Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomics
üzenetére
A billentyűzettől sok minden függ. Az benne van az árban? Mert akkor meh..
De 200-ból kijön egy 2018-as 11 colos pro. Ahhoz később ceruza meg magic keyboard még legalább egy százas használtan.
Ha megelégszel valami 3rd party bt-os billel akkor akár a 9-es alap ipad is szóba jöhet, de az első gen pencil. -
daniel909
addikt
én is ezen agyaltam végül minit vettem és nem bántam meg. kompaktabb és imádom a kijelzőjét. nagyon jó kis gép mind 2. (szerintem az air nem ad annyival többet mint amennyivel drágább... persze nagyobb oké, de az néhány élethelyzetben még hátrány is. olvasgatni meg a mini kijelzőjén is nagyon jó a felbontás miatt miatt.) de ezt úgyis az dönti el h milyen élethelyzetben fogod főleg használni. otthonra jobb lehet az air, de ha sokat cipeled akkor a mini lehet jobb választás mivel kicsi. tényleg nehéz döntés egyébként.
-
daniel909
addikt
a karácsonyi szezonra szerintem mindenképp kidobálják az új ipadokat, de retina miniről meg airről nem lesz érdemes váltani.
lesz benne ujjlenyomatolvasó meg egy picit gyorsabb soc, ennyi. rebesgetik még a 2gb ramot de szerintem marad 1. szóval én se várnék, csak ha lyan fontos az ujjlenyomatlvasó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Crimson Desert
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest