- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Aktív témák
-
fazr
senior tag
válasz
benike123 #11193 üzenetére
Itt aprón néztem át az első oldalt és 60 alatt nem találtam, viszont volt 3-4 olyan hirdetés is, hogy 55-ért keres 3GS-t azonnali fizetéssel, ebből vontam le a fent következtetést az árakkal kapcsolatban (na meg a korábbi modellek árának alakulásából).
Az iPad baseband (egyelőre úgy tűnik) örökre rajta marad és sosem lesz jó a GPS az érintett készülékeken.
(#11197) szilrobi
Nem normális.
Beállítások/Általános/Visszaállítás/Hálózati beállítások visszaállítása
Elvileg ez megoldja.[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Nekem is rosszalkodott a home gomb, aztán megjavult. de valami hardveres volt nálam mert a gombnyomás érzésre is totál más....
-
vadászcsiga
félisten
Geekek figyelem: iStyle Pop-up store nyílik a Westendben
-
-
benike123
tag
50-60ig elég sok van
mindent meg fogok rajta nézni 3G-vel meg nem keverem össze, ismerem mind2-t!
mlyen típus hibákra figyeljek? amugy ha vissza rakom a gyári fw-t akkor a gps működni fog nem? olyan törés nincs h ugyanugy pl t-mobil függő marad de lehet rá progikat pakolni? -
máyköl
veterán
Iránytű is GPS alapján működik, ugye?
-
fazr
senior tag
válasz
benike123 #11186 üzenetére
Az biztos, hogy egyáltalán nem működik a GPS az iPad baseband miatt, olyan nincs hogy hol jó, hol meg nem.
Az ára is kicsit gyanús, mert 45e nagyon baráti ár egy 3GS-ért, szerintem nézd meg alaposan nehogy hibás darab vagy esetleg sima 3G legyen
Hibátlan 3GS-ek most 60 fölött vannak még, szerintem mostantól bő fél év múlva megy le az áruk 40-45-re.
-
szilrobi
aktív tag
Megnézem majd a használati időket is. Ugye legtöbbször éjjel rajta van a töltőn, de egyszer valamiért levettem, és reggel 70%
Home gomb nekem is sw gondnak tűnik, nyomom, nem reagál. Nyomom megint és kettőnek vette, felurik a multitask
tehát lassú kicsit. De ha egyszer akarom megnyomni, arra meg nem reagál. Lépnék ki egy alkalmazásból, de nem akar kilépni, csak sokadik gombnyomásra.
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz
benike123 #11186 üzenetére
Valósínű mi csak a második hullámba leszünk, szval sztem November közepe környékén lehet majd kapni Magyarországon.
Lényeges áresések meg szerintem nemnagyon lesznek, csak egy pár hónap múlva
zack: +1Nekem is már kb a "munkaeszközöm", minden lényeges információt, képet és jegyzetet is az iPhoneba tárolok
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
szilrobi #11178 üzenetére
Másnál is így van. Nem hiszem hogy hardveres a gond. Ha igen, akkor az garis gond. De azt gyanítom, hogy szoftveres a hiba, és a dupla gombnyomás érzékelésének az ideje lassabb lett. Ezért értékeli 2x1 gombnyomásnak, mert túl gyorsan nyomjuk. Ha lassabban nyomod jónak kell lennie.
-
benike123
tag
hali!
most készülök 1 iphone 3gs-t venni 45 ezerbe ipad basebendes és a gps hol jó hol nem
megvegyem ezt vagy várjak amíg kijön az iphone 5 és lenyomja az árakat?
az h pl oktoberbe jön ki az iphone5 az nem jelenti feltétlen azt h itthon is 1ből kapható lesz, ugyh mikor várható az áresés?? -
zack
nagyúr
válasz
keIdor #11152 üzenetére
Unalmas a telefon?
Nekem lényegében a részemmé vált.
Tök jó hogy mindent egyszerűen és könnyen elérek, ami szükséges. Nem hiányzik a tweak, meg a non-stop telefon nyomkodás.
Akkor használom amikor szükségem van rá, éppen ezért az eddig leghűségesebb társam a mindennapokban, ill. unalmas percekben. Nem omlik össze, és mindig stabil. Az appok minősége példa értékű, amit egyik gyártó sem fog tudni jó ideig überelni.
Nekem még 1-2 évig simán jó lenne a 4.3.x is, mert nincs hiányérzetem. Az hogy jön újabb, az egy tök jó dolog, de nem azért fogok frissíteni, mert unom az iOS 4-et.
Az aláírásomban levő kiegészítők, amikre egy vagyont költöttem, és heteket vártam (Hong Kong-ból és Szingapúr-ból póstázták), egy mobil HiFi eszközzé változtatták az i4-et, ami bármelyik hordozható audió cuccal felveszik a versenyt.[ Szerkesztve ]
-
szilrobi
aktív tag
válasz
máyköl #11177 üzenetére
Nekem két hónapos az i4 (T-s, garos), napi egy-két alkalommal előfordul, hogy nem reagál a home gomb, csak 4-5 nyomásra. Ez másnál is így van? (sw 4.3.5)
Ha éjjel bekapcsolva hagyom (wifi és 3g nélkül), akkor reggelre 30%-ot esik az akku töltöttsége. Ez is normális? Ki nem kapcsolhatom, mert akkor nem kelt fel
-
máyköl
veterán
Érdemes bevinni gari lejárta előtt az I4 -em a vodába a home gomb szorulás miatt? Vagy rosszabbul járnék egy refurbished példánnyal?
-
kenny123
addikt
Már előre látom, hogy kiutáltok a sok hülye kérdésért.. De van rá mód, hogy a google címlistából áttegyem telefonra a kontaktokat? Nem akarom egyesével beírni..
-
ent
őstag
Sziasztok
Sürgős help!
Avi lejátszása srt felirat fájl mellett, mivel?
thx
edit: témába vág
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
minek az első nap máris jb-ni
nekem lassan 1 éve megvan és még mindig nem nagyon hiányzik, mert amire használom arra minden megfelel
lehet lehetne extra dolog ami jó lenne, de inkább legyen stabil, mint csilivili de néha kifagyós -
Kashim
őstag
válasz
kenny123 #11149 üzenetére
Csak az első hozzászólásig kellett volna olvasni. Jailbreak leírás -> szifon.com
3 óra után mondjuk lehet nem ezzel kéne kezdeni, de mivel van egy érzésem mire kellene inkább nézz körül a fent említett oldalon ami direkt erre lett létrehozva.
Olyan program szerintem nincs ami pontosan számolja az adatforgalmat (max valami jailbreak okosság), mivel folyamatosan futnia kell a háttérben, a beépített számláló szerintem a legmegfelelőbb, ha havonta elsején mindig nullázod. Edge+3G adatforgalmat számolja, wifit nem.Egyébként grat a telefonhoz és üdv köreinkben. Hogy ne tűnjek mogorvának.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Lenne egy kérdésem ki milyen tokot vett az iPhone 4-éhez ?
Mit ajánlanátok? -
kenny123
addikt
Héó mindenki!
Ma vettem egy 4es szifont, 2 év rablánccal. Jelenleg 4.3.3 van rajt, valaki tudna adni egy _pontos_ leírást jailbreakről? Ha lehet, magyar nyelven..
Igen, csináltam már jailbreaket, csak ezt nem szeretném gallyracsapni 3 óra után.
Valamint, tudnátok írni egy programot, ami a 3g adatforgalmat viszonylag pontosan számolja?Köszi előre is
-
L.L.
senior tag
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Misi1979 #11144 üzenetére
Szerintem azert terjed az a tevhit hogy szar az android mert sok szar telo van androiddal..
En teljesen gyarilag hasznalom es hal istennek nincs vele semmi bajom, pedig enis elegge feltem beleugrani.. nem hekkelem, nem fozom a romokat stb.. kb ugy haszbalom mint az iphonet.. meg a pocs widgeteket se hasznalom vagy a mozgo hattereket, es nem instabil vagy akarmi.. na mindegy, letorlom a habot a szamrol
Annyi valtozott i4 elvesztese ota hogy nem is hasznalom a laptopomat.. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Kashim #11145 üzenetére
Én sem láttam sehol ezt a hírt, helyette ezt találtam: Szeptember 23-30 között jelenhet meg az iOS 5 GM verziója
-
Levi's
tag
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem hogyha képet készítek Iphonenal azt hogyan tudom átrakni sima windows-os könyvtárba. -
zack
nagyúr
Hehehe. Hát az én pesszimista hozzáállásommal nem fogok fejest ugrani az iOS5-be.
Szóval lehet hogy év végéig maradni fog. Ha problémamentesen fog kijönni, akkor váltani fogok előbb, bár ezt a verziót kétlem.Hallottátok az új hírt? Lehet az LG és a Samsung összefog, és kihátrál a Google (Android) mögül. Azt tervezik hogy a Samsung saját rendszerét vinnék tovább ketten (Bada OS).
Én nagyon örülnék neki, mert jó rendszer a Bada, csak én még nagyon az elején ugrottam bele. Az Androidnál fényévekkel jobb véleményem szerint, bár az alkalmazásboltjuk nem tudom hol tart mostanság. Ha felfejlődik tényleg az lesz amit 1 éve mondtam kb. Marad az iOS és a Bada mint nagyok, és lesz a WP7 aminek még sok idő kell.
Kezd kidurranni az Android lufi, ami valahol várható volt. -
JamesHun
addikt
válasz
manchester85 #11135 üzenetére
én úgy tudom ez opció és nem kötelező használni
mármint a 3D-s kijelző aktiválását -
zack
nagyúr
Feltettem végre a 4.3.5-öt.
-
tevfik
tag
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
JamesHun #11134 üzenetére
Mert mókusvakításnak tartom az egészet, ami kb. 5 percig érdekes. Fárasztó a szemnek, fárasztó az agynak, nem minden szögből néz ki jól, szellemképes képet ad, stb. Egyszóval szar az egész, tulajdonképpen nem más, mint mese habbal az álmodozóknak, akik abban a hitben vannak, hogy ez már a jövő. Nem, ez még nagyon nem az.
-
JamesHun
addikt
válasz
manchester85 #11133 üzenetére
miért nem akarsz 3D-s kijelzőt?
-
JamesHun
addikt
[link]
úgy érzem ilyen dologgal I6 ig tuti várni kell -
FuckeR19
senior tag
Ha JB-elt telefont viszek vissza gariztatni T-hez nem fognak érte magyarázni? Vagy érdemes előtte egy restoret nyomni?
A home gombbal másnak is voltak gondjai? Van hogy érzékeli van hogy nem, van hogy 1x nyomom meg de kettőnek érzékeli. -
sly54
tag
Szia Mindenkinek.Az lenne a kérdésem,hogy miért van az,hogy a 20 Mb feletti appokat csak wifin tudom feltenni az i4-re.A gépi szinkron(itunes)sem segít.Teljesen legális minden,előre is köszi a válaszokat
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Iphone 3GS-ről kéne törölnöm a névjegyeket, de nem szeretném egyesével. Gondolom létezik erre valamilyen program... Találtam is egyet, de az 4 alatt nem működik, szóval olyan kéne, ami a 3GS-en is elfut. Előre is köszönöm!
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
FuRiONight #11121 üzenetére
Celeste, Cydia Store-ból, 10 dollár. Crackelt verzió NEM működik.
(#11119) dabgergo: semmit nem kell csinálnod, ha vissza kaptad, lemented a 4.1-es SHSH-t TinyUmbrella-val, és felrakod vissza. De nemsoká itt az 5-ös, szerintem várd meg azt.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
addikt
hali bluetoth-n keresztül szeretnénk videót küldeni a kérdés az h ezt hogyan lehet, milyen program kell hozzá (cydiás app is jó volna)
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Ragnar95 #11057 üzenetére
Hat offolkodhatunk a vegtelensegig.. zeneket, kepeket stb nem rakja ra magatol.. szep is lenne.. En nagyon felszabadulva erzem magam a windowsos mappak huzigalasaval, azzal hogy nem kell oket berakni a winampba pl ahhoz hogy ratehessem a telora..
Backup neked lehet h bejon, nekem se volt epp bajom vele, csak jb miatt sose hasznaltam, de ne viccelj higy ez a legjobb neked.. nekem ki kellett cserelnem az sgs2t mert nem ismerte fel a simet az elso amit kaptam, de az ujra a google accountom visszatett ugy mibdent mintha ugyanazt kaptam volna vissza..
internetradio.. az mar szinte az osszes lejatszoban van
Lenyeg hogy izlesek es pofonok, itunest szerintem csak az hasznal akinek van apple cucca.. -
dabgergo
őstag
Szeretném beadni a telót szervízbe és az a kérdésem, hogy ha majd visszakapom a telót és a legújabb szoft lesz rajta akkor fogom-e tudni downgradelni (mintha a 4.1-re lehetne?) és jailbreakelni? Vagy ha 4.3.5-el jön akkor kénytelen leszek várni az untetheres JBre, mert ha jól tom egyelőre csak tethered van arra.
-
bandigno
senior tag
-
vakondvok
tag
semmi nem működik az ég világon, már mindennel próbálkoztam amivel tudtam, de mindig csak recoveryben vagyok...semmire nem jutottam :/
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #11109 üzenetére
A gyufás is elment, aztán a női hang sem volt rossz, csak rövid, de a hajvágós, főleg a vége (de nem árulom el, pisilje össze magát más is!
) valami elképesztő. Ha ajánlhatom másnak is, akkor még ennyit: a legjobb élmény elérése érdekében, a szem becsukva, legyünk egy lehetőleg üres, teljesen sötét szobában, és egyedül, kiiktatva minden zajforrást, tehát teljesen csend legyen. Így, szinte álleejtő a dolog!
-
Jojo5
őstag
válasz
Bling95 #11082 üzenetére
Ha leszinkronizálok mindent vagy backup-ot csinálok akkor nem fog vergődni, hogy JB volt előtte rajta ?
DonThomasino: Thx !
Névjegyzékre még 1 gugli fiók is elég, de én is az SMS-ekkel vagyok bajban
icecave: karaj! mert már win7-et is felhúztam, hogy ne kelljen winxp 64biten szórakoznom az itunessal
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz
vadászcsiga #11103 üzenetére
A virtual heircut-ig jutottam, de a végé összepisiltem magam. Elképesztő!
-
-
vadászcsiga
félisten
3D Audio Illusions Töltsétek le, vegyetek fel egy fejhallgatót és ámuljatok.
-
narancsnn
senior tag
válasz
Ragnar95 #11091 üzenetére
Hát igen, kiváncsi leszek mennyire fog magával rántani az i5, bár nemm hinném, hogy annyira, hogy vegyek egyet 20millióért
Meg kiváncsi leszek tudnak-e akkorát alkotni, mint pl a 4-el....
Igen, az eleinte én is gondolkoztam a iTouch-on, de nem szeretek 2 kütyüt magammal vinni.