- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
máyköl #49554 üzenetére
Engem is ez b... fel, hogy elolvasom a nagy Apple híroldalakon ezeket az infokat, és idejövök és itt is olvashatom el mégegyszer
ami amúgy nem zavar, mert jó hogy belinkelitek, hogy azok, akiknek kevesebb idejük van hírek után kutatni, mégis informálódjanak,
DE... komolyan mintha maga lenne jézus ez a pod2g úgy várja majestic
-
jozsi252
veterán
válasz
máyköl #49458 üzenetére
Közben felhívtam MM-ot és mondták hogy bevihetem nyugodtan. Csak azért félek ettől a felhívom az ügyfélszolgálatot mert annyiszor volt már gondom, akár telekommunikációs céggel vagy bármi mással, volt hogy 3x hívtam őket és mind a 3x mást mondtak, szóval no comment. Azért is kérdeztem meg itt inkább.
Illetve lenne egy másik kérdésem. Ismerősnek az iphoneját rádugtam a gépemre mert raktunk rá zenéket. És mondja hogy hazament akart belépni app store-ba és nem engedte a gép, mivel az én mail címem írta ki és nemis tudott más mail címet beírni. Ez mi miatt lehetett? Azért mert az itunesomra lett rádugva a telefon és a telefon sync-nél autómatán az én Apple ID-m maradt a telefonba?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
máyköl #49471 üzenetére
BackOff 1.02
Én ezt használom van egyszerűbb is? -
-
vagamo
őstag
válasz
máyköl #47997 üzenetére
Lehet, hogy nem a legszebb, de ahol és amit én dolgozok, szükség van az illenfokú védelemre. Ha leejteném akkor az legtöbb esetbe létráról. Vagy kamra tetejeről, álmennyezeteől vagy A legrosszabb esetbe háztetöről történne. Poros helyeken vagyok, jól véd mindenféle karcolástól sőt bizonyos mértékben a páràtól is, ez különösenfontos mélykamrából be-kimenetnél.... Stb. Tenyerem sem kicsi, ígylegalább érzek valamit a kezemben. SgII- ő azértsem jött be, mert egy pille darab amit jobban megszorítottam volna és összeroppan.
-
talamasca
senior tag
válasz
máyköl #47925 üzenetére
Én főleg azért váltottam 4S-re, mert a 4-em Gevey-s volt és meguntam a babrálást.
4-ről nem is nagyon érdemes váltani, mindig két generációt kell ugrani.Viszont azzal a T-s példáddal nem nagyon értek egyet. Nem tudom mit tudtak a kirakott készüléken elb@szarintani, de pont a Safarin belül érzem legjobban a sebességugrást, laggal meg az egész telefonon nem találkoztam még.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
máyköl #47931 üzenetére
Részemről majd valami nagyon nagy újításnak kell lennie az ios7-ben, hogy elgondolkozzak a cserén, de az még bőven odébb van. Ezáltal a 4s szinte biztos, hogy ki fog maradni nálam, lehet az "5"-ös majd egyszer, de az is még legalább 1, de inkább 2 év múlva, ki tudja milyen lesz.
Hiába tartom iszonyat jó telefonnak, az árát még mindig nagyon túlzásnak tartom. -
Tibee86
nagyúr
válasz
máyköl #47925 üzenetére
Most kell, de mégse, de az új Iphone előtt cserélni akarsz, de csak a támogatás miatt, tehát mégis kell.
Miért nem várod meg az újat??
Amúgy ez az ios 6 után nincs támogatás dolog ez biztos?
Én nem cserélném le, még ha csak +10-20k lenne akkor se, mert ez is bőven megteszi. -
vadászcsiga
félisten
válasz
máyköl #47709 üzenetére
És másnapra elkelt a 4S vagy miért nem lett belőle semmi?
Más
Érdekes írás a szifonon: Ha töltőre dugva egy idő után merül a készülék… -
KonyorMark
csendes tag
válasz
máyköl #47066 üzenetére
Helo , elvileg függetlenként árulta a kö....ög aki átvert ,de egyetlen simmel sem talált hálót! Wi-fi t sem. És ha wi fi chip halt meg kb mennyibe kerül egy új ? Mert beszerelést megoldom csak h hol lehet beszerezni és kb mennyiért ? Jailbreakelve volt !!! Rajta volt a cydia meg minden ami elvileg kell ,de még sem! ? Véleményed ?!:Ö a választ köszönöm
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #46986 üzenetére
Olvasd el a hirdetést! Azt írja, hivatalos függetlenítés, innentől fogva nem tilos.
Egyébként ez a hirdetés egy lehúzás. Írja is, hogy csak a nem lopott és lejárt hűségű, rendezett telefonokra vonatkozik. Tehát azért kér pénzt, ami amúgy ingyenes. A napokban jelentette be az AT&T, hogy függetleníti a lejárt hűségű telefonokat, csak kérvényezni kell a honlapon keresztül. Amit az eladó kínál, az működik és érvényes, csak épp az égvilágon semmi értelme fizetni érte, ugyanis bárki meg tudja csinálni saját maga is. Ha meg elutasítja az AT&T, akkor a hirdető se fogja tudni megoldani.
-
Csabee.
nagyúr
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
máyköl #46650 üzenetére
Restore még nem volt, de nem gondolnám, hogy az megoldaná. Most vissza raktam a tokba, és használom így.
Azért nem szeretnék egy Refurbished készüléket, mert ez nincs még 3 hónapos se, és egyszerűen nem vágyok egy felújított készülékre.DanielK: De és ha most máshol nem csinálja, költözzek el egy olyan helyre amit az iphone is szeret?
Az a gondom vele, hogy egyébként 4 csík ott van, és onnan megy le a 0-ára
Mert ha alapból lenne 1-2 csík csak, még azt mondom belefér, meg előtte is mikor tesztelgettem ezt az antenna mizériát, max 2 csíkot ment le amikor próbálgattam. -
DanielK
addikt
-
Tibee86
nagyúr
válasz
máyköl #46646 üzenetére
Nekem is ez a bajom, hogy mikor vettem, tudtam, hogy van ez a jelenség. Azt nem értem, hogy eddig nem csinálta ilyen szinten, most 10ből 10szer simán eldobja a térerőt. Már vagy 3 hete nincs rajta tok, de eddig nem jelentkezett ilyen szinten ez a hiba. Az a baj, h nem vágyom egy refurbished készülékre...
DanielK: Egyelőre csak itt a lakásban teszteltem
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
máyköl #46110 üzenetére
Erre mindig is figyelmeztetni szoktak, h rendszergazda módban érdemes futtatni. Igazság szerint másra már nem igen lehet gondolni, mert ha ténylegesen DFU Modeba kerül a készülék, ki is írja a géped, hogy Helyreállítási módban felismerte a készüléket, akkor mással már nem nagyon lehet probléma. Max próbálj meg egy másik IPSW-t letölteni, mondjuk a flexburns-ről...
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
máyköl #46104 üzenetére
További lehetőség a Redsn0w 0.9.6b5 illetve b6. Amugy, ha rends0w nélkül probálod berakni DFU módba, akkor a géped felismeri a készüléket? "Helyreállítási mód"
Probáltad másik USB porton? Másik kábel? Másik gép?
Amugy a DFU-val kapcsolatban, ha be van kapcsolva a telefon, akkor elég az is, ha 10 mp Home + Power, és utána csak Home 15 mp-ig. Ha ki van kapcsolva, akkor 3-5 mp Power, aztán 10 mp Home + power, és 15 mp Home. Legalábbis én egyes esetekben így szoktam.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
máyköl #46102 üzenetére
Bár nem tudom milyen Redsn0w-val próbálkozol, de ajánlom figyelmedbe a redsn0w 0.9.6b4-et. Az támogatja az iPhone 3G-t is
De, abban az esetben tényleg szükséges az IPSW betallózása.
Bocs, csak az új verziókban (redsn0w 0.9.10b6) már nem kell semmit sem betallózni, kivéve a bebootoltatásnál. És mivel azt irtad, hogy a legfrissebb, azért válaszoltam azt.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
máyköl #46063 üzenetére
van egy csomó olyan program, ami iPhone-on másképp kell hogy kinézzen, tehát nem lehet az iPad-es verzióval teljesen egyforma. Kisebb a kijelző, másképp férnek el a dolgok, teljesen logikus. iPad vásárlás előtt én is így gondoltam, hogy minden programom meglesz iPad-re is. Most már eleve úgy választok programot, hogy univerzális legyen. (ha megoldható)
-
Kommy
veterán
válasz
máyköl #46063 üzenetére
Ott hibádzik az egész gondolatmeneted, hogy az Applet hibáztatod ezért, pedig a fejlesztőt kéne hibáztatni aki így adja ki a programját. Ennek amúgy több oka is van miért így csinálják, mivel egy univerzális appot ha úgy veszzük nehezebb megcsinálni, mint két különállót. Ráadásul így nagyjából tudják követni, hényan használják iPad-en és hányan iPhone-on. Így a jövőbeni fejelesztések akkár abban az irányba mehetnek el.
Az applenek ebbe, hoyg egy program univerzális, vagy két külön program semmi köze sincsen.
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #46056 üzenetére
Miért, ha veszel egy 43 cipőt magadnak, de a gyerekednek 36-os kell, akkor joggal lophatnál magadnak egy 36-ost, mert kétszer nem fogsz ugyanazért fizetni?
Az egyik iPad, a másik iPhone. Ha PC-re megveszel egy játékot, az se fog futni a telefonodon. Persze én is örülök neki, ha elég egyszer megvenni, de azért a logikád enyhén szólva is sántít.
-
Kommy
veterán
válasz
máyköl #46051 üzenetére
A real racing 2 -ból két verzió van:
- real racing 2 ( te ezt vetted meg)
- relaracing 2 HDIlyen esetben meg kell venned a HD verziót, hogy teljes képernyős legyen és optimalizálva legyen iPad-re, de tudod használni rajta a megevett real racing 2-de it csak rondább lesz a kép mivel nagyítja ( és nem az iPhne 4/4S felbontásban futtatja hanem a 3Gs/3G felbontásban).
-
Blaise
veterán
válasz
máyköl #46051 üzenetére
Nem.
Csak azt az appot töltheted le, ahol nincs külön iPhone meg iPad verzió. Real Racing 2 esetében van. iPad verzió
-
szabopali
aktív tag
válasz
máyköl #41223 üzenetére
nem is azzal volt a baj, hogy felhívtad a figyelmedet erre a megoldásra, láttad meg is köszöntem hanem, h utána kommentáltad, hogy ez neked mennyire fárasztó...meg ki hova menjen melyik topikba...szvsz sok minden elfér itt.
De tudod mit, ne foglalkozzunk vele, inkább beszélgessünk a telóról amiért itt vagyunk, habár látod egy kicsivel feljebb már nem merünk kérdezni, nehogy letoljanak, bennünket.Részemről vége és no problem!
-
szabopali
aktív tag
válasz
máyköl #41194 üzenetére
Kedves máyköl! tudatosan "kedves"
Látom Te azért vagy itt, h rendezd a sorokat. Nagyon jól csinálod!
Bizonyára észrevetted, hogy nem segítséget kértem - bár voltak akik hozzászóltak és segítettek is - aztán jöttél Te, persze a szokásos kioktató módba. Köszönöm! Amennyiben úgy gondolod valamelyik hsz-re nem kívánsz válaszolni, kérlek ne tedd, Fárasztó ez hidd el. Arra viszont rájöttem, h mindent tudsz - és ha kötekedhetsz azonnal írsz is, érdekes, ilyen esetekben nem fárasztó a klaviatúrád püfölése, biztos így születtél és én irigykedek is.Szándékosan nem használtam hozászolásomban: az "Agysebész, a Magyar Tudományos Akadémia, és a Faragatlan Bunkó" szavakat sem!
Maradok őszinte olvasója a hsz-eidnek
-
TBMC
addikt
válasz
máyköl #36820 üzenetére
az apple oldalan kis segitseg mi a teendo ha betelt az authorized cp-k szama:
To deauthorize all computers associated with your account
If you find you have reached 5 authorizations, you can reset your authorization count by clicking Deauthorize All in the Account Information screen.
Click iTunes Store in the menu on the left side of iTunes.
If you're not signed in to the store, click the Account button, then enter your account name and password.
Click the Account button again (your ID appears on the button), enter your password, and then click View Account.
In the Account Information window, click Deauthorize All.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest