szeretnél, és 3 napon belül függetlenítik, észrevenni nem fogsz semmit, csak egy restore kell, mikor szólnak, és gyári függetlennek látja ezután az iTunes. -
Phantom Lord
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy mi a hivatalos függetlenítés menete és ára? A T-mobile oldalán nincs semmi infó.
-
lamajoe
tag
Hello!
Remélem találok itt iPhone programozásban jártas embert!
Nem rég kezdtem el programozgatni iPhone-ra. Elkezdtem írni a programomat, egy tipikus aranyos, kisiskolás számoló program.
A program UITextField-del bekér 2 számot, majd kiírja a szorzatát.
Na most a problémám az, hogy bekére ugye UITextField, button clickre elindít egy actiont, ami bekér mondjuk 2 doublet. A textet doubleValue-val átírattam double-ba, és végül megkapom a szorzatot szintén doubleben. A kérdésem, hogy ezt hogy írassam ki? Az volt az eredeti elképzelés, hogy mondjuk van egy ilyen Label, hogy "A szorzatuk..." és átírom label "A szorzatuk 5"-re.
Hogy lehetséges "visszakonvertálni"? Vagy legalábbis a doublet kiíratni? -
Kis Joe
senior tag
Sziasztok!
Akit érdekel, nyitottam egy szervizes topikot. -
Allianz BB
csendes tag
1 hónapos 4-es iphone, de azt hiszem, hogy várok és ha az 5-ös ios-nél is fenn áll még a probléma akkor beviszem a t-mobile-ba