- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
nekem is lagol kicsit a air-em a 9-cel.
-
hyperspace
őstag
-
hyperspace
őstag
Szerintem a mini megkapja az Air2 képességeit. Ez biztos. Az Air2 a most érkező IOS9-cel lesz átlagfelhasználó számára élesen más az Air-nél. A pro számomra csábító lenne de nem érzem, hogy pár hét múlva képbe kerülne.
Mondjuk azok az előzetes képek szerintem tök hülyék, amikkel illusztrálni próbálják, hogy fog kinézni.
Jó helykihasználással az ipad4- méretébe simán beférne egy 11.4"-os képernyő az air keretének arányaival. Jól gazdálkodva 12" is. A tömege sem kellene 652gr legyen. olyan 550-re saccolom 7mm vastagság mellett.
A proci területén lehetne benne 2.1 GHz 4magos 9X duplázott gpu-val, kisebb csíkszélességen, 4Gb 2.1 Ghz négycsatornás DDR4 rammal. Természetesen normális 256-os ssd-t bele és usb-C csatit. Legyen szabványos..Aztán, ha beérik az IOS fejlesztése, az IOS10 fuzionálhat az OSX 10-zel a windowshoz hasonlóan.
Szerintem a fejlesztés első iránya inkább az lesz, hogy az OSX kapja meg az IOS progik virtuális futtatási környezetét, (az iTunes progiba integrálva), hogy a platform átjárható legyen, míg az IOS megkapja az OSX funkcionalitásának design elemeit.
Az OSX felhasználók túlnyomó többsége többszörös IOS felhasználó is. Fordítva nem.
A fizikai platform fúzió talán egy generációval később érkezhet két év múlva.
A Metal api OSX-re portolása ennek mondjuk nem mond ellen.hogy fogja elkülöníteni az air2-t és az air-t az ios9?
-
hyperspace
őstag
-
hyperspace
őstag
-
hyperspace
őstag
mobilarénán ez az utolsó hír.
-
hyperspace
őstag
-
hyperspace
őstag
-
hyperspace
őstag
de jó, hogy feltettem a 8.4-et...
szerk: na még képet sem csatol. frissítés óta nem kapcsolódik az appstore-hoz. volt valakinek ilyen gondja?
-
hyperspace
őstag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, mert már minden lehetséges dologgal próbálkoztam ami csak eszembe jutott, de sehogyan se jutok semmire.
Szóval, a probléma úgy kezdődött, hogy cseréltem az íróasztalomat és véletlenül a pakolás közben resetelődött a Router. Semmi gond, újra állítottam és minden működik is vele, kivéve az iPad Mini. Ugyanis van egy olyan problémám, hogy hiába írom be a wi-fi jelszót helyesen, azt írja ki, hogy nem helyes a jelszó. Hangsúlyoznám, hogy minden mással működik, a két iPhone 6-tal és a Smart TV-vel egyaránt, egyedül a Minivel van gondom. Próbáltam a hálózati beállításokat törölni, de az sem hozott eredményt, a helyesen beírt jelszót továbbra is helytelenként értékeli. Ezután töröltem minden beállítást, de ezzel sem sikerült. Megpróbálkoztam a teljes törléssel, ám az a furcsaság van, hogy ugye ilyenkor kéri a az Apple ID-t, amit meg viszont hiába adok meg, mivel nem tud a wi-fi-re kapaszkodni, így nem tud kapcsolódni az Apple szerveréhez sem, hogy azt azonosíthassa.
És itt a kör bezárult. Legalábbis egyelőre úgy tűnik. A Router resete előtt teljesen jól működött ezzel is, szóval abszolúte nem értem a dolgot. Tehát a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm.Esetleg próbáld meg egy másik wifi-n történt aktiválás után a kapcsolódást.
-
hyperspace
őstag
lenyomva tartod a billentyűzetes ikont (jobb alsó), feljön egy kis ablak, ráhúzod az ujjad a dock-ra, és kész.
runner 125: sztereóban rögzít.
-
hyperspace
őstag
-
hyperspace
őstag
-
hyperspace
őstag
Ügyes voltam és sikerült megrepesztenem az Airem kijelzőjét
Itt hogy működnek a dolgok? A gép elmúlt egy éves is. Nem feltűnő a repedés, két nappal rá szúrtam ki, mikor leesett, észre se vettem (sőt, esett már nagyobbat is). Pár szervizt megnéztem, ott elvileg külön mondják az érintőkijelzőt és az LCD-t, ez igaz valós? Melyik szerviz ajánlott?Szerencsére nekem nincs tapasztalatom iPad-del, de az iPhone-nal igen. Westendben található szamurájok nekem szépen megcsinálták. Az Air érintő cseréjét 25-ért mérik.
-
hyperspace
őstag
sziasztok,
tapasztaltatok ipad air-nel, hogy toltes kozben a hatlap olyan erzest kelt, mikor kezben van, mintha feszultseg lenne benne? megelozve kicsit, nem, nem dob villamokat, nem all egnek a hajam, nem raz meg, nem csip, csak "bizsergo" erzes.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Logitech Crayon USB C digital pencil ÚJ Alza gari! 2027.09.06.
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5403
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És itt a kör bezárult. Legalábbis egyelőre úgy tűnik. A Router resete előtt teljesen jól működött ezzel is, szóval abszolúte nem értem a dolgot. Tehát a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm.
Itt hogy működnek a dolgok? A gép elmúlt egy éves is. Nem feltűnő a repedés, két nappal rá szúrtam ki, mikor leesett, észre se vettem (sőt, esett már nagyobbat is). Pár szervizt megnéztem, ott elvileg külön mondják az érintőkijelzőt és az LCD-t, ez igaz valós? Melyik szerviz ajánlott?