-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
silmatauki
őstag
válasz
mrkorooo #5362 üzenetére
Csak ha JB'elsz, és használod a BTC Mouse & Trackpad-et. Sajna ez sem használja ki pl. a Magic Mouse trackpad-jét, valamint remote desktop appokban nem szinkron a remote és lokális egérkurzor, szal nem igazán megoldás. Ja és persze, ahogy mondtam, JB kell hozzá, annak minden nyűgével.
-
-
-
TheMarci
addikt
válasz
mrkorooo #4994 üzenetére
alapelvekben.. http://mobilarena.hu/allando/alapelvek.html
-
válasz
mrkorooo #4186 üzenetére
Elég sokan jeleztek Apple fórumban.
Az egyik fórumozó leírása szerint a legújabb szériák talán már mentesek a hibától. Nagyon remélem, hogy tényleg így van. -
silmatauki
őstag
válasz
mrkorooo #4163 üzenetére
Bocs, de tévedsz. A KitKat pl. sokkal jobban futott régi hardveren, mint az előző 4.x verziók. Ráadásul Androidon nem kötelező az OS upgrade, ha az ember nem akarja. iOS-en anélkül restore-olni vagy a gépet szervizbe adni nem lehet – és esély nincs a downgrade-re (hacsak nem valami ősöreg, max. A4-es CPU-jú és előzetesen már JB'elt készülékről van szó, ahol az SHSH blobokat még fel lehetett használni.) Amúgy meg az asztali Windows 8.x is sokkal gyorsabb ugyanazon a hardveren, mint pl. az XP.
Legalábbis röhejes, hogy anno a MS-t fikázta a jónép, hogy akarattal lelassítja az új OS-eit. Most meg 180 fokos fordulatot vett az egész, és immár az Apple az, aki így szivatja a felhasználóit (gyakorlatilag távolról tönkreteszi a "régi" hardverüket), és az MS az, aki a régi gépeken is kifejezetten villámgyors OS-eket hoz ki.
-
ROBOTER
addikt
válasz
mrkorooo #3949 üzenetére
Volt anno egy iPad (1. gen), ami forradalmat csinált. Gyengéje volt a 256MB RAM, de akkor a weboldalak is kisebbek voltak. Minden elfogadható sebességű volt rajta (iOS 4.x.x -vel érkezett), a Safarit nem lehetett kiakasztani, nagyon szép volt a design, bár nyilván jóval nehezebb volt és picit vastagabb, szélesebb.
Elég sok hír jelent meg arról, hogy nem fogynak jól az iPadek, túl nagy a termékciklus, az emberek 3 évet is kivárnak a következőig, míg mobiltelefonnál ez általában rövidebb időszak. Ezt az Apple egyértelműen megpróbálja letolni az emberek torkán.
Egyrészt a szoftverfrissítések használhatatlanná teszik a régebbi iPadeket. Nekem 3. gen. van, iOS 8-cal lényegében kínszenvedés használni, a Safari röhej, de a többi böngésző is idegesítően kínlódik. Kollégám 2. generációs iPadjét (5.x.x van rajta, nem frissít) babráltam a minap, sokkal-sokkal gyorsabb, mint az enyém.
Másrészt megjelent egyfajta igénytelenség, ami eddig az androidos vonal jellemzője volt. Vannak szemet (agyat) gyönyörködtető dolgok, de egyre kidolgozatlanabbak a részletek, egyre több a kapkodás, a hiba.
-
-
-
-
-
NyalokAA
aktív tag
-
runner 125
nagyúr
válasz
mrkorooo #3557 üzenetére
27%-os számlát adnak hozzá? Itt a legolcsóbb? Előbbi fontos az elszámolás miatt.
szijartg
Itt bemutattam már a tokomat. 3 hónap után sincs használati nyom, most is csak ilyet vennék. Ha, adnak ki Air 2-re is, biztosan e mellett teszem le a voksom.
Azon állásponton vagyok, h védje a hátulját, oldalát is, illetve legyen kitámaszható. Este nagyon sokszor kitámasztva használom az ágyban. Kényelmes.erdoke
Noh igen.
Az ujjlenyomatmentes panelról vannak már hírek? Nehezen tudom elhinni, h létezhet ilyen.mod.
Jah és még annyit hozzátennék a Mini-hez úgy amblock, h számomra kissé elkeserítő az, h a legutóbbi bemutatón nulla fokuszt kapott. Vajon ennyire háttérbe szorult, ennyire kevés fogy belőle, h csak egy Touch ID-ra futotta?
-
Ragnar95
félisten
válasz
mrkorooo #2424 üzenetére
Igen, érdemes lehet, mivel évente szokták frissíteni a termékpalettát, így legkésőbb novemberben ideje lenne a következő modellnek megjelennie.
vadászcsiga: OSX-en is elég komoly változtatásokat kapott a Safari a Mavericksszel, pont az energiatakarékosságon és az erőforráshasználaton faragtak egy csomót, így nem csodálnám, ha lassan iOS-en is megejtenék ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest