- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hatesz
tag
válasz
Ocarina #43841 üzenetére
Nem hinném hogy ez trollkodás. Csak böki a szemem mindig ez a "tilos hirdetni" dolog, miközben az is hirdet, aki ezt leírja. Szerintem ez kissé álszent,
Ez kb olyan, mint az USÁban tilos az utcán alkoholt fogyasztani, de ha beteszem egy papírzacsóba és úgy iszok belőle, akkor már OK, mert a rendőr nem veheti el és nem nézheti meg hogy mi van a papírzacskóban.
Ha dőlt betűvel ítom, az már aláírás...Befejeztem
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ocarina #41837 üzenetére
Nem tudom mennyire felel meg de én a World Calendar-t használom. Van ingyenes változata is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ocarina #38381 üzenetére
Az Activatornek+Springtomize-nak alapból van ikonja, vagy nálad azok is szürkék lesznek?
A színkérdéshez: én is fehér 4S-t szerettem volna, anyám beszélt le róla,mert szerinte se férfias az a szín, bár én használni még nem használtam fehér 4(S)-t,csak másoknál láttam,de ha eljön majd a váltás ideje, előtte tuti megnézem,h élőben melyik a jobb, mert a fehér az egyedibb és képek+messzebbről látás alapján bejön eléggé, bár a feketével is megvagyok
-
válasz
Ocarina #31339 üzenetére
Ott a pont, alapból benne van, ezért nem engedi neki is
más: előbb kellett volna panaszkodnom, mert miután kiírtam,hogy nem jött a zaggskin-es csomag, csengetett a postás
Szóval, ha felrakom őket, csinálok fotókat, hátha valaki majd akar rendelni egyedi matricát, és legalább látja,hogy milyen.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ocarina #31194 üzenetére
Azzal vigyázz, mert ha nem raktál be másik csúszkát, akkor SBSettings nélkül nem fogod tudni feloldani a telót és jöhet a restore
Én egyszer megjártam így
Mexildos: a garit az eladáskor regisztrálja a bolt vagy ha nem, akkor neked kell regizned, de ha hivatalosan Apple Store-ból veszed/veszi az, aki neked eladja a készüléket, akkor egyből regisztrálják a garit. Amúgyezen az oldalon tudod ellenőrzni,h garis-e.
A függetlenséget szerintem csak 2 SIM kártyával tudod ellenőrizni, 4S-nél szoftveres függetlenítésre nincs lehetőség.
Ha EU gari van rá, nem indul újra csere esetén az 1 év, ez csak a Magyarországon vásárolt készülékekre vonatkozik, mivel a magyar jogszabályok írják elő az 1 év újraindulását, tehát ha magyar gyári független a teló, akkor újraindul a gari (vagy ha magyar szolgáltatófüggő), amúgy nem.
Mirman: én nem ismerem ezt a tokot, de mivel alumíniumból van, könnyen lehet,h leárnyékolja a GPS és Wifi chipjét a telónak és így gyengébb lesz a wifi+gps "térereje". -
DanielK
addikt
válasz
Ocarina #27084 üzenetére
Persze! Nézd meg a közel-keleti sejkeket. Pl Dubai. Ott minden ilyen "szart" megvesznek, mert annyira sok a pénzük, hogy már nem tudják mire költeni. Így nem az alap dolgokat veszik, hanem azok "felturbósított" változatát.
Legjobb példa erre a Vertu telefonok. Sokáig egy szinten voltak az 5-6 ezer forintos független Nokiákkal technikailag, de több 100 ezer vagy akár milliót is elkértek érte, mert kézzel gyártották, aranyba meg gyémántba forgatták a telefonokat. És az adott országban ilyenekkel rohangálnak/tak, hogy megmutassák mennyi folyt be az olajból. -
-
válasz
Ocarina #19968 üzenetére
...de azon működik is, most próbáltam ki
Nem rossz dolog ez, lehet utánanézek a többi
mozdulatnak is. Sajnos, iPad-os oldalt nem találtam normálisat, valahogy azzal nem foglalkoznak annyit, mint iPhone-al. Az iPadhungary heti egy cikkel nem igen elégíti ki az igényeim. Tudom off, úgyhogy ha valakinek van "bejáratott iPad-os" oldala, kérem ossza meg velem privátban! -
Kommy
veterán
válasz
Ocarina #18815 üzenetére
Milyen az a semi untethered jb, ez egy akkor kamu mint állat.
Eddig is semi tethered jb volt, eddig is elindult a telefon jb után, ha nem tettél olyat fel ami belenyúlt a system fájlokba és root jog kellet neki.
pl magyar bill fix (saját repóból) megy anélkül, hogy just boot tethered-del indítanám a telefont.
-
megema
őstag
válasz
Ocarina #16966 üzenetére
Tessék. Nem próbáltam, de egész jó ára van. Csak nem lehet rossz...
Más: Van olyan ingyenes videolejátszó, ami kezeli a dupla hangsávot és a feliratot is, valamint nem filmnézés közben bombáz reklámokkal? Vagy csak OPlayer Lite + WiFi & Data off? Kéne valami, amíg nem lesz megfelelő bankkártyám...
Ki melyiket választaná ébresztőnek? Gear4 (JVC
) vagy Philips?
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest