Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
istvankeresz
üzenetére
Hú ez fasza kis program, nem is tudtam róla.
Minden kategóriából kilistázza, hogy épp mi az ingyenes, és még screenshotok is vannak. 
-
DanielK
addikt
Szoktátok írni, hogy ma ez és ez az app/játék lett olcsóbb/ingyenes. Ezeket az infókat honnan szoktátok szedni?
Shadowgun mikor jelenik meg? Ebben a hónapban, de mikor? Hó közepén vagy végén?
Ezekről honnan szereztek infót? (az új játékokról/appokról) -
gzbotii
nagyúr
Hali.
Az lenne a kerdesem, h h lehet legkonnyebben es biztosra megkullomboztetni a 3g a 3gs-tol?
Szeretnek venni egyett es nem szeretnek porul jarni, 3sg araert 3g venni.
Es azt hol tudom megnezni, h mekkor a belso garhelhe, azon kivul, h irja a hatlapon? -
Bilux
veterán
Ha egyszer feltetted az iPad basebandet, akkor az egyelőre végleges, és jelenleg nincs opció arra, hogy korábbi verziót visszategyél. Persze egyetlen esetben lehetséges korábbi basebandet visszatenni, de az csak 5.08-as (=5.8) bootloaderrel ellátott iPhone 3G esetén lehetséges. Az újabb bootloaderekben nem találtak még olyan hibát, ami lehetővé tenné a baseband downgrade-et.
Megoldás lehetne még, ha már downgrade-elni nem lehet, hogy tovább frissítjük a basebandet. Viszont az Apple által kiadott újabb iPhone-os firmware-ekben változatlanul 06.15-ösnél alacsonyabb verziószámúak az egyébként sem függetleníthető basebandek, így azokkal ez nem megoldható. És noha szoftveresen nem lehet őket függetleníteni, legalább a GPS-t vissza lehetne kapni, és például a szolgáltatótól kérni a hivatalos függetlenítést.
Az ilyen telefont messzire érdemes elkerülni.
-
Otisz
őstag
Nekem sem kellene.
Sokszor bizonytalan a működése.
Lehet, hogy most nem használnád azokat a funkciókat rajta, amik nem működnek az iPad BB miatt, de jó ha van. Te döntsd el, hogy használod-e minden funkcióját, ne a készülék (jelen eseteben a mókolt szoftver) legyen a szűk keresztmetszet.
Gondold el: mások ha nem működik valami a készülékükön, rögtön szervizbe viszik, itt pedig egy felhasználó által direktben elrontott iPhone-ról van szó.szerintem
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szintén

-
vadászcsiga
félisten
Pofás kis konverter program töltsétek amíg ingyenes: Convert - Intuitive unit converter
Myth
Videolejátszó: PlayerX esetleg? -
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy mikor magamnak csinálok ikont akkor ugye ott van a letöltött témában egy AppIconMask.png... Abba szerkesztek bele amit akarok addig oké. De utána hogyan kell elmenteni? Mert ha csak simán elmentem png-be, ahogy rárakom a telóra megjelenik az ikon, viszont körülötte fehér 1mm-en a háttér...
A másik pedig, hogy tudtok mondani valami jó kis videólejátszó progit ami megy 3.1.3-on? Elvileg az Oplayernek is menni kéne de valamiért mikor elindítom ki is lép egyből mikor elkezdene tölteni. Valami más alternatíva? Vagy megoldás esetleg erre a kidobálós hibára van?
-
Mr X
veterán
válasz
kacsaesokos
üzenetére
Végülis nem igazán navigálok mobillal, belefér ez még.
Igazából Nexus One-ról váltanék 3GS-re, meri valaki erre azt mondani, hogy csak bátran, vagy esetleg, hogy ne csináljam, hülyeség?

-
Kashim
őstag
Siker!!
El sem hiszem.
-
=Mentor=
őstag
-
kenny123
addikt
Osiris:
Air Video, nálam ipodon tökéletesen működik. Feliratokat kezel, jó jelerősségnél 720p-s HD-t is viszi, amennyire hallottam.Más:
Valaki használt már iphoneval, vagy itouchal más gyártótól származó headsetet? Próbáltam már HTC-t, Nokiát, Xperia x8, illetve Xperia arc gyári, amúgy brutál fülesét, de szomorúan tapasztaltam, hogy a hangok egyáltalán, illetve nagyon nyögősen jönnek át. Úgyértem zene egyik fele eltűnik, vagy egyáltalán nem ad ki semmit. Persze mindez a gyári fülesével megszűnik, abszolút nem értem. Valaki ötlet? -
Kashim
őstag
Megnézem, ha nem jön be amit most próbálok, köszi szépen. Úgy néz ki most végre sikerült egy töltőcsíkot kicsikarnom régi windows-os iTunes-szal. Ott behalt másik hibakóddal, de talán most az újat már visszarakja. Megy a csík, én meg reménykedek hogy a végén nem hal be.
-
Mr X
veterán
Szép estét.
Érdeklődnék, hogy használt 3GS vásárlásnál mit ajánlott mindenképp leellenőriznem? Mik lehetnek a buktatók?
-
hemaka
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
miért, mit kellett vele csinálni, hogy normálisan felmenjen?
csak mert nálam rámentem, hogy download, aztán meg újraindult, feltelepítettem, majd megint újraindult és működött is minden. Csak annyit írt, hogy csináljak egy új backupot. -
vadászcsiga
félisten
Én felraktam a béta 7-es itunest, itunes logóra rátallóztam a béta 7-es ipsw-t oszt most tölti vissza az appokat...jó lassan
Jó beszivatott ez az OTA frissítés hogy szopna le. Elment rá az egész délutánom

Persze csak magamra haragudhatok, pedig nem az elsők között voltam csak nem olvastam előtte semmit róla. -
Osiris
őstag
Sziasztok!
iPhone-ra kellene videót streamelnem pc-ről. Milyen megoldások vannak erre? VLC-vel próbáltam, elvileg tudja is, de nem nagyon sikerült eddig. Tudja valaki a megoldást?
-
Kashim
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
De nem tudok csinálni semmit, az a probléma. Az előző kettő iOS bétát OTA-val frissítettem, semmi probléma nem volt.
De most egyszerűen recovery-be ugrik restart után és nem tudom kiugrasztani tiny umbrellával sem. Se recovery-ben, se DFU-ban semmilyen firmware nem megy fel a legújabb mac-es iTunes-szal. Egyszerűen semmi. Már attól félek valahogy kinyírtam az egészet... :/Lefuttattam egy 4.3-as fixrecovery-t is, a maces változatát annak amit lejjebb linkeltek, ott legalább valami kódsort láttam lefutni, de az se hozta ki és most ugyanott vagyok...
-
Ragnar95
félisten
válasz
P3TR!CK
üzenetére
Ugyanolyan az avatorotok, az zavart meg

Kashim: Ezeket próbáld még meg:Fontos tudnivalók:
a készüléken található zenéket újból szinkronizálni kell;
a készülékre szinkronizált fotókat újból szinkronizálni kell;
ha iPhone 3GS-t, vagy 3. generációs iPod Touch-ot frissítenél iTunes segítségével a beta 7-re, azokat a készülékeket DFU-ba kell tenni;
az iTunes 10.5 beta 7 nem képes iOS 5 beta 6-os rendszerrel való szinkronizációra, tehát vagy OTA segítségével frissítsd a készüléked, és csak utána frissítsd az iTunes-t a 10.5 beta 7-re, vagy ha iTunes-szal frissítenéd a készüléked, akkor az új iTunes telepítése előtt készíts róla a biztonság kedvéért egy backupot;
ha korábban iOS 5 beta 3-ról frissítettél OTA segítségével közvetlenül a beta 6-ra, és így kihagytad a beta 4-et, akkor az OTA frissítés előtt mindent törölnöd kell a készülékről (Beállítások, Általános, Törlés, Összes adat és beállítás törlése);
ha bármi problémát tapasztalsz, érdemes egy teljes törlést végrehajtani. -
alibaba78
őstag
cserry193, Ragnar95: Koszonom! Hogy ez nem jutott eszembe....
Shame on me. -
Ragnar95
félisten
válasz
Kashim
üzenetére
dfu-ba kell rakni telepítés előtt a 3GS-eket
ittakary: hivatalosan nem, de pont a múltkor írta le samgar, ha jól emlékszem,h hogyan lehet őket developer acc nélkül is használni, ha gondolod belinkelem neked

-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De miért downgradeelsz? Simán felteheted a beta 7-et, nekem már fent van

-
P3TR!CK
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Kashim
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szólj ha jutottál valamire pls, mert én is itt ragadtam... -.-
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi igaz, működik? (hangposta)
Íme a lépések:
1. Kattintsuk az iPhone-on a telefon gombra (Phone)
2. Válasszuk ki a billentyűzetet (Keypad)
3. Gépeljük be a *5005*86*xxx# ahol az xxx a szolgáltatónk hangposta száma (nálam -Vodafone- 170)
- ha rosszul gépeltük be a számot, simán írjuk be a *5005*86*# kombinációt, majd nyomjuk meg a hívás (Call) gombot és kezdhetjük előlről:-)
4. Kattintsunk a hívásra (Call)
5. Várjunk pár másodpercet, amíg a telefon rögzíti az új számot.
6. Kattintsunk rá a VoiceMail gombra és voilá, máris felhívtuk a hangpostánkat. -
huntenseN
tag
Sziasztok!
Valószínűlrg nem a legjobb helyre írok, de sűrgös segítség kellene.
Meghalt a gépem, így nincs más választásom, a Documents to Go-val kellene összehoznom egy word dokumentumot.. Nincs is vele baj, de sehogy sem tudok képet beilleszteni. Én vagyok béna hozzá, vagy nem is lehet?
Elnézést a "rossz" topic miatt, de nagyon fontos lenne! -
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Komoly?
Nem lehet csinálni semmit, most szedtem le a betát meg az itunes bétát és újra kell raknom az egészet. Meg neked is 
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jól emlékszel igen. Előtte viszont soha nem volt gondom.
-
samgar
őstag
OTA frissítés beta 7 3GS-re, totál kinyírta a telefonomat. Alma logo világít, majd felvillan a képernyő fehélren, középen fekete csík, újra alma logo és ez ismétlődik a végtelenségig.
Ennek annyi
-
bandigno
senior tag
nekem ez új oldal, ha még nem lett volna, ThemeItApp, sok-sok frankó témával! (kár h jb kell
) -
-
Manka76
senior tag
Hali
Aki feltette beta7-et az nézze már meg hogy hogy hova lettek a mobil hálózati beállítások.
Ott ahol eddig volt (beállítások-általános-hálózat) ott nincs. -
Szecsy
aktív tag
Olyan kerdesem lenne hogy safarira van e vmi kiegeszito h ha egy honlapot nezek beutom a cimszot es odadob pl firefox ctrl+f
-
Kashim
őstag
válasz
D1Rect
üzenetére
Szerintem inkább szemléletváltás kellene nála. Nem tudom például egy bumpert hogy lehet elhagyni, ha egyszer folyamatosan rajt a telefonon. Ha bumfordi telefont akar, vehet rá csavaros alubumpereket, de akkor meg valószínű gps jele nem lesz.
Egyébként nem biztos, hogy szükség lesz rá, lehet pont két adótorony határa környékén lakik. Nekem ugyan nincs i4-em, de nálunk is például az összes telefon szar az alsó szinten, mert a pár emeletnyi fal annyira beárnyékolja a normálisnál gyengébb jelet, hogy se telenor, se t-mobile készülékeken nincs térerő, vagy ha van is nagyon haloványan. Próbáljon meg végigjárni a lakásban és nézze meg máshol is szar-e a jel. Ha van rá lehetőség vigyen körbe egy másik telefont is.
Ha azon perfekt a jel mindenhol, akkor megeshet, hogy hibás telefont kapott, vigye vissza, garanciába cserélik. Úgy tudom már egy ideje nem kéne problémát okoznia ennek a "rosszul fogod" dolognak.
Egyébként kettes térerőnél még bőven nem kéne akadoznia. Én lazán beszéltem olyan helyen úgy akadás nélkül (nem i4-gyel) ahol normál esetben jelet sem talál, de beszéd közben arra járva nem akadt meg. -
Inarus
addikt
LOL
Erős deja vu...http://www.guardian.co.uk/technology/2011/sep/01/apple-staffer-loses-iphone
-
Van nekem egy ismerősöm, aki iphone4 tulaj.
Tök jó meg minden, de otthon kettes a térereje, aminek az antenna nem tesz túl jót.
A 8 perces beszélgetésből legalább négy-ötöt azzal töltöttünk, hogy "hahóó, hallasz?"Elmondtam, hogy vegyen rá tokot, de azt mondja az mindig lekopik, elveszik, elkallódik, stb.
Van valami amit hozzá lehet szögelni ehhez a csodához és nem jön le róla pajszerrel se?
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby rádiós topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Byski Áramláskijelző.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minden kategóriából kilistázza, hogy épp mi az ingyenes, és még screenshotok is vannak. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem lehet csinálni semmit, most szedtem le a betát meg az itunes bétát és újra kell raknom az egészet. Meg neked is