- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Aktív témák
-
JamesHun
addikt
no tölti le a béta 6 ot
Most hogy a nagy rohamnak vége, elég szép sebességgel jön lefele -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Misi1979 #9061 üzenetére
na kiprobaltam a Springflash-t.
tenyleg tokeletes, ilyenre gondoltam.....mivel az activatorban hozza tudom rendelni gombokhoz, tenyleg szemelyre szabhato, szuper!lenne egy kerdesem az activator beallitasaval kapcsoltatban:
a 3G/2G funkciot akarom ahhoz az esethez hozzarendelni, amikor kikapcsol a kepernyo, akkor valtson at 2G- re amikor aktiv a kepernyo, akkor pedig 3G- re.
eddig nem sikerult sajnos beallitanom.szerk:
P3TRICK!
a bluetooth hasznalata a korabbi verziokkal nem mukodik?[ Szerkesztve ]
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
HUTCHDB #9093 üzenetére
Simán meg! Itthon 2 telefonnal és 2 laptoppal teszteltem oda/vissza fájl küldést Bluetooth-on, tökéletesen ment!
Más:
Találtam egy nagyon jó leírást, jailbreak nélkül lehet aktiválni iOS5 Beta-kat UDID nélkül (nem a trükközős megoldás!), ha érdekel valakit/szabad itt leírni, akkor leírom!
-
Enjoy
addikt
válasz
Csabee. #9094 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen árakon vannak, de alternatívaként feldobom az OPlayer-t is, mert az is tudja ezeket.
Amúgy az lenne az igazi, ha másolás nélkül lehetne wifi-n keresztül filmezni.
Van hogy, átadom a gépemet nővéremnek, s addig jó lenne megnézni iPhone-on egy-egy sorozatot, anélkül hogy magát a videófájlt felmásolnám a telóra.Szerk.: Látom írták már előttem is.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz
beautifulmin #9076 üzenetére
Állj. A Thethering csak akkor jelenik meg a settings menüben ha akvív a kártyádon a net szolgáltatás.
-
Csabee.
nagyúr
Film nézésre milyen programot ajánlotok? iPad-en szeretnék többnyire avi formátumú filmeket lejátszani.
-
beautifulmin
aktív tag
Ennyi van itt!
--esetleg angol verzióban is feltölthetem!
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
beautifulmin #9078 üzenetére
Amelyiken nincs alapból ott kapcsold, be egyszer a sttings/general/network ön belül és ott lesz a settings-ben is.
-
plus44
veterán
válasz
beautifulmin #9076 üzenetére
3G be van mindkettőn kapcsolva?
-
beautifulmin
aktív tag
Előre is elnézést, amiért nem olvastam végig az egész fórumot. Biztos felmerült már többször is a kérdés. Hogyan lehetséges, hogy egy időben vásárolt iPhone 4-es készülék esetében (u.a. az IOS verziószám is) az egyikben van a másikban pedig nincs internet tethering!?
Természetesen az is érdekelnek, hogy amelyikben nincs, hogyan lehet rávarázsolni?
-
P3TR!CK
senior tag
Kinn van a Celeste 1.1, teljes iOS 4.3 támogatással! Teszteltem, szuper! Megvettem Cydia-ból.
-
snooze
veterán
sziasztok!
többen kifüggetlenitették hivatalosan a vodánál az iphonukat..igaz,hogy elveszi a garit a voda utána? köszi![ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #9069 üzenetére
Lemaradt egy nem, tehát helyesen: letöltés utan kidob csak update utan nem
-
tevfik
tag
válasz
vadászcsiga #9069 üzenetére
Tudnátok ajánlani egy megfelelő FTP - progit amivel akár a telóra is lehet másolni oda vissza és + fájlkezelőt amivel meg is tudom nézni a fájlokat.
Thx.
-
DieHard
senior tag
Uff! Sokan irjátok h a winterboard zabálja az akksit. Egyéb mo. témákra?
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #9062 üzenetére
Nálam kilép, mint eddig 3GS-en.
irgum: ebben igazad van de ez kód nélkül csinálta és látod mekkora a kép? a telefon landscape módban van ami fekete mellette van az a kijelző, ez egy képernyőkép.
-
-
vadászcsiga
félisten
A beta 6-ban tényleg nem dob ki a főoldalra az appstore letöltés megkezdése után? Ez tök jó ebből is látszik hogy az apple nem kicsit tanulmányozta a cydiás tweakeket.
-
HUTCHDB
nagyúr
tudtok olyan kapcsolot, amivel a vukut tudom aktivalni un. zseblampakent?
-
vadászcsiga
félisten
"Térerő nálam stabilabb mint volt (nem ugrál össze vissza eddig volt hogy 5-ösön volt de megfogtama telefont és elvesztette a jelet"
Ez sztem nem fw függő, nálam ilyen nem volt még sosem vesztette el a jelet.
De szar ez az Opera nem tudom formázni a szöveget egyszerűen nem reagál a gombnyomásra.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok. Tudtok olyan fizetős póker progit ahol igazi penzben lehet jatszani es ki is fizetik a nyeremenyt? Az apple poker progia az milyen?
-
Kommy
veterán
válasz
JamesHun #9054 üzenetére
Nekem nincsenek, most azok a megakadások amik beta 5-nél voltak. Térerő nálam stabilabb mint volt (nem ugrál össze vissza eddig volt hogy 5-ösön volt de megfogtama telefont és elvesztette a jelet, most 3-ason van de nem veszti el lagalább a jelet. Wi-fi-vel sincs gondom.
Programok gyorsabban indulnak nálam.Angry birds eddig be beaked ez most nem csinálja
OTA-ként lett felrakva. Ja és mindez 3GS-en
Találtam egy bugot is benne, igza csak egyszer sikerült megcsinálni. Lockscreen-ről megnyitva a kamerát, átmentem a képekhez és landscape módban így nézett ki a kép:
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz
vadászcsiga #9052 üzenetére
bár jó lenne ha megtörne a csend, mert nem merem frissíteni
egy helyen eléggé lehúzta egy srác, így várnék tapasztalatot
főleg a wifi és a térerő részre -
DanielK
addikt
Pár órája feltettem két kérdést: push vagy fetch szívja kevésbé az akksit? Fetchnél működik-e a Find my iPhone szolgáltatás?
Személyesen tapasztaltam azóta (fetchre tettem óránkénti leszedéssel), hogy a fetch jóval kevésbé szívja az akksit, mint a push. Akinek nem létszükség, hogy azonnal megkapja a leveleit, az állítsa át, mert spórolhat vele!
A Find my iPhone is működik fetchcsel. -
vadászcsiga
félisten
Nos beta6-ról vélemények nagyon csendben vagytok. Frissítés előtt most az apple nem javallja a telefon resetjét?
-
-
HUTCHDB
nagyúr
igen.......hát most itt járok
eredeti kérdésedre én egyébként mást ajánlanék, mint itt a fórumtársunk.
vegyél egy picit idősebb készüléket 1-2-3 karccal, de még garanciálisat olcsón. (85-90 környékén ki lehet fogni)
akkor legalább kipróbálod használod, hozzászoksz és majd mikor csillapodott az i5 őrület, akkor kicsivel olcsóbban (mondjuk -10e bukással) eladod és váltasz egy újra.
ez az én véleményem. -
lamajoe
tag
Ha nem szolgáltatónál veszed az sajna még mindig baromi drága. Ha mindenképp iPhonet akarsz, és mindenképp most (ergo nem jöhet szóba a várakozás az 5-re, amit egyébként erősen javallanék, hiszen nem csak 1 féle iPhone megjelenése játszik) akkor szerintem vaterán, hardveraprón nézegessél újak / pár hetesek után.
Egyébként nem csak azért éri meg neked az 5-re várni mert akkor vehetsz olyat, hiszen hónapokig valsz horribilis áron lesz, de az iPhone 4 ára akkor is lemegy ha az 5 még mindig csak feketeimporttal szerezhető be 300 ezerért.
-
xnace
őstag
Sziasztok
Gondolkodom egy fuggetlen iPhone4 vasarlasan, de nem tudom, hogy merre lenne a legolcsobb. Szolgaltatonal nem szeretnem venni.
Es az erdekelne meg, hogy a sima SIM kartyabol lehet-e MicroSIM-et vagni?
Vannak valami nagy problemaji a telefonnak? Antennagate nem erdekel, tudok rola.
Elore is koszonet
-
Bling95
őstag
Nemlehet szerintetek valahogy azt megoldani , hogy a képeket jelszóval védeni? Az egész telefont nem akarom passcode lock-olni, de pl valami olyasmi hogyha rámegyek a photosra akkor felugorjon valami ahova bepötyögök 4 számot és csaj úgy belépni.
Semmi bajom azzal ha az ismerőseim nyomogatják a telefonom ( zene játék ilyesmi, de a képeket meg esetleg az üzeneteket jólenne hozzáférhetetlenné tenni)
-
megema
őstag
Csak sikerült rájönnöm végre, hogy hogy tudom felszinkronizálni a kontaktjaimat a Gmail címtárba...
Szóval a kontaktok a telefonon tárolódnak alapvetően, és a Gmail címtárba újonnan bekerülőket leszedi, a készüléken készülő újakat pedig felrakja a szerverre? Vagy csak ideiglenesen tárolja a készülék? Mert a csoportokból ez nem derül ki igazán.
P3TR!CK: iTunes-szal kell. Telefont rádugod -> Devices-nél kiválasztod -> Info fül -> Sync Contacts with Google Contacts -> Szinkronizálod az iPhone-t.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
HUTCHDB #9031 üzenetére
Ezek alapján csináltam meg a Gmail fiókomat. Behozta a kontaktokat, naptárat és természetesen az emaileket. Emellett ugyanazt a fiókot beállítottam még sima Gmail fiókként (nem exchange), hogy a jegyzeteket is felszinkronizálhassam. Szóval működnie kell.
Push vagy fetch eszik többet az akkuból?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Totheground #9028 üzenetére
most már semmilyen exchange-et nem hajlandó elfogadni...mindegyiknél rossz jelszóra hivatkozik.
ami ezelőtt félórával még működött, már arra is azt jelzi, hogy adjam meg a jelszómat.
természetesen a gmail-ként történő hozzáadás esetén minden tökéletesen működik.nem tudok róla, hogy ezt a plusz telefonos dolgot aktiváltam volna, de eddig (a telefonig) soha semmilyen gond nem volt a g-mail-el.
-
plus44
veterán
-
cserry193
tag
Szerintetek mi lehet az oka annak hogy megáll 70%nál a frissítés? Tudom,már kérdeztem,de most van róla képem is
KÉP Amúgy egy 3Gsről van szó.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9026 üzenetére
azzal a megoldással sem volt jó, hogy töröltem a gmail-ből, hogy csak exchange legyen.
aztán mindent töröltem, majd újra raktam mindent de a fő e-mail címemhez tartozó jelszót egyszerűen exchange-ként nem hajlandó elfogadni. (gmail-ként minden további nélkül)
szóval egyszerűen feladom a próbálkozást. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Totheground #9016 üzenetére
na ez az amit rosszul csináltam!
nekem igen egyértelműnek tűnt, hogy ha gmail fiókom van, akkor azt a gmail alatt kell aktiválni, és használni.
de máris javítom és köszönöm a segítséget, tanácsot, leírást! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DanielK #9013 üzenetére
én nem a fogyasztással kapcsolatban kérdeznék, hanem az e-mail-ek push beállításával.
nálam nem működik.
a pushnak a lényege az lenne, hogy amikor a levél megérkezik (mondjuk) a gmail szerverére, azonnal továbbítódik a telefonra.
ez tökéletesen működött eddigi készülékeimen.
ezzel szemben itt semmi azonnalos megjelenés nincs.
ha nem állítom be a fetch alatt (aminek elvileg nem kellene működni push alatt) meghatározott időre, mondjuk 15 percre, akkor abszolúte nem szinkronizál.
ugye ekkor "kézzel" állapotban van, ami azt jelentené, hogy csak akkor frissít, ha rányomok a mail ikonra és igen ebben az állásban csak így és ekkor szinkronizál.
akkor most ez hogy van?
vagy valamit rosszul állítok be?[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
A push vagy fetch vesz le kevesebbet az akkuból? Egyértelmű lenne, hogy a fetch, de olyat is olvastam, hogy az többet fogyaszt, mint a push.
A Find my iPhone működik fetch alatt is? -
Gubro
senior tag
A WSOP mukodese helyreallt b6 alatt.
-
Utazni készülök.
Szükségem lenne egy zenelejátszó és egy video lejátszó programra.
Zene: Jó lenne,ha lenne benne EQ, de ami a fontos, a Wi-Fi sync, hogy iTunes náélkül tudjak zenét felrakni.
Videó: itt is a Wi-Fi sync és a feliratkezelés a fontos. Megvettem régebben az OPlayert, de most egyszerűen a feliratokat nem kezeli, nem tudom beállítani a kódolást ISOLatin2-re, ahogy kell, hogy megjelenítse, mert NINCS a listában.
iFiles nem játszik, mert ok, hogy oda Wi-Fi sync-el rá tudok tenni mindent, ha innen nyitok meg egy filmet pl. OPlayerben, úgy szaggat, hogy "öröm" nézni.
Tehát fizetnék 2 külön programért (audio vs videó), ha azok tudják, amiket leírtam. -
kisbandima
tag
Nem tudja valaki, hogy lesz-e a Mobilarénának iPhone-os programja?
-
Kommy
veterán
válasz
Bencus88 #9002 üzenetére
rágjam a szádba ezeket a dolgokat?
kijelölöd a az iTunes library-ban az összes zenét és nyomsz egy delete gombot.
Hozzáadni, pedig file menü add to library.
Csak azokat adja hozzá ami a library-ban van, de én ezt a módot utálom mivel akármit törölni akarsz annka a library-ból is törölni kell.
Én sokkal jobban szeretem a manualy managa music-ot, így az avan rajt amit én akarok és csak rá kell húzni amit rá akarok rakni (lehet mappát is)
-
Kommy
veterán
válasz
Totheground #9007 üzenetére
Miért mi baj van a cover flow-al , mert nálam semmi gondot nem veszek észre.
-
Totheground
addikt
Hát, a coverflow még b6 alatt sem az igazi...
-
lamajoe
tag
Minden alapfunkciót tud amit itt említettél, még ha 1-2 kicsit bonyolultabb is mint más telefonokon.
Pl. csengőhangot és ébresztőhangot nem lehet csakúgy beállítani, előtte át kell konvertálni iTunes-ban ringtoneba, de ez egy fél perces folyamat, vannak rá appok is.
Zenehallgatásra 40 órát írnak, ha 40et nem is, de 30 óra körül nekem szokott bírni. Persze ezt nem úgy mondom, hogy tényleg tolok 30 órát, hanem mondjuk ha végighallgatok egy 8 órát (szoktam annyit, megállás nélkül, ha keresztülutazom az országon) akkor lejön X % az akksiból, és így valamikor kiszámoltam, hogy 25-30 órát legalább bír.
Én speciel nem nyúzom sokat az iPhone-om, ha épp nem olyan a helyzet. Nem azért vettem iPhonet, hogy egész nap azon lógjak, hanem a praktikussága miatt. Ha kell tudok rajta csinálni mindent, zene net játék film stb, de ez nem azt jelenti, hogy egész nap azt csinálom. Szóval én nem töltöm minden nap, azt mondanám, hogy 3-4 naponta töltöm egy átlagos iskolaidei napon, ebben benne van mondjuk fél óra zenehallgatás, suliban játék, wifiről netezés, de egyik se túlzottan sok ideig. Ezt a 3-4 napot csak saccra mondom, hisz nem sűrűn várom ki, hogy lemenjen 10%ra.De ha csak átlagos telefon felhasználásra meg zenére akarod használni akkor ez az átlag 3 nap jó mérvadó.
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hobby elektronika
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...