- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Miamiquake #8391 üzenetére
Tényleg az...Ha restore nem oldotta meg, akkor hardveres gondnak kellene kennie, de h a GPS kikapcsolása megoldotta......
-
máyköl
veterán
Ha mobilinternet alatt Opera -t használok, akkor is tizedjére tömöríti a honlapokat, mint pl.a symbianos telefonon? Tehát kevesebb adatforgalmat generál, mint a Safari?
-
cserry193
tag
Mivel lehetne frissíteni egy 3Gs-t 4.1ről 4.3.3-ra? Azért nem akarok iTunes-ban frissíteni,mert akkor a 4.3.5 menne fel rá.Van rá valami megoldás?
-
CragON
aktív tag
Visszaolvasgattam töltőadapterekkel kapcsolatban, de sajna nem találtam konkrétumot arra, hogy az után gyártott adapter (900-2000 Ft) tehet-e kárt töltéskor.
Olyat hozzászólást találtam, hogy talán nem tölti fel 100%-ra.
Van valakinek konkrét tapasztalata?erre gondolok:
-
JamesHun
addikt
nektek béta itunes nem csinál olyat mostanság, hogy egyszercsak elindul miközben előtte nem futott az itunes és pl filmnézés közben beugrik
és utána hiába zárod be megint elindul magától -
jolti
senior tag
[Ezt ismeri valaki] ?
Rendeltetek már innen? Megbízhatóak? -
máyköl
veterán
Igazából iTunes -ban szeretnék restore -olni egy 3GS -t, ami 3194 -es hibát dob ki.
Szifon:
"Error 3194, avagy “Device not eligible”: a restore elején kapod, azt jelzi, hogy nincs SHSH-d az adott firmware-verzióhoz. Ezt a hibát csak akkor tudod kiküszöbölni, ha van SHSH-d mentve akár a Cydiában, akár Umbrella-val. Ha ezt a hibát kaptad, és Cydián keresztül próbálkozol, akkor ez azt jelenti, hogy nincs mentve a kívánt verzióhoz az SHSH, tehát nem fog menni a restore arra a verzióra."
-
máyköl
veterán
Tinyumbrella miért írja SHSH mentésél, hogy "TSS server is not running"? Sehogy nem akarja lementeni az SHSH -t...
-
vadászcsiga
félisten
Az Apple hivatalos, ingyenes segélyvonala ezentúl magyarul beszél hozzánk
Na, ha valaki nem ért itt valamit mint pl. tegnap Bandigno, csak felhívja ezt a számot és majd ők eligazítják.
-
Everman
addikt
válasz
SzabiaCsibe #8379 üzenetére
"Mennyi gázos a gevey? Nem fogják majd egyszer csak az összeset kitiltani? "
iOS5-től nem működik.
-
SzabiaCsibe
csendes tag
Ha már az eladás-vételnél tartunk.
Hogy lehet ilyen áron hozzájutni? Amit én látok a neten az csak geveyesek ami független gyárilag az meg túlárazva 130 tól de ott meg nincs gari rá + tartozékai is hiányosak mint pl. a doboz!
Bilux neked a független mit jelent gyári v gevey?
Mennyi gázos a gevey? Nem fogják majd egyszer csak az összeset kitiltani? Mert olyat már lehet 90 környékén venni.
-
keIdor
titán
válasz
Solar_Wind #8375 üzenetére
Motorola egy nagy szar support téren ezt már bebizonyították, meg szoftver se nagyon tudnak írni. Amiben jók az a készülékházak design-ja és minősége. Sok a szép full fém telefonjuk, pl. Droid 1-2-3, Droid X 1-2, meg XT720 pl.
Ha ilyenek lennének a következő Nexus -ok azzal csak nyerne a világ.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz
Motorola tulajként örülök, iPhone tulajként meg le*arom.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Még nem vette meg, de meg fogja
Ez valóban nagyban átalakíthatja az okostelefon piacot, bár sok múlik azon, hogy mit akar kezdeni a Google a Motorolával....
-
Solar_Wind
senior tag
-
akos_1984
tag
Van, aki jol tudja hasznalni a VoiceMan-t arra, hogy jelezze, ha elfogytak az Ikon csomagban levo perceim? Utana sokkal kedvezobb aron tudnek ceges telefonrol hivni, ezert lenne fontos.
Ha ez nem mukodik jol, van alternativ megoldas, ami egesz percre kerekiti a hivasokat? JB-s megoldas nem jatszik, mert van olyan app-om, ami miatt nem JB-elhetem a telefont.
-
tomy25
tag
Az iPhone 4-ben integrálva van a kamera az alaplapra, vagy külön is lehet cserélni???
-
Nocsesz1
senior tag
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy gyárilag független I4 16GB Fél év garival? Szép állapotban.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Miamiquake #8350 üzenetére
Ha gyári független vagy olyan szolgáltató függő a teló, ahol van a bnőd, akkor egy restore-t kéne megpróbálni, de ha nem gyári független, akkor nehogy restore-oljatok, mert elveszhet a függetlenítés róla !
-
FuRiONight
addikt
Egy olyan problémám volna, hogy régről volt egy gameloft-os accountom. Azt ideig használtam is. Valamelyik nap megváltoztattam a nevem. Azóta csak játékoknál tudok belépni az accountom, a gameloft weboldalára sem sikerül.
Most csináltam egy új accountot, amivel a gameloft weboldalára tudok belépni, de a játékba nem.
Valaki erre tud valami megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
Aloha
A barátnőm 3GSe kezdi megadni magát, a beszéd hangszóróban interferenciát hallani (sercegés és egyéb mechanikai zörej).
Lehet ezt orvosolni vhogy szoftveresen?
-
FuRiONight
addikt
válasz
egyedzs #8345 üzenetére
Error 1013: a restore végén kapod, amikor egy korábbi firmware-t raksz vissza, vagy amikor a TinyUmbrella segítségével frissítesz iPhone 4-est gyári firmware-re. Ebben az esetben ez azt jelzi, hogy a baseband-et nem tudta írni, ami normális, hiszen a baseband verzója nem downgrade-elhető, illetve a TinyUmbrella megakadályozta a frissítését. A készülék ezután recovery módba kerül, amiből kiugrasztható rslite-tal (OSX) vagy iREB-bel (Win), esetleg TinyUmbrella-val (mindkét OS). Ezután 4.2.1 előtti rendszerek esetén a készülék bebootol, és használható. 4.2.1-es firmware esetén a rendszer recovery módban marad. A legújabb TinyUmbrella már ki tudja ebből ugrasztani. iOS 4.3.x esetén ez nem biztos, hogy beválik. Ebben az esetben a Fix Recovery-re lesz szükséged, ezt innen töltheted le: Win / Mac. Windows esetén még kell a Zlib1.dll is, innen, másold be az exe fájl mellé. Indítsd el az iTunes-t, majd a Fix Recovery-t, és tedd, amit ír.
Ha azt szeretnéd, hogy frissüljön a baseband, mert nem számít a függetlenítés, akkor az Umbrellában vedd ki a pipát az Advanced fülön a “Set hosts to Cydia on exit” opció elől, majd zárd be az Umbrellát. Másik lehetőségként a hosts fájlból kell kitörölni minden olyan sort, amiben a gs.apple.com cím szerepel. Bármelyiket is választod a két módszer közül, utánuk minden esetben törölni kell a DNS-cache-t, vagy újraindítva a számítógépet, egy újabb restore szükséges.
Error 1015: ugyan az a helyzet, mint az 1013-as hiba esetén, de abban az esetben is kaphatsz ilyen hibát, ha a készüléken iPad-es baseband van. Ebben az esetben tegyél fel custom firmware-t, mert az nem foglalkozik a basebanddel.Forrás: Szifon.com
[ Szerkesztve ]
-
egyedzs
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy iphon 3gs jb van egy pár funkció nem működött rajta pl push üziknél nem jött hang sem jelzés hiába volt beállítva. frissíteni akartam a szoftvert el is kezdte kiirta 1015 kódot azóta nem indul el a a teló bármit csinálok vele nem indul el. kérlek sgítsetek! -
csimpi1
tag
Jó ez a cucc vagy inkább megéri a gyárit venni?
[link][ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga #8290 üzenetére
most próbáltam menteni, de csak a jelenlegit (4.3.5) mentette el + 3 bétát. a korábbiakat nem
-
spyduck
nagyúr
Tegnap Belgrádban voltam kocsival. Iphone + IGO. Telefon merül, kocsitöltő bedug. Telefon elszáll, azóta se bírom bekapcsolni
Holnap viszem szervizbe, remélem garis lesz, nincs kedvem újat venni....
Nagy nehezen hazajutottam Kecskemétre1,5 éve van Iphoneom, ez lesz a 3-ik szervizlátogatásom. 2x volt kaszni repedés, 1x elszállt teljesen. Azért szeretem
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Annyit tudok, hoyg a jelenlegi rendszerről tud shsh-t dumpol-ni. és készíteni lehet vele olyan ipsw fájlt ami felmegy elvileg shsh nékül, viszont soha nem használtam mivel minden fw-hez le van mentve az shsh-m. Ha lenne gy olyan készülékem amihez kéne kipróbálnám, de nincs.
-
megema
őstag
Milyen kihangosítót használtok autóban? Nekem egy régi BT-os Siemens van, amivel sajnos csak a hívásokat tudom átküldeni az autó hangrendszerére. Viszont a zenét, és a navigációt nem. 20.000-ig szeretnék valami jót venni. Tudtok ajánlani egy adott típust, vagy akár egy weblapot, ahol érdemes szétnézni?
-
válasz
bandigno #8323 üzenetére
Nem húzza le annyiszor, csak egyszer, bár mindig küld sms-t, minden próbálkozásnál. Valamint ne aggódj, azt is visszakapod, csak zárolta, mert ellenőrzi a fizetőképességet. Végülis ezt is olyan 477szer tárgyaltuk ki, jobb felül a topik kereső nem ellenség, hanem barát, hidd el
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #8319 üzenetére
Elsőre énse tudtam hogy kell, így karácsony után 2 hétig sz*ptam, nem volt semmi alkalmazásom, tiszta kínszenvedés volt mire elkészült a kártyám, de azóta sikerült csinálnom kártya nélkülit is, bár azt nem használom semmire se
-
Ragnar95
félisten
válasz
FuRiONight #8315 üzenetére
De nyisd meg a cydia-t, várd meg amíg mindent betölt és a balról 1. oldalon legfölül ott lesz kiírva,h melyik shsh-k vannak lementve neked
-
bandigno
senior tag
na csoda történt, elfogadta a bankkártyát, de addig lehúzott róla kb 1000 forintot minden egyes próbálkozásnál, most elutaltam megint rá pénzt és ezt már elegendőnek találta úy látszik, most kb 3 dollárt vont le róla, mikor elfogadta és VÉGRE sikeres a reg, de a NONE-t sehogy sem engedte...szóval a tanulság h a reghez kell vagy 1500 huf keret a kártyán :S
köszönöm mindenkinek a segítséget! -
Kommy
veterán
válasz
FuRiONight #8315 üzenetére
nincs, mivel firmwarenként, és készülékenkénet teljesen egyedi. iFaith-al meg lehet próbálni lementeni.
-
FuRiONight
addikt
Ha haverom shs-t lementem akkor vissza tudnám rakni a 4.3.3-at az én készülékemre? Vagy van erre valami megoldás, hogy kicserélném az shs-t?
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
hol kellene lenni a none lehetőségnek? a bankkártyatípusok között vagy h nem akarok megadni fizetési metódust?
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...