- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Csabee. #49927 üzenetére
Nálunk 50-50 az arány. Az egyik ilyen, a másik nem. Szerinted ez akkor gond?? Mert akkor megyek gariztatni, hogy nekem itt ne világítson
Xlife11: vicces lenne
Egyébként már összeszedtem egy kis listát. Érdekelne, hogy mi a véleményetek, cserélnék e:
-antenna para( 4 csíkról itt a lakásban fél perc se, és nincs szolgáltatás)
-ugye van ez a forrasztás elengedés miatti dolog, hogy vagy hallanak vagy nem( nem csinálja, de ugye kiderült, hogy típushiba)
-zörög benne vmi ha rázom( persze tudom, hogy ez ilyen)
Volt még valami, de most nem ugrik be -
plus44
veterán
válasz
Csabee. #49712 üzenetére
Munkából adódóan nekem is külön akksis tokot, vagy külső akkut kell hordoznom, nem túl esztétikus. de ez van. A WiFi hoba pedig nem mindig jön elő, másrészről pedig sok "jót" hallottam és átéltem már a T-mobile-lal, így inkább a garanciáztatás részt messziről elkerülném. Munkaeszközt fél percig nem hagyok sehol sem.
-
plus44
veterán
válasz
Csabee. #49700 üzenetére
Ugyanez sima 4-gyel, NO JB, 5.1.1 szoft. Remélem nem lesz hülye az Apple és nem az akksifejlesztést nem arra használja, hogy még vékonyabb telefont csináljon, hanem a mostani vastagság megtartása mellett bivaly akkut rak a telóba, mert ez a mostani állapot tarthatatlan...
Hálózatproblémára: érdekes, mert nekem a 3G atomstabil, a WiFi-t viszont rend szerint eldobja és ilyenkor semmire sem cstlakozik fel, újra kell indítanom a telót, pedig T-s vagyok.
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Csabee. #49023 üzenetére
Nekem és másnak is egész nap hülyült a viber, üzeneteket nem küldte el, más sorrendben, stb.. valami nagyon nem volt oké.
(#49053) Roland93:
Nem fog se sárgulni, se semmi baja lenni, nyugodtan vegyél fehéret, kb. úgy vagyok vele hogy feketét nem fogok legközelebb venni, mert úgy is leváltom. -
wertigo1984
őstag
válasz
Csabee. #48039 üzenetére
Neeeem... Óriási. Nekem a hüvelykujjam fáj, mert annyit buzeráltam tegnap...
ha tudnád, hogy mi minden van még a táskájában... rúzs, körömlakk, miniparfüm, deo spray, arclemosó, fésű, karlánc, rágó, tic tac, +1 mobil, rengeteg apró, pzs, spirál...
(#48041) icecave: tudom hogy nem ide való.
-
h1ght3chzor
őstag
-
boogie84
veterán
válasz
Csabee. #47438 üzenetére
Egyébként redsnow-al hogy tudok 5.1-es JB-et készíteni? Letöltöttem az 5.1-es szoftvert, és nem fogadja el, mikor tallózni akarom.
Snowbreeze-el pofon egyszerű a jb-s szoftver elkészítése. Csak azzal nem tudtam h hogy kell DFU modba tenni. Most már rájöttem h mag a progi csinálja, és nem kell nyomkodnom a telót. Akkor voltak a hibaüzik..
(#47439) Ragnar95: Most tartok 4 percnél.
-
krain
tag
válasz
Csabee. #47393 üzenetére
szervusz, köszi, talán rendben van most- visszaállítottam, újraindítottam a telót, itunes-t újratelepítettem és most megy
igaz ezt a nyamvadt csengőhangot még nem tudtam beállítani, de most újra nekifekszem(nem azért, de hogy egy ilyen hírű telefonnál micsoda elképesztő kretén gyári hangok vannak, húúú
)
-
Gorbesz
tag
válasz
Csabee. #46221 üzenetére
azt hiszem ezzel teljesen egyet kell ertsek. jo az iranyitas, nagyon jol atportoltak, de megfeszitve erzem magam mikozben jattszom, annyira kicsi a kijelzo mar ehhez. shadowgun-nal is ereztem. csak kell egy iPad3.....bar mostanaban hallottam olyan pletykat hogy az Apple kiadna egy controllert a telohoz. ha igaz is, es mire kijon + updatelik a jatekokat hogy tamogassa, haaat addigra i6 lesz
-
Gorbesz
tag
válasz
Csabee. #46214 üzenetére
neha mar komolyan elgondolkodom egy iPad3-on, ugyanis filmnezesre is jobb, tovabba gamingre is
btw kinek melyik media lejattszo jon be? En most az OPlayer-t nezegetem, van par hianyossaga (jeleztem mailben a fejlesztok fele), de ha updatelik akkor jo lesz.
Igazabol az a baj, hogy mindegyikbol hianyzik valami, igy most 4 db van fenn: GoodPlayer, Oplayer, TTPlayer, AVPlayer. -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Csabee. #45465 üzenetére
Iszonyatmód kikapcsol, gyönyörűen néz ki, jó a zenéje, és az advanced pályákon már nehéz és nagyon izgalmas is
Választ nem kaptam, így feltenném még 1x a kérdést, hátha most valaki meg is látja:
Meg tudnátok mondani, hogy van-e arra lehetőség, hogy iPad appot futtassak iPhone4-en?
Megveszek azért, hogy legyen egy zsebben hordható Eufloria-m, de sajna a gugli csak félmegoldásokat dobott (főleg MAC alatt megoldható módszerekkel).
Ti tudtok valami kerülőt erre? -
jozsi252
veterán
válasz
Csabee. #45185 üzenetére
Köszi
Akkor igazából az a lényege hogy a levelek amik épp rajtavannak a telefonon azok fizikailag is rajtavannak, viszont ha letelik a 3 nap akkor törlődik a telefonról gondolom. Illetve gondolom nem minden egyes belépésnél a mail fiókba tölti le. amiket már elötte megnéztem de még nem telt el 3 nap.
Viszont azt észrevettem hogyha törlök egy mail akkor a szeverről is törlődik az az adott mail.
Illetve egyik ismerősöm eddig simán használta a fiókját ( fetch ) és kérte hogy csináljam már meg neki is hogy gmail-el működjön a push. Előző fiókjából valahogy átlehet vinnni a leveleket? Vagy teljesen fölösleges, lehet nyugodtan törölni előző fiókját, mert amikor létrehozom az újat neki akkor úgyis letöltődik a szerverről.
-
pumbesz
csendes tag
válasz
Csabee. #45098 üzenetére
de nincs a telon semmi nemtudok menteni
csak recovery mod jön be, és van egy oylan gondom hogy a 3gs 4.1 es szoftverje megy csak fel rá, de nincs térerö annál. elképzelhetö h 3gs- a telefon csak 3g dobozba kapta,m:S mert használtba vettem, és 3g szoftok közül semelyiket nemteszi fel :S
-
válasz
Csabee. #44144 üzenetére
Persze, amennyiben adott esetben lusták úgy megírni a programot,hogy a nagyobb, ezáltal nagyobb tömörítéssel becsomagolt texturákat (ha közel hasonló méretet akarunk sima és retina tekintetében) realtime úgy tömörítse ki, hogy a felesleges processzorkapacitást kihasználva nagyobb feladatot osszon ki rá.
A lényeg az, hogy nagyobb tömörítéssel lehet ugyanakkora (sőt akár még kisebb is) egy nagyobb file, ha van felesleges "kraft", akkor ezt kihasználva vígan meg lehet oldani, csak a processzor többet dolgozik (vagy a GPU, a példa szempontjából tökmindegy), hogy realtime kitömörítse, amikor arra a programnak szüksége van rá.
-
válasz
Csabee. #44138 üzenetére
Olvass utána, mert nem igaz amit mondasz... növekednek, de közel sem annyival, mint te azt gondolod.
Ha már itt tartunk, én nem vennék új iPad. iPad 2-m van, és használom nagy megelégedéssel. Persze, az ok, hogy tovább lesz támogatva az új, de általános használat mellett semmivel sem gyorsabb, mint a 2, valamint a bazi nagy akku melegszik (egyre több a panasz a neten), ráadásul rohadt sokáig tart feltölteni. Gondolkoztam a cserét, de (számomra) feleslegesnek tartom, teljesen jó a 2-es is. Majd ha a játékunk folytatását kéri a BigFishGames iPad-ra is, akkor muszáj lesz úgyis beszerezni egy retinásat, vagy még inkább kunyerálni a cégtől. Aztán, hogy kapnék-e, az más kérdés.
-
Kommy
veterán
válasz
Csabee. #44030 üzenetére
Akkor itt az idő, hogy beszerezz egy Apple TV-t az iPad 2 mellé. Most minden 4. iPad 2 vásárlónak lehetősége lesz arra, hogy a 100 Apple TV egyikét megvásárolhassa 1 Ft-ért. Ehhez csak meg kell adnod a vásárlás során nevedet, telefonszámodat és email címedet, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Az akció 2012.03.016-ig vagy a készlet erejéig tart.
Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest