- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose #13998 üzenetére
Végül sikerült megvennem 60K-ért ezt a linkelt Air-t, szerintem ennyiért elég jó vétel volt egy cellularos darab
Semmi baja, 1-2 mikrokarcot kivéve hibátlan
Furcsa, de ugyanakkora élmény volt először a kezembe venni és látni a szép retina kijelzőt, mint 2 éve amikor először vettem
Egyet sajnálok, hogy IOS 10 van rajta, nekem még IOS 9-el 8-10 hónapja gyorsabbnak tűnt -
nofi
addikt
válasz
Chereiose #13997 üzenetére
Air-t vegyél minimum, az nem tudom melyik Mininek felel meg, ha mégis a kisebb méret felé hajlasz. Ha eladod akkor meg igazából az Air2-n is ugyanannyit buksz kb 3 hónap alatt szóval azt is nyugodtan bevállalhatod.
A linkelt hirdetéshez annyit, hogy iPad-ből nincs függő készülék, akkor sem az ha szolgáltatónál veszik -
törölt tag
válasz
Chereiose #13138 üzenetére
Nem használok Facebook app-ot, lehet, hogy nálad arról van szó, hogy a Facebook app nincs a 9-eshez optimalizálva. Nálam semmi gond a géppel. Én egyébként is nagyon kényes vagyok a sebességbeli problémákra, így ha nálam ekkora lassulás lépne fel. mint nálad, azonnal észrevenném. Ezért is váltottam android-os tabletről Apple-re, mert az néha 20 másodpercet is várt egy app megnyitásával. Ezzel nem volt gondom soha. Igaz, nincs is telepakolva cuccokkal.
-
silmatauki
őstag
válasz
Chereiose #5286 üzenetére
Ez SZVSZ korrekt ár egy 3G-s Mini1-ért.
Szerk: látom (lásd a sarkán a sérülést), hogy volt már leejtve. Akkor nem is olyan előnyös a 45k – próbálj egy kicsit alkudni, arra hivatkozva, hogy ki tudja, milyen feszültségek lettek a gépben a leejtéstől, és hogy ki tudja, amiatt mikor törik el (magától) az üveg...
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Chereiose #3994 üzenetére
Apros link- nem celom a hirdetese -
bok92
addikt
válasz
Chereiose #3745 üzenetére
Hivatalosan akkor van a Black Friday... nem tudom hogy ott lesz e valami. De nekem az Edigital is gyanús ipad akció kapcsán. 128 GB szinte csak rendelésre van, szóval az eleve nem lesz. Ha nem lesz semmi kedvezmény akkor egy 64GB verziót veszek + mellé egy 1TB wireless hdd és megpróbàlom valahogy laptopként használni.
esetleg még egy apple billentyűzetet, de az majd inkább később...
-
válasz
Chereiose #3448 üzenetére
Nem ismerem az eladót, de nagy kockázatot nem látok: házhoz viszi Neked, ha minden ok, akkor adod neki a kp-t és mindenki elégedett, adsz neki 5 piros pontot, Te kapsz tőle 2 piros pontot.
#3452: ha esetleg nem magyar szabvány a töltő, akkor lehet venni hozzá gyári Apple magyar szabvány villásdugót is ~ 2000 Ft-ért; korábban nekem is volt felesleges (már nincs).
-
Süvi
őstag
válasz
Chereiose #3400 üzenetére
Tok hozzászólás 1
Tok hozzászólás 2
Szerintem teljesen azt árulja magyar oldal háromszoros áronSzerintem ua. mint atees fórumtársé.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Chereiose #2433 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, hogy számodra mi éri meg jobban, egy Smart Case vagy egy másik tok...
Szerintem ha már Apple tok, akkor mindenképp a Case éri meg, mert a Cover kifényesíti az iPadet a mágnesek csatlakozásánál + a Case tökéletesen védi a teljes készüléket asztalra lerakva/táskába betéve is.
Én nagyon szeretem a Smart Case-t, mert kényelmesen ki lehet vele támasztani a készüléket és védi is mindig azt.
Amúgy 15k a Smart Case, nem 22. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Chereiose #2127 üzenetére
Ez nem rossz dolog, a 4 óra üzemidő tényleg nem sok, de nekem elég lenne. Azt meg tudnád nézni, hogy másik kártyát beletéve megy e a cucc, vagy függő?
Bodz:
Az szép, én az 5c-m üzemidején lepődtem meg múltkor buli után hazajövet 350 képet lőttem, 3G-vel végig ilyen eredményt hozott:kép
De csak hogy ON is legyek, Air is jól bírja: [link]
Akksira egy szavam se lehet IOS terén. Airnél 3 nap után nyúlok töltőhöz, félelmetes...
-
Bodz
nagyúr
válasz
Chereiose #2129 üzenetére
Az jó ha elég a 4 óra neked.
Nálam 9-et kell kihúzni, ezt mondjuk simán teljesíti a telefonom (THL T11).
Más. Mintha a 7.1.2 óta gyorsabban merülne a mini, de csak egy kicsit, lehet képzelődöm. A már említett 9 órát simán végig bírta régebben aktívan nyomkodva, netezéssel, kis játékkal, de most már úgy 8 óra után nyúlnom kell a töltőért.
-
-
válasz
Chereiose #1888 üzenetére
ezért írtam, hogy megkapható féláron
igen, amúgy marha drágák ezek a tokok, de mivel én hordozom magamma, inkább invesztáltam egy jó minőségű tokba, ami rendesen megvédi a gépet a táskámban. megéri ezekre a cuccokra vigyázni, mivel ahogyan néztem nagyon jól tartják az árukat, szép állapotban könnyen eladhatók ha mégsem jönne be, vagy váltanál az új kiadásra.
vadászcsiga:
köszi az infót. sok pdf-em van, de akkor ezeket nem icloudon, hanem majd dropbox-on keresztül fogom elérni, végülis olyan mindegy. egyébként irodai alkalmazások terén az apple vagy a microsoft alkalmazásai a jobbak ipadre? -
válasz
Chereiose #1866 üzenetére
én full case-t vettem samsonite boltban a minire 11k-ért, nem sokkal drágább a nagyobb méret sem. ennyiért official kiegészítők közül csak covert kapsz. de pont tegnap láttam a corvin plázában egy bőrdíszmű boltot, ahol szintén árulnak samsonite tokokat, és jelenleg 50% kedvezménnyel. jó mérges is voltam magamra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest