- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
mondomén #49376 üzenetére
Ahogy észerevettem jótt tett neki a gyors merülés. Kerékpározás közben rajta van egy wahoo fitnes-es vevő amihez kapcsolódik egy sebesség, pedálfordulat és egy pulzusmérő, megy rajta a gps és bluetooth-on zenét hallgatok. Ez így 1 óra alatt olyan 30%-ot vesz ki az aksiből, úgy hogy ki van kapcsolva a kijelző. Ez a merülés olyan 80%-tól indul lefelé tehát amikor hazaérek általában olyan 45-50%-on van az aksi 1óra után. Ekkor felrakom tölteni amint hazaértem hagyon had töltse fel 100%-ra, de ne kezdje el meríteni, ekkor lehúzoma töltőről és közbe közbe ilyenkor feljebb ugrik a kapacitás, ekkor megint felrakom tölteni reggel pedig leveszem , de ilyenkor csak 9-10 ra körül rakom vissza tölteni.
a te aksid tényleg 81%-os de ez valami más program mint a battery info, mivel az nem épül be a notification centerbe.
-
Kommy
veterán
válasz
mondomén #49374 üzenetére
Hány ciklus van benne? Amúgy lehet tornászni felfelé is a kapacitást nekem most 1 hónap alatt siekrült 80mAh-el növelni a kapacitást. 1200mAh helyett 1094mAh a kapacitás az akkunak, 459 ciklussal.
A százalál amit kiír az nem a kapacitás csak akkor nézheted annak ha 100%-ra van töltve tehát a MaxCapacity és a Current capacity megegyezik a Designecapacity pedig az akkumulátor eredeti kapacitása.
-
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
mondomén #47858 üzenetére
Ha lesz infod az akkuidőről JB nélkül, akkor az engem is érdekelne. Pár kis röccenés abszolút elfogadható ár a rengeteg JB cuccért, amit nap-mint-nap használok, de egy kicsit jobb akku időért lehet megszoknám nélküle.
Egyébként azt nem tudom, hogy tudjátok-e, de a Részvények alkalmazás tud mutatni live pénznem adatokat, pl. ha hozzáadjátok ezt: "EURHUF=X" (elöl amiről, hátul amire váltasz), akkor az NC widgetben és a részvények alkalmazásban is a részvény adatok mellett (vagy helyett) állandóan látjátok a deviza árfolyamokat. Nekem így bent van a CHFHUF, USDHUF, EURHUF, GBPHUF átváltások.
Én a részvényértékekkel nem sokat értem, de így értelmet nyert ez a szolgáltatás -
-
válasz
mondomén #47306 üzenetére
Valamelyikkel le is lehet szedni 1-1 file-t a telefonra,hogy esetleg tudnam olyankor is használni, mikor nem vagyok wifi/mobilnet lefedettség közelében?
Egy példa, pl. mp3-at feltolok felhőbe, majd a telefonra leszedem.
Persze, lehet ezt nem is engedi az Apple, és ezért nem megy dropboxban sem. -
manchester85
veterán
válasz
mondomén #46058 üzenetére
És ha valamelyik app pont azért olcsóbb, mert nem univerzális, vagy épp azért drágább, mert univerzális, akkor mi van? Szerinted a lehúzásnak az az egyetlen módja, hogy egy alkalmazás épp univerzális vagy nem az?
Lehet, hogy van egy 80 centes progi iPhone-ra és iPad-re is, illetve van egy másfél eurós, netán 3 eurós, ami meg univerzális. Na, most melyik a lehúzós?
(Akinek meg nincs iPad-je, nem akarja azt is kifizetni, hogy egy iPad-es verziója is legyen. Mert így vagy úgy, de a végén mindig a vásárló fizet, és semmi nincs ingyen, még az se, ami annak tűnik...)
-
válasz
mondomén #44548 üzenetére
Elfelejted, hogy a 16 GB is csaló ele,mint a winyóknál... mivel 1000 egységet vesznek alapul, nem 1024-et... az 1 terás winyóm igazából formázva pl. most 975 giga, kb... Ha meg normális értékekkel nézzük ugye, 1024 GB-nak kellene lenni. Viszont az előbbiekből kifolyólag sajnos ez van.
Ettől függetlenül lehet már levonja, dolgoznom kell, szóval most nem állok neki pontosan számolgatni, mennyi is veszhet el, elég itt rizsáznom a fórumon
-
Kommy
veterán
válasz
mondomén #44211 üzenetére
Ha iforgot van akkor tényleg az elfelejtett jelszót lehet megújítani ha elfejeltetted.
Akkor ezek szerinte keverem a wi-fi beállításnál levő forget-el
Most hogy megnéztem tényleg, ott nem is lehet elfejeltettein a store-ban az accountot, csak kijeletkezteni, de ha nicsn fenn semmi program ami használná akkor nem is akarhatja használni a másik accountot amiből kijeletkeztünk és amásikkal bejelentkeztünk.
-
manchester85
veterán
válasz
mondomén #44109 üzenetére
Na, ennek a hozzászólásnak pont semmi értelme nem volt. Senki nem mondta, hogy nem kérdezett normálisan. Poénból megjegyeztem, hogy mennyi közös vonása van Johnny Golddal, de látom, ezt te képtelen vagy megemészteni. Azt, hogy vannak dolgok, amikre nincs lehetőség egy iPhone-on, mindannyian nagyon jól tudjuk. Fölösleges ezen lovagolnia egy "újoncnak" ebben a topikban.
"aztán így születnek a 3 oldalas viták a semmiről. (ahogy észrevettem te különösen szereted az ilyet )"
Te meg minden olyan helyzetet, ahol én is az adott vitában érintett személy vagyok, hogy aztán "nevető harmadikként" megmondhasd nekem a frankót.
Mellesleg legalább ilyen aktívan segítek is, de amikor valaki elmondja, hogy erre miért nincs lehetőség, vagy ő nem így szokta meg, azzal nem tudunk mit kezdeni. Egy topikban csak valós kérdésekre lehet választ adni, költői kérdésekre, vagy a rendszerre vonatkozó megoldhatatlan problémákra nem. Egyébként azzal zártam a hozzászólásomat, hogy nagyon szívesen segítünk neki.
Neked tényleg csak annyit tudok javasolni, hogy a jövőben próbáld meg átugrani a hozzászólásaimat, mert minden arra vall, hogy egy korábbi sérelmezett vitánkból ered az irántam táplált fóbiád. Ha vannak fölösleges viták a semmiről, akkor te már jó néhány ilyet generáltál, és mindet rám vonatkozólag...
-
manchester85
veterán
válasz
mondomén #44089 üzenetére
A stílus más, de az alapsztori ugyanaz volt: vettem egy iPhone-t, nem olyan, mint a droid, nem lehet rátenni csengőhangokat, 2 napja sincs meg, de csak a baj van vele, veszek egy Nexust. Nem elég hasonlóság ez?
Tény, hogy Johnny ezt provokatív jelleggel tette, Tildy pedig nem. Csak a "szándék" a más, a tartalom ugyanaz. [link]
-
fazr
senior tag
válasz
mondomén #43513 üzenetére
Most 5.1, de a hiba 5.0 vagy 5.0.1 alatt volt.
Megvettem az iFilest is és ez is tömöríti a képet ha az appből mentem Camera Roll-ba. Igaz eddig ez a nyerő, mert 1.6 MB-os képból 1.3 MB-osat csinál.
Nem értem miért tömöríti a képeket minden app? Egyedül webről és emailból mentve marad érintetlen a kép : (Ráadásul iCloud mail is haldoklik.
-
kisbandima
tag
válasz
mondomén #43308 üzenetére
Olvasd el DanielK utolsó mondatát. Azon van a hangsúly. Hogy miért is reklámozza ennyire: Connecting your apps, files, PCs and devices to the cloud with SkyDrive and Windows 8
Egy fontos részt kiemelnék a cikkből: "Oh, and we will also have support for uploading large files (up to 2GB) through Explorer"
-
kisbandima
tag
válasz
mondomén #43298 üzenetére
A Dropbox nem véletlenül terjedt el ennyire, korábban gyakorlatilag a legjobb volt. Aztán egyszer csak elkezdett lassulni a fejlesztés és a minőséggel is vannak problémák. Sajnos a konkurencia funkciók terén már leelőzte illetve most már nem tudom van-e olyan ellenfél aki nem 5gb-ot ad ingyen minimum. Ha megnézed a Dropbox oldalán a blogok kommentjeit, akkor rengetegen szidják az újítások minőségét és váltanak a konkurenciára. Vagy nem tudom, hogy hallottál-e a bejelentkezési balhéjukról vagy mondjuk erről: http://www.hwsw.hu/hirek/46716/dropbox-cloud-tarhely-titkositas-biztonsag.html
-
fazr
senior tag
válasz
mondomén #42842 üzenetére
Be lehet állítani milyen minőségben töltse fel a fotókat és videókat (low, medium, high, original).
(#42844) hatesz Gondolj bele, hogy ha engedélyezve lenne a hirdetés hozzászólásokban, akkor ezekkel lenne tele a fórum. Így viszont ha valaki ír egy témába illő kommentet, akkor az utolsó egy, max két sorban elfér egy némileg elszeparált hirdetés, vagy bármi más.
manchester85 megelőztél
Ja, a következő iPhone neve valszeg megoldódott: The new iPhone -
DanielK
addikt
válasz
mondomén #41754 üzenetére
Szedd le a free appokat a magyarral, használj egy accountot.
#41772 jilian: ha az Apple-nél vetted, nem indul újra. Csak a szolgáltatóknál, ott meg nem az online rész számít, hanem a garancia jegy.
#41777 Tomate: miért? Csak a zsidók alkudhatnak?
Voltál már Törökországban?
-
Lmh
őstag
válasz
mondomén #41324 üzenetére
Leszedtem ezt az aceplayert, legalábbis a lite verziót. Majd kipróbálom, mindenesetre érdekes dolgot találtam
Volt benne egy internet explorer szerü böngésző menü
Meglepődtem de nagyon gyorsnak tünt.
Ezen felbuzdulva, mondom rákeresek appstoreban, hogy milyen böngészők vannak még. Érdekes módon Safarin és Operán kivül még nem is próbáltam ki semmit de elég sokat találtam.
Esetleg valami tapasztalat: Mercury? Dolphin? Fast Web? ...? ...? Stb stb?? Vagy még mindig az opera viszi a prímet?? -
válasz
mondomén #41271 üzenetére
Igen, és azt írja,hogy amit frissíteni akarsz, azt a magyar store-ban vetted meg. Jelentkezz át, és frissíteni fogja. Ennyi.
Más: iPadon én nem tudok frissíteni már rég, valamiért nem engedi, elkezdi, kiírja, hogy csinálja, de pár perc múlva azt is,hogy nem sikerült frissíteni az appot... Reboot, semmi sem használ. Most emiatt meg nem fogok újra restore-olni, max marad így
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest