- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Aktív témák
-
bandigno
senior tag
válasz
FuRiONight #8297 üzenetére
És így sem megy, egy rohadék ingyenes alkalmazáshoz megint kéri a kártyaszámot, mivel h még nem használtam az accountot, be kell írnom! hol kell beállítani h nincs kártya v vmi? :S
-
bandigno
senior tag
nekem van ekkora pechem h mire megcsinálom a 3. ID-t, akkor nem megy a store? megnézné vki? köszi!
-
bandigno
senior tag
válasz
FuRiONight #8297 üzenetére
csináltam márújra telóról is, gépről is és szopat :S de csinálok egy 3. emaillel is, mielőtt már teljesen rámegy az idegeimre! :S
-
bandigno
senior tag
válasz
FuRiONight #8295 üzenetére
apple id-m van, de mikor rákattintok h letöltés, akkor kiírja h még nem használtam és review! akkor kéri még ingyenes alk-nál is a kártyaszámot :S DE MIÉRT? nincs vhol egy pipa h nem fizetős v vmi?
-
bandigno
senior tag
kezd nagyon elegem lenni h nem tudok beregelni a storeba, egy rohadt ingyenes alkalmazást sem enged letölteni bankkártyaadatok nélkül. valakinek vmi ötlet h hogy regisztráljak h ne kelljen beírni? (mivel ha beírom a korrekt adatokat, visszautasítja és azt írja h válasszak más fizetési metódust...:S) MI a megoldás, h hozzájussak legalább az ingyenes app-okhoz? nagyon megköszönném, mert már az ideg szétb...! :S
-
FuRiONight
addikt
Semmi gond nincs, én 3x csináltam meg a JB-t, mert olyan app-ot raktam fel ami kért újraindítást (barrel, winterboard, sleepfx) utána már nincs szükség újraindításra. De ha te csak simán akarod használni, akkor elég 1x tethered JB-t megcsinálni, igazán nem nagy dolog.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vadászcsiga #8290 üzenetére
Legyen igazad, és akkor nem kell előző tulajt kutatni neki
-
Bilux
veterán
Néztem egy aktív autós tartót, icarry unicorn. Nem mondom hogy olcsó, de nagyon megtetszett.
Hasonló aktív tartót tudtok ajánlani ami esetleg nem ennyire elszállt árral dolgozik? -
Bilux
veterán
Kösz srácok a segítséget. Így elsőre inkább downgradelnék. Erre kéne egy link, leírás, palackposta, bármi.
-
plus44
veterán
Egyik ismerősöm eredeti Iphone bumpert venne. Azt mondtam neki nézzen körül itt, meg Vaterán, de nem talált eredetit olcsón. Tudtok esetleg eredeti Iphone bumpert olcsón?
-
Csak 4.3.3-ig van untethered jb. Neked tethered van, ami azt jelenti, hogy ha újraindtod a telefont, gépre kell dugni, és kiugrasztani recovery módból egy programmal, mert egyébként nem fog bebootolni a telefon. Ezzel szemben az untethered jb-s telefon simán újraindthatod, nincs szükség gépre hozzá, mert nem áll meg bootolás közben.
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz
vadászcsiga #8275 üzenetére
"Elvileg korlátlan számú fw telepítést kibír mind az android, mind a szifon."
Ez azért nem igaz, de adott készülék elavulási idején belül nem valószínű, hogy sérül a flash a sok írástól
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Everman #8271 üzenetére
Ja, hogy úgy? Már itt is még meg sem volt a készülék de már témázta volna meg launchert akart rátenni azt hitte ez is android vagy nem is értem mit gondolt.
FuRiONight
Ne sajnáld, ha helyesen csinálja valaki, (márpedig én óvatos duhaj voltam/vagyok) akkor semmi baja nem lehet a jövőben sem. Elvileg korlátlan számú fw telepítést kibír mind az android, mind a szifon. WP7-hez nem értek. -
Everman
addikt
válasz
FuRiONight #8272 üzenetére
"és mi lett a készülékkel?"
Ezt csak r2d2 tudja
itt a fórumban két verziót mondott, az egyik az, hogy addig nyomkodta, míg elindult download módban, a másik, hogy beadta a szervizbe és közben vett egy másikat
-
FuRiONight
addikt
válasz
vadászcsiga #8269 üzenetére
Ezen jót röhögtem
Szegény vevő
Everman: és mi lett a készülékkel?
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz
vadászcsiga #8269 üzenetére
r2d2 éppen a rom telepítést cseszte el, a sima SGS pit fájlját tallózta be az SGS II-nek
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #8265 üzenetére
Androidban nem nehéz kárt tenni a nyíltsága miatt
Egy gyári állapotba hozás után minden a régi milyen kárra gondolsz? Én úgy adtam el a samu spicámat hogy azt mondtam róla hozzá sem nyúltam mert a vevő direkt ilyet keresett holott vagy 150x cseréltem rajta romot hetente legalább 3 volt rajta
Isten bocsássa meg
de semmi baja azóta sem, legalábbis nem jelentkezett.
gomsadi
Képeket nem lehet ráhúzni, a Photos alatt ki kel jelölnöd egy mappát amivel szinkronizál.[ Szerkesztve ]
-
-
gomsadi#
tag
Egy gyors kerdes, az itunes miert nem eszi a *.jpg kepeimet??
-
Ragnar95
félisten
Kontaktokat gmail fiókkal tudod szinkronizálni, pont mai napon vagy tegnap volt erről szó, kicsit olvasgass vissza és megtalálod
JB-elt telefont újralehet indítani,h untethered a JB, de untethered JB csak 4.3.3-ig létezik, afölötti iOS-hez csak tethered van, aminek a be-, kikapcsolásához valóban gépre van szükség.
Hanyas iPhone-od van?
Gyári szoftot iTunes-on keresztül tudsz rárakni. Azt ajánlom, hogy eleinte ismerd meg a rendszert és 1-2 hónapnyi használat után kiderül, szükséged van-e JB-re, addig ne JB-elj.
Itt nincs rom frissítés, ez nem android, basebandra csak 3G-k és talán 3GS-ek esetében kell figyelni a függetlenítés miatt, 4-esek esetében nem. -
válasz
Misi1979 #8258 üzenetére
Eddig úgy volt, hogy a gyári youtube appban megjelent a videóknál a letöltés pont,ha felraktam a yourtue-t. Aztán ugyanúgy az appban a downloads-ot között ott voltak a letöltött videók, és meg is tudtam nézni. Most azonban rányomok, és bezáródik az app. Mindegy, felrakom most az MXtube-t, régebben az volt, csak azzal is volt para már.
u.i.: G S II. ilyen fogyóeszköznek számit?
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Na, symbian, majd maemo, majd android, majd wp7 után megérkeztem ide is
Hamar gyors kérdés ami fontos számomra kontaktokat hogyan tudom rávarázsolni a telefonra?
Eddig a gmail fiókommal szinkronizáltam mindig.
Aztán elkezdek olvasgatni.
Ja és ha jailbreak-elt a telefon azt mondták nekem, hogy ne kapcsoljam ki a telefont mert csak gépredugva lehet újraindítani. Ezt nem értettem
Egyébként ha gyári szoftot akarok rárakni azt bármikor megtehetem? Max nem lesz jailbreakom igaz? Romfrissítéshez valami leírást küldhetnétek vagy linket.
Mire figyeljek milyen basebandra meg hasonló. -
Most olvasgatok vissza, mi lett a 2 úriemberrel, akik a vateráról szereztek olcsón bontatlan, független (blabla) i4-et? Eléggé eltűntek azóta. Egyikük ha jól tudom, nem tudta megvárni, visszakapta a pénzét, de a másik? Érdekelne, hogy ment az üzlet, és minden rendben volt-e.
-
plus44
veterán
válasz
FuRiONight #8251 üzenetére
"icecave: miért volna warez? A kommentjeid alapján azt gondolod, JB csak warez, pedig ennél sokkal több, te is tudod jól
"
Warez, mert mi a JB-et nem arra használjuk, hogy az amúgy fizető programokat ingyen tegyük a telefonra, hanem az Apple által jóvá nem hagyott, App Store-ban nem található progikat feltegyük, amiért például a Cydiában ugyanúgy fizetünk. Nem ugyanaz...
szerk: icecave megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Hát, ha olvasni szoktad a kommentjeim, pont nem az kellene, hogy "lejöjjön", amit mondasz. Épp, hogy azt szoktam hangoztatni, hogy mindenki azt hiszi, hogy JB=warez, pedig pont, hogy nem erre találták ki. Egyébként, azért írtam, mert az iFile fizetős (4 dollár), te viszont feltetted a krekkelt verziót, és ugye nem működik. Erre reagálva írtam utalásként, hogy ha megveszi az ember, nem kell keresgélni, melyik krekkelt verzió, stb. megy az épp aktuális iOS-eden, stb.
Ja, igen, és az iFile és az iFiles is 4 dollár, de a kettő nem ugyanaz. Egyik cydiás program, másik appstore-os, és az iFile nem az Appstore-os iFiles cydiás krekkelt verziója. Pfff, túlmagyaráztam.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ifilesre gondoltam. Azt írod megnyitod, hozzáérsz és bezáródik.
-
FuRiONight
addikt
Van hozzá fent winterboard és ott sem jelzi, azért kérdeztem
icecave: miért volna warez? A kommentjeid alapján azt gondolod, JB csak warez, pedig ennél sokkal több, te is tudod jól
vadászcsiga: a témára gondolsz, hogy azt raktam másik repoból, vagy a winterboard-ot?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
FuRiONight #8247 üzenetére
Tedd fel máshonnan, mondjuk az xsellize repóból.
-
válasz
1. Nem azt tetted fel, hanem az iFile-t. Ez nem egyenlő az iFiles-al... egyébként vaszleg nem kompatibilis az OS-el, ami neked fentvan. Bizony, a warez átka..
2. Lehet winterboard kell hozzá... szóval a többi gyári téma mellett nincs ott a beállításokban?
Jut eszembe, iOS 4.3.3-hoz mit kell feltenni, hogy tudjam letölteni a youtube videókat? Eddig a yourtube volt fent, most hiába teszem fel, amint le akarok valami videót szedni, kilép.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Téma beállításhoz szerintem szükséged lesz a winterboardra...
Nekem a Buuf 2 nevű téma jött be eléggé, itt van róla pár kép: [link]
De írd be youtube-ra, hogy iPhone themes és ott nézelődj, ha ez nem tetszene -
FuRiONight
addikt
Felrakom az ifiles-t a iphoneclub repo-ból megnyitom hozzáérek a kijelzőhöz aumatikus bezáródik, mit tudok tenni?
Más: Sbsetting-t beállítottam, tökéletesen müködik, elméletileg raktam fel hozzá témát, és nincs a téma sehol sem. Mi lehet a gond?
Jah és tudnátok valami témát ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz
DanielK #8242 üzenetére
Nem is arról lenne itt szó igazából, hanem hogy nekem pl. szükségem lenne arra, hogy legyártsak iszonyatosan sok jegyzetet, amit a telón kínszenvedés lenne megtenni. Így gépen Copy paste módszerrel, vagy akár gépelve elkészíteném, majd egyszerűen visszaszinkronizálnám telóra, és ott lenne 200 oldalnyi jegyzet. Ennek hiányában azonban nincs ott...
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #8239 üzenetére
Szerencsére ez engem nem érint, mert gépen azokat nem akarom módosítani.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK #8235 üzenetére
Én itt csak a jegyzeteket jelöltem be és amint beírok valamit a jegyzetbe az a gmail fiókomban is megjelenik Notes címke alatt!
Én is így használom, ennek csak egy hibája van hogy gépen nem lehet szerkeszteni. Hiába mentem el a levelet Notes-ként nem jelenik meg a telefonon mivel ilyen beállítások mellett nem szinkronizál oda-vissza pedig jó lenne. Kár hogy exchange alatt nincs ilyen kapcsoló.
-
plus44
veterán
válasz
gomsadi# #8237 üzenetére
"Mas: a t9et nem lehetne felturbozni? Eleg keves szot ismer..."
Ezt én is innen a fórumról tudom, vicces játék. Safariban menj a google.hu oldalra, majd a keresőbe kezd el beírni a szavakat és keress rájuk, elvileg így megjegyzi. Tapasztalat, hogy van amit megtanul, van amit pedig nem akar, 200 próbálkozás után sem és ez teljesen random, úgyhogy én pár óra után abbahagytam.
-
-
DanielK
addikt
válasz
gomsadi# #8234 üzenetére
Én is ez alapján használom. Viszont ha beállítod a Gmail-t sima levelezőként (amit ő ajánl a telefonban - tehát nem exchange) akkor a beállítások legvégén megkérdi, hogy mit szeretnél szinkronizálni. Ott ezek a lehetőségek vannak: email, naptár, jegyzetek. Én itt csak a jegyzeteket jelöltem be és amint beírok valamit a jegyzetbe az a gmail fiókomban is megjelenik Notes címke alatt!
(remélem érthető voltam!)
-
gomsadi#
tag
válasz
vadászcsiga #8219 üzenetére
Koszonom szepen, gyonyoruen megy a naptar, email, contact sync. Ez igy hatalmas pozitivasag
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #8231 üzenetére
Van, az id tagan belül van egy olyan, hogy album artist. Oda tedd be azt, a VA-t és akkor egy lemezként mutatja őket, de más előadóval. Ilyen nálam a Cruel Intentions Soundtrack CD. Minden számnak más az előadója, de egy CD-ként mutatja, mert az album Artisthoz betettem azt, hogy Virgin Records. De az adott szám lejátszásakor már az adott előadót mutatja és nem a Virgin-t.
-
FuRiONight
addikt
Felraktam a tap to unlock-ot, jól is müködik, de utána ki van írva, hogy feloldás, de annak csak a fele van a kijelzőn. A kérdés ezt a feloldás felirarot el lehetne tüntetni?
-
vadászcsiga
félisten
Vannak a VA-Varius Artist tipusú lemezek ezekben minden számnak más az előadója, ha egy ilyen albumot felteszek a telóra annyi borítót rak a cover flowba ahány szám van. Miért kell egy tag editorban ezeket átírni egységesre hogy egy albumként ismerje fel? Én csinálok valamit rosszul vagy van erre valami trükk?
-
Tomate
veterán
válasz
vadászcsiga #8219 üzenetére
Köszi!
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Hogyan kell kikapcsolni, az SMS írásnál a beírt szó kijavítását? -
Kommy
veterán
válasz
FuRiONight #8220 üzenetére
teamviewer
(#8221) -axxon-: m.google.com a telefonról. nyelv módosítása English (uk), sync, bejelentkezel , és kijelölöd miket akarsz a telefonon látni a naptárakból.
[ Szerkesztve ]
-
-axxon-
tag
én a naptárral vagyok olyan gondba hogy a gmailba szereplő névnapokat nem jeleníti meg a iphone naptárába.
/5,béta4/ -
FuRiONight
addikt
Olyan progit keresek, amivel képen tudom irányítani a telefont, szóval a telefon képernyőjét látom a gépem.
-
vadászcsiga
félisten
Tomate, Gomsadi
Az Apple eszköz beállítása a Google Sync használatára -
Tomate
veterán
Most vettünk egy iphone4-et. Google accountban lévő névjegyeimet, hogy tudom a legegyszerűbben szinkronizálni a telefonnal?
-
gomsadi#
tag
válasz
vadászcsiga #8213 üzenetére
Akkor ez cumi. köszi azért.
-
gomsadi#
tag
válasz
vadászcsiga #8211 üzenetére
Nem, egy Szűz, néhány napos ip4. csak kellett a reset a store azonosító miatt. most meg nem tudom így használni (eddig droid, wp7,symbian, bb mindig szuzen indult ilyenkor újra). fene
[ Szerkesztve ]
-
gomsadi#
tag
Üdv!
Megint én. Csináltam egy teljes vissza állítást, de amikor újra indul, írja, hogy csatlakoztassam az itunesra. de se gep, se iTunes nincs, max holnap délután. nincs valami hard reset, eddig ilyennel nem találkoztam.
-
plus44
veterán
válasz
bandigno #8208 üzenetére
ha nem akarsz kártyaadatokat megadni, akkor kattints egy free appra, kezd el új regisztrációt és a payment-nél már lesz none opció, ha fizetni akarsz, akkor pedig annyit tudok mondani ellenőrizd a számokat, a biztonsági kódot, meg legyen elég pénz a kártyán (mert meg fog terhelni vagy 60ft-tal az elején).
-
bandigno
senior tag
SziasztokT Van egy olyan problémám h mint friss i4 tulaj, szeretnék csatangolni az store-ban, de regisztrációs gondok vannak! Az almás ID-t megcsináltam, de az iTunesnál már kártyaszámot kér ugyebár! itt jön a gond, beírom pontosan az adatokat, ahogy másik online shopban v oldalon, de itt visszadobja, elutasít olyan indokkal, h adjak meg igazi adatokat! Eddig már sokszor vásároltam online sok helyen, ment , nem volt gondom vele! Mi a teendő, h legalább a free appokat le tudjam tölteni? Esetleg írjak a supportnak? Kártyaszám megadása nélkül semmit nem enged..:S Köszi
-
máyköl
veterán
Valaki tud valami érthető leírást, hogy hogyan kell iTunes regisztrációt csinálni? Eddig a bátyámét használtam, de most már szeretnék egyet külön.
Bankszámlaszám fontos, mert vásárolni is szeretnék.