- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Viszlát, iPhone SE!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
narancsnn
senior tag
válasz
Mela Kehes #11893 üzenetére
Az a baj, hogy Nekem meg egyformàn rossz mindig...
Idegesítô, hogy egy sima avit nem jàtszik le...
Ez a legjobb lejàtszò ha jòl tudom?!
-
Silencer83
addikt
jo reggelt!
olyan kerdesem volna, hogy mikent tudnam megoldani ha hatlapcsere miatt beadom a telot szervizbe es le szeretnem " " tiltani a funkciokat, ugy ertem mint amikor keri a pin kodot, csak ervenyes legyen az egesz telefonra!
koszi
-
válasz
vadászcsiga #11890 üzenetére
Egyrészt biztosan moderálják, másrészt valószínűleg naponta fut egy script, ami frissíti az adatbázist. Sietsz valahová?
-
Kanatti
csendes tag
Üdv .
Három hónapja használom a független i4-emet . Az S60 után .... igen elégedett vagyok vele
De van kérdésem is :
- Merevlemezt akarok cserélni , az XP vajon honnan kell átraknom a könyvtárakat az új iTunesbe ?
- A backapokat hová menti ?
Köszi .
-
Mela Kehes
addikt
Egyébként az OPlayerben van egy mappám, ami nem tudom hogyan került oda:
admob/localization_cache/20100614/hu.strings
Ez mi lehet?
A GS-emen is használtam OPlayert, de ott csak a filmjeim voltak.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
narancsnn #11886 üzenetére
Nekem az OPlayer olyat szokott csinálni, hogy amikor elindítom a normál hang mellett gyorsabban megy a kép. Mondjuk 2-3 mp-ig. Ha filmet nézek és hívnak, a hívás után hang nélkül megy tovább. Újra el kell indítanom a filmet, hogy normális legyen.
rep3at: Ha a filmek vannak ott, akkor hogyan tudok tőlük megszabadulni? Töröljem őket és úgy szinkronizáljak?
-
gr.bence
aktív tag
-
Mr. Teddy
őstag
Helló!
Elromlott a 3G telefonom, és ma vettem egy 3GS-t. Aki képben van, meg tudja írni mi a lényegi különbség a 4.3.3, 4.3.4 és a 4.3.5-ös firmwareek között?
4.3.3-al vettem, JB-zni is tudtam.
Melyik a legutolsó firmware amit untethered mód lehet jb-zni?
Köszi, ugye a 3G-m miatt nálam megállt a tudomány a 4.2.1-nél -
vadászcsiga
félisten
Miért csak 1 nap múlva jelenik meg az értékelésem az AppStoreban? Ha úgy sem moderálják akkor mi értelme?
-
JNashville
senior tag
válasz
Mela Kehes #11885 üzenetére
Nekem iPaden asszem az Apps-hez számolja az oPlayeres cuccokat.
Egyébként én is azt használom, nekem is akadnak egy picit benne a filmek a többszöri update után is. Valószínűleg ilyen "jól" van megírva, nem hiszem, hogy egy A4 nem bírna el egy 700megás, tök átlagos avival.
-
rep3at
őstag
válasz
Minden bizonnyal a filmek lesznek a bûnösök.
-
narancsnn
senior tag
válasz
Ha màr oplayer...
Azt nem tudod, hogy mièrt van, hogy a hang gyorsabban megy mint a kèp, ès akad?
Nem bírja a telò, vagy beàllítàs? -
-
FuckeR19
senior tag
-
narancsnn
senior tag
válasz
vadászcsiga #11879 üzenetére
Nah igen, enyhül itt is a szív...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes #11876 üzenetére
Biztos hogy nem, mivel a JB-s dolgok nem mentődnek le backuppal. Nem töltöttél le vmit egy alkalmazáson belül (pl videót, zenét, képet,stb.) v nincs mondjuk vmi videólejátszó program a telefonon, amiben magában a progiban tárolod a fájlokat?
Angel78: én szívesen segítek iTunes témában, írj nyugodtan privátotWindowsra pedig hivatalosan nincs magyar iTunes, de valószínűleg van vmilyen magyarítás.
-
Angel78
aktív tag
van itt köztetek olyan hyper user aki itunes témában segíteni tudna nekem privátban.
apropó a win7 alatt futatott itunes 10.3 angol, csak mac gépen magyar? winfos alatt lehet ezt valahogy magyarosítani, vagy marad az english? -
Mela Kehes
addikt
Én iTunes-on belül semmit sem vettem. Nem lehet, hogy a jailbreakelt 3gs-em azon dolgai mentek fel, amiket a jb nélküli i4-em nem lát?
Ezt viszont most találtam:
Külön számolja a 3G-s és a WIFI-s adatforgalmat.
-
narancsnn
senior tag
válasz
vadászcsiga #11872 üzenetére
akkor meg sem szólalok...
régen sem volt az? mert engem kb egy éve leugattak ezért...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Angel78 #11864 üzenetére
Bluetooth füleshez, kihangosítóhoz...
Amerikában nem szeretik a fájlküldözgetést, mivel biztosan illegális tartalmakat küldözgetnek az emberek, nem pl. fotókat....De cydiából Celeste-el teljse értékű lesz a Bluetooth és AppStore-ból a Bump-al képeket tudsz küldeni másik iPhonera és Androidos mobilra is
-
Mr X
veterán
Üdv!
Beköszönnék, mint 2 napos 3G tulaj. Tudom, régi, lassú, ráadásul iPad BB is (tudtam róla), de majd meglátjuk, mire jutok vele.
Biztosan jönni fogok majd kérdezni, de igyekszem nem hülyeségeket.
Napok óta fórumokat bújok, igyekszem tanulni.
[ Szerkesztve ]
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
az sifon4ben a blútusz nem látja a másik telókat (HD samu, nokia) ez nooormális???
-
d-boy
senior tag
Sziasztok. Lehet valahogy sms hangokat feltenni iphone-ra?
Nem feltétlen a winterboardos hangokra gondolok, hanem mondjuk van egy 5mp hosszú mp3-am, be tudom valahogy tenni sms jelző hangnak? JB-elt 3G-ről van szó. -
FuckeR19
senior tag
itunes szerint 4.7 giga van az others kategória alatt. Mi foglalhat le ennyi helyet? mióta 3gs-t cseréltem 4re azóta foglalt... 32gigás gs-nél ez nem okozott gondot, de a 16gigánál már elég zavaró
-
Kommy
veterán
válasz
petyapetya83 #11847 üzenetére
openssh telepítve van a telefonon?
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy problémám
Winscp vel beszeretnék lépni a mobilomba de nem tudok mert a csatlakozás vissza utasitva azt írja ki
mit rontottam el? -
CoDWaW07
őstag
válasz
vadászcsiga #11841 üzenetére
Engem például nagyon érdekel hogy mit fog alkotni az Apple és újból olyat mutat be ami különleges, de az iPhone 4-et úgysem fogom egy jó ideig leváltani rá inkább az IOS 5 jobban foglalkoztat. Amúgy ez a "húzzuk az időt" hozzáállás az engem is zavar tőlük
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék.
Feleségem iPhone4 (T-s) készülékén egyszer csak elkezdett egy hibaüzenet megjelengetni. Emlékeink szerint nem telepítettünk előtte semmit (max. kb 1 héttel korábban).
Ezzel együtt se a videóknak, se a zenéknek a lejátszóban (iPad) nincsen hangja.Ez a szöveg jelenik meg bizonyos időközönként:
"Ez a kiegészítő nincs ehhez az iPhone készülékhez optimalizálva. A mobil interferencia által okozott zajt, és a mobil térerő csökkenését tapasztalhatja."A készülék JB-elt (ha ez számít), kb. 2 hónapja hsználja.
Mi a bánat ez?
Mi rá az orvosság? (Az újrahúzás mellett).Köszi,
Balázs -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #11841 üzenetére
Engem is csak az iOS5 érdekel. iPhone 4-re és iPad 2-re. + az iCloud!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
JNashville #11840 üzenetére
Ezt a húzzuk mint a rétestésztát információt meg nem adunk semmiről téma kezd unalmas lenni az Apple részéről. Egy ideig izgalmas aztán érdektelenné kezd válni legalábbis engem már rohadtúl nem érekel mikor jön ki és hogy fog kinézni az i4S/5.
-
JNashville
senior tag
válasz
plus44 #11832 üzenetére
Én sem vagyok persze se okosabb, se jól értesültebb, mint bárki más. Szerintem ez a hír is annak a tendenciának a része, hogy hiába jönnek egyre megbízhatóbb forrásból hírek, ehhez képest ugyanannyira ellentmondóak nemcsak az új generáció, de a rendszer startját illetően is.
Én úgy gondolom, hogy attól függ most sok, hogy valóban lesz-e még egy béta, avagy már a GM lesz a következő frissítés. Ha lesz még béta, akkor szinte akármeddig elhúzódhat ez a saga.
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
válasz
narancsnn #11834 üzenetére
Sajna nem eredeti, fehér-szürke kombó.
Képek itt vannak.
Nem sóherkedek, vásárlási áron adnám el, plusz postaköltség ami összesen lenne 1500Ft, elsőbbségivel, ajánlottan. -
kenny123
addikt
Valakit érdekelne fehér-szürke bumper olcsón?
Valamint volt egy nagyon vékony tok, amiben még akksi is volt. Erről tudna valaki valamilyen infót dobni?
Köszi
-
-
Scoobyka
addikt
válasz
tomy25 #11830 üzenetére
ott csak maszek szakik vannak,de én nem biznám rájuk a cucost. Már volt pár ismerősőm aki megszívta velük. Érdemesebb Pestre felküldeni ott megbizhatóbbak vannak,bár drágában csinálják,de minőségi cucokkat raknak bele.
konkrét példa,haverom tft-t cseréltett egy házimaszekos csókával Debrecenbe és beleraktak egy hooot gagyi tft-t ami 3 hét után felmondta a szolgálatott a csóka meg persze szabadkozott,hát hogy ez van. i-doki lehet elkér 16e-t mondjuk egy tft cseréért,de az tuti müködni fog és 3 hónap garanciát is adnak.
-
tomy25
tag
Debrencebe tud valaki olyat aki Iphone 3GS szervizeléssel foglalkozik?? Köszönöm!
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Solar_Wind #11828 üzenetére
Olyat már az iPhone 4 megjelenésétől látni
Voltmár olyan amikor ismerősömmel beszéltem és amikor kimondtam hogy " iPhone 4" ott elkezdett pattogni vmi 50 év körüli csávó hogy "nem iPhone 4 hanem iPhone 4G utálom ha rosszul mondják"
-
DanielK
addikt
Ezt nézzétek! Valamit tudhatnak... iPhone 4S?!
Eddig ilyen nem volt ezen az oldalon.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
DonThomasino #11815 üzenetére
király
-
DanielK
addikt
Elgondolkodtató, hogy a magyar online store után, esetleg megjelenéskor is lesz már nálunk iPhone 5 normális áron? Vagy ha nem is azonnal, de nem csak T-Mobile-os/Vodás hanem független is lesz?
Jó lenne...
-
mondomén
őstag
válasz
JNashville #11813 üzenetére
En is gondolkodtam, hogy megvarjam e az otos megjeleneset hatha lemegy a negyes ara, de inkabb bementem T-be es megvettem most. Mire az forgalomba kerul itthon... Raadasul szerintem elsokorben a negyes ara sem fog 90k-ra esni. Most ikon 200-al 114 ezer...
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
válasz
DonThomasino #11815 üzenetére
Éljen éljen!!! Hurrá hurrá!!!
-
Scoobyka
addikt
szerintettek melyik meriti jobban a telót a 15percenkénti email lekerdezés vagy a push...amikor rögtön jelez amikor elküldték a mailt???
-
plus44
veterán
válasz
JNashville #11816 üzenetére
Nem az, ha most kiadnák a GM verziót.
-
Scoobyka
addikt
válasz
JNashville #11816 üzenetére
Mondtam én!
-
JNashville
senior tag
Csütörtökön törlik az iCloud backupokat a rendszer startjára készülve
Tehát lehet, hogy nem is merész kijelentés az a két héten belüli start.
-
DonThomasino
veterán
Hurrá magyar APPLE STORE.
Bár az árak nincsenek a magyar pénztárcákhoz igazítva szerintem .[ Szerkesztve ]
-
narancsnn
senior tag
válasz
JNashville #11813 üzenetére
Hát igen, sokszor átszák az emert...
Csak az a baj, hogy újonnan nagyon drága szerintem...
Én annak idején, külföldről függetlenül megkaptam annyiért mint itt a szolgáltatónál...
üdv
-
JNashville
senior tag
válasz
narancsnn #11811 üzenetére
T-s vagyok, nem váltanék, mert itt van az egész család (tévé+mobilnet+3 telefon-előfizetés+vezetékes net), így egész korrekt kedvezményeket kapunk.
Aha, lehetőség szerint újat szeretnék, mert egyszer nagyon csúnyán át...sztak pont itt, a Hardveraprón egy "alig használt" Samsung i8510-tel, ami kívülről tényleg alig használt volt, csak az eladó elfelejtette említeni, hogy egyszer beázott egy kicsit, és amikor megnézettem szervizben, azt mondták, hogy 1. ugrott a gari, 2. összerakták, utána meg már nem kapcsolt be már soha. Végül eladtam hibásként, de így is buktam 40 ezret, hála egy "alig használt" telefonnak...
-
narancsnn
senior tag
válasz
JNashville #11806 üzenetére
És mindenképpen újat akarsz?
Melyik szolgàltatònàl? -
Ombi5
őstag
Van egy vadi uj iPhone 4 es a net nem muxik rajta,Media Mania csomag es nem rak ki se 3G,E,g jelet. Pedig bevan allitva menubol,h netezhessen rajta..?
-
tevfik
tag
Jó hírek csak kérdés mikor ugyebár....
A Fetch opcióval elvileg lehetőségünk lesz a jelenleg a készüléken található rendszerhez magáról a készülékről lementeni az SHSH-t akkor is, ha azt az Apple nem írja már alá (és a redsn0w ilyenkor egyúttal a Cydiába is feltölti azt)
Gondolom ez azt jelenti, hogy az én kis i4-emen lévő 4.2.1 nek is lesz shsh-ja elvileg...
" majd "
-
Fülee1
csendes tag
Van már magyar (online) Applestore!
-
JNashville
senior tag
válasz
narancsnn #11804 üzenetére
Azt sem bánnám, ha csak egy tízest esne az átlagár. 90k tőkém van, és mindenképpen iPhone-t szeretnék, csak az a kérdés egyelőre, hogy melyik változatot. Most már biztos megvárom, hogy mennyi és milyen utódot/utódokat mutatnak be, de azért jó volna, ha igyekeznének, kezdek türelmetlen lenni.
-
manchester85
veterán
válasz
JNashville #11800 üzenetére
Semmikor. A 3GS ára tavaly már a megjelenés után nem sokkal, novemberben esett egy kellemeset. A 4 bejövetelekor viszont maradt minden ugyanúgy, csak behozták a 8 gigás 3GS-eket 2 ezer forinttal olcsóbban a 16-oshoz képest.
Most szerintem esni fog.
-
Scoobyka
addikt
válasz
JNashville #11800 üzenetére
nagyon nem esett az ár....igazi esés körülbelül 3-4 hónapra rá volt. Jelentős esés meg fél év is.
A megérzés azért alapul a holnapi meghívokra,mert az apple általában egy héttel előre kiküldi a meghívokat. Ma ugyebár szept 18 van. 19én meghivó szerte szét és akkor arra rákövetkező héten 26-30án lesz a keynote. Aztán egy hétre rá mehet a forgalmazás. Oktober 7én gondolom a készülék árusítását.
Azért 98%,mert appleről van szó és ha meg jobban fel akarjak verni a hype-ot akkor még dobnak rá egy hetet és akkor a fenti teória egy héttel csúszik,de az ios gm 2 héten belül biztos kint van már.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...