Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Bumpert készülök venni, így megkérdeném itt, hogy van-e valaki, aki szabadulna egytől.

Gyári, vagy ahhoz leginkább hasonló érdekelne elsősorban. Ma már nem lehet postázni, így vasárnap estig várom az ajánlatokat.
Köszi.
-
zack
nagyúr
Egyel több ok, amiért isten mentsen az Androidtól...

[link]Itt a nagy igazság, ami miatt óriási háború várható a Google és a gyártó cégek között, amit majd megint csak a felhasználók fognak beszopni:
"A kötélhúzás a készülékgyártók és a szoftverek készítői között nem most kezdődött: míg az operációs rendszert készítő szoftvercégek (a Google és a Microsoft) azt szeretnék, hogy a vásárló elsősorban a platform mellett döntsön, a készülékgyártó pedig másodlagos kérdéssé váljon, a gyártók érdeke ezzel pontosan ellentétes"
Kinek van igaza? Egyértelmű. Azért van 10 fajta csúcsmodell, hogy azt vegyem ami nekem szimpatikus, és amit egyedinek tartok. Nem pedig "tök mindegy milyen" alapon vagyok kénytelen választani, mert mindegyik unalmas és szürke lesz, nulla egyediséggel.
Remélem a HTC-nek bejön amit tervez. Szurkolok nekik.
-
KZP
őstag
Ebben teljesen igazad van. Viszont, ha nincs más lehetőség (és úgy tűnik, hogy nincs), akkor nem nagyon marad más -reális- megoldás.
Persze nem akarom ennek a használatára buzdítani, de attól, hogy megmondjuk neki, hogy mit nem szabad, még nem fog megoldódni a problémája... 
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Lejjebb gondolom nem viheted a havidijat mert erre a csomagra vetted a telót ugye?
-
TheMarci
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Az a baj, hogy ha aláírtad a szerződést, akkor nincs nagyon kibúvó, mert mindenki meggondolná magát, hogy mégsem akar fizetni.

-
Enjoy
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Nincs senki rokonságban, akinek oda tudnád adni a kártyát, hogy használja le, s a havi szla töredékét, de kifizetné neked?

-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
ha nem fizetem a számlát mennyi idő múlva tiltanák le? lehet hogy az elején bajosabb lesz a pénz

-
Vodafone PAKK-ot használja vki?
-
Gubro
senior tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Fuggetlenul £400-500, de szerzodessel elhozhato akar ingyen is.
Nem mondtam, hogy pluszban tudnal kijonni belole, csak azt, hogy vannak lehetosegek. Egyebkent nem illegalis eladni a meg husegnyilatkozatos szerzodesedhez tartozo telot. -
chevyfan
tag
Az itunes lementi a telefonszámokat?
-
rolcsibácsi
őstag
eddig kifizettem érte egy csomó pénzt- azt vegyem úgy hogy azért mert eddig béreltem a telót? eladom (bár így nemtudom kinek lehet eladni ha egyszer hűség van rajta- az nem illegális?) és kifizetem a fennmaradó összeget. vagyis nullán állok de nincs telóm se. hát ez fantasztikus megoldás..
mennyi ott kint egy független iphone 4? kb?(azért az baromi jó hogy abból a havi 10ezerből nem tudok kint semmit használni..)
-
Gubro
senior tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Vagy eladod es az arabol kifizeted azt az egy evnyi havidijat, aztan vehetsz itt valamit. Nem kell mindenre az illegalis megoldast valasztani.
-
rolcsibácsi
őstag
én nemsoká megyek angliába, és mint megtudtam nem fogom tudni a kinti tmobilos kártyákat használni csak és kizárólag a magyar témobilost. fizetnem kell továbbra is a havi 10ezret, meg ha roamingoznék vele( vagyis használnám ott ezt ea kártyámat) akkor az persze nem számít bele a 10ezres csomagomban hanem a percdíjankénti 140ft os hívás menne rá az alapbérre.. függetleníteni nem lehet amíg le nem jár a hűségem (2012) és szünetelteni sem lehet hacsak ki nem fizetem a kötbért...
valószínű veszek kint vmi fos telót addig is de szomorú hogy ennyire nincs megoldva ez a dolog. eddig nem is gondoltam ilyenekre, de tiszta gáz.. nemhiszem hogy geveyeznék de komolyan mondom megértem őket is... 107et hívva is jóesetben csak pár percet kell várni mire felveszi vki amúgy.. -
chevyfan
tag
Üdv!
3GS-t cserélek 4-re. Az új telefont ha szinkronizálom az itunes-szal akkor rárakja a zenéimet meg az appokat? A játékok mentett állásai megmaradnak a 4-esen?A régi a családban marad, csak másik számítógéppel, arról lehet 2 különböző 3 GS-t szinkronizálni?
Köszi
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Létezik olyan program ami régebben Nokiákra volt hogy az sms küldésénél be tudtam írni hogy ne az én számomat küldje el feladónak hanem x számot?(esetleg android alkalmazás is jöhet)
Köszi
Zs -
Halaszg
csendes tag
Sziasztok!
Vki használja a Voiceman progit? mer nekem nem nagyon kar mérni, se ugy hha ki van kapcsolva a tracking és nem fut a háttérbe se ugy hogyha ugyanigy van de fut a háttérbe se ugy hha be van kapcsolva a tracking és nemfut a háttérbe se ugy hha be van kapcsolva a tracking és fut a háttérbe? Nem tudjátok mi lehet a probléma?
köszi
-
Brutális eb
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Nem jó topik.
Itt próbálkozz -
rolcsibácsi
őstag
nemsokara kimegyek bnommel meg anya-palja angliaba szerencset probalni, a kerdesem pedig az hogy nem tudja valaki hogy ilyenkor mit kell csinalni a temobillal? meg egy eves sincs az i4em mediamania L csomagban, lehet ezt valahogy kint hasznalni ugy hogy ne 30ezret fizessek erte havonta? most ugye 10ezerbe kerul de ez csak belfoldre vonatkozik..
-
Aftereffect
tag
Amikor le akarok tölteni bármit az app store-ból, elkezdi, majd putty, bezárja, eltünteti az alkalmazást, amit elkezdetem letölteni. Mi okozza ezt?
-
spckris
tag
helló!
vettem egy tmobileos i4-et,csináltam egy "hard resetet"
és most kéri h aktiváljam a telefont
2faragott tmobileos microsimet is próbáltam és nem érzékelte őket.
ötlet?
köszi

-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok
Az miért van hogy töltenék le az AppStorebol xe valuta konvertálót, beírom a jelszót ok majd kidobja hogy várakozás és utánna eltűnik amit le akartam tölteni. Nem herélt a telefonom.Mod: most azt csinálja hogy várakozás...... És nem történik semmi sem. Bármilyen programot töltenék azzal is ez a helYzet.
-
Scoobyka
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
nem jó...
-
Scoobyka
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
az nem csak mailt keress?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Scoobyka
üzenetére
Ezt már kérdezted válaszoltam is nem próbáltad?
-
Scoobyka
addikt
esetleg olyan tweaket nem tudtok ami mailben keres szovegre?....tehat van egy 20oldalas emailem amibeen szeretnék megtalálni egy bekezdest.
Ez viszont nagyon kéne!
-
Scoobyka
addikt
Hali!
Valaki mondjon már nekem legyen oly szíves egy olyan appot amivel docban tudok kereseni szöveget és az ékezetet nem kell megadni benne.
Szó: Mondjuk szállítás ezt keresem,de csak annyit akarok a keresőbe írni,hogy szallitas.
Mert eddig amiket néztem csak akkor találtak meg,ha az ékezetet is bepotyogtem. Tobb keresesnel,meg ez elég sok időt vesz el,mind ipaden,mind iphoenon.
Szóval aki tud ilyenről illetve ismert program-ban van ilyen,csak mondjuk beállításban kell valamit állítani azt megköszöném!
-
Enjoy
addikt
válasz
Játékos
üzenetére
Havernak is az van rajta, de kb. 2x olyan vastag fólia, mint amilyen nekem van (valami SGP akármi)
Persze ha szép fel van rakva, akkor nem igazán lehet megmondani, hogy van-e valami a készüléken
rolcsibácsi: Nekem nem volt vele semmi bajom, csináltam vele kényelmesen egy-két videót. Nah, meg anno megjelenésekor megvettem

De majd meglesem, milyen ez a Splice. -
Játékos
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Köszi a "közvéleményeket".
Ma nem szarozott eddig egy hívás esetén sem.
De nem is bánnám, ha így maradna.
Kapot előre-hátra Brando Ultra Clear fóliát. Olyan ránézésre, mintha semmi se lenne rajta, de mégis bátrabban le merem tenni, hozzá merek érni a durva ujjbegyemmel.
-
Oracle
senior tag
Srácok az miért van, ha egy másik itunes-al akarom syc-elni, átviszek minden appot a telóról, bepipálom a syncet és ahol mutatja a telefon képernyőjét, szana szét szórja az ikonokat a mappákat megszünteti és ha syncelem akkor a telón is olyan lesz.
-
zack
nagyúr
Jah. Én is kíváncsi lennék az indokokra.

Már csak azért is, mert a Viber csak akkor jó ha külföldön lévő rokonodat, vagy spanodat hívod. Oszt ennyi.
Nem tudom elképzelni hogy belföldön mi értelme lehet használni.
Ellenben a WhatsApp telefonszám alapú chat progi, ami diszkrétebb és belföldön is van létjogosultsága. -
Enjoy
addikt
Én is Viber-t "használok, de csak mert van pár ismerősöm, aki szintén ezt használja.
Ellenben a Whatsapp-al.
Viber valóban maximum a telefonhívás végett jobb (meg talán a kinézete végett, de ugye ez szubjektív)

Bár meg kell mondanom a telefonhívás is van, amikor nagyon halk, s akadozik, sőt volt amikor nem engedte felvenni a bejövőt...
Mindenesetre letöltöttem a WA-ot is, ha már ingyenes...
-Közben jött frissítése az iMovie-nak is.
-
KZP
őstag
Na, kiderült, hogy a 100-as (tehát nem a legújabb) mappába pakolja be az új képeket, videókat. Persze régi sorszámmal, gondolom, a kitöröltek helyére. Visszanézésnél oké minden a telefonon, de mondjuk a PC-n már nem lesz jó a sorrend, ha csak a meta adatok alapján nem sikerül sorba rendezni őket...

-
WhatsApp-hoz leszedtem az Emoji szmájli pakkot, amit fel is installáltam, hozzáadtam a Nemzetközi Bill-ekhez, és most mindenhol műxik (e-mail, SMS, MMS), kivéve a WhatsApp-ban.
Mi lehet az ok? -
zack
nagyúr
válasz
Játékos
üzenetére
Plüss tok a hétköznapokban + melóba szerváltam egy gyárihoz hasonló de plexi hátlapos Griffin bumpert.
Ha szakadozik az semmi jót nem jelent.
Nekem még sosem szakadozott, pedig nagy részben tok nélkül volt, vagy ugye fém tokban ami még rontott is a vételi viszonyokon.
Az sem jelent túl sok jót ha nagyon retkes, mert akkor az én fél éves telefonom állapotából kiindulva (ami ugye hajszál karc mentes
), valószínű nem vigyáztak rá annyira amennyire egy iPhone-ra kellene. Én mindenesetre megőrülnék ha egy nem pormentes telefonnal kellene rohangálnom... -
KZP
őstag
Sziasztok!
iPhone 4-en hol tárolódnak a telefonnal készített képek, videók?
a private\var\mobile\Media\\DCIM\ mappán belül csak a régebbi telefonról átmentett képek vannak... iFile-lal próbáltam rákeresni, de nem sok sikerrel...
Köszi
-
D@niel
addikt
Ki jön a hétfői Szifontalálkozóra?
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy "csupaszon" használjátok a telefont (pontosabban az antennát), vagy valami féle bumperrel?

-
máyköl
veterán
Mit gondoltok, mennyire fog lemenni az ára az I4 -nek az I5 után?
-
Ennyit a whatsapp messengerről

Kiírta, hogy sajna nem tud kódot küldeni nekem, szóljak a supportnak. Lehet, a számhordozás miatt cumi a dolog, nemtudom. Vagy csak mindenki szedi, mert ingyenes, aztán nemtudnak kódot küldeni, mert szerver para van.
-
Játékos
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Kitaláltad, mit szeretnék, köszi!

-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Játékos
üzenetére
ne legyen előtte widget? mire gondolsz nem vágom..
ez a htc-s óra maga a widget. arra gondolsz hogy az ikonokat hogy lehet előle eltűntetni? iblank-al vagy gridlock-al
(én csak gridlockot használtam, de legalább egy ikont kéne rakni arra az oldalra ahol van ez a widget hogy ne pakolja vissza ugye az összeset arra az oldalra, mert üres oldal nem lehet elvileg, nekem viszont sikerült valahogy, gondolom bug miatt, de teló restart után is úgy maradt hogy nem volt ikon azon az oldalon mégis 1.oldalnak vette a widgetet és a 2.oldalon kezdődtek a gyári cuccok..)a barrelt énis leszedtem, és állat
régóta tetszett csak sose tudtam mi a neve
icecave: én leszedtem máshonnan és kipróbálom amíg élek
(ill ios5 ig) -
Játékos
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy oldod meg azt, hogy ne legyen előtte widget? Mert nekem eltakarják ezt a "hátteret".

-
-
zack
nagyúr
Sztem jóval folyékonyabb lett a lapozás, és ahogy mondod, kissebb mozdulat is kell hozzá.
Látványos, az biztos. Én meg se fogom mondani mi ez...Azt mondom majd Jobs elküldte nekem az iOS 5 bétáját, hogy teszteljem le.

Szedjétek amíg ingyenes (App Store): Nike+ GPS
Ami sportoláshoz eddig "must have":
Joggy Coach
Nike+ GPS
GPS MotionXNagyon sokat kipróbáltam már, de ezek maradnak.
-
megema
őstag
Ez nagyon komoly!
Szintén iPhone-os haverok könyörögni fognak, hogy mutassam meg hogy kell ezt.
3GS-en is tökéletesen megy. Pluszpont, hogy nem kell respring a cserélgetéshez. Amúgy felrakás előtt is elég volt egy kb. fél centis húzás a lapozáshoz? Lehet, csak nekem még nem tűnt fel. -
zack
nagyúr
válasz
bmwk1200s
üzenetére
Én is szeretem!
Ez legyen a legnagyobb gondunk. 
Olvasgatom a 2 magos nagyágyúk tesztjeit, és multimédiás képességeit, de igazából egyik sem győzött meg, még úgy sem ha ráfizetnének az i4-re 30k-t akkor se.Aki esetleg nem ismeri a Barrel nevű Cydia-s appot az rögvest tépje lefelé! Majd beállításokban keresse ki a "Curl and Roll Away"-t, lépjen ki és kezdjen el az oldalak között lapozgatni...Enjoy!

"stairs (down right)"
"Page Squeeze"
"Icon Collection"Ezek is nagyon látványosak a progin belül.

-
bmwk1200s
őstag
Amúgy ebben igazad van... nem értem meddig tartott volna odatenni azt a camera ikont, ami az smsnél is ott van, ha be van kapcsolva az mms küldési lehetőség...
Emailt irok, aztán eszembe jut hogy csatolni szeretnék, de ehhez ki kell lépni, majd photo album, kiválasztani amit akarok, majd vissza a mail app, beillesztés, és küldés.. ez nincs jól átgondolva...
De azért én szeretem a kis szifonom!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze nem akarom ennek a használatára buzdítani, de attól, hogy megmondjuk neki, hogy mit nem szabad, még nem fog megoldódni a problémája... 

ha azzal sem megy, akkor legalább lehet tudni, hogy a hibát máshol kell keresni.

De nem is bánnám, ha így maradna.

), valószínű nem vigyáztak rá annyira amennyire egy iPhone-ra kellene. Én mindenesetre megőrülnék ha egy nem pormentes telefonnal kellene rohangálnom...

Szintén iPhone-os haverok könyörögni fognak, hogy mutassam meg hogy kell ezt.