Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Totheground #47618 üzenetére
-
Ocarina
aktív tag
Láma kérdés:
Hogyan lehet lehet csak a zenéket törölni? -
Ocarina
aktív tag
iTunes miért kéri minden indításnál a jelszavam?
(#43838) hatesz:Nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy nem. :/
-
Ocarina
aktív tag
Olyan naptár programot tudtok ajánlani amiben benne vannak a ünnepek (nemzeti ünnepek is), és elérhető számítógépről is?
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Real Ghoost #41512 üzenetére
Igen.
(#41511) Kommy: Köszi. Működik rendesen.
-
Ocarina
aktív tag
Gépet cseréltem, lementettem, az előző gépről az iTunes mappát. Most az új gépen telepítettem az iTunest. A zene mappában van egy iTunes mappa. Azt cseréljem ki az előzővel?
-
Ocarina
aktív tag
Most töltöttem le egy alkalmazást, de nem rakta ki az ikonját a springboardra, és a kereső sem találta. De az AppStore azt írta, hogy Installed. Egy respring után megjelent az ikon.
-
Ocarina
aktív tag
Most kipróbáltam, 3GS-en is tényleg csörög valami.
-
Ocarina
aktív tag
Megnéztem az intelliscreenx-et, tényleg az. :/
Akkor valaki tud mondani ehhez hasonló Sbsettings témát.
Illetve még azt vettem észre, hogy a kapcsolók a notification centerben nem egyenlően vannak eloszva, hanem balra zártak. Ez mitől lehet?(#39903) majestic: Azt már felraktam.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
Rivaul #39800 üzenetére
Ha van JB akkor Fullscreen for Safari.
Ha nincs Atomic browser-ben van ilyen funkció.(#39793) ittakary: Zene ikonját, szerintem, azért nem cserélte ki, mert az előző iOS-ekben ugye iPod app volt, itt meg Music app van. és biztos változott az elérési útvonal, vsgy valami ilyesmi.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
ittakary #39699 üzenetére
Cydia-ból sok téma elérhető. iconpaper.org-on rengeteg minőségi cucc van.
Tweak-ek amiket én használok: Activator, ez az Sbsettings-szel együtt települ, de érdemes piszkálgatni (pl. én beállítottam, hogyha hosszan nyomom a hangerő gombot akkor számot vált). Ajánlom az iFile-t ami egy profi filekezelő. Használok még apróságokat, mint a Five icon dock. Érdemes megnézni az iDownloadblog-ot, ott sok tweak-ről van videóbemutató. -
Ocarina
aktív tag
Sbsettings-ben hol lehet kiszedni azt a kapcsolót, amit nem szeretnék?
-
-
Ocarina
aktív tag
Van egyetlen egy számom, aminél zárolt képernyőnél nem teszi ki az album borítót. Ha feloldom akkor ott van.Ugyanarról az albumról, egy másik számnál ki teszi.
Ki érti ezt? -
Ocarina
aktív tag
válasz
vadászcsiga #38304 üzenetére
Legalább olyan sorrendben dobálta szét őket, ahogy a mappában voltak. -
Ocarina
aktív tag
Telefonon szépen elrendeztem az ikonokat mappába, most iTunesból szinkronizálnám, de az apps fülnél látom, hogy szétszedné a mappáimat. Mit csináljak, hogy megmaradjanak?
-
Ocarina
aktív tag
válasz
szezso15 #37924 üzenetére
Ha lassan lapozok akkor, jó de ha gyorsabban akkor szaggat, és csak egy másodperc múlva tölti be az albumborítókat.
Más:
Most, hogy így böngésztem az albumokat láttam, hogy pár album duplán van fent. Ugyan az a nevük, előadójuk, de két szám az egyik, a többi szám pedig a másik albumon van.(#37925) kiszu: De kár hogy 3GS-re nincs ilyen.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
szezso15 #37908 üzenetére
Most direkt én is csináltam a videóval párhuzamosan. SMS gyorsabb, kamera gyorsabb Safari megnyitása gyorsabb, a youtube kb. ugyanolyan, a Music app csak ami lassabb, a térképet nem néztem. Az elején mindent kilőttem, közben pedig semmit. Amin a 3GS érezhetően sokat gondolkozik az a Settings megnyitása (de SBSettings miatt én alig nyitom meg). Illetve a Cover Flow szaggat, de lagalább már nem indul újra tőle a teló.
-
Ocarina
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy az Activator valamelyik alkalmazásban nem működik? Konkrétan csak a Twitter appban nem működik, mindenhol máshol pedig igen.
(3GS 5.0.1) -
Ocarina
aktív tag
válasz
kalandlovesz #37515 üzenetére
Beállítások- Általános- Billentyűzet- Automata javítás
-
Ocarina
aktív tag
válasz
KonzolKartel #35904 üzenetére
Nekem a WinterBoard-tól merült gyorsabban.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
vadászcsiga #33468 üzenetére
Köszi iPad-re kellet már egy szép zenelejátszó, mert a gyári elég gagyi.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
vadászcsiga #33275 üzenetére
Egyik leggagyibb tok amit eddig láttam.
-
Ocarina
aktív tag
Néha, véletlenszerűen megjelenik, pár fehér ikon a menüben. Respring után eltűnnek. Tudjátok mik ezek?
-
Ocarina
aktív tag
Kicsit színezgettem a tegnapi képet: [link]
-
Ocarina
aktív tag
Számítógépen, gmail-ben lehet szerkeszteni a jegyzeteket?
-
Ocarina
aktív tag
Kipróbáltam a mai ajándékot, ezt a Sonic racer-t. Ritka gagyi játék.
-
Ocarina
aktív tag
T-PoT-tal hol találom meg az AppStore-ból telepített alkalmazások mappáját? Ikoncsere miatt érdekel.
-
Ocarina
aktív tag
válasz
vadászcsiga #31462 üzenetére
Hogy érted? Egy nap egy ajándék. Ma már volt a The Lion King könyv.
(#31463) Csabee.: Én is jobb ajándékokra számítottam.
-
Ocarina
aktív tag
3GS-t mennyiért lehetne elpasszolni? 32GB-os, fekete, jó állapotú egy-két kis karccal a hátlapján, van hozzá doboz, és megvan hozzá minden tartozék, de a gyári füles hol szól, hol nem, ezért egy ~3 ezer forintos agybadugós fülest adnék mellé, és egy autógumi szilikontokot.
-
Ocarina
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Be volt pipálva az install cydia. Most megcsináltam megint és jó.vasipeti: iTunes-ban a Photos fülön kiválasztod a mappákat, amiket szinkronizálni szeretnél.
-
Ocarina
aktív tag
Ha megcsináltam a JB-t, de nincs Cydiám akkor mit csináljak?
-
Ocarina
aktív tag
-
Ocarina
aktív tag
válasz
skylinelaca #30495 üzenetére
Elméletileg jön 3GS-re is. [link]
Remélem a chronic dev team kiadja karácsonyi ajándékként 3GS-re, i4-re, meg az iPodokra.
Vagy még ma. -
Ocarina
aktív tag
válasz
majestic #30083 üzenetére
Ha jól vettem ki egy előző bejegyzéséből, akkor 3GS-re már kész az untethered JB. Ha ez így van, akkor miért nem teszi elérhetővé?
Más:
Tethered JB 5.0.1-en 3GS-en mennyire stabil? Még 5.0-n megcsináltam, de egyszer összeomlott a rendszer, és inkább hagytam a fenébe.Ma egy érdekes dologba futottam (megint). Volt a telefonon egy zene, és miközben az szólt, és felakartam oldani a telót, minden egyes alkalommal összecsinálta magát a Music app, kis pörgő karika, és utána állt helyre a rendszer. Csak ennél az egy számnál, de ennél mindig. WTF?
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest