- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
banditos91 #33639 üzenetére
OK google es Hey google is van es mukodik is google eszkozokon.
-
Ragnar95
félisten
válasz
banditos91 #29407 üzenetére
Először azt kéne tisztázni, milyen domain, mert simán lehet, hogy maga a levelezőszerver sem támogatja a pusht, úgyhogy sehogy sem lesz pushod
-
Ragnar95
félisten
válasz
banditos91 #29403 üzenetére
Milyen email szolgáltatáson keresztül megy a céges levelezés? Exchange esetén mennie kéne a pushnak ha mindkét oldalon megfelelően van beállítva a dolog.
-
válasz
banditos91 #29403 üzenetére
Gyárival nem lesz push csak fetch. Szedd a külön appot!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
banditos91 #23402 üzenetére
Ismerős. Két évig felesegem nyakában hagytam a nikont es lenyűgözött a kihívás hogy telefonnal csináljak hasonló képeket mint azelőtt DSLR-el, aztán nyáron amikor válogattam össze a nyaralós képeket láttam meg azt amit tulképp azelőtt is tudtam hogy a képek közelében sincsenek annak a dinamikanak stb amire a Nikon képes es hogy nekem inkább az utóbbira van szükségem.
-
Blyan
félisten
válasz
banditos91 #23377 üzenetére
Mi különbség van a nightcap és a pro között? A sima magára lett hagyva, úgy látom 2014 óta nem lett frissítve. Anno 4S-szen használtam, akkor még nem volt pro.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
banditos91 #23380 üzenetére
Én DSLR-t használok főként (manuálisan), munka és hobbi céljából is, mégis baromságnak tartom a külsős appokat iPhone-on. Az iPhone baromi jól állítja be az expó értékeket, amennyiben meg mégse, könnyen korrigálható felfelé-lefelé swype-pal. Ennél több szerintem felesleges, egy mindig kéznél lévő point n shoot eszköznél.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
banditos91 #23377 üzenetére
Pedig most nem mond hülyeséget. Ez epp olyan mint azok az emberek akik azt hiszik attol nem sportolnak rendszeresen mert nincs rajtuk elég márkás sportholmi.
-
szezso15
addikt
válasz
banditos91 #23167 üzenetére
Holnap bevetem élesben!
(#23168) Blyan: Jó a BKK Futár is szvsz, csak eddig nem is tudtam h van ilyen, mivel a már feljebb is említett appot használtam Androidon, most ideiglenesen van nálam ez az i5.
-
szezso15
addikt
válasz
banditos91 #23161 üzenetére
Ezt is megnézem, használtad már?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
banditos91 #23018 üzenetére
Összefüggne az iTunes-szal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest