- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
Ragnar95 #49826 üzenetére
"Ugyanazt az Apple ID-t kell használni AppStore-hoz, az iCloud ettől független, ott megadhatsz másik ID-t is
"
Köszi! Erre voltam kíváncsi.
Előre nem szeretnék rakni semmiképp. Szeretem az üveget tapogatni.
A 3GS-em kijelzője is majdhogynem karcmentes, pedig korai példány. Ha előre nem rakok, akkor hátra se érdemes? Mert úgy emlékszem i4-re panaszkodtak anno, hogy a hátsó üveg jobban karcolódik.
__H4X0R__: Tényleg! Az akku gond... El is felejtettem. Mivel JB nem izgat mostanában, így tuti a legfrissebb szoftvert fogja kapni. Aztán, ha lesz untethered 5.1.1-re, akkor majd lehet kipróbálom megint.
-
SteveJobs
őstag
válasz
Ragnar95 #49048 üzenetére
Én is magán ember vagyok van 3 gyerek.Azt ne kivánd,hogy azt kérdezzem milyen virágot vegyek a feleségemnek a fórumon.Vagy ki fog győzni a választásokon 2 év mulva.Akkor minek ez az oldal ha nem lehet szakmai kérdést feltenni.Szerintem teis vagy olvastál vagy kérdeztél elöször!Még valamit te még soha nem adtál el semmit?Mondjuk a megunt vagy agyon használt telót vagy bármit.
-
eszgé100
őstag
válasz
Ragnar95 #48805 üzenetére
köszi, azt hittem, hogy már nem lehet lementeni őket, szerencsére meglett mindegyik.
az normális, hogy az 5.1.1 még nincs a többi között lementve?biztos nekem is hiányozna a jb, ezért szeretnék biztosra menni, de sajnos muszáj megnéznem az újat, mert iszonyatosan merül az akksim és kellene egy restore
-
fazr
senior tag
válasz
Ragnar95 #48028 üzenetére
Attól is függ milyen beosztásban dolgozik és mennyire tájékozott az ismerős. Nem egyszer előfordul (akár T-nél is), hogy fel kell világosítani az ügyintézőt, mert nagyon félre beszél.
whited ezzel nem az ismerősödet akarom minősíteni, lehet ő pont tudja is miről beszél
-
-
leroyclub
senior tag
válasz
Ragnar95 #47341 üzenetére
Akkor viszont nem állok neki. Elég rosszul jönne pont most a hosszú hétvégén ha telo nélkül maradnék. :S
Egy másik: A gépen ugye le voltak mentve az iCloudos képek egy mappába. Ezeket áthelyeztem és most üres a mappa, de a telefonon még mindig ott vannak a fotó adatfolyamban. Hogy lehet onnan is kitörölni? -
Piero89
aktív tag
válasz
Ragnar95 #47180 üzenetére
két töltővel is próbáltam és detto ugyan olyan lassan tette a dolgát... esetleg rádugatom még egy LG töltőre is...bár nem tudom mennyire tetszene neki, mert ugye az usb-s vég abba is belemegy...
a töltő eredetiségéről nem tudok mit mondani... a 3G-t mindkettő elég gyorsan töltötte
-
kisbandima
tag
válasz
Ragnar95 #46936 üzenetére
Bocsi, az előbb benéztem.
Ez talán segít: How Do I Move My iTunes Library from PC to Mac and Keep My Settings Intact
A srác ezt írja a végén: "When you next open up iTunes on your Mac, all of your music should be visible and your playlists, play counts, ratings and album artwork should be just as you left them."
-
kisbandima
tag
válasz
Ragnar95 #46936 üzenetére
Ez pedig egy kis érdekesség: iTunes: What are the iTunes library files?
-
Gorbesz
tag
válasz
Ragnar95 #46212 üzenetére
gyors akciot igenylo lovoldozesnel nagy bajban voltam, az nem igazan mukodott.
Ezt most talaltam, hat hihetetlen nezzetek vegig a videot. Olyan mintha az Uncharted3 werkfilmjet neznem, egyszeruen brutalis hogy mennyi melot beleolnek ebbe a mobil jatekba.
Nagyon szimpatikus az arc ahogy beszel az egeszrol, es remelem hogy bejon nekik a jatek, igazan megerdemelne. Mar csak "donate" szandekbol is megveszem majd -
fazr
senior tag
válasz
Ragnar95 #46163 üzenetére
Igen, mert az értelemszerűen csak a feltöltésre vonatkozik, a letöltésre nem.
Most kipróbáltam (feltöltési minőség Originalra van állítva és úgy is tölti fel):
Eredeti kép
Dropboxba feltöltve, majd onnan mentve Camera RollbaAmúgy most írtam supportnak emiatt, bár nem hiszem, hogy érne bármit is.
-
-
JamesHun
addikt
válasz
Ragnar95 #46144 üzenetére
na pont ez az egyik olyan dolog amit nem szeretek iphone-ba, IOS be és Itunes ba
ezt bármelyik eddigi telefonomba 5 mp-es dolog voltIphone gari újraindulással kapcsolatba amiről pár napja beszéltünk itt:
Vodát felhívtam, hogy apple oldala nem jelzi garisnak a kapott új I4-et, de megnyugtattak, hogy ettől még garis, mert a szerviz aki cserélte az bejegyezte a cserét és újraindult az 1 évem, és márkakereskedésbe rá tudnak nézni a voda belső részébe is ahol szintén be van jegyezve az új garim, illetve állítólag az applestoreokba ha a garit nézik akkor van nekik egy belsőbb rendszerük ahol látszódik az én garim is rendesen1270 valamiért oda nem fér hozzá (a vodás belső rendszerhez), így ha járok nagy vodába akkor még ott is lecsekkoltatom, hogy biztos ami biztos alapon jó-e az infó amit kaptam
-
szabopali
aktív tag
válasz
Ragnar95 #46144 üzenetére
ok odáig megvan, hogy email, ez idáig ok , aztán törölve lett néhány a phoneról, értelemszerűen megmaradta a pc-n itt akadtam el, mert sok féle képen vissza tudom varázsolni - új könyvtárba teszem és azt szinkronizálom stb, de visszamásolni nem engedi, vagyis a beillesztés nem jelenik meg a tekercsbe! mindenhova tudom csak oda nem.
-
pumbesz
csendes tag
válasz
Ragnar95 #46092 üzenetére
egy fajta cfwt tudtam feltenni rá mivel ipad BB-s az pedig névre pontosan a 4.2.1(8C148) egyedül ez ment fel rá ez is módosított cfw volt, egyik srác csinálta, és googlebe találtam rá.
azért nem merek szorakozni vele mert a többinél már más hibakódokat írogatott ki aminek természetesen a jelentését megnéztem
Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest