Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A OnePlus Indiában él és virul
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Yettel topik
- Dráguló alkatrészek, visszaeső piac: mínusz 13% Indiában Q2-ben
- Honor Magic V6 - tartós karosszéria, lefojtott motor
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max1mus
nagyúr
Rendesen, én érzem magam kellemezlenül (az ajánlás miatt)
Már nem emlékszem, hogy melyik platformon láttam a reklámot és olvasgattam róla. Nem tűnt sem átverésnek, sem pedig rossz cuccnak.
Még egyszer sajnálom, hogy így jártál.Ne viccelj már, tök jó hogy megosszuk egymással hogy mit találunk. Az hogy ezek most nem jött össze, hát ez van.
A tanulság az, hogy ismeretlen helyről MINDIG PayPalon keresztül kell vásárolni.
-
nylontacsko
senior tag
Rendesen, én érzem magam kellemezlenül (az ajánlás miatt)
Már nem emlékszem, hogy melyik platformon láttam a reklámot és olvasgattam róla. Nem tűnt sem átverésnek, sem pedig rossz cuccnak.
Még egyszer sajnálom, hogy így jártál. -
Max1mus
nagyúr
Ez nem hangzik jól
Mivel nem reagált PayPalon sem, végre lejárt a határidő és reklamációra minősült az ügy. Közben úgy néz ki bár válaszolni nem akarnak, a pénz elindult vissza.
-
Ka999
tag
Android alternatíva: Mili mitag
-
Max1mus
nagyúr
Ez nem hangzik jól
Hát nagyon nem. A PP jelentésemre sem reagált eddig.
-
beef
őstag
-
-Maci-
addikt
Egyébként a Samsung Tag-et lehet látni böngészőből is hivatalosan.
Így megkerülhető az app is. -
-Maci-
addikt
Nem csak UWB-s, sima Bluetooth-on is kommunikál, de szintén csak saját eszközökkel, azaz Samsung telefonokkal.
Egyébként én így oldottam meg a SmartTag használatot (egy másik topikból berakom ide ide is):
Ha valaki megbízik egy ismeretlen által fejlesztett szoftverben

Én egy hónapja használom, 1.03 verzió már nem is meríti feleslegesen a telót.
uTagTermészetesen előtte klónoztam a rendszert és csak ez van oda telepítve, mivel nekem csak arra kell, ha ellopják autót/bringát legalább legyen egy pici remény, hogy talán megtalálható

Sajnos a SmartTag-et is csak Samu telók érzékelik, szóval ha nincs a közelében, akkor pont semmit nem ér, mert nem fogja elküldeni pozícióját.Na pont ide jutottam el én is reggel
Akkor ez egy jó megerősítés nekem, köszönöm
Azért az elég gáz, hogy Samu csak Samuval, Airtag csk Iphone-nal...
Ennek olyan alap dolognak kellene lennie, mint az NFC-nek.
-
beef
őstag
Hu, nem is tudom. Próbáltam visszakeresni, de közben rájöttem, hogy valamit félre érthettem. Mindenhol azt írják, hogy nem lehet. Szóval sorry.
Viszont, kérdés:
Samsung Smart Tag 2 és air tag:
A Samus verzió elvileg UWB technológiát használ. Ilyen van az Iphone-okban is?
Csak Samsung készülékek jeleit "fogja" vagy iphone-ét is?Ugynez a kérdés Iphone oldalról is. Az is UWB-s? Kompatibilis ilyen szempontból?
Nem csak UWB-s, sima Bluetooth-on is kommunikál, de szintén csak saját eszközökkel, azaz Samsung telefonokkal.
Egyébként én így oldottam meg a SmartTag használatot (egy másik topikból berakom ide ide is):
Ha valaki megbízik egy ismeretlen által fejlesztett szoftverben

Én egy hónapja használom, 1.03 verzió már nem is meríti feleslegesen a telót.
uTagTermészetesen előtte klónoztam a rendszert és csak ez van oda telepítve, mivel nekem csak arra kell, ha ellopják autót/bringát legalább legyen egy pici remény, hogy talán megtalálható

Sajnos a SmartTag-et is csak Samu telók érzékelik, szóval ha nincs a közelében, akkor pont semmit nem ér, mert nem fogja elküldeni pozícióját. -
-Maci-
addikt
Hu, nem is tudom. Próbáltam visszakeresni, de közben rájöttem, hogy valamit félre érthettem. Mindenhol azt írják, hogy nem lehet. Szóval sorry.
Viszont, kérdés:
Samsung Smart Tag 2 és air tag:
A Samus verzió elvileg UWB technológiát használ. Ilyen van az Iphone-okban is?
Csak Samsung készülékek jeleit "fogja" vagy iphone-ét is?Ugynez a kérdés Iphone oldalról is. Az is UWB-s? Kompatibilis ilyen szempontból?
-
beef
őstag
Hol olvastad, hogy lehet az airtag-et androiddal használni?
Tudtommal csak azt tudod ellenőrizni, hogy van-e a közeledben ismeretlen eszköz, sajátként nyomkövetésre nem tudod használni. -
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Ezt az eszközt lehet használni Androiddal?
Úgy olvastam, hogy az Apple AirTAG-jét lehet.
-
nylontacsko
senior tag
-
Max1mus
nagyúr
No? Mi lett a végeredmény?
Röviden? Kifizettem 38k-t és még egy visszaigazoló levelet sem kaptam a rendelésről, cucc meg azóta sincs a láthatáron se. Most indítottam egy visszatérítés igénylést a PayPalnál.
-
nylontacsko
senior tag
-
Max1mus
nagyúr
Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz
Ha megjön, majd megírom.
-
nylontacsko
senior tag
-
Max1mus
nagyúr
Pont most nézegettem ennek az eszköznek egy alternatíváját a [rhinokey] eszközt.
Ahogy nézem van ezen a téren is kínálat bőven
Köszi a tippet, rendeltem belőle 4-et. Így free shipping van Hollandiából és plusz Y72DVVW167P0 kuponra kaptam 5%-ot. Sajnos jobb kupon nekem nem működött. (brit oldalon találtam)
-
nylontacsko
senior tag
-
scdlsc
senior tag
Pont most nézegettem ennek az eszköznek egy alternatíváját a [rhinokey] eszközt.
Ez a rhinokey ráadásul vezeték nélkül tölthető. Igaz csak 5 hónapot bír egy töltéssel, de nem kell az egyedi kábellel foglalkozni.
-
nylontacsko
senior tag
-
Max1mus
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Köszi, rendesek vagytok, de azért nem vettem túlságosan mélyre
-
scdlsc
senior tag
Ilyenkor szólj vissza, hogy nem azért kell, hogy ne vesszen el, hanem azért, hogy megtaláld.
-
odani
tag
-
KillHates
félisten
Inkább mondják rád, hogy szar szülő vagy és meglegyen a gyerek ha elbóklászik, minthogy büszke-f@sza szülő legyél és a tejesdobozra kelljen nyomtatni a képét...
-
helixP
nagyúr
Tervben van, ha a gyereket majd visszük valami open-air rendezvényre.
Bár a múltkor itt megkaptam, hogy ha nekem ilyen kütyük kellenek hogy ne vesszen el a gyerekem akkor szar szülő vagyok. -
KillHates
félisten
Szerintem is rendben van teljesen.
Próbáld ki, hogy "ráakasztod" valakire aki mozog.
Meglehetősen pontosan mutatja az útját. -
helixP
nagyúr
Kaptam egy Chipolo-t a kocsimhoz, amikor megvettem és egész jól kijövünk egymással
Droidon használom és tényleg teszi a dolgát. Szól, ha kigyalogolok a körzetéből, látszik, hogy hol van, csipogtatni lehet, nekem ennél nem kell több jelenleg. -
beef
őstag
-
buksig
csendes tag
Gondolom sim kartyas?! Hangokat tud rogziteni?
-
leszy
csendes tag
Fixednek van ilyen már régóta igaz nem bír egy évet egy töltéssel . Vezeték nélkül tölthető kártya méretű vízálló
-
KillHates
félisten
-
beef
őstag
Imádom az olyan kínai gyártókat, akiknek a honlapján a saját termékük sem található meg

-
thboxx
aktív tag
Amazon adatai szerint 53x84mm (kb, mert collban van megadva), a vastagsági adat stimmt.
-
ROBOTER
addikt
Nem csodálom, ha sokallod, ugyanis 11,5 gramm/ccm sűrűségű lenne (bankkártya méret, 1,7mm vastagsággal), ha a tömeg igaz volna. Ez az ólom sűrűsége kb.
A mobilarénás cikkben megadott méreteket figyelembe véve 400 gramm / ccm a sűrűsége, szóval neutroncsillagból lehet

Az Amazon.de-n:
Ultra-thin design: UGREEN Finder Slim is only 1.7 mm thin, which corresponds to the thickness of 1 euro cent. You can easily put it in your wallet without it getting stucklejjebb pedig:
Product Dimensions : 13.5 x 1.7 x 10 cm; 91 g...ami a csomagolás mérete inkább.
-
pusszycat
nagyúr
Ez biztos 91 gramm, ha bankkártya méretű? Kicsit sokalom.
-
Lami66
addikt
-
ROBOTER
addikt
-
Lami66
addikt
Szerintem csak bankkártya vastagságú. A többi méretnek köze sincs a bankkártya méreteihez. De a képek egyértelműen mutatják mekkora.
-
ROBOTER
addikt
"Ez egy, az átlagos bankkártyák kiterjedésével nagyjából megegyező méretű (az Amazon termékoldal szerint 13,5 x 1,7 x 10 mm, 91 gramm) okos biléta beépített lítium-ion akkumulátorral."
Kérem, valaki magyarázza el ezt a mondatot.
-
Janaboy
veterán
cm inkább az mm, de igyis impressziv.
-
clon
senior tag
eufy SmartTrack Card E30 magnetic charging adapter
1 db $7.98 vagy 2 db set $9.98Előrelátóak, hiszen otthon meg a munkahelyen is kell(het) és aki ilyet vesz tuti nem cipeli magával.
-
scdlsc
senior tag
Ez milyen töltőcsatlakozó? Ha elveszítem a hábelét akkor megszívtam olyan?
-
Sn00k
veterán
Ez tök jó vennék is de droid támogatás , miért nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nintendo Switch Okosítás és Szerviz - V1 / V2 / Lite / OLED - Picofly RP2040 plus modchip beépítés
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - Új Eredeti Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer Predator Helios 300 GAMER notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával