Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Apros link- nem celom a hirdetese -
Kasya
nagyúr
válasz
Peddy789
üzenetére
Epp ma vettem egy Air 2-t 132-ert aprorol. Nemetbol behozott, bontatlan. Atvetelkor nyitottam es kapcsoltam be eloszor. Tudom ajanlani...
Nekem ez a "hatulja benyomas-kepernyo elszinezodes" nem tunik gondnak. Eleg erosen kell megmarkolni ahhoz, hogy ez jelentkezzen. Normal fogas/hasznalat mellett ez nem lehet zavaro szvsz. Viszont melegszik...nem veszes, de fura, hogy kulonosebb terheles nelkul is attud melegedni.
-
Kasya
nagyúr
Jol vettem ki az elozo hozzaszolasokbol hogy nem szukseges szamla/garancia lap a szervizeleshez? Mert akkor pelevagnek egy apros hirdetesbe...
-
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
Ipad-et szeretnek venni. Leginkabb az Air-t neztem ki. Kerdesem, hogy az Air 2-t vagy az elodjet erdemesebb valasztani a kovetkezo cca. 5 evre? Elsosorban internetes tartalom, online streaming (tv), youtube es nyelvi programok mennenek rajta.
A lenyeg, hogy a kesobbi frissitesek utan is maradjon smooth a rendszer. Latvan az Iphone frissiteseket es a keszulekek folyamatos elavulasat e miatt, bizonytalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs