- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
itt nincs ugye garijegy, mert Angliából lett hozva, gondolom akkor beaktiválástól indul az 1 év.
Apple-höz tényleg nem kell garipapír/blokk stb. csak beviszem bármelyik boltjukba és imei alapján megy a gari?(#2452) bandus: köszi köszi!
nem is tudtam, hogy papír nélkül gariztatnak!!!
-
-
StLui
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Nekem a mini kicsi volt. Nem tudtam rajta kényelmesen gépelni. Filmet is furcsább lenne rajta nézni. Netezésen is ront a kiseebb képernyő és felbontás. Továbbá azt is csak körülményesen lehet egy kézzel kezelni.
@erdoke: igaz, így már értem a fennakadást. Az esetek többségében állni kényszerülök, akkor így mondom. De a telefont még mindig egyszerűbb előhúzni a zsebből és azon átfutni a dokumentumot, mint az Alstom szerelvények szoros ülésrendje közepette előbányászni az iPadet és kihámozni a tartójából.
-
-
-
erdoke
titán
Nem arról van szól hogy lezárom az eszközt, vagy sem, hanem hogy a gyerek játszik rajta, netán a te régi iPaded már az övé, ugyanazzal az Apple ID-vel. Jelszó nélkül nincs vásárlás, bár emellett az alkalmazáson belüli vásárlást külön is lehet tiltani.
Akksival ne foglalkozz, kb. két havonta merítsd le közel teljesen, majd töltsd fel 100 %-ra. -
Gadgetfan_
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest