Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
itt nincs ugye garijegy, mert Angliából lett hozva, gondolom akkor beaktiválástól indul az 1 év.
Apple-höz tényleg nem kell garipapír/blokk stb. csak beviszem bármelyik boltjukba és imei alapján megy a gari?(#2452) bandus: köszi köszi!
nem is tudtam, hogy papír nélkül gariztatnak!!! 
-
StLui
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Nekem a mini kicsi volt. Nem tudtam rajta kényelmesen gépelni. Filmet is furcsább lenne rajta nézni. Netezésen is ront a kiseebb képernyő és felbontás. Továbbá azt is csak körülményesen lehet egy kézzel kezelni.
@erdoke: igaz, így már értem a fennakadást. Az esetek többségében állni kényszerülök, akkor így mondom. De a telefont még mindig egyszerűbb előhúzni a zsebből és azon átfutni a dokumentumot, mint az Alstom szerelvények szoros ülésrendje közepette előbányászni az iPadet és kihámozni a tartójából.
-
-
-
erdoke
titán
Nem arról van szól hogy lezárom az eszközt, vagy sem, hanem hogy a gyerek játszik rajta, netán a te régi iPaded már az övé, ugyanazzal az Apple ID-vel. Jelszó nélkül nincs vásárlás, bár emellett az alkalmazáson belüli vásárlást külön is lehet tiltani.
Akksival ne foglalkozz, kb. két havonta merítsd le közel teljesen, majd töltsd fel 100 %-ra. -
Gadgetfan_
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem is tudtam, hogy papír nélkül gariztatnak!!! 

De tévedtem. Viszont jó a tipp, mert Samsonite tetszett, csak nem tudtom hol kapnám meg, pláne ennyiért.