Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mondomén
őstag
Használtatok már JB-s backup-ot huzamosabb ideig? Szarta már össze magát tőle a telefon?
Én mindig újként állítottam be, de most semmi kedvem ezzel szórakozni... -
-
mondomén
őstag
Leszedtem ezt a BatteryInfo-t és ez alapján 82%-os az akkum.
Azért ez lehangoló, remélem rosszul mutatja.
(Tavaly szeptemberben vettem T-nél i4.) -
mondomén
őstag
válasz
TajgaVodka #48675 üzenetére
Gyárilag egyik sem fehér, főleg nem műanyag. Gondolom matricázták vagy valami.
-
mondomén
őstag
Nah, 5.0.1 vissza, jailbreak vissza.
Ez így nem pálya nekem, szörnyen kényelmetlen így. Legfőképpen az sbsettings kapcsolók meg az activator hiányzott. (jobban mint gondoltam volna)
De hogy valami hasznosat is írjak, nem tapasztaltam drasztikus üzemidő javulást. Viszont gördülékenyebb volt a rendszer jb nélkül, ami engem nem hat meg, az üzemidő növelésre hajtottam.Ja és nem használok sok tweaket, ahogy fentebb írják így simán jó a dolog.
-
mondomén
őstag
Mi van srácok, telihold lesz?
Ha wifi beállításoknál kikapcsolom a kézi csatlakozást, akkor nem fog feldobálni ablakot a safari, hogy kapcsoljak wifi-t?
-
mondomén
őstag
válasz
ittakary #47885 üzenetére
Ezt így nagyjából tudtam. Engem az érdekelne, hogy ezeknek a kapcsolóknak van e köze a biztonsági mentéshez? Hogyha kikapcsolom mondjuk az emlékeztetőket vagy a könyvjelzőket, akkor azokat kihagyja majd a biztonsági mentésből?
Vagy nincs egymáshoz közük és annyi a lényeg, hogy ha be vannak kapcsolva, akkor ezek (kontakt, könyvjelző...) visszakerülnek akkor is ha új telóként állítom be.
A biztonsági mentés meg alapból mindent lement, nem?
Cseppet furcsa nekem még ez, így, hogy mellette gmail-t is használom. -
mondomén
őstag
Most fogom először használni az icloud-ot. Beállítások-icloud, ugye itt be lehet kapcsolni a mail, kontaktok... Ez tulajdonképp mire szolgál? Amiket nem kapcsolok be azok nem lesznek benne az icloud-os biztonsági mentésemben? Vagy a biztonsági mentés mindent lement ezektől a kapcsolóktól függetlenül?
-
mondomén
őstag
Már készültem rá egy ideje, hogy kukázom a JB-t.(eddig még sosem használtam jb nélkül semmit) Tegnap meg is győztetek róla.
Így elsőre ami nagyon zavar az a hosszú tmobile felirat a statusbar-on és a ronda mappa, nc háttér.Egyébként valóban pörgősebb lett. Az akku időre vagyok kíváncsi, tulajdonképp amiatt restoreoltam.
Viszont amilyen hasznos volt a notifcenter JB-vel, most annyira haszontalan.Időjárás meg részvények, nagyon jó, úgyis mindig ezeket nézegetem.
-
mondomén
őstag
válasz
h1ght3chzor #47511 üzenetére
Fetch az megy mindegy hogyan állítod be a fiókot. Csak a push-nak kell exchange.
-
mondomén
őstag
válasz
h1ght3chzor #47486 üzenetére
Ha nem szeretnél költeni rá, akkor a LogMeIn-t javaslom.
-
mondomén
őstag
válasz
boogie84 #47445 üzenetére
Van Untethered JB és Tethered JB. (meg semitethered, de az kaki)
Tethered jb nagy hátránya (untetheredel szemben), hogy csak gépre kötve lehet újra indítani a telefont. 5.1-re csak tethered van még, ezért nem tudod újra indítani gép nélkül.
Általában untethered jb-re kell várni , ezért is kell óvatosan frissítgetni... -
mondomén
őstag
Tényleg
Illetve akkor mikor lemented a képet telefonra. Viszont akkor sem annyira kicsire mint a dropbox.
Szóval a dropbox appon belül is csúnyák a képek nem csak letöltés után. Viszont skydrive-ban az appon belül ahogy látom eredeti méretben adja be, csak letöltés után méretez. -
mondomén
őstag
válasz
icecave #47316 üzenetére
Azért nem írtam melyikkel, mert általában mindegyiknél így működik.
Dropbox-nál biztos így van. Ahogy nézem skydrive-ban képeket le lehet menteni simán camera roll-ba, doku-t meg meg lehet nyitni másik alkalmazással és úgy már le tudod menteni oda.
A lényeg, hogy dropbox tudja ezt.
Viszont max 1gb-ot tudsz beállítani offline elérhetőségnek dropbox-ban. -
mondomén
őstag
válasz
icecave #47314 üzenetére
Persze, lehet. Általában úgy van, hogy meg lehet jelölni a fájlokat kedvencnek. Ilyenkor azt lementi a program, így offline is meg tudod nyitni. Zenével is működik, de csak a programban tudod megnyitni. Illetve nem, hazudtam.
Inkább úgy mondom, hogy a gyári lejátszóba biztos nem rakja bele a zenét.
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #47307 üzenetére
Ha telefonon szedsz le képet dropbox-ból, akkor azt átméretezi. Valaki innen rákérdezett náluk és azt hiszem az volt a válasz, hogy csináld safariban a drobox oldalon vagy az appban generált linkel szedd le a képet ugyan csak safariban.
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #47305 üzenetére
Nekem most abszolút skydrive a nyerő.
dropbox - szép, könnyen kezelhető, már tárhelyem is van elég, de szopat a képekkel
box - 50 giga, ezen felül semmi
suarsync - valamiért nem tetszik
skydrive - 25giga, jól néz ki, frissítés miatt már jól kezelhető és a képeket sem méretezi át
Bár nem foglalkoztam velük sokat, szóval lehet valamit kihagytam.
Épp most lett meg ez a google drive-om. Kíváncsi vagyok a mobil app-ra. Így elsőre amúgy tetszik. -
mondomén
őstag
Snoopy - 120 credit
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #47149 üzenetére
Csinalj egyet public neven.
-
mondomén
őstag
válasz
GeneraL_XTX #47096 üzenetére
C:\Users\xy\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #47010 üzenetére
Adatkábelre gondolsz?
-
mondomén
őstag
válasz
manchester85 #46059 üzenetére
Nem kell, hogy drágább legyen csak mert univerzális. Persze ez már annyira nem jó üzlet, de nem is háborog a felhasználó.
Miért gondolnám azt, hogy ez az egyetlen mód a lehúzásra? Ott húznak le ahol tudnak. Nem is zavar, hisz minden a pénz körül forog.
Csak azt mondom, hogy valahol igaza van máyköl-nek.Így hirtelen a where's my water 80 cent és univerzális. De biztos itt is játszik az in-app purchase. Például az angry birds space nem univerzális és ugyan úgy fizethetsz játékon belül. Ők még telhetetlenebbek.
Látom szerkesztetted.
Nem nagyon vagyok tisztában az árakkal, de ha jól emlékszem az ipad-es appok többe kerülnek 80 cent-nél. Így azt mondanám, hogy a nem univerzális a lehúzósabb.De felesleges ezen lovagolni, elég eltérő az árazás...
-
mondomén
őstag
válasz
manchester85 #46057 üzenetére
A lehetőség adott, hogy univerzális appot csináljanak. Innentől kezdve mindenki döntse el maga, hogy ki a kocsog. Aki le akar húzni vagy aki nem akar fizetni (másodszor).
-
mondomén
őstag
80kredit jott
-
mondomén
őstag
válasz
ujhelyiferi #45213 üzenetére
Nekem a restore sem segített. Iforgot meg akkor kell, ha elfelejted a jelszavad.
-
mondomén
őstag
válasz
ujhelyiferi #45203 üzenetére
Én még mindig nem találtam rá megoldást.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #45142 üzenetére
Ingyenes, pfff. Ez a tmobile.
@H4X0R
Amúgy lassan arra is készülhetünk szerintem.A gyári számlálóm 840MB-ot mutat. A T-s 560-at. A cydias pedig 518-at. Azt hiszem a középsőnek hiszek most, úgy is oda fizetek.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #45139 üzenetére
Ahogy belépsz egy kicsit legörgetsz és ott lesz egy olyan, hogy Az Ön előfizetései. Ott lesz egyből, hogy Részletes forgalom lekérdezések, Viszont 56 ft alkalmanként.
-
-
mondomén
őstag
válasz
Ragnar95 #44261 üzenetére
Üdv a klubban.
Nekem is az amcsi nem megy, updatenél folyton a magyar mail címem dobja fel. Amúgy itt szoktam nézelődni, hátha bedobja valaki a megoldást. Fussátok azért át, lehet elmentem mellette.
ui.: Én annyi fizetős appot szedtem le ingyen az usa fiókommal, hogy nem vagyok hajlandó beáldozni.
-
mondomén
őstag
válasz
Kartács #44258 üzenetére
Érdekes, szifonon nekem azt írták, hogy elvileg 5.1-ben javították ezt. Úgy látszik mégsem.
@leroyclub
Igen, több fiókot nem kezel valami jól a telefon. A furcsa az, hogy van akinek jól működik akár 4 fiókkal is. Viszont egyre többször kerül elő ez a bug itt fórumon is, jó lenn már egy fix rá. -
mondomén
őstag
válasz
Kartács #44256 üzenetére
Nem is olyan rég volt róla szó itt fórumon. Nincs még hivatalos megoldás erre a hibára (illetve én nem tudok róla). Engem is szopat ezzel, nem tudok mást csinálni, gépen frissítek. Amúgy kivlov írt ide egy postot amiben leírja, hogy ő hogyan oldotta ezt meg (jailbreak kell hozzá).
Amúgy melyik ios van a telefonon? -
mondomén
őstag
válasz
manchester85 #44095 üzenetére
Teljesen normálisan kérdezgetett, ehhez képest volt aki érdekesen reagálta le. Kapott segítséget, plussz egy adag provokációt.
Ezek a funkciók neki lehet, hogy nagyon fontosak és csak most szembesült a hiányukkal. Másoknak ezek kevésbé fontos dolgok és ezt egyből szóvá is teszik felé. Nyilván nem fog elmenni a piszkálódás mellett szó nélkül.
Túl nagy feneket kerítetek az ilyen dolgoknak, aztán így születnek a 3 oldalas viták a semmiről. (ahogy észrevettem te különösen szereted az ilyet)
-
mondomén
őstag
válasz
manchester85 #44086 üzenetére
Lehet lemaradtam, de nem csinál semmi rosszat, csak válaszolgat az ötletelésekre. Szerintem nem összehasonlítható azzal a sráccal, ha jól emlékszem kicsit más stílusban nyomta.
-
mondomén
őstag
válasz
icecave #43956 üzenetére
En hasznalom, nagyon popec app. Szerintem mehet ipadrol is, bar nekem nincs szoval csak egy tipp. 3g rol is jol mukodik, ugyan ugy megy a dolog kint wifin.
Szerk. Lassu voltam@manchester
Akkor csak nalam dobalja ma.@csabee
Dobalja, folyton ujra kell csatlakoznom. Viszont csak most csinalja. -
mondomén
őstag
válasz
ujhelyiferi #43793 üzenetére
Frissits geprol. Nalam is ezt csinalja. Rohadt nagy bug amire meg nincs hivatalos megoldas. Itt forumon a napokban Kivlov leirta a sajat modszeret amivel meg tudta oldani, de ehhez jb kell.Szifonon azt irtak nekem, hogy elvileg 5.1-ben mar kijavitottak, de meg nem frissitettem, nem tudom tenyleg igy van e.
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest