- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Friss AI funkciók várhatók a korábbi Samsung Galaxy S modellekre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Helló,
Két dolog érdekelne.
iPaden használ valaki GeforceNow-ot esetleg?
Anno androidon jól ment de ott van app hozzá itt meg ugyan az a könyvjelzős megoldás van mint az XboxCloudhoz...A másik pedig, hogy tudnék beszerezni egy 2016-os iMacet ami alap dolgokra kellene csak.
Viszont azt sehogy sem tudom használni, hogy az iPad megjelenítője legyen csak fordítva gondolom. -
bmakszim
senior tag
válasz
Tsebacsi #45445 üzenetére
Egyáltalán nem biztos. De nem tűnik úgy, hogy ez neked nagyon sürgős lenne, szóval én megvárnám a tavaszt.
Hivatalos forgalmazónál kell venni és akkor a magyar jogszabályok szerinti jótállást jár (2-3 év a választott modelltől függően). Vagy Apple Care-rel 2 évre bővítheted (mondjuk céges, vagy hardveraprós vásárlás esetén). -
Sziasztok!
Mennyire biztos, hogy jövő tavasszal jön az új iPad mini?
Alapvetően ágyban / otthoni tartalomfogyasztásra kellene egy tablet, és mivel van legalább 1 iPhone a családban maradnék az ökoszisztémánál. Csak nem tudom mennyire lennék ideges ha most vennék egy 2021es darabot és 4 hónap múlva jönne az új... Meg kérdés mennyit lehet itt "fejlődni".
Illetve van-e olyan bolt itthon aki több, mint 1 év garival árulja?
Előre is köszönöm! -
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Telekom, mobilvásárlás applikációját szeretném használni, de “bármit” csinálok képtelen vagyok működésre bírni.
Használja valaki? Lehet egyáltalán ?köszi!
-
bmakszim
senior tag
Akkor is. Itt legyen meg a vásárlás dátuma. De, ha hiányozna, számlával pótolható.
[ Szerkesztve ]
-
pozsoka
senior tag
Üdv, 6.generációs 17.1.2 Os verzió tablethez lehet valamilyen érintőkijelzőt csatlakoztatni?
Van néhány alkalmazás, amit jobb lenne nagyobb képernyőn használni, nagyok a kezeim.[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Sziasztok,
Külföldön vagyok. Gondolkodom, hogy itt veszek egy iPad-ot mert olcsóbb mint otthon.
Kérdésem, hogy a garancia itthon hogy érvényesíthető? -
victorhun7
tag
válasz
F.B.I. #45411 üzenetére
Legnagyobb aksi
Ipad 9 -
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
2022 iPad Pro 11’ 4th - ra (SKU: MJM93ZM/A) néztem Apple smart folio tokot. Több helyen úgy látom, hogy egyezik több generációra is (2, 3, 4 ). Viszont néhány forgalmazó kifejezetten nem említi. Náluk külön van szedve.
Mi az igazság ez ügyben?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #45429 üzenetére
Egy kis karácsonyi ajándék .
-
Roland861010
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz
bmakszim #45427 üzenetére
Köszönöm ezt az infót is!
És igen játszik vele.
Bár most csalódott, hogy az asszony ájfónjára még bő 1 hónapja le tudta vpn trükkel szedni a need for speedet, de most hogy megkapta az ájpedjét, erre már nem, és az ájfónon sem mükszik már. Pedig nagyon várta, hogy milyen lesz vele nagyban játszani. -
Zeki
nagyúr
válasz
Roland861010 #45419 üzenetére
Köszi!
-
Acula M.D.
tag
válasz
Acula M.D. #45424 üzenetére
Bocsi nem láttam a válaszod hogy már megoldódott
-
Amilo02
aktív tag
Üdv!
Szeretnék Külső [BOX-ban] lévő [SSD-ről] fájlt átvinni 12.9' M1 Pro-ra és fordítva. Állandóan azt tapasztalom, hogy " [csak olvasható] " felirat fogad a külső adathordozónál, és nem engedi mozgatni iPard-ról ssd-re, vagy pont fordítva a fájlokat. [Kábel] elvileg jó hozzá. Van ötlet a problémára?
-
bostone
addikt
Mit ajánl a kedves nagyérdemű, ha egy 3 órás videofelvételből szeretnék egy 20 perces szeletet kivágni? Életben nem foglalkoztam a témával és valószínűleg eztán sem fogok. Szóval még amatőrnek sem nevezném magam.
-
Zeki
nagyúr
Gyerek kapott egy iPad 10gent, vagy mit, hogy lehet ebben beállítani, hogy a fényerőt ne vegye le?
Már a kilelző menüben kilőttük, de akkor is leveszi. -
kchris78
veterán
válasz
smallmer #45413 üzenetére
igen a mini sokkal hurcolhatobb, ha van mini en se a 11-est vennem. de nemreg adtam el a minit vettem 11prot helyette. mini nagy telefon hordozhatosag tekinteteben.. viszont azon nagyon keves munkat lehet kenyelmesem csinalni ellentetben a 11 mar erre sokkal hasznalhatobb.
-
válasz
bostone #45415 üzenetére
Pont nem az oledre értettem a helyeslő kommentet, sry, nekem mindegyik kijelző megfelel, a samué és a pro kijelzője is. Szerintem a pro szebben szól, de ez is lehet egyéni. Mini-t csak GPS-re használom szinte. Arra pedig pont jó abban a méretben. A pro nagy kijelzője nekem megfelel, van hozzá bill+egér kombóm, az akkuideje szerintem nagyon jó. Hangzásban ÉN szerintem megveri a samut. Olyan billem van, amit 3 eszközhöz is tudok egy időben használni, ergo amikor vmi MS spec valamit akarok, akkor samu, egyébként ipad pro. Ha egyik sem elég, akkor asztali gép. Egyetértek azzal a kijelentéseddel, hogy el kell menni, és kipróbálni mindegyiket.
-
bostone
addikt
válasz
Geller72 #45412 üzenetére
Csakhogy tisztázzuk a félreértéseket:
Egyik iPad modell sem rendelkezik oled kijelzővel.
Az pro széria nagyobbik üdvöskéje kapott mini led-et, tehát a kisebbik még ezzel az előnnyel sem rendelkezik a kategóriatársakkal szemben.Viszont a Samsung S9-es sorozata, azaz az S9, az S9 Plus és az S9 Ultra él a lehetőséggel, míg az S7 és S8 széria 10"-os kistestvérei nélkülözték az amoledet.
A fő témához visszakanyarodva, nekem a mini 6 kijelzője kevésbé tetszik még tartalomfogyasztás közben is érződik a minőség bizonyos foka, illetve annak hiánya.
Ez még mindig egy magánvélemény, de ha van elég hely azon a gépen én Samsung S táblagépet vennék.
Most is, mint mindig azt javaslom a kedves leendő tulajdonosok számára, tegyenek próbát egy közeli műszaki kereskedésben és személyesen bizonyosodjanak meg, hogy mi számukra a megfelelő választás.
Ne hallgassanak rám. -
Roland861010
veterán
válasz
smallmer #45413 üzenetére
Vágom és értem az aerob részét. De én elítélem mert hacsak nem vagy valami oltári nagy testépítő vagy fitness Lady mindig csak a lazítás megy biciklin vagy a futópadon.
Amúgy meg enged el nyugodtan az iPadet nem nem olyan nagy durraná, hogy mondjuk egy hasonló árú Samsung tabletet ne lehessen megvenni.
-
smallmer
őstag
válasz
Roland861010 #45406 üzenetére
Most is van egy 2020-as iPad Air-em.
Őszintén megmondom, hogy olyan baromi mérges lettem az Apple-re, hogy a garancia lejárta után pár nappal megjelent egy folt, mintha beégés lenne, hogy nem is akartam iPadet, de végül arra jutok mindig, hogy félek az egyéb gyártók termékeitől.
Ez a méret pont nem jó nekem. Ahhoz hogy hordozzam magammal edzőterembe, ahhoz nagy, de ha már nagy akkor mindegy, hogy 11 körülit viszek vagy 12,9-es méretet, mert hordozhatóság szempontjából nem oszt, nem szoroz. Tehát ha viszek nagyot akkor már inkább a nagyobbat cipelem.
A minit meg belevágom a táskámba. Ott előkapom kirakom a futógépre és nézem. Este az ágyban sem annyira zavaró a fénye talán a többieknek. Azt viszont nem tudom, hogy egy mini mennyire élhető.Igazából a kérdés, hogy 12 fölötti Androidos tablet legyen vagy várjam meg az új minit
A kiesik a ritmusból edzés közben részre válaszolva: több mint 10 éve heti 3-4 alkalommal járok súlyzós edzésre és kardiozni. Megfelelő "ellenállás" kiválasztásával be lehet lőni az ideális pulzustartományt úgyhogy ha megfelelően beállítod a gépet, akkor nyugodtan tekintgethetsz akármerre, a pulzusod a megfelelő tartományban lesz. Azt viszont senki nem érti, aki nem jár terembe, hogy 1 órás aerob mozgás mindenféle egyéb tevékenység nélkül luxus akkor ha gyermeket, családod van. Este 10-re levágódok a terembe. Lenyomok egy súlyzós edzést, utána egy aerobot, ami azt jelenti, hogy 2-2,5 órát ott vagyok. A kardio közben megnézek egy sorozatrészt és hazamegyek. Ha egyébként nem vinném magammal a gépet és szeretnék egy sorozatot nézni, akkor már 9-kor "magára kellene hagynom" a családot, ergo elvettem tőlük egy órát azért, hogy énidőm (baromság az egész énidő kifejezés, jelenség) legyen.
-
-
-
válasz
Roland861010 #45406 üzenetére
+1
Nekem van mindhárom..
Részletekbe nem mennék, de szerintem pont a "középméret" lenne jó erre. iPad 9 mondjuk és ennyi. -
Roland861010
veterán
válasz
smallmer #45405 üzenetére
Nem értem a kérdést. Mi az hogy a két véglet?
A nagy kényelmetlen cipelés közben a kicsi meg kicsi.
Viszont sosem értettem, hogy az edzőteremben kardiózás közben minek kell sorozatot nézni? Vagy telefont nyomkodni?
Mivel így folyamatosan kiesik az ember a ritmusból és nem tudsz megfelelő pulzus számot fent tartani amivel a megfelelő kalória égetés nincs meg. Viszont bemelígtésre is így alkalmatlan.
Az otthoni felhasználásra is inkább Air ha csak erre kell de lehet jobb lenne egy iPad 9-es vagy 8-as. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárláson töröm a fejem. Amire fogom használni, az nagyjából az lesz, hogy sorozatokat nézek rajta kardió közben az edzőteremben, illetve este az ágyban a kisfiam mellett ha alszik. Bajban vagyok a mérettel. Vagy valami nagyra(12,9) lenne szükségem vagy kicsire (ipad mini).
Melyiket ajánljátok a felhasználási igényem szerint? + kérdés: várható új ipad mini? -
Sziasztok.
Tudom használni a régi 10,5 ös prom nak a Smart billentyűs tokjat egy 10,2 es iPad 9 nél ? A szélesség hosszúság méretek megegyeznek, csak a mélységben van pár mm difi. -
Roland861010
veterán