Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
barnaki #16750 üzenetére
na akkor csak nem vagyok én hülye
....érzem én a mikro lagot....én remélem még lesz egy 5.1.2 amit megkap a 3gs is hiszen még most is forgalmazzák kint...és javitanak ezeken a lagokon valamit....a notification rendszer nekem és mint emlitettem a reader ami nagyon kéne csak...na meg az icloud is jöhet...többi nekem nem kell ki is szedhetik.
-
plus44
veterán
válasz
barnaki #9668 üzenetére
1: tisztelj meg, hogy használod azt a szép válasz gombot..
2: nem tudom te hogy reagálnál, ha más használná azt a netet, amiért te fizetsz de tehetsz egy próbát ha átbaktatsz a szomszédhoz és közlöd vele mi a terved, biztos még egy teára is meginvitál...
3: nekem biztos nem kell vigyáznom a szavakkal, mert nekem nem ég az arcom a miatt, hogy nyilvános fórumon kérsz segítséget mások megkárosítására, de ha szeretnéd még ezt egy kicsit húzni, ám legyen, majd Gubro, vagy egy illetékes modi kolléga eldönti, sérti e a jó ízlés határát a lopás...oilkoko78: te meg hogy még magyarul sem bírsz írni. Elképesztő!
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz
barnaki #9654 üzenetére
Miért szeretnéd feltörni? Ő fizeti a netet, te meg használod. Ez így nagyon nem korrekt... Köss előfizetést egy internetszolgáltatónál, és fizesd az interneted. Vagy beszéld meg a szomszéddal. Az installoust inkább meg sem említem, ha lopni akarod az appokat, hát lopjad, de legalább a szomszéd internetét hagyd békén, ő fizeti tisztességesen a netet, és nem azért, hogy te használd...