- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
addikt
-
őstag
Sziasztok.
Tudom használni a régi 10,5 ös prom nak a Smart billentyűs tokjat egy 10,2 es iPad 9 nél ? A szélesség hosszúság méretek megegyeznek, csak a mélységben van pár mm difi.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
ittakary
nagyúr
válasz Maxximus #45402 üzenetére
Elmeletileg jo hozza, legalabbis valaki igy hirdette
-
őstag
válasz ittakary #45403 üzenetére
Köszi
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárláson töröm a fejem. Amire fogom használni, az nagyjából az lesz, hogy sorozatokat nézek rajta kardió közben az edzőteremben, illetve este az ágyban a kisfiam mellett ha alszik. Bajban vagyok a mérettel. Vagy valami nagyra(12,9) lenne szükségem vagy kicsire (ipad mini).
Melyiket ajánljátok a felhasználási igényem szerint? + kérdés: várható új ipad mini? -
Roland861010
addikt
válasz smallmer #45405 üzenetére
Nem értem a kérdést. Mi az hogy a két véglet?
A nagy kényelmetlen cipelés közben a kicsi meg kicsi.
Viszont sosem értettem, hogy az edzőteremben kardiózás közben minek kell sorozatot nézni? Vagy telefont nyomkodni?
Mivel így folyamatosan kiesik az ember a ritmusból és nem tudsz megfelelő pulzus számot fent tartani amivel a megfelelő kalória égetés nincs meg. Viszont bemelígtésre is így alkalmatlan.
Az otthoni felhasználásra is inkább Air ha csak erre kell de lehet jobb lenne egy iPad 9-es vagy 8-as. -
Geller72
veterán
válasz Roland861010 #45406 üzenetére
+1
Nekem van mindhárom. .
Részletekbe nem mennék, de szerintem pont a "középméret" lenne jó erre. iPad 9 mondjuk és ennyi. -
smallmer
őstag
válasz Roland861010 #45406 üzenetére
Most is van egy 2020-as iPad Air-em.
Őszintén megmondom, hogy olyan baromi mérges lettem az Apple-re, hogy a garancia lejárta után pár nappal megjelent egy folt, mintha beégés lenne, hogy nem is akartam iPadet, de végül arra jutok mindig, hogy félek az egyéb gyártók termékeitől.
Ez a méret pont nem jó nekem. Ahhoz hogy hordozzam magammal edzőterembe, ahhoz nagy, de ha már nagy akkor mindegy, hogy 11 körülit viszek vagy 12,9-es méretet, mert hordozhatóság szempontjából nem oszt, nem szoroz. Tehát ha viszek nagyot akkor már inkább a nagyobbat cipelem.
A minit meg belevágom a táskámba. Ott előkapom kirakom a futógépre és nézem. Este az ágyban sem annyira zavaró a fénye talán a többieknek. Azt viszont nem tudom, hogy egy mini mennyire élhető.Igazából a kérdés, hogy 12 fölötti Androidos tablet legyen vagy várjam meg az új minit
A kiesik a ritmusból edzés közben részre válaszolva: több mint 10 éve heti 3-4 alkalommal járok súlyzós edzésre és kardiozni. Megfelelő "ellenállás" kiválasztásával be lehet lőni az ideális pulzustartományt úgyhogy ha megfelelően beállítod a gépet, akkor nyugodtan tekintgethetsz akármerre, a pulzusod a megfelelő tartományban lesz. Azt viszont senki nem érti, aki nem jár terembe, hogy 1 órás aerob mozgás mindenféle egyéb tevékenység nélkül luxus akkor ha gyermeket, családod van. Este 10-re levágódok a terembe. Lenyomok egy súlyzós edzést, utána egy aerobot, ami azt jelenti, hogy 2-2,5 órát ott vagyok. A kardio közben megnézek egy sorozatrészt és hazamegyek. Ha egyébként nem vinném magammal a gépet és szeretnék egy sorozatot nézni, akkor már 9-kor "magára kellene hagynom" a családot, ergo elvettem tőlük egy órát azért, hogy énidőm (baromság az egész énidő kifejezés, jelenség) legyen.
-
Roland861010
addikt
válasz smallmer #45413 üzenetére
Vágom és értem az aerob részét. De én elítélem mert hacsak nem vagy valami oltári nagy testépítő vagy fitness Lady mindig csak a lazítás megy biciklin vagy a futópadon.
Amúgy meg enged el nyugodtan az iPadet nem nem olyan nagy durraná, hogy mondjuk egy hasonló árú Samsung tabletet ne lehessen megvenni.
-
bostone
addikt
válasz Geller72 #45412 üzenetére
Csakhogy tisztázzuk a félreértéseket:
Egyik iPad modell sem rendelkezik oled kijelzővel.
Az pro széria nagyobbik üdvöskéje kapott mini led-et, tehát a kisebbik még ezzel az előnnyel sem rendelkezik a kategóriatársakkal szemben.Viszont a Samsung S9-es sorozata, azaz az S9, az S9 Plus és az S9 Ultra él a lehetőséggel, míg az S7 és S8 széria 10"-os kistestvérei nélkülözték az amoledet.
A fő témához visszakanyarodva, nekem a mini 6 kijelzője kevésbé tetszik még tartalomfogyasztás közben is érződik a minőség bizonyos foka, illetve annak hiánya.
Ez még mindig egy magánvélemény, de ha van elég hely azon a gépen én Samsung S táblagépet vennék.
Most is, mint mindig azt javaslom a kedves leendő tulajdonosok számára, tegyenek próbát egy közeli műszaki kereskedésben és személyesen bizonyosodjanak meg, hogy mi számukra a megfelelő választás.
Ne hallgassanak rám. -
Geller72
veterán
válasz bostone #45415 üzenetére
Pont nem az oledre értettem a helyeslő kommentet, sry, nekem mindegyik kijelző megfelel, a samué és a pro kijelzője is. Szerintem a pro szebben szól, de ez is lehet egyéni. Mini-t csak GPS-re használom szinte. Arra pedig pont jó abban a méretben. A pro nagy kijelzője nekem megfelel, van hozzá bill+egér kombóm, az akkuideje szerintem nagyon jó. Hangzásban ÉN szerintem megveri a samut. Olyan billem van, amit 3 eszközhöz is tudok egy időben használni, ergo amikor vmi MS spec valamit akarok, akkor samu, egyébként ipad pro. Ha egyik sem elég, akkor asztali gép. Egyetértek azzal a kijelentéseddel, hogy el kell menni, és kipróbálni mindegyiket.
-
kchris78
veterán
válasz smallmer #45413 üzenetére
igen a mini sokkal hurcolhatobb, ha van mini en se a 11-est vennem. de nemreg adtam el a minit vettem 11prot helyette. mini nagy telefon hordozhatosag tekinteteben.. viszont azon nagyon keves munkat lehet kenyelmesem csinalni ellentetben a 11 mar erre sokkal hasznalhatobb.
-
Zeki
nagyúr
Gyerek kapott egy iPad 10gent, vagy mit, hogy lehet ebben beállítani, hogy a fényerőt ne vegye le?
Már a kilelző menüben kilőttük, de akkor is leveszi. -
bostone
addikt
Mit ajánl a kedves nagyérdemű, ha egy 3 órás videofelvételből szeretnék egy 20 perces szeletet kivágni? Életben nem foglalkoztam a témával és valószínűleg eztán sem fogok. Szóval még amatőrnek sem nevezném magam.
-
Amilo02
aktív tag
Üdv!
Szeretnék Külső [BOX-ban] lévő [SSD-ről] fájlt átvinni 12.9' M1 Pro-ra és fordítva. Állandóan azt tapasztalom, hogy " [csak olvasható] " felirat fogad a külső adathordozónál, és nem engedi mozgatni iPard-ról ssd-re, vagy pont fordítva a fájlokat. [Kábel] elvileg jó hozzá. Van ötlet a problémára?
-
Acula M.D.
tag
válasz Acula M.D. #45424 üzenetére
Bocsi nem láttam a válaszod hogy már megoldódott
-
Zeki
nagyúr
válasz Roland861010 #45419 üzenetére
Köszi!
-
Zeki
nagyúr
válasz bmakszim #45427 üzenetére
Köszönöm ezt az infót is!
És igen játszik vele.
Bár most csalódott, hogy az asszony ájfónjára még bő 1 hónapja le tudta vpn trükkel szedni a need for speedet, de most hogy megkapta az ájpedjét, erre már nem, és az ájfónon sem mükszik már. Pedig nagyon várta, hogy milyen lesz vele nagyban játszani. -
Roland861010
addikt
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #45429 üzenetére
Egy kis karácsonyi ajándék .
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
2022 iPad Pro 11’ 4th - ra (SKU: MJM93ZM/A) néztem Apple smart folio tokot. Több helyen úgy látom, hogy egyezik több generációra is (2, 3, 4 ). Viszont néhány forgalmazó kifejezetten nem említi. Náluk külön van szedve.
Mi az igazság ez ügyben?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
victorhun7
tag
válasz F.B.I. #45411 üzenetére
Legnagyobb aksi
Ipad 9 -
krx21
nagyúr
Sziasztok,
Külföldön vagyok. Gondolkodom, hogy itt veszek egy iPad-ot mert olcsóbb mint otthon.
Kérdésem, hogy a garancia itthon hogy érvényesíthető? -
pozsoka
senior tag
Üdv, 6.generációs 17.1.2 Os verzió tablethez lehet valamilyen érintőkijelzőt csatlakoztatni?
Van néhány alkalmazás, amit jobb lenne nagyobb képernyőn használni, nagyok a kezeim.[ Szerkesztve ]
Lehet, hogy hülye vagyok, de okos nem!
-
bmakszim
senior tag
Akkor is. Itt legyen meg a vásárlás dátuma. De, ha hiányozna, számlával pótolható.
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Telekom, mobilvásárlás applikációját szeretném használni, de “bármit” csinálok képtelen vagyok működésre bírni.
Használja valaki? Lehet egyáltalán ?köszi!
Üdv, Dell XPS
-
consono
nagyúr
válasz Dell XPS #45442 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak az lesz a baj, mert a Mobilvásárlás az előfizetéshez tartozó vásárlási keretet használja (vagy amit feltöltesz hozzá dominónál).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
Sziasztok!
Mennyire biztos, hogy jövő tavasszal jön az új iPad mini?
Alapvetően ágyban / otthoni tartalomfogyasztásra kellene egy tablet, és mivel van legalább 1 iPhone a családban maradnék az ökoszisztémánál. Csak nem tudom mennyire lennék ideges ha most vennék egy 2021es darabot és 4 hónap múlva jönne az új... Meg kérdés mennyit lehet itt "fejlődni".
Illetve van-e olyan bolt itthon aki több, mint 1 év garival árulja?
Előre is köszönöm!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bmakszim
senior tag
válasz Tsebacsi #45445 üzenetére
Egyáltalán nem biztos. De nem tűnik úgy, hogy ez neked nagyon sürgős lenne, szóval én megvárnám a tavaszt.
Hivatalos forgalmazónál kell venni és akkor a magyar jogszabályok szerinti jótállást jár (2-3 év a választott modelltől függően). Vagy Apple Care-rel 2 évre bővítheted (mondjuk céges, vagy hardveraprós vásárlás esetén). -
Roland861010
addikt
Helló,
Két dolog érdekelne.
iPaden használ valaki GeforceNow-ot esetleg?
Anno androidon jól ment de ott van app hozzá itt meg ugyan az a könyvjelzős megoldás van mint az XboxCloudhoz...A másik pedig, hogy tudnék beszerezni egy 2016-os iMacet ami alap dolgokra kellene csak.
Viszont azt sehogy sem tudom használni, hogy az iPad megjelenítője legyen csak fordítva gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest